Tombola scoala uvertura mall
Azi la Botosani

Pică o afacere "made in Bidaşcă" : „Familia MBB” executată la sediu şi „maşinuţe"

Lichidatorul judiciar al SC MBB Leasing SRL Botoşani organizează chiar astăzi o licitaţie pentru valorificarea mai multor bunuri care aparţin societăţii. Aceasta a intrat în faliment încă din februarie 2012, de când Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL se ocupă de firma care a fost condusă de Constantin Bidaşcă, fost consilier local PDL în legislatura 2008 – 2012.

MBB Leasing sediu

Clădire futuristă scoasă la mezat

„Perla” licitaţiei o reprezintă sediul administrativ din bulevardul Mihai Eminescu, situat peste drum de corpul nou al Colegiului Naţional AT Laurian. Clădirea futuristă pusă în funcţiune în 2007 are parter plus etaj, 242 metri pătraţi suprafaţă construită şi 454 mp suprafaţă desfăşurată. A fost evaluată la 1,7 milioane de lei, însă este scoasă la vânzare pentru 1,1 milioane de lei, preţ de pornire fără TVA.
Are sistem de supraveghere video în interior şi exterior, sistem de alarmă cu senzori de mişcare şi senzori de fum.

Se vinde totul, de la maşini la... centrală telefonică

Lichidatorul a scos la vânzare şi mai multe maşini, printre care un MIG Land Rover Break,  evaluat la peste un miliard de lei vechi, dar la care valoarea de pronire a licitaţiei este de exact 85.215. În afară de acestea, mai pot fi cumpărate semiremorci, autoutilitare, dar şi autoturisme precum Peugeot, Opel sau Audi.


Bunurile scoase la vânzare pentru recuperarea datoriilor înregistrate de SC MBB Leasing SRL sunr cât se poate de variate, de pe listă nelipsind computere, imprimante şi centrală telefonică. Nu lipsesc nici un garaj şi un show-room auto.

De la Primărie şi BCR, până la... fostul patron vor bani de la firmă

Firma prin care s-au vândut maşini botoşănenilor are peste 20 de creditori, de la instituţii – Primăria Botoşani, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Fiscul, Direcţia Judeţeană de Accize şi Operaţiuni Vamale, la bănci – BCR, CEC Bank şi persoane fizice, printre care se regăsesc inclusiv fostul manager şi asociat cu 80% Constantin Bidaşcă şi mai mulţi foşti angajaţi.
Nu lipsesc nici companii naţionale, cazurile Romtelecom sau E.ON Energie.













CITEŞTE ŞI:

Hypermarket din Botoșani în pericol? Grupul din „ţara mamă” în insolvenţă

8:00 am Vineri, 12 Iulie, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  MBB LeasingConstantin Bidasca

9 Comentarii la “Pică o afacere "made in Bidaşcă" : „Familia MBB” executată la sediu şi „maşinuţe"

 1. Daniel'S spune:

  Si cu astia aveti ceva ? N-ai voie sa faci profit in Romania . De asta suntem inapoiati !!!!

 2. JUSTITIARUL spune:

  A fi patron-manager,implica,inafara "stiintei"de a baga banii in buzunar si altceva.Acest faliment,este o dovada concludenta.Urmeaza MECANEX?Urmeaza MBB Constructii?PITA?Toate au manageri unu si unu.

 3. un roman spune:

  un escroc bidasca asta, cu toata familia lui. sa-l execute si sa-ia si casa si restul de masini de fite ca este unul din cei mai mari TEPARI din Bt

 4. Daniel'S spune:

  Nu-i treaba voastra bugetarilor !!! Stati si mancati cacat de toata lumea !

 5. X spune:

  Daniel'S,vadit afectat de pierderea acestei afaceri.Poate e cineva din clanul Bidasca si normal sa fie suparat.Supararea tarzie,nu compenseaza prostia tienereasca si mai ales GAMFOSENIA.

 6. Nu va bucurati spune:

  Nu va mai bucurati, minunati etc etc.... De fapt socoteala-i cu totul alta. De 2-3 ani incoace chestia asta cu insolventa este o afacere formidabila pe banii statului si prostilor. Astfel cei ce au o afacere oarecum credibila, fac credite si datorii cat pot si cat li se permite, isi protejeaza cat mai bine parte din bunuri si apoi intra in insolventa, lasand cu buza umflata pe cei care le-au dat bani. Procedura de recuperare este lunga greoaie si nu prea te alegi cu nimic. Probabil datoriile sunt enorme comparativ cu ce a ramas de scos la mezat. Diferenta este smecheria. Dati exemple de insolventi din astia care o duc mai prost. Credeti ca vor cobori din merzane !!! Cu parere de rau orice bucurie pentru ce-i ce posteaza aici, nu-si are rostul.

 7. Rafaela spune:

  Așa, si? E prima/singura afacere din Botoșani intrata in faliment??!! Nu vad senzationalul din stire.....in afara de mici malitiozitati

 8. zzzzzz spune:

  Ce de rahat ba,,,sunt niste inepti astia din clanul troasca astai...sunt niste nespalati si put astia din familia bidon astia troasca cum le-o spune am vazut eu in desenele animate ca si-o sug singuri...bomoboana! :))

 9. mihai spune:

  am fost si eu sa cumpar o masina scoasa la licitatie,daca se numesc masini.Tot ce era bun pe masini a fost luat,iar firma care are bunurile la vanzare nici nu stie unde sunt o parte din bunuri

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: