Știrea zilei
Minunile de la o conferință AUR: Netflix-ul molestează copiii și-i spală pe cap, războiul distruge vegetația, România ”să producă apă” - VIDEO & GALERIE FOTO

Campania „Ce vor românii”, așa, fără semnul întrebării, inițiată de liderii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a ajuns și la Botoșani în după-amiaza zilei de miercuri, 13 iulie 2022. Evenimentul la care au participat susținătorii AUR de la Botoșani s-a desfășurat în sala Eminescu a complexului Rapsodia, cu începere de la ora 17:00.

Campania și sensul ei

 

Inițiatorii acestei caravane, care în primă fază vizează județele Moldovei, au explicat ideea de bază de la care s-a pornit acest demers. Mai întâi au apreciat că sala s-a umplut de susținătorii botoșăneni, în condițiile în care în urmă cu doi ani erau reduși la circa 50 de persoane.

 

Claudiu Târziu a fost deschizătorul evenimentului politic catalogat ca fiind unul civic, deși calitatea de amfitrion i-a revenit mai degrabă lui Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR. Scriitorul Sorin Lavric, ales senator pe listele AUR, a intervenit ori de câte ori a considerat necesar.

 

„Vrem să reprezentăm cu adevărat electoratul care ne susține și care ne votează. Dar vrem să-i reprezentăm în egală măsură și pe ceilalți care din motive diverse nu ne susțin la un moment dat, nu ne înțeleg sau nu sunt de acord cu noi. Credem că într-o națiune trebuie să domine armonia pentru a putea construi, pentru a intra în sfârșit pe o tendință de dezvoltare. Altfel, numai cu intrigi, individualisme, manevre ticăloase, cu jaf la drumul mare nu facem nimic”,

Claudiu Târziu, președinte Biroul Național de Conducere (BNC) AUR 

 

Politicieni sau oameni politici?

 

AUR vrea să transforme acest „cerc vicios” în care a fost blocată România din cauza politicienilor „mafioți” într-un ”cerc virtuos” în care pe primul loc să fie puse speranțele și bunăstarea poporului.

 

Acesta fiind rostul întâlnirilor pe care le are cu cetățenii, mai întâi la Vaslui, apoi la Iași și trecând pe la Botoșani, în acest circuit prin Moldova în care moldovenii să spună clar și fără teamă care le sunt lipsurile și durerile.

 

„Vrem să ne asigurăm că toate problemele importante pe care le-am identificat sunt importante și din perspectiva dvs., nu doar din perspectiva unora care pot să gândească macro și să ignore durerile adânci ale poporului pe care ar trebui să-l reprezinte. Sigur că odată cu rezolvarea problemelor mari ar trebui să fie rezolvate și problemele mici”,

Claudiu Târziu, președinte Biroul Național de Conducere (BNC) AUR 

 

Liderii AUR nu se consideră politicieni, chiar și constituiți într-un partid politic, ci mai degrabă „oameni politici”. Pentru că, așa cum a explicat Claudiu Târziu în sală, politicienii sunt parte a unei mafii naționale și transnaționale care extrag resursele poporului în interes propriu.

 

Mesajul său a fost preluat de colegul de partid, senatorul Lavric.

 

„Această clasă politică a reușit să întoarcă statul împotriva noastră, a națiunii. În clipa de față clasa politică a întors toate instituțiile împotriva noastră. Și atunci ceea ce vrem noi să facem este să înlocuim această clasă politică. Cum? Prin votul vostru”,

Sorin Lavric, senator AUR

 

De ce pleacă românii din țară?

 

Prim-vicepreședintele AUR de la București s-a concentrat pe migrația masivă din rândul românilor, vina fiind răsfrântă și în acest caz asupra politicienilor de după Revoluție care au „lucrat” împotriva poporului.

