Știrea zilei
Două botoşănence au făcut senzaţie la Vocea României: Te iubesc, dar îl aleg pe dl.Moga - VIDEO

Sâmbătă, 2 noiembrie, a fost seara Botoşanilor la Vocea României. Două botoşănence, Ana Maria Bucşă, de 16 ani şi Mădălina Omania de 31 de ani au reuşit ca la ultima ediţie a show-ului de la ProTV să convingă câte doi juraţi să le ia în echipă.

madalina omania vocea romaniei botosani

"Hero" de 16 ani la Vocea României

Ana Maria Bucşă (foto stânga) a interpretat "Hero", iar Loredana şi Horia Brenciu au fost ana maria bucsa botosani vocea romaniei   impresionaţi de vocea ei şi s-au intors.
"Ai o voce foarte puternică. Mai trebuie să lucrezi un pic la tehnică", i-a spus Loredana.
„Mă bucur că la 16 ani ai spus că e loc şi de mai bine. Împreună facem lucruri frumoase. Te vreau în echipa mea", i-a spus Horia Brenciu, el fiind şi cel ales de Ana Maria Bucşă. Ea este fiica fostei consiliere judeţene Brânduşa Bucşă, care de altfel a şi aşteptat-o emoţionată în culise.

O voce pentru ţară de la România fără "R"

Mădălina Omania, venită la concurs cu soţul şi cu fetiţa, a cântat "This world" impresionat prin timbrul vocal foarte puternic. Marius Moga şi din nou Loredana s-au madalina omania botosani vocea romaniei întors. Cântăreaţa a apelat inclusiv la chestii… femeieşti pentru a o convinge pe Mădălina Omania (foto dreapta) să intre în echipa sa, menţionând că ambele sunt femei şi mame.
"Ai o voce diferită de tot ce am mai auzit până acum. E mai greu să arate Moga anumite lucruri unei femei", a spus Loredana.
Eforturile sale au fost în zadar.
„Te iubesc, dar îl aleg pe dl.Moga”, a spus Mădălina Omania, recompensată apoi în culise cu un pupic de către fetiţa sa.
[[banner]]
CITEŞTE ŞI:
Dorohoianca de la Vocea României a ieşit în lacrimi din emisiune
[[galerie-foto]]
CITEŞTE ŞI:
 Dorohoianca salvată de Loredana la Vocea României după dispute pe voci&cartofi VIDEOAna Maria Bucsa - Hero pe vocearomaniei.protv.roMadalina Omania - This World pe vocearomaniei.protv.ro
Drama miilor de copii din Botoșani: Părinții „blocați” peste hotare, cei mici singuri pe pandemie
Pandemia de COVID a afectat toate categoriile de persoane într-o mai mică sau mare măsură. Inclusiv copiii care nu înțeleg prea mult ceea ce se întâmplă în jurul lor au de suferit. O situația mai specială este cea a copiilor care au părinții plecați în străinătate.
S-a deschis noul Kaufland: Zeci de botoșăneni au stat la coadă pentru promoțiile speciale -  FOTO & VIDEO
În urmă cu puține minute cel de-al doilea hypermarket Kaufland s-a deschis oficial. Zeci de botoșăneni au venit de la ora 7:00 pentru a-și face cumpărăturile, a vedea magazinul, dar și pentru a profita de reduceri.
Trei de la municipiu, doi directori de spitale, o avocată prin alianță și oameni din toate zonele județului – LISTA PNL pentru CJ
Marți seară, pe lângă lista de candidați la Consiliul Local, Biroul Politic Județean al PNL Botoșani a aprobat-o și pe cea pentru Consiliul Județean.
Mai există așa ceva: Un director la stat a renunțat la o leafă de peste 3.000 de euro ca să meargă în privat
Într-o perioadă în care locurile de muncă scoase la concurs de instituții adună uneori și peste zece candidați pentru un singur post, există cel puțin un caz în care un bugetar, care pe deasupra mai ocupa și funcția de director, a demisionat pentru a se angaja în privat.
Peste 30.000 de euro încasați de spital din testele la cerere, zeci de botoșăneni depistați cu COVID înainte de a pleca în concediu
Începând cu data de 16 iunie 2020 la Spitalul Județean Mavromati au început să se facă teste contra cost pentru depistarea noului coronavirus. Botoșănenii care solicită acest lucru trebuie să aibă însă un motiv întemeiat.
Botoșănenii și purtatul măștii: Unii pe față, alții pe mână, polițiștii (încă) mai așteaptă cu amenzile – GALERIE FOTO
În mare parte, botoșănenii par să se supună hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), prin care se instituie purtarea obligatorie a măștii în mai multe zone din municipiul Botoșani.
Apă fără presiune de o lună: În plină pandemie și pe caniculă mai mulți oameni din centru se spală la lighean
De aproape o lună mai mulți cetățeni care locuiesc în Centrul Vechi trăiesc un veritabil coșmar când vine vorba de apa curentă. Pe temperaturi caniculare oamenii nu își pot utiliza centralele pentru apă caldă și nici mașinile de spălat. Iar motivul este lipsa presiunii apei.
Lupta cu pandemia de COVID: Cadre medicale nevoite să stea și 12 ore în combinezoane, unele au leșinat – FOTOGALERIE
Sistemul medical românesc cu greu face față unui număr foarte mare de cazuri de COVID-19, iar asta o spun și specialiștii. Cadrele medicale sunt din ce în ce mai epuizate, iar unele au fost luate chiar și cu ambulanța.
Zeci de avocați din Baroul Botoșani intrați în șomaj, 4.000 de lei lunar de la stat
Probabil că nu există domeniu de activitate în România care să nu fi fost afectat de pandemie. Răspândirea coronavirusului a modificat substanțial și activitatea instanțelor, iar unii avocați, nu tocmai puțini la număr, aproape că au rămas fără venituri curente.
Loading...
Botoșani 2020: drum din ”capitala județului” reparat cu tractorul cu lamă ca la deszăpezire – VIDEO & GALERIE FOTO
Ceea ce poate părea de neimaginat pentru locuitorii altor municipii reședință, dar chiar și pentru botoșănenii care locuiesc în zona centrală a urbei, este însă o realitate pentru zeci de oameni care stau la capătul orașului. Iar realitatea este cât se poate de crudă.  
A picat varianta McDonald’s: Se pregătește mutarea unui magazin în fostul Lidl - FOTOGALERIE
Încă de anul trecut în municipiul reședință de județ circula o serie de informații neoficiale privitoare la construcția în Botoșani a unui restaurant McDonald’s, într-un spațiu în care funcționa atunci supermarketul Lidl. Se pare însă totul a rămas doar la stadiu de zvon, iar această  investiție nu se va concretiza. Cel puțin nu în spațiul amintit.
Tineri cu care ne mândrim! Băiat din Botoșani, al doilea promovat pe țară la Academia Forțelor Terestre, a învățat singur în pandemie - FOTOGALERIE
„Dacă mi-ar fi spus cineva acum un an că eu voi da admitere doar pe 3 locuri în toată țara, nu aș fi crezut niciodată, dar mi-am demonstrat, în fiecare seară de învățat, fiecare dimineață de alergat, că sunt tot mai aproape de propriul ideal. Prin muncă, suportul familiei și ajutorul lui Dumnezeu am reușit. Sper ca prin acest lucru am demonstrat faptul că indiferent de unde provii, de statutul tău social, poți să reușești tot ce ți-ai propus, important este să țintești cât mai sus și să muncești cât mai mult”.
