Știrea zilei
În pat cu dușmanul: Șoptică vs Federovici, Nechifor vs Andrei - PSD + PNL e... aproape dragoste la Botoșani

Din vară s-a tot zvonit că liberalii ar putea apela la voturile pesediștilor, însă doar prin culise s-a vorbit despre asta. Oficial, președintele țării a avut ani la rând o campanie agresivă împotriva PSD-ului. Iar președintele PNL, Florin Cîțu, declara pe 25 septembrie 2021: ”Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie «Votaţi PSD!». Cum aş putea, când PSD rămâne cel mai mare duşman al PNL? Cât sunt eu preşedinte al PNL nu vom face alianţă cu PSD”.

Și totuși...

 

Ce s-a întâmplat de atunci?

 

Adevăratele motive care au dus la nefireasca alianță dintre PSD și PNL, partidele care parcă „se dușmănesc” de-o viață, rămân între pereții atoateștiutori care au ascultat rundele de negocieri.

 

Oficial, politicienii, liberali sau social-democrați, ne dau asigurări că toate deciziile sunt luate spre binele poporului.

 

În orice caz, condițiile impuse sau pretinse între PNL și PSD s-au dezbătut seara trecută într-un Birou Politic Național al PNL, în care liderii au explicat rezultatele negocierilor duse atât cu USR – UDMR, cât și cu PSD.

 

Costel Șoptică, în calitate de vicepreședinte, a fost și el convocat.

 

„Din ce văd și eu și din discuțiile pe care le-am avut cu colegii mei se tinde spre o coabitare, o alianță cu cei de la PSD. Pentru mai multă stabilitate, pentru că și reformele pe care ni le dorim pe viitor vor fi greu realizabile, mai ales cele legate de cadrul constituțional și nu în ultimul rând chiar și cele pe care le avem în PNRR, pentru că acolo sunt ceva reforme administrative și reforme pe legea pensiilor care sunt destul de greu de realizat dacă nu ai o majoritate confortabilă în Parlamentul României”,

Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani

 

Dacă la nivel național, discuțiile „la sânge” se vor purta pentru câștigarea funcției de prim-ministru și a cât mai multor portofolii de miniștri, la nivel județean, aparent, miza nu este una extrem de ridicată.

 

 

„Rămân în continuare consecvent, în sensul în care pentru orice proiect care aduce un plus județului și oricărui cetățean din județul Botoșani, eu voi fi de acord să fac front comun indiferent de cum se va chema formațiunea politică respectivă, că a fost USR sau că ar fi PSD. Bineințeles că trebuie să luăm în calcul faptul că la conducerea județului există o majoritate PSD – ALDE și nu mă dezic de niciun fel de proiect care poate să aducă un plus cetățenilor din Botoșani”,

Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani

 

 

„Moare” cu prefectul în brațe

 

Pentru investiții cu impact în comunitate, toate proiectele ar urma să fie votate de membrii tuturor partidelor, transmit la unison politicienii.

 

Când vine vorba de decizie sau funcții, lucrurile se schimbă.

 

„Nu aș fi de acord nici în ruptul capului să cedez Instituția Prefectului către PSD. Că atunci înseamnă că ne-am preda total PSD-ului. Eu sunt de acord să facem front comun pentru proiecte comune, dar nu să depunem armele politice, ca să mă exprim așa. Pentru că, ideologic vorbind, știm foarte bine, suntem de centru-dreapta, iar dlor sunt de stânga clar”,

Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani

 

 

Președintele PSD Botoșani, care este și președinte al Consiliului Județean Botoșani, este declarativ întru totul de acord cu mesajul omologului liberal în ceea ce privește interesul cetățeanului.

 

„De la începutul mandatului de președinte al Consiliului Județean Botoșani am pus actul administrativ pe primul plan și nicidecum politica. Pentru mine, interesul județului Botoșani este mai presus de interesele politice de moment, iar acest lucru ar trebui să ne ghideze pe toți cei care am fost investiți de cetățeni în funcțiile de conducere. Ori de câte ori a fost nevoie, am invitat sau am participat la discuții cu reprezentanții tuturor forțelor politice din județ și cred că suntem destul de maturi să purtăm un dialog în interesul botoșănenilor ori de câte ori este nevoie”,

Doina Federovici, președintele PSD Botoșani

 

Lidera social-democrată oricum nu a fost genul de politician care să-și atace frontal adversarii politici.