 

„Sunt 6 milioane de români plecați peste granițele țării, iar în țară mai muncesc undeva la 5 milioane și jumătate. Sunt mai mulți români care muncesc în afara țării decât acasă. Tot astăzi sunt mai mulți copii români care se nasc în afara țării decât în România. Și de ce? Întrebarea este de ce au plecat mai mulți români decât au plecat cetățeni din Ucraina în plin război. Sau din Siria, în plin război. Pentru că de 32 de ani poporul român se află în război cu aceste partide politice”,

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR

 

Ce vor botoșănenii

 

Odată lămurite motivele campaniei s-a trecut la sesiunea de întrebări. Un pensionar s-a ridicat și s-a exprimat la microfon, având două probleme nerezolvate. Una tocmai din 1995, când a gândit un proiect pentru înființarea unei fabrici de rafinare a uleiului de floarea soarelului, împreună cu un inginer din domeniul industriei alimentare. A doua problemă ridicată a fost reconstrucția fabricii de zahăr de la Bucecea. Pensionarul a încheiat cu lacrimi în ochi, în aplauzele celor din sală, și a dezvăluit de ce intrat în AUR: „nu mă interesează funcțiile politice sau foloasele materiale, mă interesează dacă pot să fac ceva pentru țară”.

 

Claudiu Târziu a fost de acord că România industrializată s-a pierdut și că în programul de guvernare AUR vor exista prevederi în acest sens: „trebuie făcut ceva la nivel macro, nu poate fi rezolvat cu o întreprindere aici, una acolo nici dacă am fi în situația de a construi, de a găsi fiannțare pentru ele. Noi nu suntem la guvernare, avem 10% în Parlament. Nu există posibilități reale de a determina pe bandiții ăștia de la guvernare să susțină un proiect care ar ridica probabil un județ. Ce pot să vă promit este că vom încerca”.

 

O doamnă de la Dorohoi a cerut și ea microfonul și a ridicat o problemă legată de agricultură, de apă sau război.

 

„Avem probleme, pe raza noastră, Dorohoi, din cauza agriculturii, din cauza secetei avem probleme, deci noi în România suntem un stat privat. De ce sunt toate islazurile, apele, sunt ale Primăriei și le concesionează la un om singur din comună, din sat. Noi nu avem acces la apă ca să udăm sau ca să făcem... noi care facem agricultură mai mică recolta e mai bună, cei care fac mai mare are chimicale și recolta e mai rea. Și cultura nu ai ce să faci cu ea. Și vrem ca pe viitor să facem ca fântânile, izvoarele, să le scoatem afară, la evidență. Nu să le astupăm și să aducem apa din sate și comune ca să luăm noi banii, ca Primărie, ca noi să stăm fără griji și oamenii să plătească mai mult.

 

Și să ducem lumina în câmp, în lan, să ducem stâlpi de lumină cum au italienii, deci italienii dintr-un pământ cu pietre fac recoltă bună. Și noi din pământ bun avem spini și vin să ne dea foc, vin străinii. Deci noi pe viitor trebuie să punem bază pe agricultură, de aici mâncăm, să facem niște făbricuțe, se ridică de aici. Unde s-au dat bani europeni la arendași, arendașii ce au făcut? Și-au luat mașini, la copii au făcut vile, au cununat cu banii ăștia, dar n-au făcut instalații să se ducă apa-n câmp, nu era pământul lor, era arendaș. Pământul s-a dat la oamenii în vârstă care nu puteau să facă agricultură. Și copiii lui au plecat în străinătate. Și pământul l-a luat unul singur, ăla bagă chimicale cu tonele, apa se strică din cauza chimicalele că nu o să avem nici apă de băut. O să ajungă apa mai scumpă ca aurul o să fie, din cauza chimicalele. Nu mai spun de mizerie și gunoaie. Și de războiul care este, în loc să facă în așa fel încât să avem vegetație și o climă bună, ei fac războaie. Avem o climă rea, și așa. Să dăm bani la proprietari și să se facă fântână, în țări străine fântâni sunt și pe stradă, dar la noi sunt astupate, pur și simplu, și avem apa cea mai bună, noi putem să producem apă și să o ducem în țară străină”.

 

Dorohoianca ar fi continuat să-și expună păsurile dacă nu ar fi fost întreruptă de Claudiu Târziu care a observat zâmbetele din sală: „ați vorbit un eseu despre agricultură și...mda... Vă rog să ridicați o problemă punctuală, nu știu cum e în Dorohoi, dar știu că în satul bunicilor mei nu astupă nimeni fântâni. Și eu sunt moldovean din Bacău...”.

