Ancheta săptămânii
ANCHETELE ANULUI - MAI : Afacerea „portocalie” Diaconu – Capisco

Firmă cu administrator PDL, cu sediu într-un spaţiu al unei societăţi comerciale conduse de un membru PDL, face reclamă la unităţi de stat cu şefi de la PDL. Se întîmplă la Botoşani într-o afacere în care tot apare numele „Diaconu”.

Sediu Capisco

Contract de chirie „în familie”

SC Capisco SRL este o firmă relativ nouă care are ca obiect principal „activităţi ale agenţiilor de publicitate”. A fost înfiinţată abia în 2008, însă a ajuns deja să facă reclamă la cîteva unităţi arhicunoscute din Botoşani. Conform datelor de la Oficiul Registrului Comerţului, asociaţi şi totodată administratori sunt Vasile Andrieş, consilier judeţean PDL şi Daniela Diaconu, soţia lui Ion Diaconu, director general al SC Termica SA şi, la rîndul său, consilier judeţean PDL. Din tot oraşul, cei doi nu au găsit alt sediu mai bun de firmă decît un punct termic din zona Rotunda. Spaţiul respectiv a fost preluat printr-un contract de comodat care a fost încheiat cu SC Termica SA, adică a fost o înţelegere perfectată între firma condusă de soţul Diaconu şi cea administrată de soţia Diaconu. Contractul s-a parafat pe 23 februarie 2008, cu doar cinci zile înainte ca firma să obţină număr de ordine de la Registrul Comerţului. „Sunt şi alte societăţi care au închiriate. E închiriat la preţul normal. Sunt puncte termice care se pot închiria. Ei chiar căutau, aveau spaţii în punctele termice unde vroiau să închirieze”, ne-a declarat Vasile Andrieş. Acesta nu ne-a putut spune care este valoarea chiriei, dar ne-a precizat că este vorba de „preţul pe care îl practică ei, ei au un preţ oficial”.

act ORC

Miercuri ora 12:30 - Capisco face reclamă la Termica pe bani

Andries - DiaconuLuni întregi pe ecranele Capisco de pe Unirii şi Casa Cărţii au rulat spoturi publicitare la SC Termica SA. Cu alte cuvinte, firma administrată de Daniela Diaconu făcea reclamă la societatea condusă de Ion Diaconu. Cînd a trebuit să aflăm cînd a fost încheiat contractul şi cît plăteşte societatea de termoficare pentru această publicitate s-au întîmplat lucruri incredibile. Miercuri 28 mai, în jurul orei 12:00, Vasile Andrieş ne spunea : „A fost doar un contract pe un ecran publicitar, mai ieftin decît sunt preţurile normale, atît a fost, la cîteva milioane pe lună, 6 milioane sau ceva de genul ăsta, adică n-a fost mare sumă”. Totodată, acesta susţinea că afacerea s-a întins pe cîteva luni şi că în momentul de faţă nu mai există un contract între cele două părţi şi că nu cunoaşte situaţia în amănunt deoarece nu se ocupă efectiv de acest business.

Reclama Termica

Miercuri ora 13:30 - Capisco face reclamă la Termica, dar n-o mai face pe bani

Florin SanduBotoşăneanul.ro a solicitat şi conducerii Termica să îi prezinte contractele de publicitate încheiate în ultimii doi ani de zile. Apar în jur de 20 de agenţi economici, însă lipseşte tocmai SC Capisco SRL. În ciuda afirmaţiilor administratorului societăţii şi a faptului că luni întregi botoşănenii au putut vedea reclamă la Termica pe amintitele panouri, unul din reprezentanţii societăţii susţine că nu a existat vreodată un contract de publicitate cu Capisco. „Puteţi să vă interesaţi oriunde. Nu avem contract cu Capisco! Am avut o intenţie la un moment dat. Nu există contract, sincer vă spun. Nu se plăteşte nimic. A fost doar o iniţiativă şi acolo s-a oprit”, a afirmat Florin Sandu (foto dreapta), director comercial al SC Termica SA. Potrivit acestuia, Capisco ar fi dat gratuit reclamă la Termica.
La cîteva zeci de minute după cele două poziţii diametral opuse, perioadă în care reprezentanţii celor două societăţi ar fi avut timp suficient să discute şi să îşi armonizeze punctele de vedere, Vasile Andrieş şi-a schimbat total declaraţia iniţială : „M-am interesat că m-ai întrebat, nu avem nici un contract, nu există nici un contract între Termica şi Capisco şi nici n-a fost. Reclama pentru Termica a fost cam gratis, practic”.

