De la an la an, petrecerile de nuntă devin tot mai costisitoare și în același timp oferă tot felul de lucruri atractive pentru invitați.
De la colțurile pentru fotografii clasice sau cele cu accesorii amuzante până la momente artistice sau delicatese culinare.
Și, fiecare nuntă tinde să aibă propria originalitate, astfel că petrecerile par să se reinventeze de la cuplu la alt cuplu sau de la un restaurant la altul.
Luna aceasta fostul șef al Poliției Rutiere, Dumitru Zmău, a fost socru mare. Și evident că nunta fiului său a fost una pe măsură. De la ședința foto, la cununia religioasă de la Capela Militară și până la petrecerea de la Casa Lux.
Acolo, invitații, în jur de 400 la număr s-au delectat cu produse tradiționale românești într-un colț amenajat de unul dintre cei mai cunoscuți botoșăneni plecați în capitală, celebru în domeniu.
Administratorul de la Diesel a fost cel care a pregătit bucatele pentru această nuntă, pe mese fiind aduse brânzeturi de tot felul, leber, kaiser românesc, pastramă de căprior, file de crap afumat, mușchiuleț afumat sau celebrele jumări.
Și evident că nu a lipsit nici cunoscutul ”fruit bar”, cu imaginea mirilor scobită într-un pepene.
DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:
Incendiu într-o localitate din Botoșani: o casă a fost cuprinsă de flăcări
Redacția Botoșăneanul
Jan 25, 2025
Meteorologii au emis COD GALBEN de ceață și polei: CARE sunt localitățile afectate
Redacția Botoșăneanul
Jan 25, 2025
Redacția Botoșăneanul
Jan 25, 2025
Iubita lui Sebastian Dobrincu a făcut furori pe plajă: Iar ai dat shut down la internet!
Redacția Botoșăneanul
Jan 24, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile