Știrea zilei
Minunile de la o conferință AUR: Netflix-ul molestează copiii și-i spală pe cap, războiul distruge vegetația, România ”să producă apă” - VIDEO & GALERIE FOTO

Campania „Ce vor românii”, așa, fără semnul întrebării, inițiată de liderii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a ajuns și la Botoșani în după-amiaza zilei de miercuri, 13 iulie 2022. Evenimentul la care au participat susținătorii AUR de la Botoșani s-a desfășurat în sala Eminescu a complexului Rapsodia, cu începere de la ora 17:00.

Campania și sensul ei

 

Inițiatorii acestei caravane, care în primă fază vizează județele Moldovei, au explicat ideea de bază de la care s-a pornit acest demers. Mai întâi au apreciat că sala s-a umplut de susținătorii botoșăneni, în condițiile în care în urmă cu doi ani erau reduși la circa 50 de persoane.

 

Claudiu Târziu a fost deschizătorul evenimentului politic catalogat ca fiind unul civic, deși calitatea de amfitrion i-a revenit mai degrabă lui Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR. Scriitorul Sorin Lavric, ales senator pe listele AUR, a intervenit ori de câte ori a considerat necesar.

 

„Vrem să reprezentăm cu adevărat electoratul care ne susține și care ne votează. Dar vrem să-i reprezentăm în egală măsură și pe ceilalți care din motive diverse nu ne susțin la un moment dat, nu ne înțeleg sau nu sunt de acord cu noi. Credem că într-o națiune trebuie să domine armonia pentru a putea construi, pentru a intra în sfârșit pe o tendință de dezvoltare. Altfel, numai cu intrigi, individualisme, manevre ticăloase, cu jaf la drumul mare nu facem nimic”,

Claudiu Târziu, președinte Biroul Național de Conducere (BNC) AUR 

 

Politicieni sau oameni politici?

 

AUR vrea să transforme acest „cerc vicios” în care a fost blocată România din cauza politicienilor „mafioți” într-un ”cerc virtuos” în care pe primul loc să fie puse speranțele și bunăstarea poporului.

 

Acesta fiind rostul întâlnirilor pe care le are cu cetățenii, mai întâi la Vaslui, apoi la Iași și trecând pe la Botoșani, în acest circuit prin Moldova în care moldovenii să spună clar și fără teamă care le sunt lipsurile și durerile.

 

„Vrem să ne asigurăm că toate problemele importante pe care le-am identificat sunt importante și din perspectiva dvs., nu doar din perspectiva unora care pot să gândească macro și să ignore durerile adânci ale poporului pe care ar trebui să-l reprezinte. Sigur că odată cu rezolvarea problemelor mari ar trebui să fie rezolvate și problemele mici”,

Claudiu Târziu, președinte Biroul Național de Conducere (BNC) AUR 

 

Liderii AUR nu se consideră politicieni, chiar și constituiți într-un partid politic, ci mai degrabă „oameni politici”. Pentru că, așa cum a explicat Claudiu Târziu în sală, politicienii sunt parte a unei mafii naționale și transnaționale care extrag resursele poporului în interes propriu.

 

Mesajul său a fost preluat de colegul de partid, senatorul Lavric.

 

„Această clasă politică a reușit să întoarcă statul împotriva noastră, a națiunii. În clipa de față clasa politică a întors toate instituțiile împotriva noastră. Și atunci ceea ce vrem noi să facem este să înlocuim această clasă politică. Cum? Prin votul vostru”,

Sorin Lavric, senator AUR

 

De ce pleacă românii din țară?

 

Prim-vicepreședintele AUR de la București s-a concentrat pe migrația masivă din rândul românilor, vina fiind răsfrântă și în acest caz asupra politicienilor de după Revoluție care au „lucrat” împotriva poporului.

