Top News
Se cere suspendarea din PSD a tânărului cercetat penal de DNA pentru șantaj la firme private

Cariera politică a tânărului social democrat pare să fie în impas la doar câțiva ani de când și-a început ascensiunea accelerată pe diverse posturi de conducere.

Un „succes” care n-a fost să fie 

 

Inginerul Andrei Beilic, membru al PSD Botoșani va fi cel mai probabil suspendat din partid. Iar asta, din cauza unor suspiciuni de ordin penal care planează asupra sa și care fac obiectul unei anchete derulată de DNA.

 

Andrei Beilic a demisionat în luna august a acestui an din postul de șef sector în cadrul Secției Drumuri Naționale (SDN) Botoșani. Oficial, pentru a activa în mediul privat. Neoficial, conform ultimelor informații apărute, din cauza dosarului pentru fapte de corupție.

 

Deocamdată își păstrează toate funcțiile deținute însă urmează să fie solicitată suspendarea sa din PSD.

 

„Vom solicita suspendarea dlui Andrei Beilic până la clarificarea situației sale”, a arătat Cosmin Andrei, președintele Organizației Municipale a PSD Botoșani.

 

Beilic rămâne membru în consiliile de administrație de la societățile Eltrans și Urban Serv, unde a promovat un concurs. Pesediștii nu îi cer deocamdată demisia de onoare și din aceste funcții.  

 

Funcția sa politică este de vicepreședinte în Organizația Tinerilor Social Democrați (TSD) fiind ales la alegerile care au avut loc în luna februarie a acestui an.

 

Despre tânărul Beilic...

 

În 2016 apărea în peisajul politic botoșănean când a devenit membru PSD în organizația de la Bucecea.

 

La doar trei ani distanță, pe când avea 28 de ani Andrei Beilic s-a așezat în scaunul de șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR).

Venea de pe un post din cadrul Secției Drumuri Naționale (SDN).

 

Cel mai tânăr șef de instituție din Botoșani are 28 de ani!

 

Aparenta șefie nu a fost una de durată pentru că Andrei Beilic s-a cocoțat în fruntea instituției fără a avea și un document oficial prin care să fie oficializată numirea sa pe post.

 

UNICAT: Un tânăr de la PSD o face pe-a directorul la o instituție FĂRĂ să fi fost numit în funcție - DOCUMENT

 

Nu a mai primit vreo numire pe funcția de conducere și a rămas simplu inspector până la momentul în care a decis să revină la SDN, de unde fusese detașat la ISCTR.

 

Și de la acest loc de muncă a fost nevoit să demisioneze din cauza unei anchete penale aflată în atenția procurorilor DNA privitoare la o serie de presupuse fapte de șantaj la adresa unor firme private.

 

„Speranța” PSD-ului de la Botoșani: Numit director la 28 de ani, cercetat penal pentru „șantaj” asupra unor firme

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
S-a votat CA-ul la Eltrans, tinerelul ”bun la toate” de la PSD a ajuns șef și la transportul urban – LISTA

 

 

Botoșaniul abandonat inclusiv de asistații sociali
O treime din populația județului a dispărut în ultimul deceniu, iar statistica îngrijorătoare a ieșit la iveală după recensământul din 2021.
Scandal cu amenințări și vorbe grele între doi directori de la municipiu - Două lucruri sunt omniprezente: hidrogenul și proștii / Ce pot să-i spun unui securist?
Au fost vorbe grele aruncate în ședința de Consiliu Local între doi aleși de la partide diferite, dar aflate în coaliție de guvernare la nivel național.
USR-iștii au dat năvală în plen și au cerut demiterea șefilor de la Apă, cu ei de față – VIDEO 
Ședința ordinară de Consiliu Județean s-a desfășurat într-o manieră liniștită, fără prea multe intervenții din partea aleșilor și cu voturi majoritate pozitive. Singurul moment mai „culminant” a fost la unul dintre ultimele puncte aflate în dezbatere. 
Ultimul loc la fotbal, primul în afaceri: Elsaco este cea mai profitabilă companie din Botoșani – CLASAMENT
Dacă în fotbal Valeriu Iftime traversează cea mai neagră perioadă din ultimii 10 ani, în business treburile îi merg strună. Săptămâna trecută, la Gala Excelenței în Afaceri, proprietarul FC Botoșani a premiat cele mai performante companii din județ și a început tocmai cu Elsaco Electronic.
FOTOGALERIE Totul până la... carne: Firma cu cea mai mare cifră de afaceri din Botoșani vinde în hipermarketuri și exportă într-o mulțime de țări – CLASAMENT
”Prelucrarea și conservarea cărnii” este obiectul de activitate al SC Doly-Com Distribuție SRL, companie înființată în 2015 care deține mărci precum ”Kravys”, ”Chef de Grill”, ”Chef de Gătit” și ”Ospăț vânătoresC”.
Comisie cu șefi de la CNAIR București pentru un important drum național de la Botoșani – FOTO & VIDEO
Unul dintre drumurile naționale care traversează județul Botoșani a ajuns la final în procesul de modernizare.O comisie amplă cu reprezentanți ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) dar și de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a marcat momentul.
Un fost șef de instituție amenințat după un control că va fi aruncat într-o groapă din cimitir – VIDEO
A condus această instituție cu atribuții de control și în prezent face parte din corpul de salariați care efectuează verificări la operatorii economici.
Bugetarii nemulțumiți de salarii s-au încăierat în fața prefectului: Eu trebuie să mă duc după un pensionar de 49 de ani / Haideți să nu intrăm în polemici VIDEO
Comisia de Dialog Social de miercuri, 22 noiembrie 2023 a fost transformată într-un teatru de răbufniri între categoriile profesionale care amenință cu întreruperea totală a activității, cele mai multe de săptămâna viitoare.
Bandă „Kiss & Ride” amenajată pe strada Octav Onicescu din Botoșani – GALERIE FOTO
Este un proiect pilot care este preluat după modelul unei primării de sector din capitală, unde traficul este extrem de aglomerat.
Marea împăcare și nu prea: Andrei și Iftime s-au îmbrățișat la bal și în câteva minute au început iar să se supere – GALERIE FOTO
A XXX – a ediție a Balului Oamenilor de Afaceri, devenit în 2023 Gala Excelenței în Afaceri, a fost săracă în oameni politici. Singurii lideri botoșăneni de partid, de rang înalt, prezenți la eveniment, au fost prefectul Sorin Cornilă și primarul Cosmin Andrei.
Șefii de la Consiliul Județean alături de conducerea Spitalului Mavromati și părintele protopop au inaugurat o spălătorie – VIDEO&FOTO
Este vorba despre spălătoria de la Maternitate care a fost inaugurată cu mare fast după trei luni de lucrări.
Două instituții, un țel comun: Protestele s-au extins pe treptele „fostei direcții a muncii”, pensiile și alocațiile „în pericol” – VIDEO & GALERIE FOTO
Grupul de protestatari de pe treptele instituției din centrul orașului s-a mărit în cea de-a noua zi de proteste.
Candidații AUR pentru Parlamentul European au găsit la Botoșani cel mai curat aer și s-au lăudat cu personalitățile locale – VIDEO & GALERIE FOTO
A fost un eveniment care s-a desfășurat aproape fără public.Iar asta poate însemna că fie AUR Botoșani și-a pierdut organizatorii, fie în jurul acestui partid nu mai există aceeași simpatie din partea electoratului.
ULTIMATUM de la Județ pentru liberalii de la municipii: În maxim o lună trebuie să vină cu candidații la primăriile Botoșani și Dorohoi, surpriză pe circuit la capitala județului
Biroul Politic Județean (BPJ) a adoptat joi o hotărâre prin care a fixat un termen organizației PNL Botoșani să propună un candidat pentru Primărie. Decizia a fost luată în lipsa președintelui filialei municipale, Cristian Achiței și a prim-vicepreședintelui, Cătălin Flutur, care nu au răspuns convocării.
Femeia din Botoșani care NU trebuie să fie mamă: A născut trei copii cu afecțiuni genetice rare, doi au murit deja