Locativa alege Capisco

Termica nu este singura societate a Consiliului Local care şi-a făcut reclamă la Termica. SC Locativa SA încă îşi mai face. Printre altele, societatea administrează un incubator de afaceri. Reclama LocativaMai există vreun incubator de afaceri în Botoşani? Nu! Totodată, administrează locuinţele ANL. Mai administrează vreun alt agent economic ANL-uri? Nu! Cu toate acestea, conducerea unităţii municipalităţii a considerat că este foarte necesar să îşi facă reclamă. Unde? La Capisco! Cum s-a ajuns la concluzia că trebuie încheiat un contract pentru panoul de la Casa Cărţii? „Eu primesc telefoane «unde este incubatorul de afaceri? Cu ce se ocupă incubatorul de afaceri? Ce face? Unde are locaţii?» Mi-a spus cineva «am văzut o reclamă acolo». Eu acea reclamă, pînă nu am avut spaţii goale, n-am dat-o. Din august sau septembrie, fiindcă plecaseră mulţi, era jumătate gol (incubatorul de afaceri – n.r.). Păi îmi trebuie reclamă în ziare să dau, anunţuri, cum? Eu pentru orice spaţiu gol eu dau anunţuri, unu-două-trei, nu vine, insist”, ne-a explicat Florinel Gornea, directorul SC Locativa SA.

Contractul cu Locativa ba e pe şase luni, ba nu mai e pe şase luni

Spre deosebire de societatea de termoficare, acesta a spus hotărît că are un contract cu SC Capisco SRL. Problemele au început însă la durată. Iniţial a afirmat că a fost încheiat prin august-septembrie, pe şase luni, cu drept de prelungire. Cînd i-am spus că, în aceste condiţii, înseamnă că s-a făcut deja prelungirea, directorul s-a răzgîndit : contractul expiră prin aprilie-mai. Potrivit acestuia, contractul este de circa 200 lei/lună. La prima vedere suma poate părea insignifiantă chiar. Din datele contabile ale societăţii pe 2009 reiese însă că a avut cheltuieli cu protocol, reclamă şi publicitate de 14.931 de lei. F.GorneaFără a mai scădea protocolul reiese o medie lunară de 1.244 de lei, ceea ce ar însemna că, în medie, în lunile de derulare a contractului cu Capisco, aproape 20% din banii alocaţi acestui capitol bugetar au mers la această firmă.

„Eu am aflat foarte tîrziu că Capisco e ce e”

Florin Gornea a mai spus că dă publicitate şi la ziare. Cînd l-am întrebat cu ce publicaţie are contract pentru incubator, adică la ceea ce face reclamă Capisco, iar s-a răzgîndit. Nu are cu ziarele strict pentru asta. Cum a ajuns să perfecteze un contract cu firma lui Andrieş – Diaconu? „A venit un flăcăiaş, pe urmă am aflat eu că e de la Capisco. Eu am aflat foarte tîrziu că Capisco e ce e”. Deşi inclusiv el e PDL-ist, la fel ca directorul Termica, la fel ca administratorul Capisco, sigur e însă că partidul n-are nici o treabă cu chestia asta. „Nu confundăm partidul cu asta, deci eu … de ce n-a venit altă firmă care să … «băi, hai că-ţi fac publicitate»?. Analizam, vedeam oferte, care este mai corectă, deci nu stau eu să mă ocup … să negociez”, a mai spus Florinel Gornea.

