Știrea zilei
Cazul UNIC al omului de afaceri diagnosticat cu COVID-19 și operat pe creier: Este eroul nostru! – GALERIE FOTO

Despre cazul său, medicii care l-au tratat spun că este unul unic. Diagnosticat cu COVID-19, a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier. A părăsit spitalul după 54 de zile, complet vindecat. Omul de afaceri și-a reluat activitatea, iar experiența prin care a trecut a fost pentru el și pentru cei care i-au fost alături o lecție de viață.

"Am reuşit în viaţă pentru că m-am îndrăgostit întotdeauna de ceea ce am avut de făcut”, spune omul de afaceri născut la Darabani. Este un crez, o filosofie de viață, o direcție pe care s-a situat de la început și de la care nu se abate. Este și o lecție, completează Răzvan Zvorișteanu.

 

Antreprenor pasionat, cu experiență de peste 15 ani în business, creator de strategii, își asumă misiunea de consultant de business în alegerea corectă a canalelor de promovare şi în optimizarea bugetelor de marketing.

 

S-a născut la Darabani, acolo unde a urmat și studiile liceale. S-a îndreptat apoi către Iași, la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, unde a studiat Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEEA).

 


(Răzvan Zvorișteanu)

 

Trăiește și muncește în Iași, unde a dezvoltat și a promovat antreprenoriatul.

 

”Cred cu tărie că educaţia antreprenorială este soluţia pentru a ne crea viitorul!”, mai spune Răzvan Zvorișteanu.

 

 

54 de zile de internare: Covid și tumoare pe creier

 

Pandemia nu l-a determinat să se oprească din muncă. Nici veștile care de care mai alarmante. A fost mereu un om optimist și încrezător că orice problemă are și o rezolvare.

 

Însă, într-o zi, o veste a căzut ca un trăsnet: medicii l-au anunțat că are o tumoare pe creier și că va trebui operat de urgență. Ca și cum grozăvia nu era destul de mare, antreprenorul Răzvan Zvorișteanu spune că vestea a venit după ce a fost diagnosticat și cu COVID-19.

 

Povestea s-a aflat târziu, după ce a trecut și prin tratamentul pentru noul coronavirus și a suportat și operația pe creier.

 

 

S-a aflat pentru că, după ce a stat internat Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, a povestit cum a reuşit să se vindece, dorind în acelaşi timp să mulţumească medicilor care l-au tratat vreme de 54 de zile, cât a stat în unitatea medicală. Aproape două luni în care, mărturisește antreprenorul, a învăţat mai întâi să accepte diagnosticul. Și apoi să conștientizeze faptul că trebuie să treacă printr-o operaţie chirurgicală dificilă.

 

 

”Caz unic la Spitalul Clinic de Urgență”

 

Medicii de la Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iași spun despre cazul lui Răzvan Zvorișteanu că este unic, iar pe fostul lor pacient îl consideră a fi un adevărat erou:

 

”Eroul nostru! Răzvan Zvorișteanu, antreprenorul operat pe creier, diagnosticat cu Covid-19 complet vindecat! Caz unic la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași”.

 

Antreprenorul spune că a vorbit despre cele 54 de zile de spitalizare în unitatea medicală, dar și despre cum a reușit să învingă problemele de sănătate, părăsind spitalul complet vindecat, pentru a le da curaj celor care se confruntă cu aceleași probleme.

 

”Am făcut parte din seria de pacienți care s-a infectat cu acest virus. Operația a fost după. De aici și gradul de unicitate. Dar nu despre asta e vorba. Este vorba despre tot personalul care a avut grijă de noi în această perioadă, de la infirmiere până la medicii care au operat în spital, și care fac pur și simplu lucruri incredibile”, spune Răzvan Zvorișteanu pe forumul unității medicale.

 

Vindecat complet, omul de afaceri  are puterea de a împărtăși din experiența pe care a avut-o cu zâmbetul pe buze.

