Top News
Cei mai mari afaceriști s-au sărbătorit în lux... popular la propriul bal – GALERIE FOTO

Peste o sută dintre cei mai mari oameni de afaceri botoșăneni au fost sărbătoriți vineri seară cu premii, muzică și dans la ”Soul Mate”, acolo unde s-a făcut public în premieră Topul Județean al Firmelor 2016. Ediția din acest an, organizată tot de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Botoșani, dar în colaborare cu ”Electroalfa”, a diferit în mai multe privințe față de cele anterioare.

Eleganță din popor

În primul rând câțiva mari antreprenori care în anii precedenți au ignorat practic manifestarea, preferând să își trimită managerii, precum Gheorghe Ciubotaru și Valeriu Iftime, au luat parte de această personal la manifestare.
De asemenea, Balul Oamenilor de Afaceri din acest an a fost unul tematic. Reprezentanții CCIA Botoșani au venit îmbrăcați în straie populare, lucru pe care l-au făcut și mai mulți invitați. Dacă unii businessmani au ținut cont de tematică, atât ei cât și partenerele de viață venind îmbrăcați din cap și până în picioare în costume populare, alții nu au renunțat la lux și eleganță, preferând vestimentații în consonanță cu un asemenea eveniment.

Pentru prima dată s-a cântat imnul

La începutul acțiunii, trei membri ai ansamblului ”Doina Costeștilor” au interpretat ”Deșteptă-te, române”, moment în care toți participanții s-au ridicat în picioare și, cu toate că foarte puțini dintre ei au cântat Imnul de Stat, la sfârșit au aplaudat zgomotos. Formația populară din comuna Răchiți, condusă de un preot, a avut mai multe numere de dans, care au alternat cu premierea celor mai performante firme.
Pe de altă parte, asemeni anilor trecuți, și de această dată câțiva oameni de afaceri au trebuit să se ridice de o mulțime de ori de la mese fiindcă au avut mai multe firme premiate.
Cuvântul de deschidere i-a aparținut președintelui CCIA Botoșani.


”Poate cele mai crunte «bătălii» ale firmelor în toți acești ani au fost duse cu birocrația excesivă, cu impozitarea exagerată, cu legislația economică confuză, cu lipsa de respect a autorităților față de cei care lucrează imput-uri în bugetul țării, câteodată parcă doar pentru a avea toți ceilalți ce consuma, fără însă a primi nimic din ceea ce se așteptau și anume respect”.


Dorin Floareș, președinte CCIA Botoșani.

Șefii din administrație nu s-au obosit la bal

Pe măsura avansării în noapte premierea, care a conținut și destule ciudățenii, fiind strigate firme de pe locul 5, fără a fi amintite altele de pe locuri mai de frunte, și-a pierdut din interes, atenția milionarilor fiind îndreptată spre bufetul suedez sau spre ceaunul de afară, unde s-a amenajat o terasă.
Singurul politician prezent la eveniment a fost Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, care a vorbit la fel de puțin ca de obicei, în rest, ceilalți șefi din administrație neobosindu-se să ia parte la bal.

loading...
ACUM: Milionarii Botoșanilor în straie populare, primiți cu bostani la Casa Lux - GALERIE FOTO
Defilare ca pe catwalk, mese-parfumerii, îngrămădeală la bufetul suedez, totul la balul milionarilor – GALERIE FOTO

 