 

„Copiii sunt foarte molestați prin Netflix”

 

A urmat un tânăr care a explicat că dorește să expună o problemă „culturală” și care era extrem de îngrijorat de viitorul copiilor expuși la sexualitate agresivă.

 

„Este o problemă care mă doare foarte tare, mai ales că sunt tânăr. Foarte mulți tineri și copii chiar sunt foarte infestați de propaganda sexuală și LGBT și tot felul de progresisme în momentul actual și marea majoritate a oamenilor nu bagă în seamă. Nici părinții, nici bunici, nici nimic. Efectiv copiii sunt foarte molestați prin Netflix, prin internet. Sunt foarte mulți tineri, din experiență personală pe Instagram, sunt efectiv spălați pe cap de propaganda LGBT și de toate progresismele din America sau din alte țări. Și este o foarte mare problemă, dacă nu se intervine, sunt sigur că în câțiva ani tinerii care o să crească, o să voteze USR grav de tot”.

 

Senatorul AUR ajuns la Botoșani i-a dat dreptate tânărului și i-a apreciat îngrijorarea.

 

„Ați pus punctul pe i și ați dat un nume și e expresie acestui curent neo-marxist care vine peste noi galopant. Educația sexuală de care ați pomenit dvs. și pe care ei o propovăduiesc în școli sau pe aceste rețele de socializare, nu au decât un singur scop. Ca sub pretextul educării copiilor la vârste fragede, să le dea brânci într-o viață sexuală pentru care ei nu sunt pregătiți psihologic. Iar efectul cultural al acestei educații sexuale premature este devastatator, așa cum spuneați dvs. Copilul nu poate prea devreme să vină să se întâlnească cu asemenea detalii biologice, pentru că nu e copt pe dinăuntru, pentru că ceasul lui biologic nu bate încă ora potrivită”,

Sorin Lavric, senator AUR

 

A continuat că da, într-adevăr, copiii în loc să învețe stau cu ochii pe aceste rețele de socializare și își pierd astfel busola valorică și nu mai știu în ce constă sensul vieții. Iar astfel de lucruri, în câțiva ani duc la „prăbușirea copilului”, astfel că a fost lansat un apel ferm către părinți: ”să nu-și dea cu niciun chip acceptul cu privire la educația sexuală din școli”.

 

Toate intervențiile din eveniment pot fi vizualizate în materialul video de mai jos.

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Instituțiile de forță îngenuncheate de George Simion și ai lui: Turneul sfidător din Botoșani făcut cu încălcarea legii, tolerat rușinos de ”oamenii legii”
George Simion a făcut show la Botoșani, pe un ger cumplit: Îmbrățișat de botoșănence, haos în trafic, nici picior de polițist în oraș - GALERIE FOTO&VIDEO

 