 

“Sunt foarte bine, foarte bine! Au fost 54 de zile de spitalizare. A fost și un șoc. Nu e tocmai plăcut să afli că dintr-o dată te trezești cu o tumoare atât timp cât până atunci nu s-a manifestat în nici un fel. Dar m-am liniștit foarte tare în momentul în care am aflat că voi fi operat chiar de managerul spitalului, doctoral Lucian EVA. Am preferat să accept diagnosticul și faptul că trebuie să trec printr-o experiență chirurgicală ceva mai dificilă”, spune omul de afaceri din Darabani.

 

 

A trecut cu bine de operație și i s-a părut o minune faptul că, imediat ce a deschis ochii, a știut că totul este normal. Dar mai ales faptul că, deși trecuse printr-o intervenție foarte dificilă, nu a simțit nimic.

 

”Mi s-a părut colosal cum după o operație pe creier nu simți nimic, totul e ok, adică nu-mi pierdusem nici memoria, funcționam normal”.

 

Însă, spune antreprenorul, viața avea să îi mai dea o lecție. A rămas impresionat de patul în care a stat mai puţin de o zi. Și care i-a salvat viața.

 

”Am rămas impresionat de patul în care am stat mai puțin de 24 de ore și care se adapta după toate pozițiile pe care le lua pacientul, eu eram un pacient. După discuția mică cu medicul de pe ATI am aflat că acest pat a costat 40.000 de euro. Stai într-un pat de 40.000 de mii de euro, un lucru wow. Dar patul ăla de 40.000 de euro mi-a rămas în minte pentru că am stat în el aproape 24 de ore și am aflat valoarea. Eu am spus că voi face tot ce ține din poziția cealaltă în care mă aflu acum, de persoană care m-am vindecat și care am posibilitatea să ajut atât cât îmi permite să o fac, drept mulțumire suplimentară. E bine să faci bine! Și eu am primit bine la rândul meu, iar atunci dacă am putut direcționa un ajutor către spitalul care m-a găzduit atâta timp am încercat să răsplătesc cel puțin în felul acesta ca un prim pas, să zicem.”, a declarat Răzvan Zvorișteanu, antreprenor.

 

 

Iar vorbele aveau să se transforme repede în fapte.

 

Pentru a ajuta unitatea medicală şi pentru a mulţumi medicilor care au avut grijă de el, a donat împreună cu Asociaţia „Totul este posibil” o primă tranşă de materiale, fiind vorba despre 48 de sticle de 500 ml de dezinfectat de mâini şi 4.000 de mănuşi.

 

”O lecție de viață”, este concluzia medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iași.

 

loading...
Caz de COVID la o unitate medico-socială din județul Botoșani
Doi elevi de la o școală din Botoșani confirmați cu COVID

