Ancheta săptămânii
Cătălin Flutur în vizită la AUR-ul condus de George Simion: Suntem prieteni de ani de zile - CULISELE unei întâlniri pentru o brățară (a)politică
  • În săptămâna 15 - 21 august, fostul primar al municipiului Botoșani a vizitat sediul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).
  • Cătălin Flutur susține că a mers la partidul menționat doar ca să ridice o invitație la nuntă.

Flutur la sediul AUR 

 

Pentru acces la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu s-au eliberat o serie de brățări, la filialele din teritoriu. Și la Botoșani a existat o listă cu invitații care urmau să participe la eveniment și în cadrul căreia se specifica distribuția brățărilor.

 

Pe o astfel de listă apare și numele Cătălin Flutur (foto 23 iunie 2016 la Primăria Botoșani, în ziua depunerii jurământului pentru al treilea mandat de primar), care ar fi intrat în posesia brățării și ar fi confirmat că poate ajunge la nuntă cu transport propriu și nu are nevoie de autocar.

 

Senatorul Cosma: A fost o discuție preliminară

 

Fostul primar a ajuns într-o zi de sâmbătă la sediul AUR, unde s-a întâlnit cu senatorul Dorinel Cosma. Parlamentarul a respins categoric afirmația că ar exista o adeziune semnată de Cătălin Flutur pentru o eventuală candidatură la Primăria Botoșani.

 

Asta a fost o discuție preliminară, nu e nicio problemă, încă nu l-am convins, că noi suntem prieteni vechi. Nu a semnat nicio adeziune, cine vă anunță, vă anunță prost. Când o să ducem problema până la capăt, chiar o să vă spun”,

Dorinel Cosma, senator AUR.

 

„Asta nu are nicio legătură cu AUR”

 

Cătălin Flutur s-a amuzat pe seama discuțiilor apărute în spațiul politic și a explicat că doar a intrat în posesia unei invitații la nuntă, în condițiile în care este prieten cu George Simion de foarte mulți ani, înainte ca acesta să înființeze AUR: „Noi suntem prieteni de ani de zile, iar el în mod personal m-a invitat la nuntă, pe o relație foarte veche. Asta nu are nicio legătură cu AUR. Platforma 2012 era cu totul altă și altă discuție. Îți dai seama ce fel de oameni există, exclus, nu am fost la nicio ședință și nu am avut nicio discuție pe tema asta”.

 

Mai mult decât atât, fostul primar arăta atunci că nu este decis nici dacă să dea curs invitației la nuntă.

 

„Sunt invitat la nuntă, nu știu dacă merg, dar sunt invitat. El a insistat foarte mult, avem o relație de ani de zile, de când nu era nici candidat, nici independent și nici nu exista AUR-ul, pe relația mea care am avut-o dintotdeauna cu Moldova și cu toți cei care am susținut partea asta de patriotism. Cam asta e relația”,

Cătălin Flutur, conslier local PNL

 

Nunta lui George Simion, care în 2012, când ar fi devenit prieten al fostului primar, avea doar 26 de ani, a fost împărțită între invitații care au petrecut la o pensiune și grosul oamenilor, care a fost de ordinul miilor, invitați la o petrecere câmpenească unde accesul s-a făcut pe baza brățărilor.

 

Transportul cu autocarele, dar și brățările au fost asigurate de filialele AUR din teritoriu, fiind eliberate pe bază de buletin.

 

Și totuși... 


În ciuda faptului că neagă vehement o relație politică cu AUR, unul dintre liderii PNL Botoșani a susținut pentru Botoșăneanul apropierea lui Cătălin Flutur de partidul condus de George Simion, arătând că a primit și personal informații în această privință, că s-a interesat la rândul său și că ”am primit confirmarea fermă”.

 

Negarea vehementă din partea celor direct implicați ar putea avea ca primă explicație legea care prevede că plecarea unui consilier local la alt partid, dar și excluderea sa, îl lasă fără mandatul de ales, în cazul de față de consilier local. 


