Ştiri
ANUNȚ Primăria Botoșani privind organizarea licitației publice cu ofertă în plic închis pentru închirierea unui spațiu comercial

U.A.T. Botoșani, cu sediul în Piaţa Revoluţiei nr. 1, anunţă organizarea licitației publice cu ofertă în  plic închis pentru închirierea spațiului comercial, proprietatea municipiului Botoșani, situat în municipiul Botoșani, str. Piața 1 Decembrie nr. 3, parter, în suprafață de 53,00 mp, în data de 30.08.2023.

Preţul de pornire la licitaţie este de  1 euro/mp/lună( fără TVA) pentru Restaurante și alte activități de servicii de alimentație, respectiv restaurante Cod CAEN 5610; Baruri si alte activități de servire a băuturilor Cod CAEN 5630

 

Durata închirierii  este de 5 ani, cu posibilitate de prelungire.         

 

Destinaţia şi activitatea comercială – restaurante Cod CAEN 5610; Baruri si alte activități de servire a băuturilor Cod CAEN 5630 (nu se acceptă CAEN 5621 - Activități de alimentație (catering) pentru evenimente CAEN 5629 - Alte serrvicii de alimentație n.c.a)

 

La licitație pot participa numai reprezentanții legali ai persoanelor juridice care au depus ofertele. Nu pot participa la licitație persoanele juridice aflate în faliment, lichidare, insolvență, care au datorii la bugetul local.

 

( In cazul în care nu se respectă destinaţia sau nu se realizează activitatea comercială, contractul de închiriere se consideră desfiinţat de drept, fără a mai fi necesară punerea în întârziere şi vreo altă formalitate prealabilă şi fără intervenţia instanţei de judecată. cu evacuarea voluntară a chiriaşului în condiţiile art. 1040 Cod Procedură civilă după notificarea transmisă prin executor judecătoresc).

 

Adjudecatarii spatiilor dobândesc un drept de utilizare a locurilor publice de la fatada spatiilor comerciale (lungimea frontului stradal), destinate amenajării de terase estivale, cu plata unei permisiuni de utilizare de 0,1 lei/m.p./zi.

 

Taxa de înscriere la licitaţie este de 50 lei, iar garanţia de participare la licitaţie este de 530 lei, reprezentând valoarea a două chirii. 

                                              

Documentaţia de atribuire poate fi consultată si achiziţionată de la Primăria Municipiului Botoşani, Serviciul Patrimoniu (sediu Casa Cărţii), Calea Naţionala nr. 101, începând cu data publicării anunţului.

           

Ofertanţii  vor depune un plic exterior pe care se va menţiona data licitaţiei, obiectul licitației pentru care este depusă oferta, numele sau denumirea ofertantului, precum și domiciliul sau sediul social al acestuia și care va conţine următoarele documente:                                                     

- fişa de înscriere la licitaţie și o declarație de participare, semnată de ofertant, fără ştersături sau modificări;

- plic interior, care conține oferta propriu-zisă, pe care se înscriu numele sau denumirea ofertantului;

- chitanţa care dovedeşte achitarea taxei de participare la licitaţie;                                               

- chitanţa care dovedeşte achitarea garanţiei de participare;                                           

- certificat de atestare fiscală, de dată recentă, privind plata obligaţiilor către bugetul de stat, bugetul local;        

- certificat constatator de la Registrul Comertului cu datele firmei si reprezentantii acesteia, din care sa rezulte că firma este în functiune si nu se afla în procedură de insolventa;

- datele de identificare ale reprezentantului firmei care participa la licitatie (B.I/C.I in original si copie);                   

 

Documentaţia pentru licitaţie se depune la registratura Primăriei Municipiului Botoşani, până la data de 29.08.2023, ora 12:00.             

                                                                    

Ofertele vor fi deschise în şedinţa publică la data de 30.08.2023, ora 10.00, în sala de şedinţe din sediul  Primăriei  Municipiului Botoşani din Calea Naţională nr. 101.(Starea Civilă).

 

Dacă la şedinţa din data de 30.08.2023 nu există minim 2 oferte, licitaţia va fi reluată în termen de 14 zile lucrătoare. La a doua şedinţă de licitaţie, indiferent de numărul ofertelor, va fi declarată adjudecatară oferta conformă şi cea mai mare.

 

Contestaţiile pot fi depuse de persoanele care s-au înscris la licitaţie în termen de 48 ore de la şedinţa de licitație, la registratura Primăriei Municipiului Botoşani. Termenul de soluţionare este de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

 

Pentru relaţii suplimentare, vă puteţi adresa Serviciului Patrimoniu, telefon 0372316757

 

Primar,  Cosmin Ionuț Andrei,                                                        

Secretar General, Oana Gina Chițanu.

