Ştiri
Încep lucrările pe trei străzi „rușine”, contract semnat astăzi la Primărie – FOTO & VIDEO

Primarul Cosmin Andrei și reprezentanții constructorilor au semnat astăzi contractul de începere a lucrărilor pe trei străzi din municipiul reședință de județ.

Este vorba despre Zimbrului, Izvoarelor și Vâlcelei. Botoșănenii care locuiesc în aceste zone au transmis în nenumărate rânduri nemulțumiri referitoare la starea acestor străzi.

 

Licitația a fost câștigată de asocierea firmelor Big Conf SRL și Cornell's Floor.

 

„Un proiect cu fonduri europene care a ajuns la maturitate în urma licitației, străzi care însumează 1.420 de metri liniari și care sunt așteptate de botoșăneni pentru a fi asfaltate de foarte mult timp. În urma licitației s-a atribuit contractul de lucrări în valoare de 6,6 milioane de lei, bani europeni obținuți pe GAL pentru care s-a făcut această intervenție”,

Cosmin Andrei, primar municipiul Botoșani.

 

Lucrările se vor întinde pe o perioadă de maximum 10 luni. Atât edilul orașului cât și reprezentanții constructorilor au dat asigurări că lucrările vor fi finalizate anul acesta.

 

Vezi în video atașat mai jos cum arată în prezent cele trei străzi

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
O nouă stradă din municipiul Botoșani a intrat în reparații, primarul Cosmin Andrei: În ciuda temperaturilor scăzute... GALERIE FOTO