Este vorba despre o familie din județul Botoșani care este monitorizată de serviciile de asistență socială și care trăiește mai ales din donații.
Angajații „exploatați” ai sistemului: 2.200 de lei pe lună, cu muncă peste program dar și în weekend – VIDEO & GALERIE FOTO
O altă formă a Cenușăresei din sistemul public o reprezintă fără doar și poate, angajații acestei instituții.
Medici experți din București în dosarul Alexandra pentru expertiza medico-legală, unul dintre ei solicită examen toxicologic
Dosarul de urmărire penală constituit în urma decesului pacientei Alexandra Ivanov, în vârstă de 25 de ani care a murit în Maternitatea Botoșani intră într-una dintre etapele care ar putea fi decisive pentru anchetatori.
O nouă modă: Sătenii vin până în oraș cu gunoaie de grajd și alte deșeuri și le aruncă prin Botoșani
Montarea unor camere de supraveghere la platformele de colectare, dar și colaborarea cu asociațiile de proprietarii și cu vecinii, au permis companiei de salubrizare a Consiliului Local să descopere un alt fenomen, care se petrece de obicei la periferie.
Tupeu și nesimțire în stare pură: După ce a acceptat demisiile lui Firea și Budăi, Ciolacu îi spală pe amândoi - Nu au avut nicio treabă cu azilele groazei!
La aproape patru luni după ce a demisionat din fruntea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) din cauza scandalului din căminele de bătrâni și i-a acceptat-o pe loc, premierul Marcel Ciolacu îi ia apărarea lui Marius Budăi.
O doctoriță stomatolog din Iași a renunțat la aglomerarea urbană ca să trateze copii la Botoșani – VIDEO & GALERIE FOTO
Va activa la cel de-al treilea cabinet stomatologic școlar deschis în municipiul Botoșani.
Dottore cu felie de căruțaș )))
27 septembrie 2023, 16:08
Tinerii frumosi si smecheri așa cum si-a dorit d-na presedinta, prin vocea d-nei deputat Hutu, a carui imbold adresat tinerilor din PSD, a fost - Fiți SMECHERI - si ei s-au conformat directivei....
27 septembrie 2023, 12:38
În nici un caz tinerii nu sunt promovați pentru a înlocui pe vârsnici.Este o lege a naturii,la urma urmei.În ceea ce îl privește pe tânărul AB,declara nu demult că nu și-a finalizat doctoratul din lipsă de timp.Din păcate face parte din acea categorie a băieților deștepți,care prin șantaj a ajuns să aibă o situație financiară foarte bună.Și iarăși din păcate,și-a compromis cariera.Singura soluție rămasă este să-și dea demisia din toate funcțiile.
27 septembrie 2023, 12:14
O presa de scandal si mizerabila!Ati luat si alte puncte de vedere decat cele repetate obsesiv de unii??Uitati ce spun alti oameni, care nu sunt din psd, plm.....acest Andrei chiar stie carte, un baiat competent, cu un doctorat in domeniul drumurilor, modest, credincios.Cu ce e mai rau asta decat alde citu adus din america sa ne pu a botnite?O presa vadit partinitoare distruge oameni. Pana una alta, sa vedem care e adevarul, nu sariti cu parul si maciuca!Lasati oamenii in pace, autoritatile, justitia va face dreptate, nu sariti voi sa-l dati ca fiind criminalul lumii.Am sa vad daca apare commentul ca vad ca toti purtatorii de mesaje platite sunt in gasca.
27 septembrie 2023, 09:01
Este rezultatul unei orientări excesive de a promova tinerii doar din dorința de a înlocui bătrânii!
27 septembrie 2023, 07:58
Nu cred ca se mira cineva vazand un coleg al lui buzatu la datorie.
27 septembrie 2023, 07:22
Dacă puneți tinerei in functii, urat, domnul primar a dat gir acestui baiat și nasul Mircea Magdalena , sa plece și din consiliiile de administrație
26 septembrie 2023, 23:44
Sondaj
Sunt întemeiate grevele declanșate în noiembrie de salariații mai multor instituții din Botoșani?
Declaraţia zilei
„Este foarte important ca cei mici să petreacă timp de calitate în aer liber. Încurajăm acest obicei și transformăm spațiile de joacă destinate copiilor. De la începutul mandatului, am înființat ori reabilitat mai multe ...
answear.ro%20
inpuff.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9672 lei
USD
Dolarul SUA
4.5844 lei
CHF
Francul elveţian
5.2499 lei
GBP
Lira sterlină
5.7927 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.1178 lei
XAU
Gramul de aur
298.5041 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2568 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3075 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0155 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3818 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2036 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6662 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-0.4 o C
Dorohoi
0.3 o C
Bucecea
-0.9 o C
Darabani
-1.2 o C
Saveni
-0.1 o C
Ştefăneşti
3.0 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.