Urmărește-ne și pe Google News

Cum să limitezi pierderile de căldură în sezonul rece
(P) Odată cu venirea sezonului rece, este esențial să iei măsuri pentru a limita pierderile de căldură și a menține temperatura din interior la un nivel confortabil. Pe lângă starea de bine resimțită, vei contribui și la eficiența energetică a locuinței. Iată câteva modalități prin care poți reduce din pierderile de căldură.
Pompierii de la Botoșani au donat sânge pentru fetița arsă în explozie - GALERIE FOTO
Aceștia au lansat și un apel către botoșănenii dispuși să o ajute pe Ariana.
Cu bani în cont, directorii și profesorii stau cu mâna întinsă la părinți: În continuare, sunt școli și grădinițe care cer bani de la părinți
Cererile financiare adresate părinților de către unitățile de învățământ din municipiul Botoșani încă reprezintă un fenomen.
Întrebare la Primărie cu iluminatul din oraș care funcționează „alandala”: ziua aprins, noaptea stins
Seria interpelărilor din cadrul ședinței de Consiliu Local a început în mod tradițional cu intervenții din partea Ralucăi Curelariu, consilier local USR.
ACUM: Aleșii locali dezbat problemele orașului în formulă completă – VIDEO & FOTOGALERIE
Consilierii locali au luat loc la masa dezbaterilor din sala Mihai Eminescu a Primăriei pentru ședința ordinară aferentă lunii noiembrie.
Poliția Botoșani are o absolventă de excepție: Cea mai mare medie dintre toți noii polițiști ajunși la Inspectorat
 Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) a precizat ca botoșăneanca este pe locul 50 din 1.600 de elevi.
ACUM: Șefi noi la vămi, directorii convocați de prefect – FOTOGALERIE
Zeci de conducători ai unităților de stat se află la această oră la Palatul Administrativ, acolo unde s-a întrunit Colegiul Prefectural în ședința aferentă lunii noiembrie.
ANUNȚ Modern Calor: Probleme cu plățile on-line – Ce se întâmplă
S.C. MODERN CALOR S.A., anunță că în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, vor avea loc operațiuni de mentenanță asupra platformei informatice, motiv pentru care, serviciile on-line ale sistemului nu vor fi accesibile.
USR Botoșani: Salariile nesimțite ale șefilor Nova ApaServ puse la adăpost de PSD
PSD a demonstrat din nou, în ședința Consiliului Județean, că girează jaful de la Nova ApaServ. Prin votul majoritar de ieri, reprezentanții PSD au scos de sub incidența măsurilor de austeritate aprobate chiar de Guvernul lor, salariile de până la 20.000 de lei ale celor din conducere.
ASTĂZI: Casa unui botoșănean în flăcări, pompierii chemați de urgență
Pompierii au intervenit la timp și au reușit să stingă incendiul.
ACUM: O nouă zi de proteste în centrul orașului – FOTO&VIDEO
Seria protestelor organizate în municipiul reședință de județ continuă cu o nouă zi.
ACUM: Protest la Spitalul Mavromati cu zeci de angajați - Nu toți bugetarii au salarii nesimțite - FOTO & VIDEO
Peste 40 de angajați de la cea mai mare unitate medicală din județ protestează în aceste momente.
O botoșăneancă de 13 ani a câștigat trofeul pentru muzică ușoară la un prestigios concurs - FOTOGALERIE
Aceasta a participat la un festival național de interpretare muzicală din Suceava.
Contractul pentru noul pavilion de la Penitenciar a fost semnat - GALERIE FOTO cum va arăta
Anunțul a fost făcut de către angajații Penitenciarului din Botoșani.
ACCIDENT pe drumul Botoșani – Suceava, persoană încarcerată extrasă de pompieri – FOTOGALERIE
Autoturism ieșit în afara părții carosabile, pe drumul național Botoșani – Suceava.
Bărbat omorât de trenul Iași – Dorohoi: L-a lovit trenul, era agățat acolo VIDEO
Un incident tragic a avut loc în această seară, când un bărbat de 55 de ani a fost lovit mortal de trenul R11433 Iași - Dorohoi în timp ce se afla în zona șinelor de cale ferată.
Ziua Națională a României organizată în trei orașe ale județului – PROGRAMUL manifestărilor
Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Sorin Cornilă, a condus astăzi, la sediul Instituției Prefectului Județul Botoșani, în sala Ștefan Luchian, o ședință de lucru de organizare a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României.
Campanie Nova Apaserv împotriva botoșănenilor fără contract: Amenințări cu amenzi, procese și debranșări
SC Nova Apaserv S.A. informează din nou utilizatorii persoane fizice cu privire la utilizarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare fără contract. Trimitem mai jos comunicatul de presă trimis redacției.
Liviu Toma, după congres: Rămânem în continuare PRO administrație și PRO dezvoltare
O delegație a Organizației Județene PRO România a participat sâmbătă la Congresul Național al partidului, organizat la București.
Într-o liniște „asurzitoare” consilierii au votat o investiție de 2,7 milioane de euro la depozitul „model” al județului – VIDEO
Aparenta investiție este pentru evitarea unei catastrofe ecologice la depozitul de la Stăuceni despre care șefii județului arată că este un „model de bune practici”.
Sondaj
A fost politizată ediția din acest an a Balului Oamenilor de Afaceri?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Este un memoriu foarte amplu și bănuiesc că este un... provin informațiile de la un fost manager de la Nova Apaserv. Atât timp cât a fost acolo nu a rezolvat? Bănuiesc că este și frustrat acum și vă spun dvs. informațiile ce ...
answear.ro%20
inpuff.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9725 lei
USD
Dolarul SUA
4.5419 lei
CHF
Francul elveţian
5.1534 lei
GBP
Lira sterlină
5.7376 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.0556 lei
XAU
Gramul de aur
294.1024 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2544 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3086 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0036 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3433 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2044 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6669 lei
Vremea
astăzi
Botosani
2.2 o C
Dorohoi
2.9 o C
Bucecea
2.9 o C
Darabani
2.3 o C
Saveni
2.6 o C
Ştefăneşti
4.7 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.