 

„Sunt 6 milioane de români plecați peste granițele țării, iar în țară mai muncesc undeva la 5 milioane și jumătate. Sunt mai mulți români care muncesc în afara țării decât acasă. Tot astăzi sunt mai mulți copii români care se nasc în afara țării decât în România. Și de ce? Întrebarea este de ce au plecat mai mulți români decât au plecat cetățeni din Ucraina în plin război. Sau din Siria, în plin război. Pentru că de 32 de ani poporul român se află în război cu aceste partide politice”,

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR

 

Ce vor botoșănenii

 

Odată lămurite motivele campaniei s-a trecut la sesiunea de întrebări. Un pensionar s-a ridicat și s-a exprimat la microfon, având două probleme nerezolvate. Una tocmai din 1995, când a gândit un proiect pentru înființarea unei fabrici de rafinare a uleiului de floarea soarelului, împreună cu un inginer din domeniul industriei alimentare. A doua problemă ridicată a fost reconstrucția fabricii de zahăr de la Bucecea. Pensionarul a încheiat cu lacrimi în ochi, în aplauzele celor din sală, și a dezvăluit de ce intrat în AUR: „nu mă interesează funcțiile politice sau foloasele materiale, mă interesează dacă pot să fac ceva pentru țară”.

 

Claudiu Târziu a fost de acord că România industrializată s-a pierdut și că în programul de guvernare AUR vor exista prevederi în acest sens: „trebuie făcut ceva la nivel macro, nu poate fi rezolvat cu o întreprindere aici, una acolo nici dacă am fi în situația de a construi, de a găsi fiannțare pentru ele. Noi nu suntem la guvernare, avem 10% în Parlament. Nu există posibilități reale de a determina pe bandiții ăștia de la guvernare să susțină un proiect care ar ridica probabil un județ. Ce pot să vă promit este că vom încerca”.

 

O doamnă de la Dorohoi a cerut și ea microfonul și a ridicat o problemă legată de agricultură, de apă sau război.

 

„Avem probleme, pe raza noastră, Dorohoi, din cauza agriculturii, din cauza secetei avem probleme, deci noi în România suntem un stat privat. De ce sunt toate islazurile, apele, sunt ale Primăriei și le concesionează la un om singur din comună, din sat. Noi nu avem acces la apă ca să udăm sau ca să făcem... noi care facem agricultură mai mică recolta e mai bună, cei care fac mai mare are chimicale și recolta e mai rea. Și cultura nu ai ce să faci cu ea. Și vrem ca pe viitor să facem ca fântânile, izvoarele, să le scoatem afară, la evidență. Nu să le astupăm și să aducem apa din sate și comune ca să luăm noi banii, ca Primărie, ca noi să stăm fără griji și oamenii să plătească mai mult.

 

Și să ducem lumina în câmp, în lan, să ducem stâlpi de lumină cum au italienii, deci italienii dintr-un pământ cu pietre fac recoltă bună. Și noi din pământ bun avem spini și vin să ne dea foc, vin străinii. Deci noi pe viitor trebuie să punem bază pe agricultură, de aici mâncăm, să facem niște făbricuțe, se ridică de aici. Unde s-au dat bani europeni la arendași, arendașii ce au făcut? Și-au luat mașini, la copii au făcut vile, au cununat cu banii ăștia, dar n-au făcut instalații să se ducă apa-n câmp, nu era pământul lor, era arendaș. Pământul s-a dat la oamenii în vârstă care nu puteau să facă agricultură. Și copiii lui au plecat în străinătate. Și pământul l-a luat unul singur, ăla bagă chimicale cu tonele, apa se strică din cauza chimicalele că nu o să avem nici apă de băut. O să ajungă apa mai scumpă ca aurul o să fie, din cauza chimicalele. Nu mai spun de mizerie și gunoaie. Și de războiul care este, în loc să facă în așa fel încât să avem vegetație și o climă bună, ei fac războaie. Avem o climă rea, și așa. Să dăm bani la proprietari și să se facă fântână, în țări străine fântâni sunt și pe stradă, dar la noi sunt astupate, pur și simplu, și avem apa cea mai bună, noi putem să producem apă și să o ducem în țară străină”.

 

Dorohoianca ar fi continuat să-și expună păsurile dacă nu ar fi fost întreruptă de Claudiu Târziu care a observat zâmbetele din sală: „ați vorbit un eseu despre agricultură și...mda... Vă rog să ridicați o problemă punctuală, nu știu cum e în Dorohoi, dar știu că în satul bunicilor mei nu astupă nimeni fântâni. Și eu sunt moldovean din Bacău...”.