Pe de altă parte, Cătălin Flutur nu ar fi la prima plecare din PNL. Pentru a înțelege contextul acestor discuții, însemnătatea și importanța lor, este necesar să facem o incursiune în trecutul politic al celui care a fost de trei ori primar al municipiului Botoșani. 

 

Politică la nivel înalt din 1996


Cătălin Flutur este probabil, alături de Doina Federovici, unul dintre cei mai marcanți politicieni botoșăneni prin funcțiile ocupante de-a lungul anilor și prin longevitatea politică și administrativă la nivel înalt de care a dat dovadă. 


Practic, începând din 1996, când a devenit consilier local, a ocupat fără încetare posturi importante la unitățile statului. 


Între 1996 și 2000 a fost consilier local, între 2004 și 2012 primar, între 2012 și 2016 consilier județean, între 2016 și 2020 din nou primar, pentru ca din 2020 să fie iarăși consilier local. 


De la înființarea în 1998 a SC Locativa SA este directorul general al companiei Consiliului Local, funcție pe care și-a păstrat-o indiferent de câte ori a trebuit să plece pentru a-și exercita un mandat de demnitate publică. 


Nu mai există la Botoșani vreun conducător de unitate de stat care să își mențină postul de 24 de ani. 

 


PD, apoi PNL 


Fost președinte al Partidului Democrat, a fost îndepărtat din funcție la sfârșitul anilor '90 de o grupare coordonată de fostul ofițer de securitate, Mihai Darie. 


În guvernarea PSD din 2000 – 2004 a fost făcută publică adeziunea sa la PSD, despre care inițial a spus că reprezintă un fals, fără să fi depus vreo plângere împotriva presupusului autor. 


Apoi, după ce vărul său, Gheorghe Flutur, a devenit unul dintre membrii marcanți ai PNL, Cătălin Flutur a intrat și el în rândurile liberalilor și în 2004 a candidat cu succes din partea acestui partid, pe lista Alianței Dreptate și Adevăr, formată din PNL și PD, la Primăria Botoșani. 


Nu a stat însă foarte mult timp în rândurile liberalilor. 

 

După care PDL 


În 2006, o aripă a PNL, coordonată printre alții de Theodor Stolojan, Raluca Turcan și Gheorghe Flutur, a creat Partidul Liberal Democrat.


De formarea PLD Botoșani s-a ocupat în principal Mihai Țâbuleac, pe atunci senator, chiar dacă în acte președinția filialei era deținută de Liviu Rădășanu. 


Cum și-ar fi pierdut mandatul de primar dacă trecea la PLD, Cătălin Flutur a avut o poziție evazivă față de noul partid, și nu s-a implicat în organizarea acestuia la Botoșani. 


Totul s-a schimbat un an mai târziu, când PLD a fuzionat cu PD și a format Partidul Democrat Liberal (PD-L). 


Surprinzător, în fruntea filialei partidului nou constituit a fost numit Cătălin Flutur, căruia i s-a creat și o funcție de ”coordonator special” întrucât președinte nu putea fi deoarece ar fi trebui să demisioneze din PNL și ar fi rămas fără mandatul de primar. 

 

Conflictul Flutur – Țâbuleac, fatal pentru ambii 


Din acel moment între Mihai Țâbuleac și Cătălin Flutur a izbucnit un conflict de proporții care nu a mai fost stins vreodată. 


Pentru a fi determinat să revină la sentimente mai bune, Mihai Țâbuleac a fost desemnat prim-vicepreședinte al PDL Botoșani, însă funcția a fost una de paradă, în practică fostul senator neavând vreun control asupra filialei. 


Chiar dacă în 2008 ambii au câștigat pe lista PD-L președinția Consiliului Județean, respectiv Primăria Botoșani, conflictul dintre cei doi s-a adâncit în cei patru ani de mandat. Neavând controlul consilierilor județeni, care îi erau fideli în mare parte lui Cătălin Flutur, Mihai Țâbuleac a fost pus de mai multe ori în postura de a-i fi respinse sau modificate proiecte de hotărâri tocmai prin votul consilierilor PDL, care îi erau colegi de partid.


Disputa le-a fost fatală amândurora, în 2012 pierzând lupta pentru CJ și Primăria Botoșani. 

 

Și din nou PNL


După câștigarea alegerilor prezidențiale de către Klaus Iohannis, care fusese susținut de PNL și PDL, cele două partide au fuzionat, astfel încât Cătălin Flutur a redevenit liberal, postură din care în 2016 a recâștigat Primăria Botoșani.


Deși inițial a fost numit copreședinte al PNL Botoșani, la finele anului 2016, primar fiind, a anunțat că renunță la șefia filialei după ce la alegerile parlamentare partidul a obținut pe municipiu doar 19%, sub media scorului pe județ și după ce i s-a reproșat că în plină campanie electorală a plecat în concediu. 


În 2020 a repetat în bună parte comportamentul din campania electorală pierzătoare din 2012 și pe fondul pandemiei nu a participat la vreo deplasare prin cartiere ori întâlnire cu electoratul. 


A pierdut incredibil alegerile la numai 16 voturi și a reproșat partidului că nu l-a sprijinit.

 

O izbândă insuficientă la municipiu


În 2021, la o diferență de opt voturi, Cristian Achiței, colaboratorul său apropiat încă din anii '90, de pe vremea fostului PD, a câștigat scrutinul intern pentru președinția organizației municipale a PNL Botoșani, acolo unde Cătălin Flutur a dobândit o funcție de prim-vicepreședinte. 


Cu toate acestea, șansele lui Cătălin Flutur de a obține încă o nominalizare din partea partidului pentru Primăria Botoșani s-au diminuat după ce conducerea filialei județene a PNL a revenit vechilor liberali conduși de Costel Șoptică, pe care l-a criticat violent la alegerile interne și nu numai. De altfel, invitat la Botoșăneanul TV, președintele PNL Botoșani nu l-a menționat pe Cătălin Flutur drept posibil candidat la Primărie în 2024, nominalizând alte persoane

 

Și apoi multe zvonuri


De atunci, în lumea politică botoșăneană au tot apărut informații, unele confirmate parțial chiar de către unul dintre actori politici implicați, despre un plan prin care organizația municipală PNL să se alieze cu ALDE ori PMP. Cătălin Flutur, care în ianuarie va împlini 60 de ani, ar avea astfel posibilitatea unei noi candidaturi la municipiu. 


Doar că la începutul anului PNL și ALDE au demarat negocieri pentru o fuziune, care ulterior au fost deschise și cu PMP, ceea ce ar fi făcut ca decizia unei candidaturi să aparțină tot liberalilor.

 

AUR, al treilea partid în sondaje


Cel puțin deocamdată, zvonurile privind o alianță municipală a PNL cu ALDE ori PMP nu s-au concretizat, însă chiar dacă acest lucru s-ar întâmpla, ambele partide s-au situat atât la ultimele alegeri, parlamentarele din 2020, cât și în sondaje, considerabil sub AUR. 


Astfel, un sondaj Avangarde făcut public pe 2 august, arăta că PSD are 37% opțiuni de vot, PNL 23%, AUR 11%, USR 9%, PMP 4%, iar ALDE nu apărea nici măcar cu 1%. 


Cum o candidatură din partea PSD este imposibilă, iar PNL Botoșani nu pare dispus să îl sprijine din nou, cea mai bună variantă, cel puțin ca actual scor politic, poate fi reprezentată de o intrare în cursă din partea AUR, formațiune care oricum la Botoșani a obținut un scor peste media națională. 


Din această postură, chiar și dacă nu ar reuși să câștige Primăria Botoșani, ar putea însă obține un număr de consilieri care pe modelul Florin Țurcanu – ALDE, să îi permită să cenzureze activitatea administrației locale și în legislatura 2024 – 2028. 