 

Dimpotrivă, Doina Federovici a preferat mai degrabă comunicatele de presă.

 

Puterea și Opoziția la Botoșani au fost separate de o linie politică extrem, extrem de fină.

 

 

„Așa vom reuși și în viitor să facem tot ceea ce ține de noi în interesul cetățeanului”

 

 

„Am făcut mereu apel la toți actorii politici din Botoșani să susțină proiectele Consiliului Județean, precum cele depuse la finanțare în cadrul Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, transformarea proiectatului drum expres Suceava - Botoșani într-un sector de autostradă ca extensie a Autostrăzii „Moldovei” - A7, realizarea heliportului medical la ISU sau operaționalizarea ITI «Țara de Sus», un instrument de atragere a fondurilor europene care ar putea contribui decisiv la dezvoltarea județului. Exemple sunt multe și sunt convinsă că, așa cum am găsit maturitatea de a rezolva situații limită în care județul avea doar de pierdut din cauza exacerbării unor orgolii, așa vom reuși și în viitor să facem tot ceea ce ține de noi în interesul cetățeanului”,

Doina Federovici, președintele PSD Botoșani

 

De altfel, Costel Șoptică și Doina Federovici se poate spune că au rezonat politico-administrativ la momentul în care s-au așezat la aceeași masă pentru a debloca fondurile pentru drumuri provenite din cote defalcate din TVA. Banii fiind pe atunci blocați în Trezorerie din cauză că prefectul Dan Nechifor a atacat hotărârea privitoare la modul de repartizare al acestor sume.

 

„Nu este de apreciat atitudinea prefectului”

 

Și pentru că am amintit de prefect, dacă lucrurile par să fie liniștite între președinții partidelor consacrate de la Botoșani (PSD și PNL), în schimb, situația tensionată dintre Dan Nechifor și primarul Cosmin Andrei pare să continue chiar și cu această alianță.

 

Primarul municipiului reședință de județ, spre exemplu, îl acuză pe prefect de mai multe blocaje administrative pe care le-a creat prin faptul că a atacat anumite hotărâri ale Consiliului Local.

 

„Nu este de apreciat atitudinea prefectului, care a atacat toate hotărârile de CL care au privit anumite restructurări, organizări, o funcționalitate a aparatului din subordinea primarului. Iar aceste decizii au fost luate pe considerente politice. Și când spun acest lucru, vorbesc la modul general despre un prefect care este din partea PNL și care are o atitudine discreționară împotriva unui primar PSD. Nu sunt decizii pentru bunul mers al administrației, este o șicanare din partea dlui prefect”,

Cosmin Andrei, primar

 

 

Și este sceptic și în privința unei „coabitări” în interesul botoșănenilor în plenul municipal între PSD și PNL.

 

„Sunt rezervat în ceea ce privește o colaborare politică în CL și cu societățile subordonate, acolo unde avem directori PNL sau unde avem directori PNL în structurile care afectează bunul mers al administrației. Mă refer la DSPSA, unde nici acum nu-mi explic cum putem avea un director PNL incompatibil cu funcția de consilier local care întreprinde toate măsurile pentru a întârzia comenzile pe care le dă Primăria, indiferent că acestea se referă la administrarea domeniului public sau gestionarea câinilor comunitari”,

Cosmin Andrei, primar Botoșani.

 

Este rezervat și în privința modului în care guvernanții privesc Botoșaniul care, la ultima rectificare de buget, a primit zero lei de la Guvern.

 

Per total, Cosmin Andrei susține că în proporție cuvârșitoare activitatea administrativă pe plan local este privită (doar) într-o cheie politică, iar cei care sunt numiți politic nu fac administrație, ci întreprind totul pentru un capital negativ pentru primarul PSD, pentru o eventuală creștere în sondaje pentru PNL.

 

”Am o colaborare foarte bună și cu dl primar și cu CJ”

 

Prefectul, în schimb, nu-i împărtășește opiniile și susține, dimpotrivă, că dintotdeauna a existat o colaborare administrativă între Prefectură și Primărie: „Colaborare administrativă... Eu zic că am o colaborare foarte bună și cu dl primar și cu CJ. Adică dacă am colaborat până acum, nu văd niciun impediment să nu colaborăm administrativ și de aici încolo”.

 

 

 

Informat despre declarația lui Cosmin Andrei, prefectul a replicat:

 

„E opinia lui. Dacă pentru o HCL care în primă instanță am și câștigat, deci am avut dreptate, nu luăm în calcul toate celelalte proiecte și toate celelalte hotărâri pe care NU le-am atacat... Dacă aș fi vrut într-adevăr să fiu tendențios și aș fi considerat că există un război administrativ între Primărie și Prefectură, nu am fi făcut nimic. Nici centre de vaccinare, nici alte colaborări pe care le-am avut pe alte domenii. Dacă luăm toate celelalte proiecte care s-au derulat și de aici încolo, este vreunul pe care nu am dat viză de legalitate dacă a fost corect?”,

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani

 

Declarații Florin Cîțu pe 25 septembrie:

 

Florin Cîțu, 25 septembrie:

 

  • Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie „Votaţi PSD!” Pe mine nu o să mă vedeţi niciodată în ipostaza de a forţa o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. (...)
  • Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Cum aş putea, când PSD rămâne cel mai mare duşman al PNL? Cât sunt eu preşedinte al PNL nu vom face alianţă cu PSD.
  • Ne delimităm de acest partid toxic, îl ţinem în opoziţie acum, dar şi după 2024.
  • Pe mine nu o să mă vedeţi niciodată în ipostaza de a forţa o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. Suntem liberali. Nu facem ca Dragnea. Aceste lucruri le vedeţi la PSD, nu la liberali.
  • Colegii care nu au înţeles asta până acum înseamnă că nu cunosc valorile liberale, iar locul lor este în opoziţie.
  • Da, recunosc, sunt un politician atipic - eu nu mint. Am făcut ce am promis și am făcut bine.

 

 

Florin Cîțu, 4 noiembrie:

 

  • A fost o primă discuţie bună în care s-au discutat proiecte, obiective şi am încercat să găsim soluţii la această criză politică.
  • Eu cred că am găsit în această seară multe lucruri care pot să ne unească (cu PSD - n.r.).
  • Avem o criză în sănătate, energie şi pentru acestea avem nevoie de o guvernare stabiliă. Dacă vom reuşi să facem acest lucru cu PSD, este OK.

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Botoșăneanca din Guvernul lui Cîțu se mută la Ciucă – LISTA cu miniștrii propuși de liberali
Inconștiență politică la nivel înalt: Bătălia pe funcții PSD - PNL - USR aduce Eltrans în pragul dizolvării, prefectul acuzat că pune umărul la distrugerea companiei de transport

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Primarul, vizită neanunțată la instituția condusă de directorul fără birou: Am avut altă abordare în acest mandat VIDEO & GALERIE FOTO
În mai anul acesta erau publicate o serie de fotografii din care reieșeau condițiile infecte în care erau nevoiți să lucreze artiștii.
Biserica și oamenii ei: Preotul din Botoșani care slujește de 50 de ani în Sfântul Altar
Rugăciune, milostenie, bucurie creștină și recunoștință. Începând din această seară, o importantă biserică din municipiul Botoșani își cinstește hramul. Iar creștinii sunt așteptați, astăzi, și la pelerinajul cu sfinte moaște. 
Direcția 5 a scris ”Povestea Noastră” cu Filarmonica Botoșani în valuri de lumină: Fiți binecuvântați!VIDEO & GALERIE FOTO
O nouă seară de vineri, un nou concert magic organizat de Filarmonica ”George Enescu” Botoșani. După ”Carmina Burana” și ”Gheorghe Zamfir și prietenii”, pe 18 noiembrie a venit rândul trupei conduse de Marian Ionescu să ofere un spectacol de zile mari alături de muzicienii instituției municipalității botoșănene.
Primarul a mutat audiențele în Centrul Istoric și a primit un noian de probleme: de la pericol de explozii la ANL-uri până la înființare de sere cu mușcate – VIDEO
Pentru prima dată în ultimii zece ani cel puțin, audiențele cu cetățenii din municipiul Botoșani au avut loc în alt spațiu decât sediul Primăriei.
Din culisele pregătirii super spectacolului ”Simfonia Direcția 5”, biletele s-au epuizat de două săptămâni – VIDEO & GALERIE FOTO
Seria concertelor memorabile organizate de Filarmonica ”George Enescu” Botoșani în această toamnă continuă astăzi cu ”Simfonia Direcția 5”. De la ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor rockul alternativ se întâlnește cu simfonia.
Lumea bună a orașului adunată la concertul fraților care sunt considerați genii în muzică – VIDEO & GALERIE FOTO
Un eveniment select care s-a adresat unei categorii de public restrânsă. Turneul internațional „Stradivarius Opera” a ajuns la Botoșani într-o zi mohorâtă de toamnă, un 17 noiembrie care a încălzit cel puțin, sufletele celor care i-au ascultat pe artiști.
A început demolarea panourilor publicitare ilegale din centrul orașului: Patronii care le dețin vor plăti dezafectarea din propriul buzunar – VIDEO & GALERIE FOTO
Hotărârea de Consiliu Local prin care au fost stabilite zonele în care este permis afișajul publicitar a fost adoptată în 2017. Operatorii economici au mai fost ulterior păsuiți un an, cu condiția să și le dezafecteze. Au trecut încă patru, iar panourile publicitare care au devenit între timp ilegale, au rămas tot acolo.
REVOLTĂ la căminul Textila, oamenii dârdâie în locuințe: Pun două plăpumi pe mine seara și tot e frig VIDEO & GALERIE FOTO
Sunt aproximativ 100 de familii în căminul de locuințe sociale cunoscut ca „Textila” care nu au nicio sursă de căldură cu două săptămâni înainte de venirea iernii. Revoltați, oamenii dau vina pe asociație și administratorul spațiului locativ.
New York, Paris, Sidney... Botoșani: Gheorghe Zamfir și prietenii săi, concert ca un miracol la Botoșani: Sunt momente istorice pentru cultura botoșăneanăVIDEO & GALERIE FOTO
Sunt momente în care simți că trebuie să lași muzica să vorbească și în care cuvintele nu își mai au rostul. Nici la ora spectacolului și nici la o zi sau două după ce luminile scenei s-au stins întrucât artiștii au avut o prestație care pur și simplu nu mai lasă loc de comentarii.
Meciuri grele la vizita ministrului: Județul nu este al d-nei Federovici; Pretext halucinant al oficialului guvernamental – VIDEO
Vizita pe care ministrul Culturii a efectuat-o vineri la Botoșani a încins spiritele în coaliția de guvernare la nivel de județ. Venit teoretic pentru un spectacol al Filarmonicii ”George Enescu”, Lucian Romașcanu și-a transformat ziua petrecută la Botoșani într-una cu un pronunțat caracter politic social-democrat.
Proiect imobiliar unicat la Botoșani: blocuri construite în jurul unei clădiri istorice salvată de la prăbușire – GALERIE FOTO
Documentația pentru această investiție se află în dezbatere publică din data de 10 octombrie a acestui an.
Șeful educației botoșănene a mers neanunțat în internat la Pedagogic să verifice condițiile pentru copii: După cum s-a putut vedea...VIDEO & FOTOGALERIE
Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” este unitatea de învățământ din municipiu înființată oficial în 1968, doar că educația pedagogică la Botoșani are ceva mai mult de un secol. În prezent, liceul are cea mai mare populație școlară din întreg județul, cu copii de la grădiniță până la clasa a XII - a. Deține și un internat unde sunt cazați aproape 100 de elevi. Fete în special, pentru că băieții au fost relocați într-un alt spațiu, din incinta Liceului Tehnologic ”Elie Radu”.
Directoarea uneia dintre cele mai mari fabrici a izbucnit: Am ajuns de râsul curcilor, să vină din Bangladesh să muncească în România și ai noștri să fugă
La întâlnirea care a avut loc p 26 octombrie la Camera de Comerț Industrie și Agricultură (CCIA) privind prețul la energie s-au abordat și alte teme. Managerii câtorva dintre cele mai mari companii din Botoșani au reclamat fiscalitatea excesivă pe care o practică Statul Român.
Ștabii târgului cer limită de 30 km/h și covoare antiderapante la Lebăda: Nu le convine partea pe care este pista de biciclete, nici linia continuă de pe mijloc nu-i bună – GALERIE FOTO & DOCUMENT
O adresă asumată de aproximativ 70 de persoane a fost transmisă către Prefectură, Consiliul Județean și Primăria Botoșani. Vine din partea locuitorilor vilelor din cartierul rezidențial construit pe Șoseaua Iașului după revoluție.
Fostul director de la „Apă” demisie din companie după o carieră de 26 de ani: A fost primul meu loc de muncă
Demisia și-a produs efectele de la data de 1 noiembrie 2022.
Lidera femeilor liberale a dezvăluit în direct cea mai mare decepție politică trăită: Noi chiar am iubit... VIDEO
Mirela Saucă, președintele Organizației Județene a Femeilor Liberale (OFL) a avut o serie de dezvăluiri în direct, la Botoșăneanul TV.
Clădirea importantă a orașului intră în modernizare! Va avea call-center, monitoare uriașe și ghișee moderne, prefectul a împăcat directorii – VIDEO & FOTO
Banii, adică aproape 2 milioane de euro vor fi obținuți grație PNRR-ului, adică a Planului Național de Redresare și Reziliență. Adică, fonduri europene acordate sub altă formă.Una dintre componentele programului a vizat reabilitarea energetică a clădirilor în care funcționează instituții de stat.
SCHIMBARE de ultim moment la o instituție de la Botoșani – DECIZIA care a surprins angajații care au intrat în weekend cu șef nou – FOTO
Documentul a fost transmis prin poșta electronică fără ca șefii de la București să intervină suplimentar în anunțarea faptului că instituția publică de la Botoșani are un nou șef.
Marii oameni de afaceri disperați din cauza prețului aberant al energiei: Murim în chinuri / Închidem acest an într-un dezastruFOTOGALERIE
Câteva dintre cele mai mari companii din Botoșani au participat prin acționari sau directori la o întâlnire care a avut loc la Camera de Comerț Industrie și Agricultură (CCIA) referitoare la prețurile uriașe pe care le-a atins energia.
AUR le face cu ochiul liberalilor! Tânăr antreprenor cu „viitor pe liste”, plecare din PNL pentru partidul lui Simion – FOTOGALERIE
Sunt deja câteva săptămâni de când s-a produs ruptura prin demisia din PNL și semnarea adeziunii la AUR.
Curios din tot acest articol, s-a omis cum vor ,,da mâna...câinele și pisica' adică Cosmin Andrei și Eugen Cristian Țurcanu, care după cum se știe ultimul a spurcat,a înjurat, a amenințat și chiar la bruscat pe Cosmin Andrei pe vremea, când acesta era vice-primar! Dacă se va dori întradevăr o alianță spre binele cetățenilor, cei din PNL va trebui să renunțe la ,,buba neagră'- ( EUGEN CRISTIAN ȚURCANU), care a dus în jos sondajele acestui partid prin comportamentul de needucat și parvenit social. Veți vedea că lumea va fi mai bună fără acest ,,specimen' - EUGEN CRISTIAN ȚURCANU!!!
9 noiembrie 2021, 17:36
