Restaurantul pe care îl deține soțul unei botoșănence a devenit ținta unor acuzații grave legate de preparate și de servire.
Un client a trecut pragul restaurantului lor, însă a fost complet dezamăgit de ce a găsit acolo, scrie România TV.
Pe lângă cariera pe care și-a constuit-o în televiziune, Dani Oțil, soțul botoșănencei Gabriela Prisacariu, a decis să se dezvolte și într-un alt domeniu. Astfel, și-a deshis un restaurant de lux.
Prețurile din local nu sunt pentru toate buzunarele, iar clienții se așteaptă, așa cum este și firesc, ca și calitatea să fie pe măsură. Un străin care a mâncat în restaurantul său nu a fost deloc mulțumit, iar recenzia pe care a lăsat-o a fost una extrem de dură.
„Părțile rele:
Părțile bune: Aaaa, nu...", se arată în recenzia clientului respectiv.
Restaurantul soților Oțil are o gamă largă de preparate pentru clienți, iar prețurile sunt și ele diversificate. Cei care vor să mănânce în localul de fițe și să își facă toate poftele trebuie să scoată o sumă frumușică din buzunar.
Meniul este variat și include burgeri, paste, pește, pizza, aperitive sau porții de fructe de mare. Cei care vor să guste din burgerul de vită cu cartofi prăjiți trebuie să plătească 48 de lei.
Prețul este destul de mare, având în vedere că o ceafă de porc costă aici numai 18 lei. Desigur, puteți opta întotdeauna pentru preparate mai ieftine, pentru că și cele care costă mai puțin pot fi la fel de delicioase.
(Sursa foto: depositphotos.com)
Redacția Botoșăneanul
Oct 24, 2024
PERCHEZIȚII la Botoșani: Patron anchetat după „o lovitură” de aproape 40 de mii de euro
Redacția Botoșăneanul
Oct 24, 2024
Biroul din Poliție la care apelează inclusiv unii jucători de la FC Botoșani – VIDEO
Oana Sava
Oct 24, 2024
Nevoie URGENTĂ de sânge: Femeie în stare gravă la spital în urma unui accident cumplit de mașină
Redacția Botoșăneanul
Oct 24, 2024
Primar PNL de lângă municipiu, depunere triplă de jurământ cu asistență aleasă - VIDEO
Gabriela Erdic
Oct 24, 2024