Primăria le ia banii proprietarilor cu clădiri sau terenuri în paragină, supraimpozitare de 400% pentru foste fabrici, cantine sau case: Îi executăm silitGALERIE FOTO
Aproape opt luni au durat verificările efectuate în municipiul Botoșani de către o comisie mixtă constituită prin dispoziția primarului Cosmin Andrei. Botoșănenii care nu-și îngrijesc proprietățile sunt buni de plată.
Șoptică și atacurile șefei CJ la adresa medicilor: Vine d-na președinte și le mai dă lecții / A făcut și ea liceul pe unde a putut, facultate, numai ea știe ce a făcut și ce licență are
Pornind de la ceea ce s-a întâmplat la Secția de Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Județean Mavromati, unde o tânără de 25 de ani a murit fără ca timp de șapte ore să primească îngrijiri medicale, deputatul Costel Șoptică a arătat pentru Botoșăneanul că asemenea tragedii se produc și ca urmare a propulsării de către PSD-iști în funcții de conducere a unor oameni care nu au vreo legătură profesională cu domeniile respective.
”Un film așa, oarecum bășcălios, la adresa unui sfânt al Ardealului” - O premieră la Unirea cum n-a mai fost alta: Unii spectatori au părăsit sala, alții s-au enervat, regizorul luat la rost VIDEO & GALERIE FOTO
Câteva aplauze răzlețe, alte câteva zeci de secunde de tăcere, foarte puține felicitări și apoi un val de întrebări acuzatoare la adresa regizorului, venit în fața spectatorilor botoșăneni pentru a discuta pe seama filmului ”Arsenie. Viața de apoi”, a cărei proiecție specială a avut loc marți seară la Cinema Unirea.
Este OFICIAL! Daune de peste 7 milioane de euro solicitate de familie în cazul Alexandra
Solicitările de daune morale urmează a fi depuse de reprezentanții legali ai familiei Alexandrei Ivanov.
Alexandra ar fi împlinit 26 de ani! Comemorare la mormânt cu peste 100 de botoșăneni, slujbă oficiată de nouă preoți – VIDEO&FOTO
Alexandra Ivanov, născută pe data de 11 septembrie 1997.Decedată pe data de 18 august 2023, în Maternitatea Botoșani.
Povestea ”made in PNL” a numirii de către Doina Federovici a unui manager liberal: Să nu se facă de rușine, îi ajutăm și cu Monica Adăscăliței la Botoșani
Decizia președintelui social-democrat al Consiliului Județean Botoșani de a numi un manager liberal la conducerea celui mai mare spital a fost una surprinzătoare, cel puțin din punct de vedere politic.
An nou, probleme vechi: Zeci de școli din Botoșani tot FĂRĂ autorizație sanitară
Și în anul de învățământ care va începe luni vor exista școli din județul Botoșani care nu dețin autorizație sanitară de funcționare.
Momente emoționante: Prima generație de la ”Electro” s-a întâlnit după 45 de ani, alături de directorul care a înființat liceul – VIDEO&FOTO
Majoritatea foștilor elevi au împlinit de ceva vreme vârsta pensionării. Au făcut parte din prima generație a actualului Colegiu Tehnic ”Gheorghe Asachi”, fostul ”Liceu Electrocontact”.
Daune de peste 1 milion de euro pentru Alexandra: Să le luăm bunurile și casele / Viața nu poate costa trei paraleVIDEO
Specializată în dreptul asigurărilor, avocata din Iași care a preluat cazul Alexandrei Ivanov are deja două sentințe cu daune care depășesc pragul de 1 milion de euro. Se gândește ca și în acest proces nivelul daunelor ce vor fi solicitate să fie ridicat.
Președintele tinerilor liberali a plecat din partid la câteva luni după ce a fost ales. Cu tot cu soție... – GALERIE FOTO
La sfârșitul lunii iunie a anului trecut Andi Buchi (foto cu ochelari) a fost ales cu o largă majoritate președinte județean al Tineretului Național Liberal. La începutul lunii septembrie a acestui an, a fost anunțat oficial drept membru al Forței Dreptei, formațiune înființată de fostul președinte PNL, Ludovic Orban și condusă la Botoșani de un alt ex-liberal, Viorel Iliuță.
Se cere OFICIAL arestarea preventivă a unor angajați ai Maternității în dosarul decesului Alexandrei Ivanov: Pot în numele dreptății să fac aceste solicităriVIDEO
Ancheta în cazul morții Alexandrei Ivanov este încă în plină desfășurare și departe de a se finaliza. Se anunță un nou maraton de audieri programate cel mai probabil săptămâna viitoare, cu țintă către personalul medical.
Patronul din Suceava care era să ne lase fără depozit de deșeuri mai prosperă patru ani la Botoșani
