Parteneri
Învățământ

Scoala Gimnaziala Radesti Galati
La început Şcoala Gimnazială Nr. 1, Comuna Rădeşti Galati a fost denumită - Şcoala de 8 ani Rădeşti. Aceasta a luat fiinţă în anul 1864 prin contribuţia voluntară a cetăţenilor acestei comune. Localul nu poarta devizul unei şcoli tip, fiind construită din chirpici. La înfiinţare a fost construită cu doua săli de clasă, cancelarie şi un mic culoar.

 

 

Scoala Gimnaziala Alexandru Vlahuta Iasi
In şcoala noastră învăţăm copiii cum să înveţe şi cum să reuşească într-o lume în continuă schimbare. suntem o echipă de profesionişti. lucrăm diferenţiat şi individualizat asigurând succesul fiecărui elev ! şcoala noastră va fi locul unde fiecare elev se va dezvolta din punct de vedere intelectual, moral, civic şi va avea capacitatea de a lucra în echipă pentru a se integra într-un mediu social concurenţial.

 

 

 

Scoala Gimnaziala Speciala NR.1 Bucuresti
Scoala Gimnaziala Speciala NR.1 Bucuresti - integrarea copiilor cu nevoi speciale in viata de zi cu zi. Misiunea școlii constă în formarea abilităților de viață în vederea integrării sociale a copiilor cu nevoi speciale, în participarea elevilor la acțiuni și activități de educare, reabilitare, recuperare, adaptare prin care să se simtă parte din comunitate.

 

 

Scoala Gimnaziala Muncelu de Sus JUD. IASI
Prima şcoală cu clase primare din satul Muncelu de Sus a fost înfiinţată în anul 1854 şi a funcţionat până în 1855 în pronaosul bisericii din sat, în timpul domniei lui Al. I. Cuza unde şi-a desfăşurat activitatea primul dascăl, Popa Gheorghe Vartic. Între 1855-1920 şcoala a avut o altă locaţie. Între 1920-1968, şcoala are o altă locaţie cunoscută sub numele de Şcoala Veche.

 

 

Şcoala Gimnazială Însurăţei Jud Brăila
Şcoala Gimnazială Însurăţei Jud Brăila. MISIUNEA - Să devenim o unitate şcolară model în învăţământul brăilean, integrată nevoilor sociale ale comunităţii, care să realizeze pregătirea de astăzi pentru viitorul de mâine. În limitele impuse, cu resursele existente, într-un ritm propriu, bazaţi pe convingerea că toate au un început, să încercăm să facem singuri ceea ce aşteptăm de la alţii.

 

 

Școala Gimnazială Carastelec, Sălaj
Până în anul 2000 şcoala funcţiona cu o dotare materială precară şi depăşită. În anul 2000 datorită unei donaţii Olandeze am reuşit să schimbăm băncile vechi cu măsuţe şi scaune moderne. În anul 2004 , din fonduri de la Guvernul României şi bugetul local a fost modernizată încălzirea şcolii cu încălzire centrală, a fost introdusă apa potabilă şi a fost schimbată pardoseala cabinetului de chimie

Urmărește-ne și pe Google News

Sondaj
Credeți că trebuie limitată la 30 km/h viteza pe șoseaua de la Lebăda?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
De Sfântul Nicolae copiii vor primi un pachețel simbolic cu dulciuri din partea mea. Le-am cumpărat biscuiți, bombonele, ciocolățică și o napolitană. De Crăciun vor primi un dar din partea Primăriei. Așa că, nu vom mai strâ ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9297 lei
USD
Dolarul SUA
4.6851 lei
CHF
Francul elveţian
5.0142 lei
GBP
Lira sterlină
5.7419 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4938 lei
XAU
Gramul de aur
271.1673 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2417 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2044 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1935 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4860 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2023 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6629 lei
Vremea
astăzi
Botosani
0.2 o C
Dorohoi
0.6 o C
Bucecea
0.4 o C
Darabani
0.1 o C
Saveni
0.7 o C
Ştefăneşti
3.0 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.