Al doilea hipermarket Kaufland este aproape gata, se știe data deschiderii – GALERIE FOTO
Dacă pentru orice autoritate a statului încadrarea în termenul contractual pentru realizarea unei investiții a devenit o raritate, în privat ritmul construcțiilor este incomparabil. Iar ultima dovadă este ceea ce se întâmplă cu al doilea hipermarket Kaufland din Botoșani.
Panică printre clienții unui magazin: tânăra din casă depistată cu Covid-19, membrii familiei își văd în continuare de vânzări
O îmbolnăvire cu Covid-19 a unei femei dintr-un sat botoșănean, venită după două morți ale poate celor mai cunoscuți oameni ai comunei, a provocat spaimă în satul Buzeni, din comuna Bălușeni.
Loading...
Încă un candidat schimbat la Primăria Botoșani, se pregătește o prezentare surpriză
În mai puțin de două săptămâni numărăm deja al treilea partid parlamentar care își schimbă candidatul la Primăria Botoșani. După Alianța Liberalilor și Democraților și Pro România, a sosit și rândul Partidului Mișcarea Populară să recurgă la o asemenea manevră.
Cornișa, între pandemie și oportuniști! Încă o vară fără restaurante, un singur afacerist a dat drumul la lucrări, deschiderea în… 2021!
Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa continuă să aibă parte de ghinionul de la naștere. Un proiect extrem de complex care a fost finalizat cu mult peste termenul inițial. Un parc de agrement unic în Moldova ce nu poate lăsa în urmă seria semieșecurilor.
Legea carantinării intră ASTĂZI în vigoare! Internări cu Poliția pentru botoșănenii care refuză, DSP-ul se pregătește pentru valul 2
Amânată în Parlament în două rânduri, Legea nr. 136 din 18 iulie 2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic a fost publicată în Monitorul Oficial cu numărul 634 și își produce efectele începând de astăzi, 21 iulie 2020.
Când sistemul te vrea (mai) sănătos: Copilul diagnosticat cu ”boala micilor genii”, pe care statul îl pedepsește pentru că se străduiește prea mult – FOTO & VIDEO
Aproape necunoscut, diagnosticul stârnește în societatea românească reacții bizare uneori, agresive alteori. Iar prin atitudine, prin reacție, prin respingere sau neimplicare, societatea se păstrează deseori pe o treaptă superioară față de acești copii care duc pe umeri crucea grea a unei boli incurabile.
Evacuare cu scandal în Centrul Istoric! A fost chemată Brigada Mobilă Bacău, executorul judecătoresc amenințat cu toporul – GALERIE FOTO & VIDEO
Dimineața zilei de joi, 16 iulie 2020. Ora 10:30.În municipiul Botoșani, zona Centrului Vechi, a fost programată o evacuare cu executorul judecătoresc a unei familii care a locuit aproape două decenii într-o locuință a statului.Evacuarea cu forța a fost una cu mulți nervi și amenințări cu moartea pentru Sînziana Secrieru.
Un om de afaceri, cheia celei mai răsunătoare retrageri din cursa pentru Primăria Botoșani
Retragerea candidatului Alianței Liberalilor și Democraților din cursa pentru Primăria Botoșani a survenit unor discuții pe care liberalii le-au avut pe seama candidaturii la Primăria... Cristești.
Dle Bucsa,poate ca fetita e talentata,vom vedea,dar ce ne facem cu sotia dvs care se ocupa cu cele mai murdare si abjecte lucruri,trimite zilnic zeci de mesaje la diverse persoane jignitoare,mincinoase,calomnioase,,da mes copiilor nostri facandu.i in fel si chip toate de pe telefon 0749979535,oare dl Brenciu stie?e pacat ca talentul copilului sa fie umbrit de comportamentul mamei.conducerea spitalului judeteran stie cu ce se ocupa salariata Bucsa in timpul programului?stie si psd.ul?
4 noiembrie 2013, 15:50
Mai baiatule ,du-te acasa ,ca tu grohai cand dormi, daca ai problemele cu auzul te rog sa mergi de graba la control. Pune mana si comenteaza acolo unde trebuie, celor care canta manele ca probabil asta e genul tau muzical. Madalina are un timbru vocal rar intalnit!! Ai sa te convingi tu mai incolo.Felicitari fetelor!!Bafta pe mai departe!
3 noiembrie 2013, 11:36
una a cantat, cealalta a grohait...sunt incomparabile, e diferenta de la cer la pamant. MADALINA ONANIA a fost penibila. nu ajunge prea departe in concurs....am zis
3 noiembrie 2013, 10:38
bv la amandoua multa bafta
3 noiembrie 2013, 09:23
sa vedem ce va fi si la Romanii au Talent :-? are cineva idee cine a fost din botosani?
2 noiembrie 2013, 23:57
Bravo amandurora si va doresc mult succes pe mai departe.
2 noiembrie 2013, 23:50
cine se mai uita la haznaua 1??? postul securistului felix?
2 noiembrie 2013, 23:11
faceti discriminare...joi o botosaneanca a facut senzatie la Antena 1 si nu am vazut nimic scris...
2 noiembrie 2013, 22:50
melimeloparis.ro%20
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Astăzi emoțiile sunt mult mai mari decât în momentul lansării, atunci am luat-o așa, ca pe o joacă, dar astăzi mi-am dat seama că joaca e serioasă”.Roxana Țurcanu, candidat ALDE la Primăria Botoșani ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8357 lei
USD
Dolarul SUA
4.1087 lei
CHF
Francul elveţian
4.4964 lei
GBP
Lira sterlină
5.3638 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8470 lei
XAU
Gramul de aur
255.0694 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2478 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3994 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9324 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0904 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1846 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6494 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.