În 2021 și 2022, depozitul a fost la un mic pas să rămână fără autorizație de mediu, din cauza unui management defectuos care a atras amenzi de la Garda de Mediu. Anul acesta, administratorul depozitului a primit „undă verde” pentru a se ocupa de depozit încă patru ani. Liberalii de la Județ nu au scos un sunet.
Percheziții la doctorițele Oprișanu și Pitrop, medicul de gardă în noaptea morții, audiere maraton la Parchetul din Suceava
Medicul Mariana Pitrop, care se afla de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov a încetat din viață la Maternitatea Botoșani fără ca timp de șapte ore să i se acorde vreun ajutor medical, a fost audiată timp de șase ore în cursul zilei de vineri.
PRIMELE declarații publice ale președintelui Colegiului Medicilor Botoșani, în cazul Alexandrei Ivanov – VIDEO
La nivelul Colegiului Medicilor Botoșani a fost declanșată o anchetă disciplinară privitoare la situația ivitată la Secția de Obstetrică și Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Mavromati în cazul „Alexandra Ivanov” unul cu un puternic impact mediatic și comunitar.
Drumuri distruse de coloane de tiruri cu cereale, șefii județului anunță controale surpriză, amenzile pot ajunge și la 5.000 de euro de șofer – VIDEO
Mai multe porțiuni de drumuri județene au fost afectate de coloanele de camioane încărcate cu cereale mai ales.Cea mai afectată este zona de nord a județului unde astfel de coloane ar fi mai frecvente.
VIDEO cu imaginile înfiorătoare de la Maternitate - PRIMELE măsuri luate de noul manager: Este într-adevăr o problemă
Moartea Alexandrei Ivanov a declanșat o serie de schimbări în sistemul medical botoșănean. Nereguli grave care înainte erau trecute cu vederea sunt acum reparate.
Încep audierile familiei la Poliție în cazul Alexandra, avocata din Iași: Vă rog să aveți încredere în funcționarea justiției!
Ancheta privitoare la decesul Alexandrei Ivanov a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava. Procurorii i-au delegat pe polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean pentru audierea martorilor cu implicare directă.
Faimoasă în Moldova, supranumită și „avocata diavolului”, a preluat cazul Alexandra, se anunță proces de răsunet: Vom vorbi de daune uriașe / S-au rătăcit în sistemul medical astfel de psihopațiVIDEO
Gianina Vera Poroșnicu a acceptat să reprezinte familia Alexandrei Ivanov în toate etapele legale pe care le va urma dosarul care vizează moartea tinerei, de la faza de cercetare penală până la reprezentarea ca apărător legal, după ce va fi făcută trimiterea în judecată a autorilor, aceasta dacă în probatoriul administrat de anchetatori vor apărea și persoane cu calitatea de inculpați.
Șefii de la Consiliul Județean, deplasare de urgență în comuna fără apă de la Botoșani: SOLUȚIA găsită la Primărie – VIDEO& GALERIE FOTO
Conducerea Consiliului Județean a reacționat prompt la problemele pe care le întâmpină botoșănenii din comuna Blândești cu lipsa apei.Vicepreședinții instituției au preluat această misiune de a găsi o soluție de orice fel pentru rezolvarea acestei situații și pentru ca oamenii să nu mai sufere.
„Criminalii!” Durere și val de furie la protestul pentru moartea Alexandrei, s-a chemat paza la Maternitate, au fost și polițiști în civil – FOTO & VIDEO
Credincioasă, sensibilă, devotată și mamă iubitoare, așa este descrisă Alexandra de către apropiați și nu numai. Iar întreaga comunitate este alături în aceste zile de familia îndurerată.
AUR si conferința lor....mai trebuie ceva zis? Ce fel de conferință? O vorbărie inutilă, inertă, rostogolită doar de dragu de "a o face". "Durerile adânci ale poporului ".
4 august 2022, 09:56
Ce decor tenebros! Când mă gândesc la tot ce poate fi mai dezgustător, greșit, arivist, anarhist și necioplit în această lume, îmi vin în minte în primul rând acești indivizi care - cică - vor o schimbare printr-o incursiune în paleolitic. De fapt, nu o incursiune, ci reîntoarcere. Și sunt câțiva care încă îi susțin. Îi observăm și în comentariile anterioare. „The Right Man” e foarte deranjat de tehnologie și de cam tot ceea ce înseamnă modernitate. Iată un exemplu concret al votantului AUR - un om care nu își dorește un viitor, ci un trecut. Și nu partea bună din trecut. „Corul oamenilor obișnuiți” îl completează pe „The Wrong Man” și. inevitabil, atacă „nenorocitele” de multinaționale care aduc o pâine pe mesele a milioane de români. Bineînțeles, Occidentul cel decadent e de vină și trebuie să ne orientăm cu mâinile strânse către Răsărit. În rest... este extrem de regretabil să observi inși aflați în Parlamentul României care încurajează ura, violența și abandonarea oricăror proiecte dedicate sănătății și siguranței tinerilor. În 2022! De ce? Pentru că ceva concret nu sunt capabili să facă pentru populație!