TRAGEDIA auto de la Orășeni Deal: Încă un an de amânări la procesul în care doi soți și-au pierdut viața, blocaj la audierea de martori
Procesul în care doi soți au murit în urma unui cumplit accident la Orășeni Deal bate pasul pe loc. Dosarul se află încă pe rolul Judecătoriei Botoșani asta deși primul termen a avut loc în luna iunie a anului 2018.
Copilul genial care a încheiat într-un mod fabulos Ziua Culturii Naționale la Botoșani: Nu știm cine este - VIDEO
Un copil de șase ani a reușit să țină publicul în picioare, să primească ropote de aplauze, nu mulți dintre cei de față având la final lacrimi în ochi. Cine este copilul, era întrebarea care se auzea din om în om.
NEMULȚUMIRI de la valoarea „Premiului Național Mihai Eminescu”, Primăria acordă 35.000 de lei laureatului! PROPUNERE de diminuare din partea unei consiliere
În ședința festivă a Consiliului Local din 15 ianuarie 2022, de Ziua Culturii Naționale, Primăria Botoșani a alocat câte 35.000 de lei laureaților „Premiului Național Mihai Eminescu” din 2020 și 2021, pentru întreaga activitate.
Un tânăr botoșănean de 27 de ani, licențiat în Drept și cu două mastere, a devenit consilier de stat al vice-premierului Sorin Grindeanu
Numire importantă pentru un tânăr din Botoșani care a devenit consilier al viceprim-ministrului din cabinetul lui Nicoale Ciucă.
(DEZ)INTERES la ședința festivă de la Primărie de Ziua Culturii Naționale, chiul în bloc la masă, festivism limitat de criza momentului – VIDEO & GALERIE FOTO
Din cauza crizei sanitare, ședința festivă care are loc în fiecare an pe data de 15 ianuarie la Primăria Botoșani, în sala care-i poartă numele poetului nepereche a fost limitată ca prezență de persoane. Scriitorii au fost puțini, iar mesajele lor au fost transmise în mediul virtual.
CONCERTUL de Anul Nou: Botoșănenii au umplut, două seri la rând, sala Filarmonicii ”George Enescu” – GALERIE FOTO&VIDEO
Concertul de Anul Nou al Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani a devenit o tradiție, la fel ca în toate orașele - din România sau de oriunde în lume - care au norocul unei astfel de instituții culturale.
Incredibila poveste a bustului lui Eminescu, din fața liceului care îi poartă numele: Evacuat de la Cernăuți, dispărut din București, apare misterios la Botoșani
O poveste fabuloasă, cunoscută de foarte puțini botoșăneni care, unii dintre ei, trec zilnic pe lângă liceul care poartă numele celui mai mare poet român.
Medicul șef condus pe ultimul drum în sunet de sirene, slujba oficiată de patru preoți: Şi-a dăruit și cariera și viața paciențilorFOTO & VIDEO
Foarte atent cu cei din jur, discret, bun la suflet. Sunt doar câteva dintre calitățile medicului Alexa care au fost amintite astăzi chiar de sora acestuia la slujba de înmormântare.
După 20 de ani în proprietatea Mitropoliei Moldovei, reabilitarea Conacului de la Miorcani aproape de final: Obiectivul se află într-o stare bună acum - GALERIE FOTO
Un obiectiv de importanță națională, care tezaurizează o moștenire culturală deosebită, este aproape de a-și recăpăta strălucirea de odinioară.
Loading...
A fost sărbătoare mare de Crăciun, comunitatea din Botoșani unde bucuria și tradiția fac spectacol – GALERIE FOTO&VIDEO
Explozie de culoare, un spectacol al vârstelor îmbinat cu tradiția și cu spiritul comunitar care, la lipoveni, capătă de fiecare dată un farmec aparte.
Lumânări la spitalul din Dorohoi, inclusiv directorul a încercat să-l salveze pe medicul șef de la Urgențe: S-a pierdut și din cauza muncii, a stresului
Medicul Ovidiu Alexa, care a încetat vineri din viață după ce a suferit un infarct, va fi depus astăzi la Capela Catedralei din Dorohoi. Toți cei care doresc să-i aducă aici un ultim omagiu o pot face timp de două zile.
Un cunoscut medic de la Spitalul Dorohoi a murit fulgerător la 46 de ani după ce a ieșit din gardă
Unul din cei mai apreciați medici de la Spitalul Municipal Dorohoi a plecat la ceruri vineri, 7 ianuarie 2022.
Ordin de la București: Se pregătesc trei ”mini spitale” provizorii, în spitalele propriu zise mai ajung doar bolnavii în stare gravă
Se înființează centre de evaluare ambulatorie la „Mavromati” și în alte două spitale. Astfel se evită aglomerația la Unitățile de Primiri Urgențe și pe secțiile din spitale.
Tânăr profesor din Botoșani, premiat pentru creativitate la Gala Angelica Gherman: Am primit un imbold care mi-a schimbat puțin percepția despre ceea ce facVIDEO & GALERIE FOTO
Întreruptă anul trecut în pandemie, când gândurile la Angelica Gherman s-au unit de la distanță în mediul virtual, Gala care-i poartă numele regretatei învățătoare s-a reluat în 2022 în condiții speciale.
Loading...
Demisie la vârf în PNL, un fost secretar de stat a plecat dezgustat din partid: Nu vreau să fiu părtaș la ceea ce se întâmplă în momentul de față