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
1 din 5 botoșăneni testați, pozitiv la Covid! S-a lăsat garda jos, pacienți care NU CRED în coronavirus, ajunși la spital în stop cardiorespirator
La sfârșitul săptămânii trecute la Botoșani s-a înregistrat recordul de îmbolnăviri a pacienților infectați cu SARS-COV-2.
VIAȚĂ de student din Botoșani în vremea COVID: Ferindu-ne de virusul pandemiei, mulți dintre noi am sfârșit trăind în adevărate focare de infecție psihică
Au plecat la drum cu speranța că își vor îndeplini visul de a deveni profesor, avocat, medic, informatician, psiholog. În luna martie li s-a spus că, pentru siguranța lor, este mai bine să se întoarcă în satele, în orașele lor, pentru a reveni în toamnă în campusurile universitare.
E cam gata și LISTA PSD pentru PARLAMENT: S-a tăiat în carne vie, câteva surprize de proporții
După ce PNL și USR-PLUS și-au stabilit candidații pentru Parlament, social-democrații botoșăneni se află la rândul lor în faza finală a definitivării listelor pentru scrutinul din 6 decembrie 2020. Ca și în cazul liberalilor, discuțiile s-au purtat într-un grup extrem de restrâns și tot ca la peneliști, nici liderii județeni ai PSD nu au făcut publice persoanele care s-au înscris în cursa internă.
Luptă la baionetă pentru Parlament în PNL: A intrat și Flutur în joc, s-a pus la bătaie și postul de prefect
Până la sfârșitul săptămânii, conducerea națională a Partidului Național Liberal trebuie să voteze listele de candidați la Parlament pentru toate județele, însă la Botoșani liderii organizației încă nu au căzut de acord asupra componenței acestora.
Criză de vaccinuri antigripale la Botoșani! Nu se găsesc în farmacii, medicii de familie au liste de așteptare cu sute de persoane
Criza pandemică declanșată în primăvara anului 2020 și în țara noastră a determinat populația să caute vaccinurile antigripale, mai ales pentru a nu se regăsi în situația de a ajunge la spital, iar o simplă răceală să fie confundată cu nedoritul coronavirus.
Covid la Botoșani: Ultimii pozitivi s-au infectat la petreceri private, și-au contaminat și copiii! Botoșani, aproape de pragul critic
Autoritățile sanitare de la Botoșani au raportat marți, 13 octombrie 2020 un număr de 31 de noi cazuri de pacienți care au contactat boala cauzată de virusul SARS-COV-2. Cu o zi înainte fuseseră 30 de cazuri. La acestea se adaugă și două decese.
Business-ul anului: Mihaela Borcea a venit la Botoșani și a vândut Hotel Premier unui afacerist din Dorohoi
Într-o perioadă marcată de pandemie și de mari probleme economice, la Botoșani a avut loc poate cea mai mare tranzacție imobiliară a anului.
Revoluționar botoșănean lăsat fără titlu de președintele Iohannis pentru că a turnat la Securitate
La mai bine de 30 de ani de la evenimentele care au dus la prăbușirea regimului comunist, un botoșănean a rămas fără titlul de revoluționar primit, cel puțin teoretic, pentru meritele avute în victoria revoluției.
Medic stomatolog din Botoșani obligat de judecători să plătească DAUNE materiale și morale unui pacient
Mai rar, însă există și cazuri de malpraxis pedepsite în instanțele de judecată, iar un exemplu de acest fel vine de la Botoșani.
Loading...
3 pe un loc la PNL pentru Parlament, s-a dat deja un vot pentru primele poziții cu rezultate umilitoare pentru câțiva grei din partid
La zece zile după alegerile locale, liberalii botoșăneni au demarat pregătirea celor parlamentare și au votat deja un draft al listei de candidați.
Dosar penal la Parchet: candidat la Primărie acuzat că a încercat să se voteze singur de 8 ori
Plângerea penală a fost făcută la două zile după desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie 2020 și îl vizează pe unul dintre candidații la o primărie din Botoșani.
Flutur, scrisoare explozivă în PNL: Pur și simplu ne-au măcelărit / Nu m-am bucurat de susținerea partidului în aceste zile grele
Primarul încă în funcție al municipiului Botoșani își acuză colegii liberali că, direct sau indirect, au contribuit la pierderea alegerilor locale și la situarea sa pe locul al doilea în cursa de la municipiu, cel puțin până la renumărarea voturilor, dacă operațiunea aceasta va mai avea loc vreodată.