21 iulie 2022, 20:25
Numai dacă privești fețele celor din sala e suficient să nu-ți dorești să mai și asculți ce se spune.
15 iulie 2022, 17:57
Daca esti un analfabet cu gura mare , nu inseamna ca ajungi mai istet , tot analfabet ramai. Domnia marginalilor !!!
15 iulie 2022, 16:41
Târziu, Lavric, Simion & compania - nu toți locuitorii județului Botoșani doresc să fie reprezentați de voi, marii patrioți care nu ați făcut absolut nimic concret în cei aproape doi ani de la alegerile generale. Nici eu nu doresc acest lucru. Ducă-se pe pustii dacă un vânzător de mașini ar ajunge să mă reprezinte pe mine într-un guvern oarecare. Așa că faceți circ în Parlament pe banii noștri, dar lăsați-ne în pace.
15 iulie 2022, 16:13
Botosaneanul.ro si Gabriela Erdic voua nu va place AUR. Dar de ce PSD si PNL pe care voi le iubiti nu aduc ei la conducere oameni care sa scoata tara din saracia si dezorganizarea in care traim. Sa opreasca PSD si PNL taierea padurilor si exportul de lemn brut, sa opreasca vanzarea pamanturilor catre straini. Sa opreasca evaziunea fiscala a multinationalelelor care duc profitul de miliarde de euro in alte tari. Sa aduca zacamintele de gaz si de petrol in proprietatea statului roman ca sa putem avea pensii mai mari. OMV castiga la noi fonduri pentru pensionarii din Austria. La Iohannis nu avem pretentii este un strain nu intelege poporul roman. Sa ne scoata domnul Ciolacu si domnul Ciuca din statutul de colonie. Si n-o sa avem nevoie de AUR.
15 iulie 2022, 14:07
Unele chestiuni sunt foarte adevărate. Veti ajunge candva, sau poate nu, sa le dati dreptate. Acum toți sunteti doar cu tehnologii in cap si cu dorința de a deveni stăpâni ai lumii. Niciodată omul nu va stăpâni lumea. Impresia ca este atotștiutor il va distruge. Omul se va autodistruge pentru ca nu este conștient că puterea lui este una limitată. Iar titlul articolului doamna Erdic este unul răutăcios, părtinitor si total inadecvat statutului dvs de jurnalist. Încercați să prezentati omului stirea fără a-l influenta atât de subtil! Asa este deontologic. Doar ca in lumea asta "noua" dreptatea si corectitudinea sunt pe cale de disparitie. Lumea este împărțită între auto-intitulatii deștepți, care cred ca le stiu pe toate si cei cărora cei dinainte le spun prosti si care pun inca accent pe valorile umane si pe credinta în Dumnezeu.
15 iulie 2022, 13:42
au dreptate, sunt prea multe tv-uri, surse de informare feik nius, pe spinarea poporului care nu duc la bine , in loc de munca , este dezinformare, pierdere de vreme sa stai sa urmaresti intro zi astea, cand mai faci productie agricola sau de apa. Prea multe emisiuni de comentarii fara sens, cas plotice, sportive etc., parerologie un nou obiect trebuie intodus in programa scolara.
15 iulie 2022, 08:59
Sondaj
La clasa copiilor dvs. s-au cerut bani pentru fondul clasei?
Declaraţia zilei
„Eram cu inima îndoită după 40 de ani dacă să mă retrag, să îmi văd pensie, dar am zis să mai rămân un an. Nu pentru cumul am rămas, deci nu mă interesează latura financiară”,Eugen Mateciuc, director APM Botoș ...
answear.ro%20
flanco.ro/
inpuff.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9675 lei
USD
Dolarul SUA
4.6709 lei
CHF
Francul elveţian
5.1538 lei
GBP
Lira sterlină
5.7134 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.1507 lei
XAU
Gramul de aur
289.1272 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2571 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2837 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0071 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4698 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2037 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6663 lei
Vremea
astăzi
Botosani
17.7 o C
Dorohoi
18.0 o C
Bucecea
18.0 o C
Darabani
17.3 o C
Saveni
18.2 o C
Ştefăneşti
20.3 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.