Tensiunile de la nivel central, acolo unde fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a plecat din partid împreună cu mai mulți susținători, se resimt și pe plan județean. Consilierul local Maricel Maxim nu este singurul liberal botoșănean care a renunțat la funcția de conducere.
Un an de la debutul campaniei de vaccinare la Botoșani: BILANȚ prezentat de șefa DSP, peste 20.000 de persoane și-au făcut doza a treia
În urmă cu un an, la Botoșani se dădea startul campaniei de vaccinare. Iar primii medici care au dorit să se imunizeze au fost Monica Adăscăliței, Iulian Preda și Valentina Morcov.
S-a semnat contractul, lucrările încep în 2022! Parcul Eminescu va fi extins cu pistă de alergare, bănci inteligente, cișmele și altele
Un nou proiect de care se vorbește de aproximativ doi ani se află la un pas de începe a lucrărilor efective, după ce au fost parcurse etapele de atribuire a acestora, prin licitație.
Botoșaniul, printre județele cu cele mai mici rate de infectare în primele zile din 2022
Potrivit datelor comunicate de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), județul Botoșani are o rată de infectare de 0,23 îmbolnăviri la mia de locuitori.
Alaiul Măștilor la Vorona, de la urși și lupi, la mireasa în lacrimi lângă sicriul lui Arafat și hoțul din ”Casa de Papel”: Ce an a fost săptămâna aceasta!VIDEO & GALERIE FOTO
A părut că este revoluție astăzi dimineață în centrul comunei Vorona, acolo unde a avut loc ”Alaiul Măștilor” din cadrul festivalului de datini și obiceiuri de iarnă ”Vorona – Obiceiuri ancestrale de iarnă”. Claxoane, sirene, tobe, muzică, urături s-au auzit începând cu ora 10:00.
Aleșii locali s-au văzut pentru ultimă oară în acest an, cu jigniri și invective: Achiziții de mașini de lux pentru directori / Dle viceprimar, sunteți jalnic / Salariul dv de 240 de milioane se justifică? / Mi-e rușine să stau să ascultVIDEO
Majorarea taxelor și impozitelor locale pentru anul viitor în municipiul Botoșani, a readus în atenția publică animozitatea care există între cele două tabere din Consiliul Local Botoșani. O atmosferă care se perpetuează de nouă ani deja și în care discuțiile, intervențiile, amendamentele și aproape tot ce se întâmplă în plen sunt rezultate ale unor acțiuni sau polițe politice.
Domnul Petrusca a reprezentat Nova Apaserv, istetule! Si lasand politica la o parte, chiar e un om competent si potrivit pt functia pe care a fost numit.
7 noiembrie 2016, 08:47
sunt bogate dar nu si istete,cucoanelor/tatelor mai bine zis, cu bani sa le spuna cineva ca nu au venit la nunta,asa ca sarmalele din cap si rochiile sclipicioase, de bal mascat, nu isi aveau locul aici. dar ma bucur sa vad si doamne imbracate decent, elegant si potrivit acestei intalniri
7 noiembrie 2016, 08:44
referitor la ceea ce spuneti ...inchipuitiva ca acesti oameni sunt si competitori intre ei si atunci ce pot sa isi vorbeasca cei ce se dusmanesc ...deci e firesc sa aiba alte preocupari .si mai e ceva .nu inseamna ca daca sunt bogati sunt si culti si atunci mai bine tac si stau in banca lor fiecare decat sa scoata tampenii ...
6 noiembrie 2016, 12:18
Cand mai toti stau cu ochii pe telefoane la un asemenea eveniment si la acea ora, inseamna ca nu prea au ce discuta intre ei si atunci pun poze cu felurile de mancare pe facebook.
5 noiembrie 2016, 18:27
E minunat cu atatia oameni de afaceri ma intreb ce ce judetul e fruntea saraciei la nivel national dar si cel european.
5 noiembrie 2016, 12:20
Deci si Adi Petrusca e afacerist. La salariul lui da. Parca era numit politic si nu pe baza de competente. Mai degraba trebuia sa se duca la Revelionul pensionarilor.
5 noiembrie 2016, 12:02
DIn foto se vede ceva: Mai toata lumea pe facebook. Comunicau intre ei asa
5 noiembrie 2016, 11:28
Sondaj
Ați beneficiat de primă cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Da
Nu
Nu lucrez
Declaraţia zilei
„Știm cu toții, firesc, că aceste numiri pe funcții publice așa cum vin, așa și pleacă. Ce aș putea să spun? În scurta perioadă în care am avut această funcție de subprefect al județului Botoșani, perioadă așa cum a ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9452 lei
USD
Dolarul SUA
4.3585 lei
CHF
Francul elveţian
4.7614 lei
GBP
Lira sterlină
5.9366 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8144 lei
XAU
Gramul de aur
257.4507 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2416 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3859 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1542 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4893 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2039 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6645 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-2.1 o C
Dorohoi
-2.8 o C
Bucecea
-2.8 o C
Darabani
-3.4 o C
Saveni
-2.1 o C
Ştefăneşti
0.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.