 

„Copiii sunt foarte molestați prin Netflix”

 

A urmat un tânăr care a explicat că dorește să expună o problemă „culturală” și care era extrem de îngrijorat de viitorul copiilor expuși la sexualitate agresivă.

 

„Este o problemă care mă doare foarte tare, mai ales că sunt tânăr. Foarte mulți tineri și copii chiar sunt foarte infestați de propaganda sexuală și LGBT și tot felul de progresisme în momentul actual și marea majoritate a oamenilor nu bagă în seamă. Nici părinții, nici bunici, nici nimic. Efectiv copiii sunt foarte molestați prin Netflix, prin internet. Sunt foarte mulți tineri, din experiență personală pe Instagram, sunt efectiv spălați pe cap de propaganda LGBT și de toate progresismele din America sau din alte țări. Și este o foarte mare problemă, dacă nu se intervine, sunt sigur că în câțiva ani tinerii care o să crească, o să voteze USR grav de tot”.

 

Senatorul AUR ajuns la Botoșani i-a dat dreptate tânărului și i-a apreciat îngrijorarea.

 

„Ați pus punctul pe i și ați dat un nume și e expresie acestui curent neo-marxist care vine peste noi galopant. Educația sexuală de care ați pomenit dvs. și pe care ei o propovăduiesc în școli sau pe aceste rețele de socializare, nu au decât un singur scop. Ca sub pretextul educării copiilor la vârste fragede, să le dea brânci într-o viață sexuală pentru care ei nu sunt pregătiți psihologic. Iar efectul cultural al acestei educații sexuale premature este devastatator, așa cum spuneați dvs. Copilul nu poate prea devreme să vină să se întâlnească cu asemenea detalii biologice, pentru că nu e copt pe dinăuntru, pentru că ceasul lui biologic nu bate încă ora potrivită”,

Sorin Lavric, senator AUR

 

A continuat că da, într-adevăr, copiii în loc să învețe stau cu ochii pe aceste rețele de socializare și își pierd astfel busola valorică și nu mai știu în ce constă sensul vieții. Iar astfel de lucruri, în câțiva ani duc la „prăbușirea copilului”, astfel că a fost lansat un apel ferm către părinți: ”să nu-și dea cu niciun chip acceptul cu privire la educația sexuală din școli”.

 

Toate intervențiile din eveniment pot fi vizualizate în materialul video de mai jos.

 

loading...
loading...
Instituțiile de forță îngenuncheate de George Simion și ai lui: Turneul sfidător din Botoșani făcut cu încălcarea legii, tolerat rușinos de ”oamenii legii”
George Simion a făcut show la Botoșani, pe un ger cumplit: Îmbrățișat de botoșănence, haos în trafic, nici picior de polițist în oraș - GALERIE FOTO&VIDEO

 

UNICAT: Clădirea uriașă a unei instituții din Botoșani are numai 3 angajați, fiecare salariat are etajul lui - VIDEO & GALERIE FOTO
În periplul său prin instituțiile publice, prefectul Sorin Cornilă a găsit și o situație mai atipică. O instituție publică își desfășoară activitatea într-o clădire uriașă. Nu că asta ar fi o problemă, ci mai degrabă numărul salariaților care muncesc efectiv. Trei la număr.
18 candidați s-au umplut de rușine la un concurs pentru polițiști locali: Au lăsat foaia goală / Atitudine de mestecat gumă...
Nu doar mediul privat suferă din cauza lipsei forței de muncă. Mai nou chiar și pentru posturile bugetare s-a ajuns în situația în care să nu găsească oameni pregătiți din punct de vedere profesional. 
Animalul care se află în toate comunele din județul Botoșani și este pe cale de DISPARIȚIE: Va fi numai piesă de muzeu
Mediul rural botoșănean (și nu numai) nu va mai prezenta aceeași imagine care exista mai ales în vremea copilăriei celor care își petreceau vacanțele la bunici, în anii dinaintea revoluției din 1989.
Peste 1.000 de botoșăneni de lângă oraș imploră pentru program la robinet! O dispeceră de la „Apă” îi păcălește că primarul e vinovat: Oameni buni, cui trebuie să fac eu plângere?VIDEO
De aproximativ două luni prefectul primește pe birou o avalanșă de sesizări din partea unor botoșăneni care deși sunt abonați ai Nova Apaserv nu beneficiază de apă decât sporadic.În cazul în care problema nu-și găsește rezolvare oamenii susțin că vin să protesteze în oraș, în fața Prefecturii, Consiliului Județean sau companiei de apă și canalizare.
EXPLOZIE a numărului de pașapoarte eliberate anul acesta, de frica războiului: A crescut de trei ori numărul solicitărilor
În ultimul deceniu este pentru prima oară când adresabilitatea la acest serviciu public a crescut atât de mult.Iar avalanșa de oameni a fost cauzată de războiul de la granițele României.
SCANDAL de la cel mai scump loc de parcare din Botoșani! Adjudecat de o femeie care nu l-a plătit niciodată
Prețul de licitație pentru concesionarea respectivului loc de parcare a dărâmat toate recordurile, iar femeia care a licitat a devenit „vedetă” inclusiv la posturile naționale de televiziune.
ZVONURI la Botoșani cu închiderea școlilor pentru economii la energie: Ei își măresc salariile și elevii intră în online?
Mai multe cadre didactice le-ar fi telefonat părinților pentru a-i pregăti pentru o eventuală revenire la sistemul de învățământ online.Iar motivul pentru care s-ar lua decizia de închidere a școlilor ar fi prețurile la energie.
Plângeri la Poliție după altercații și comenzi false între taximetriști și Bolt: Dau tot felul de curse, cât mai departe - FOTO
Apariția în municipiul reședință de județ a unor servicii alternative de transport persoane s-a lăsat cu șicane.
Palatul Administrativ se dezintegrează, 1,7 milioane lei pentru renovare trimiși înapoi la minister – GALERIE FOTO 
Construit între anii 1968 – 1972, Palatul Administrativ din centrul municipiului Botoșani se află într-o stare avansată de degradare. Dincolo de problemele din interior, unde uneori când ploua trebuiau amplasate găleți din cauza infiltrațiilor, exteriorul a devenit un veritabil pericol public. 
Premiu de 1000 de euro pentru artistul din Botoșani care a devenit agricultor ”șef de promoție”: A fost dificil, dar și frumos! FOTO
Multă muncă, dar și pasiune! Seriozitate împletită cu un simț al bunei organizări, dar mai ales capacitatea tânărului de a pune în ordine orele, zilele, anii care aveau să îi asigure succesul.
Sute de credincioși la sfințirea Bisericii din curtea Spitalului de Copii, slujbă oficiată de doi mitropoliți și un sobor de preoți - FOTO & VIDEO
Astăzi a avut loc slujba de sfințire și de binecuvântare a lucrărilor interioare și exterioare ale Bisericii „Sfântul Apostol Andrei şi Sfântul Ierarh Nectarie”, din curtea Spitalului de Copii. La evenimentul religios au luat parte oficialități și sute de credincioși.
Verginel Gireadă în direct: Îmi spuneau că sunt tractorist, astăzi un tractorist câștigă mai bine decât un inginer / Toți cei care critică își prind urechile dacă îi duc pe un tractor cu GPSVIDEO
Invitat la ”Botoșăneanul TV”, primarul comunei Mihai Eminescu a vorbit fără opreliști de trecutul său profesional. Aflat la al treilea mandat de șef al administrației de la Ipotești și având la activ și patru ani ca deputat, Verginel Gireadă a subliniat că nu are ce să ascundă din cariera sa.