Singurul ,dar singurul obedient total e domnul Nechifor, din articol am înțeles că poate funcționa această alianță fara Nechifor și fără Țurcanu Eugen, deci ce mai atâta discuții, afara cu ei și hai la treabă. Sigur nu va plânge nimeni după cozile de topor.
9 noiembrie 2021, 14:20
Noul imn al liberalilor: trandafir de la Moldova.........
9 noiembrie 2021, 14:07
Articolul este gresit ”In pat cu dusmanul” - nu exista asa ceva!!!!!!!! Este prietenie permanenta de vreo 20 de ani incoace, mai ales cand vine vorba de putere si banuti.
9 noiembrie 2021, 13:26
Inhaitarea cu ciuma rosie va face ca pnl sa aiba soarta pntcd. psd e toxic pentru tara.
9 noiembrie 2021, 12:18
Pana azi am votat liberalii dar de azi inainte usr.Nu putem lasa stramba de la cosula sa isi bata joc de noi.
9 noiembrie 2021, 10:46
D-le prefect, va felicit ptr activitatea pe care o faceti si va urez succes in continuare! Sunyeti intelept si asta spune multe despre dvs! Felicitari ptr puterea de a face față tuturor răutăților politice
9 noiembrie 2021, 10:44
Citu și Soptica au promis la Congres ca nu vor întra în alianță cu PSD și au câștigat partidul. Orban a promis ca nici el nu va negocia cu PSD. De văzut care sunt serioși și nu-si trădează electoratul.
9 noiembrie 2021, 10:03
Auzi la ei...interesul cetățeanului. Făceați alegeri anticipate dacă vă interesa interesul cetățeanulul. PNL o sa ajungă exact unde îi este locul. În cartea de istorie. Sub 3% ca și PNȚCD. Cu noul USL o să reușeasca să mai scada sau să stopeze ascensiunea PSD. USR s-a erodat deja destul. Frițz la Timișoara, Nicușor la București sunt exemple de neputință. Iar zombi din multinaționale lucrează de acasa pe laptop, nu mai ies în stradă. Acum în stradă ies alții. Cu tricolorul. E vremea schimbării, dar de data asta nu tot așa, ei între ei. Ci cu partide noi. Cu oameni noi. O să crească AUR, o sa apară monarhiștii și alte partide anarhiste. Pentru că aștia pur și simplu au pierdut contactul cu realutatea.
9 noiembrie 2021, 09:23
Singurul care gândește este prefectul Nechifor, restul Soptica, Federovici, Budai țopăie pentru ciolan.
9 noiembrie 2021, 09:12
Gata, PNL-ul devine istorie. Cu Citu la conducere și în combinație cu PSD partidul PNL dispare precum PNTCD-ul.
9 noiembrie 2021, 09:09
dintre toti, psdistii si penelistii doar prefectul Dan Nechifor are creier si gandeste pentru oameni Bravo lui!
9 noiembrie 2021, 08:24
Oricum eu cred ca Soptica cu Federovici aveau blat politic încheiat de mult, doar ca de acum vor apărea împreună în poze, pe malul prăpastiei. De urmărit în continuare dacă cad amândoi în "prăpastia politica sau doar unul" .
9 noiembrie 2021, 08:15
Dacă coabiteaza psd-ul cu pnl-ul își bat joc de voturile primite, își trădează electoratul ambele partide. Dar de fapt pt Federovici și Soptica ii intereseaza doar ca ei sa fie șefi de partide în continuare și sa-l salveze pe Iohannis.
9 noiembrie 2021, 07:44
Vreau sa vad cum Flutur îl va lăuda pe Andrei și Turcanu îl va pupa in c.r pe Andrei in Consiliu Local, sau va rage in continuare cine știe??
9 noiembrie 2021, 07:35
Sondaj
Credeți că trebuie limitată la 30 km/h viteza pe șoseaua de la Lebăda?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Am propus un proiect prin care Primăria Botoșani să semneze un protocol de colaborare cu ANFP care a planificat un program foarte bun prin care toate concursurile au subiecte trase la sorți în mod electronic. Acest poriect a fost ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9266 lei
USD
Dolarul SUA
4.7043 lei
CHF
Francul elveţian
4.9892 lei
GBP
Lira sterlină
5.6863 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4163 lei
XAU
Gramul de aur
266.5349 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2447 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2063 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1556 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.5027 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2023 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6625 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.6 o C
Dorohoi
-0.0 o C
Bucecea
0.9 o C
Darabani
-0.4 o C
Saveni
0.4 o C
Ştefăneşti
3.0 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.