 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Minunile de la o conferință AUR: Netflix-ul molestează copiii și-i spală pe cap, războiul distruge vegetația, România ”să producă apă” - VIDEO & GALERIE FOTO
Listele AUR pentru Parlament, pline de rubedenii și cumetrii: La Botoșani a candidat împreună cu nevasta

 

Edy, la ce meciuri te uiți? Mailat este detașat cel mai bun marcator român din SuperLigă, dar Iordănescu NU îl convoacă la națională 
S-a spus de nenumărate ori că, dincolo de valoarea și randamentul la zi al unui jucător, cel puțin la fel de importante pentru convocarea unui jucător la echipa națională a României sunt cluburile la care evoluează și firmele care îl impresariază. 
STUDIU de CAZ - Cum s-a salvat o fabrică din Botoșani - De la director la muncitori, toți angajații au acceptat să muncească 4 luni fără salariu: Pare o poveste de Ion Creangă, dar așa a fost VIDEO
Astăzi este una dintre cele mai mari companii din Botoșani, însă în anii de după revoluție a fost închisă câteva săptămâni, iar apoi muncitorii au venit la lucru câteva luni cu toate că știau că nu vor fi plătiți. Au acceptat însă această variantă pentru a-și salva fabrica și implicit locurile de muncă.
POVESTEA achitării directorilor de la Modern Calor în dosarul DNA în care a fost atrasă și o companie de top: O încâlceală contractuală cum nu întâlnești în fiecare zi
Pe data de 28 iulie 2017 procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Suceava descindeau în birourile șefilor de la Modern Calor, compania orașului aflată în subordinea Consiliului Local. Era vizat un contract care asigura mentenanța a două motoare de cogenerare încheiat între Modern Calor și Elsaco Electronic.
Desfășurare impresionantă de forțe la o pensiune cu restaurant, piscină, loc de joacă și centru SPA, depistată cu branșament ilegal la apă
Pensiune 30 cu camere, piscină, centru SPA, restaurant, loc de joacă pentru copii, sistem de irigare a spațiului verde, vilă turistică. O afacere înfloritoare și cu impact în comunitate. Cu facturi lunare la apă care ar fi de doar câteva sute de lei.
Xiang, Zheng, Cheng și Sheng... Chinezii cuceresc comerțul la Botoșani: au pus mâna pe câteva dintre cele mai bune spații, iar profitul le-a explodat în pandemie
În alte vremuri văzuți doar pe la televizor ori la filmele de la cinematograf, chinezii încep să devină o prezență constantă în viața orașului. Nu sunt mulți, însă cei puțin ajunși pe aici au reușit să intre cu afaceri în câteva dintre cele mai importante spații din oraș.
AUR-ul a intrat la Botoșani pe mâna unei studente de 20 de ani, luată pe sus de jandarmi: Nu suntem județul paielor. Paie sunt cei care ne-au reprezentat la BucureștiVIDEO & GALERIE FOTO
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) are lider nou la Botoșani. Deși partidul are un senator și un deputat, președinte a fost numită o tânără de 20 de ani.
Fost parlamentar vizat de DNA: Era în același timp director la București și administrator de Primărie la Botoșani – DOCUMENT
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Suceava au ajuns din nou la Botoșani. Sunt vizați un fost deputat în Parlamentul României și un primar în funcție.
”Un joc de glezne, ca la fotbal!” / ”O mare prostie” - Cum s-au mâncat vechii PNL-iști cu PDL-iștii în orașul în care PSD-ul a câștigat toate alegerile, iar primarul PSD îl face director pe contracandidatul de la PNL
Dacă vă imaginați că doar la Botoșani fuziunea PNL – PDL a fost una de formă vă înșelați. Municipiul Botoșani nu este singurul unde unii lideri proveniți din fostele formațiuni au ca principală preocupare anihilarea celeilalte tabere și abia apoi, eventual, lupta cu celelalte partide.
AUR-ul se umple de traseiști, de la administratorul de la ”Apă” și candidatul cu 4 partide în 12 ani, la consilierul care le promitea sătenilor mall în comună
Este o imagine care se repetă obsesiv în politica de după revoluție. La două-trei cicluri electorale apare un partid cu un pronunțat mesaj populist care intră în Parlament și atrage ca un magnet botoșăneni, care după ce au petrecut ani buni pe la unul sau mai multe partide, sesizând formațiunea aflată pe val, realizează brusc că nu se mai regăsesc în partidul din care fac parte și intră în noul partid.
O rușine epocală: Botoșaniul a ratat șansa istorică de a construi un spital nou, n-am încăput nici măcar pe lista unităților respinse - liderii politici aruncă vina unii pe alții
Aproape jumătate din județele țării vor beneficia de unități medicale printr-o linie de finanțare a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) gestionată de Ministerul Sănătății (MS) la care, din motive încă neclare, autoritățile botoșănene nu au avut acces. Sau poate că au avut, dar nu au putut ori nu s-au zbătut ori nu și-au unit eforturile pentru a obține finanțarea.
Bătălia revelioanelor pe axa Botoșani – Suceava: Anda Adam e cap de afiș în ambele orașe, prețul total e de trei ori mai mare ”dincolo”
După doi ani în care, din cauza pandemiei, administrațiile publice locale nu au mai organizat concerte de revelion, anul acesta se revine la situația dinaintea restricțiilor.
Singur împotriva sistemului! Un botoșănean a învins statul după ce a făcut pușcărie nevinovat
Era ridicat de pe stradă fiind suspectat că ar fi lovit o femeie și i-ar fi furat lanțul de aur de la gât. Din cauza unui tatuaj a petrecut trei luni într-o celulă, pentru ca ulterior să fie achitat, fapta de tâlhărie nefiind dovedită de procurori.
Angajatul Primăriei scos cu Poliția de la locul de muncă, repus pe post de judecători: Trebuie să i se plătească și toate salariile
Magistrații Tribunalului Botoșani s-au pronunțat în acest dosar vineri, 11 noiembrie 2022.
PSD-iștii din fruntea Urban Serv, doi deja pensionari, încearcă să obțină încă patru ani de mandat FĂRĂ CONCURS 
Membrii consiliului de administrație de la compania de salubrizare a Consiliului Local Botoșani încearcă să rămână încă patru ani în funcție fără să mai susțină vreun concurs. 
Nesimțire în stare pură: Tentativă de majorare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, peste 10.000 de lei lună pentru două mandate
Sunt foști deputați și senatori care au făcut parte din Parlamentul României în urmă chiar și cu două decenii și care încă beneficiază de majorările salariale făcute la limita bunului simț de actualii componenți ai Legislativului.
6 oameni din ALDE intră șefi ”consultativi” la PNL – Povestea unei fuziuni prin... demisie colectivă
Intrarea Roxanei Țurcanu la sfârșitul săptămânii trecute în PNL nu a fost o decizie de moment. Între liberali și liberalii-democrați s-au purtat discuții de mai multe săptămâni privind o fuziune pe plan județean.
Recensământ 2022: Pentru prima dată după 30 de ani municipiul Botoșani scade sub 100.000 de locuitori. Orașul riscă să-și piardă rangul, o parte din consilierii și polițiștii locali, inclusiv bani de la buget
Este cea mai gravă depopulare de la cel de-al Doilea Război Mondial, în care pierderile omenești au fost puse pe seama luptelor.Recensământul populației a oficializat practic fenomenul migrației la adevărata-i amploare, cu orașe din România părăsite masiv de locuitori.
O adolescentă din municipiu a obținut ordin de protecție împotriva propriei mame!
În cele mai multe dintre cazuri, divorțul dintre părinți se răsfrânge asupra copiilor care devin, în mod nefericit, o armă între foștii parteneri care caută răzbunare reciprocă.O încheiere de căsnicie din municipiul Botoșani se consumă în aceste zile cu lupte grele la Poliție și în instanță, după ce copilul a obținut ordin de protecție împotriva mamei.
Luptă până la Tribunal și Parchet pe direcția ”unicului șef” de la municipiu, primarul îi face prefectului plângere penală: S-a făcut sluj
Un nou conflict politico-administrativ se creionează în administrația publică locală de la Botoșani, în contextul animozității accentuate dintre filialele PNL și PSD, formațiuni care la nivel național se află în coaliția de guvernare. Nu și pe plan local.
Prietenie ruptă în două de AUR: Povestea unei candidaturi sprijinite de o organizație văzută ca o continuatoare a legionarilor - VIDEO
15 august 2020 – Bogdan Cărăușu își lansează candidatura la Consiliul Local pe platoul Sălii Polivalente din mijlocul mai multor reprezentanți ai Frăției Ortodoxe, inclusiv a președintelui Dan Grăjdeanu.7 iulie 2022 – invitat la Botoșăneanul TV, Bogdan Cărăușu face public că a întrerupt colaborarea cu organizația religioasă în ciuda sprijinului care i-a fost acordat atunci.
Potrivit sondajului adevărat Partidul AUR este pe locul I ! restul de politicieni sunt numai vorbe. Nu mai vrem să auzim de PNL. PSD si UDMR !
20 octombrie 2022, 19:09
A invatat Cristina istorie si ne explica ea cam cum era viata politica in secolul trecut, insa frasuiala si amenintarile sunt doar picatura de speranta ramasa basistilor. De la psd-pd-pdl-pnl-haur. Si el sarmanu se lupta stie Cristina cu ce. Nu cu cine, e o nuanta aici. Nu mai spun ca a promis si la pmp si la alde. Votez cu Andrei fiindca e cinstit si cu respect fata de cetateni. Nu bea si nu joaca poker.
29 august 2022, 15:54
Eu cred că majoritatea comentariilor apărute în ziar nu sunt conforme cu prevederile legale, în sensul că se utilizează un limbaj porcos și nu există dovezi certe. Am senzația că aceste postări sunt făcute de trepăduși ( sau oameni de nimic) care primesc ordine de la mai marii partidelor botoșănene. A te scăpina la urechea stângă cu mâna dreaptă este o practică veche la Botoșani, cam de prin primul deceniu al secolului XXI
29 august 2022, 15:17
Cum vă permiteți să nu luați comentarii negative la adresa analfabetei de la Coșula? Doar pentru că sunteți pupincuriști, sau aveți și alte motive?!
29 august 2022, 13:20
Fara Cristian Roman, nu este completa echipa.
29 august 2022, 13:13
Votez cu oricine numai sa scapam de clica de analfabeti si hoti pupincuristi ai cotarlei de la Cosula.
29 august 2022, 12:29
Am inteles, vine Simion cu "tanara generatie" dorinel si mugurel sa ne salveze. De noi insine.
29 august 2022, 10:52
Ma prapadesc de ras.... Mai frate, sora... Asta este natura moarta de la primul mandat. Al doilea a fost o scatolceala iar in al treilea s-a ascuns de lume, insa si cand a fost vazut... Nu a venit lumea la vot pentru ultimul mandat.
29 august 2022, 09:33
La vremuri noi, tot... voi! Aureala la Botseni va fi portocalie cakanie. Vor curge rauri de wiski si coniac din ala scump. Tineti-va bine! Urmeaza salvarea (nu ambulanta, stati calmi)!
29 august 2022, 09:22
Pnl are o groaza da candidati pentru primarie-achidzei (ca-i si prezident la municipiu), Ada Macovei, etc. Probabil mai sunt si niste tineri de valoare, insa cu tinerii e cam greu... Stiu ingleza si calculator si nu - i bine. Numai cu spuru si petre vrem!
29 august 2022, 08:49
Pleaca si Achitei cu el?
29 august 2022, 08:03
O mai fi ramas ceva de retrocedat si apoi de furat, vreun tersn, vreo casa de patrimoniu.
29 august 2022, 07:53
astratex.ro
Sondaj
Ar trebui să înceteze cadrele didactice greva după majorarea salarială aprobată de Guvern?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Sperăm ca aceste sacrificii ale dvs să fie răsplătite într-un final. De ce ne aflăm aici? Un motiv foarte simplu, știe toată lumea… Guvernanții, în ultimii cinci ani, au fost surzi la solicitățile noastre, s-au făcut c ...
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9560 lei
USD
Dolarul SUA
4.6047 lei
CHF
Francul elveţian
5.1085 lei
GBP
Lira sterlină
5.7745 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.2978 lei
XAU
Gramul de aur
290.6090 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2588 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3412 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0907 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4531 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2095 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6652 lei
Vremea
astăzi
Botosani
29.6 o C
Dorohoi
29.7 o C
Bucecea
28.9 o C
Darabani
17.5 o C
Saveni
30.1 o C
Ştefăneşti
22.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.