Șefii de la centru anunță scenarii negre – CUM va fi iarna la Modern Calor, compania orașului care are nevoie de gaz pentru furnizarea căldurii
Mii de botoșăneni așteaptă să își încălzească locuințele cu agentul termic furnizat în sistem centralizat de SC Modern Calor SA, compania Consiliului Local Botoșani.Furnizarea căldurii ar urma probabil să înceapă la jumătatea lunii viitoare, după ce se vor înregistra trei nopți consecutive cu temperaturi mai mici de 10 grade.  
„Iarba nebună” consumată de șoferi botoșăneni, la volan: Este cu adevărat cutremurător ce se întâmplă
Zeci de șoferi botoșăneni au fost surprinși în trafic conducând sub influența unor substanțe interzise.Cei mai mulți erau drogați cu canabis, dar au existat și probe pozitive la cocaină.
Salvamari soț și soție INTERZIȘI la Cornișa, unul este încă angajat al complexului: Avem o restricție pentru domniiVIDEO
Cei doi botoșăneni au lucrat împreună în Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv (PRATS) Cornișa timp de aproximativ trei ani. Soția și-a înaintat demisia din cauza programului pe care l-a considerat infernal, iar soțul are încă această calitate de angajat.
Partidul cu sediu abia deschis în centrul orașului a rămas fără toți membrii, filiala a fost radiată, s-a închis și contul bancar: Ne-am dat cu toții demisia
La nici 11 de luni de când a început treaba la filiala județeană a Alianței Pentru Patrie (APP), președintele interimar Răzvan Rotaru a părăsit partidul înființat de Codrin Ștefănescu și girat de Liviu Dragnea. Și nu a făcut-o singur, ci alături de foștii colegi de vază de la PSD și de toți cei 700 de membri din întregul județ.
E gata documentația! Primăria aproape de demolarea garajelor, apar peste 100 de locuri de parcare, zone de recreere și un loc de joacă – FOTO
Documentația tehnică pentru modificarea aspectului urban din imediata vecinătate a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” a fost publicată pe pagina web a Primăriei Botoșani și se află în dezbatere publică.
Tricolor zdrențuit & oficialități ignorate pentru băiatul de casă al PSD-ului - Gafele începutului de an școlar la colegiile cu pretenții - VIDEO & GALERIE FOTO
Festivitățile de deschidere a anului școlar au devenit tradiție în România și sunt așteptate cu emoție de elevi, părinți și cadre didactice.De la an la an seamănă izbitor din punct de vedere al desfășurării, fiind respectat un tipar organizatoric care se repetă la fiecare început de toamnă.
Începe școala: Instructorii auto trag un semnal cu trecerile de pietoni și promit că NU blochează traficul în orele de trafic
Începând de luni, 5 septembrie 2022, elevii se întorc în bănci motiv pentru care și traficul va fi mult mai aglomerat de acum pe străzile municipiului Botoșani și nu numai. Fapt care necesită mai multă atenție din partea conducătorilor auto, dar și a pietonilor.
ASTĂZI: Școlile din Botoșani se deschid pentru 60.000 de elevi! Pentru prima dată când anul de învățământ începe atât de devreme
Anul școlar 2022 – 2023 este unul plin de schimbări radicale, sistemul educațional fiind reformat de actuala conducere a Ministerului Educației care îl are în frunte pe Sorin Cîmpeanu. Modificările au fost aplicate și în urma dezbaterilor care au avut loc în teritoriu cu personalul didactic.
AUR si conferința lor....mai trebuie ceva zis? Ce fel de conferință? O vorbărie inutilă, inertă, rostogolită doar de dragu de "a o face". "Durerile adânci ale poporului ".
4 august 2022, 09:56
Ce decor tenebros! Când mă gândesc la tot ce poate fi mai dezgustător, greșit, arivist, anarhist și necioplit în această lume, îmi vin în minte în primul rând acești indivizi care - cică - vor o schimbare printr-o incursiune în paleolitic. De fapt, nu o incursiune, ci reîntoarcere. Și sunt câțiva care încă îi susțin. Îi observăm și în comentariile anterioare. „The Right Man” e foarte deranjat de tehnologie și de cam tot ceea ce înseamnă modernitate. Iată un exemplu concret al votantului AUR - un om care nu își dorește un viitor, ci un trecut. Și nu partea bună din trecut. „Corul oamenilor obișnuiți” îl completează pe „The Wrong Man” și. inevitabil, atacă „nenorocitele” de multinaționale care aduc o pâine pe mesele a milioane de români. Bineînțeles, Occidentul cel decadent e de vină și trebuie să ne orientăm cu mâinile strânse către Răsărit. În rest... este extrem de regretabil să observi inși aflați în Parlamentul României care încurajează ura, violența și abandonarea oricăror proiecte dedicate sănătății și siguranței tinerilor. În 2022! De ce? Pentru că ceva concret nu sunt capabili să facă pentru populație!