Iată SECȚIILE unde Biroul Electoral a decis renumărarea TUTUROR buletinelor pentru primar: cine-i liderul și câte voturi au Flutur & Andrei
Biroul Electoral de Circumscripție Municipală (BECM) nr. 1 Botoșani a decis miercuri, 30 septembrie, renumărarea voturilor în 18 secții de votare din municipiu, de pe buletinele pentru primar.
ZIUA A PATRA după alegerile locale! Nu avem primar ales, război cu contestații și plângeri penale, se vorbește deja de anularea scrutinului – VIDEO
Este o situație fără precedent la Botoșan, după desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie. La acest moment, deși Cosmin Andrei este teoretic viitorul primar al municipiului reședință de județ, la o diferență extrem de mică de voturi de contracandidatul său, edilul șef în funcție Cătălin Flutur, rezultatul votului poate lua o întorsătură radicală.
Loading...
Gata noua configurație politică a CJ, PSD e la mâna lui Țurcanu sau Huncă pentru vicepreședinți – LISTA noilor consilieri
Dacă la Primăria Botoșani lucrurile sunt departe de un deznodământ, la Consiliul Județean sunt practic clarificate. Și nu doar ca președinte al Consiliului Județean, care este cunoscut încă din noaptea alegerilor, ci și în privința componenței plenului CJ.
Noaptea de coșmar din PNL care a pus capăt teatrului Șoptică - Flutur: S-au căutat degeaba unul pe celălalt – GALERIE FOTO
În urmă cu opt zile, Botoșaniul a avut parte de o noapte electorală cum n-a mai fost după revoluție. Dacă de obicei pe la 22:00 se știa deja cine este primarul, de această dată nu s-a știut nici la 23:00, nici la miezul nopții, nici la 1 și nici măcar la 1:30, tensiunea fiind insuportabilă.  
Noaptea cea mai grea! Sediul PSD a trăit în amorțire ore în șir, mult-așteptata bucurie amânată de „trauma Geoană” – GALERIE FOTO
Înainte de ora 21:00, când se conturează imaginea rezultatelor alegerilor la televiziunile naționale, la sediul PSD Botoșani din strada Cuza Vodă era neașteptat de liniște. Mai ales că, pe parcursul zilei, semnalele unei victorii au fost multe și dătătoare de speranță.
Diferență infimă în favoarea lui Andrei, funcția de primar se joacă la contestații
Numărătorile paralele efectuate noaptea trecută de PSD și PNL îl dau câștigător al Primăriei Botoșani pe Cosmin Andrei.
ALEGERI LOCALE 2020: Primarul Flutur s-a trezit cu noaptea în cap să meargă la vot, a primit două buletine greșite: Ziua bună se cunoaște de dimineață FOTO&VIDEO
Cătălin Flutur, primarul municipiului reședință de județ, împreună cu soția sa, Gabriela, au votat la deschiderea secțiilor de vot, la ora 7:00, la Liceul de Artă ”Ștefan Luchian”.
Urmăriri cu mașinile după un pesedist care ar fi fost trimis de deputat la rupt afișe, acuze cu bătaie la Botoșani: Cu furci, cu topoare, urmăriri cu mașini, cu blocat, stai puțin dle, pentru ce?VIDEO
Campania electorală își arată și partea urâtă în zone unde candidații sau echipele lor intră în conflicte pe fondul luptei electorale. La fiecare patru ani de zile astfel de episoade sunt nelipsite, mai ales în mediul rural, unde se ajunge la bătăi în toată regula.
astratex.ro
Sondaj
Credeți că o vom duce mai bine după alegerile din 27 septembrie?
Da
Nu
Va fi la fel
Declaraţia zilei
 „Am trecut din nefericire la faza în care trebuie să consideram fiecare contact suspect. Asta e adevărul. Cel mai îngrijorat sunt că baricada pe care am construit-o în Urgență poate ceda, și atunci toți bolnavii, ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8731 lei
USD
Dolarul SUA
4.1224 lei
CHF
Francul elveţian
4.5473 lei
GBP
Lira sterlină
5.3888 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9325 lei
XAU
Gramul de aur
252.3262 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2412 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3352 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9430 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1294 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1786 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6549 lei
Vremea
astăzi
Botosani
10.6 o C
Dorohoi
10.8 o C
Bucecea
10.2 o C
Darabani
11.7 o C
Saveni
10.6 o C
Ştefăneşti
9.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.