21 iulie 2022, 20:25
Numai dacă privești fețele celor din sala e suficient să nu-ți dorești să mai și asculți ce se spune.
15 iulie 2022, 17:57
Daca esti un analfabet cu gura mare , nu inseamna ca ajungi mai istet , tot analfabet ramai. Domnia marginalilor !!!
15 iulie 2022, 16:41
Târziu, Lavric, Simion & compania - nu toți locuitorii județului Botoșani doresc să fie reprezentați de voi, marii patrioți care nu ați făcut absolut nimic concret în cei aproape doi ani de la alegerile generale. Nici eu nu doresc acest lucru. Ducă-se pe pustii dacă un vânzător de mașini ar ajunge să mă reprezinte pe mine într-un guvern oarecare. Așa că faceți circ în Parlament pe banii noștri, dar lăsați-ne în pace.
15 iulie 2022, 16:13
Botosaneanul.ro si Gabriela Erdic voua nu va place AUR. Dar de ce PSD si PNL pe care voi le iubiti nu aduc ei la conducere oameni care sa scoata tara din saracia si dezorganizarea in care traim. Sa opreasca PSD si PNL taierea padurilor si exportul de lemn brut, sa opreasca vanzarea pamanturilor catre straini. Sa opreasca evaziunea fiscala a multinationalelelor care duc profitul de miliarde de euro in alte tari. Sa aduca zacamintele de gaz si de petrol in proprietatea statului roman ca sa putem avea pensii mai mari. OMV castiga la noi fonduri pentru pensionarii din Austria. La Iohannis nu avem pretentii este un strain nu intelege poporul roman. Sa ne scoata domnul Ciolacu si domnul Ciuca din statutul de colonie. Si n-o sa avem nevoie de AUR.
15 iulie 2022, 14:07
Unele chestiuni sunt foarte adevărate. Veti ajunge candva, sau poate nu, sa le dati dreptate. Acum toți sunteti doar cu tehnologii in cap si cu dorința de a deveni stăpâni ai lumii. Niciodată omul nu va stăpâni lumea. Impresia ca este atotștiutor il va distruge. Omul se va autodistruge pentru ca nu este conștient că puterea lui este una limitată. Iar titlul articolului doamna Erdic este unul răutăcios, părtinitor si total inadecvat statutului dvs de jurnalist. Încercați să prezentati omului stirea fără a-l influenta atât de subtil! Asa este deontologic. Doar ca in lumea asta "noua" dreptatea si corectitudinea sunt pe cale de disparitie. Lumea este împărțită între auto-intitulatii deștepți, care cred ca le stiu pe toate si cei cărora cei dinainte le spun prosti si care pun inca accent pe valorile umane si pe credinta în Dumnezeu.
15 iulie 2022, 13:42
au dreptate, sunt prea multe tv-uri, surse de informare feik nius, pe spinarea poporului care nu duc la bine , in loc de munca , este dezinformare, pierdere de vreme sa stai sa urmaresti intro zi astea, cand mai faci productie agricola sau de apa. Prea multe emisiuni de comentarii fara sens, cas plotice, sportive etc., parerologie un nou obiect trebuie intodus in programa scolara.
15 iulie 2022, 08:59
Sondaj
Ce alegeți între o deplasare cu un taxi și una cu un automobil Bolt?
Taxi
Bolt
Prefer altceva
Declaraţia zilei
Nu am înțeles niciodată de ce avem liber de Ziua Muncii, nu muncim. De Ziua Educației, nu învățăm. Haideți să facem o retrospectivă a ceea ce se întâmplă în sistemul educațional și să vă spun ce mi-aș dori eu: mi-aș ...
starshiners.ro%20
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9366 lei
USD
Dolarul SUA
4.9920 lei
CHF
Francul elveţian
5.0780 lei
GBP
Lira sterlină
5.6319 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4502 lei
XAU
Gramul de aur
275.3180 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2555 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.1700 lei
AUD
Dolarul Australian
3.2315 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.6544 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2015 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6636 lei
Vremea
astăzi
Botosani
23.7 o C
Dorohoi
20.8 o C
Bucecea
22.6 o C
Darabani
20.7 o C
Saveni
21.6 o C
Ştefăneşti
22.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.