Firma care plombează cu gropi îşi face reclamă la … restaurant

Publicitate ConrecPrintre altele, pe aceleaşi panouri ale Capisco mai rulează şi o reclamă la Conrec, mai exact la restaurantul acestei firme. Societatea în cauză este la rîndul ei legată „ombilical” de municipalitatea condusă de PDL. Da, este agentul economic care în iarnă punea plombe în gropile din oraş care ţineau cam la vreo zece zile. În plus, Conrec a avut şi încă mai are o sumedenie de contracte cu Primăria Botoşani pentru lucrări la drumuri.

Deşi abia înfiinţată, societatea Capisco şi-a permis în primul an de existenţă să plătească unuia dintre administratori un salariu de ceva peste 2.000 de lei pe lună, semnificativ peste salariul mediu de la Botoşani. Aceasta în condiţiile în care salariul mediu brut a fost în februarie 2010 la Botoşani de 1.634 de lei, iar cel net de numai 1.193 de lei.

Pentru a preveni unele întrebări, precizăm că în toamna anului precedent s-a perfectat o înţelegere cu Vasile Andrieş privind postarea unui link al SC Capisco SRL pe acest site în shimbul difuzării unui spot publicitar pe ecranele societăţii. Cu riscul eliminării respectivului spot am decis să publicăm acest material.

Sergiu BĂLĂŞCĂU

Cum era de aşteptat, după publicarea materialului spotul la acest ziar a dispărut de pe ecranele firmei. Acest lucru contează însă prea puţin în condiţiile în care am scos la iveală modul prin care banii unor unităţi ale Consiliului Local sau care au contracte cu municipalitatea îşi fac reclamă prin Capisco. Practica nu a încetat nici după publicarea materialului, iar despre firmă nu se poate spune că îi merge tocmai prost. În 2009, în primul an de după înfiinţare, societatea a avut o cifră de afaceri de 737.083 lei şi un profit brut de 199.784 lei.  

 

Violența domestică la noi! Mamă a trei copii cu gâtul tăiat de la o banală salată! Agresorul lăsat liber să meargă acasă, după doar o noapte
Campaniile împotriva violenței domestice rămân doar acțiuni prin care se cheltuiesc mulți bani pe tot felul de pliante și pe ședințe cu oameni cu talent  oratoric, care expun întâmplări pe care probabil că nu le-au trăit vreodată. Pentru că întotdeauna viața bate filmul, iar realitatea este trăită doar de victime. Toți ceilalți rămân simpli spectatori. 
O trăim și pe asta: administrator de grădiniță trimis șef la instituția care gestionează apele
La adăpostul pandemiei în unele instituții din România continuă să se întâmple lucruri necurate. Iar astăzi facem referire la o numire scandaloasă de șef la una dintre cele mai importante unități de stat.
Pandemia pare desprinsă dintr-un film devenit celebru: Botoșani în fruntea țării și la decese cu 42 de înmormântări ”made in Covid”
Viața trăită de botoșăneni în ultimele două luni, transpusă într-un tablou creionat pe întreg globul pământesc, a semănat izbitor cu un scenariu de film. Un paradox, am putea spune, având în vedere că în trecut, fără excepții, viața reală era sursa principală de inspirație a cinematecii.
Asta nu v-o spune vreo instituție! Suntem de fapt pe locul 3 în România la Covid-19, după Suceava și Arad
La ora redactării acestui articol este data de 7 mai, iar pe la amiază Grupul de Comunicare Strategică (GCS) transmite obișnuitul comunicat de presă privind evoluția pandemiei în România. Cu 560 de cazuri, Botoșani se află din nou pe locurile fruntașe. Suntem pe 6 între toate județele țării.
Dosarul de la Botoșani care ajunge la CEDO, după un proces plecat de la o simplă... Dacie, în urmă cu 8 ani
Opt ani de zile s-au scurs de când a început calvarul pentru un bărbat și o femeie, ajunși în prezent dușmani legali, protagoniști în procese înregistrate pe rolurile instanțelor de judecată sau în dosare instrumentate de organele de cercetare penală, polițiști și procurori.
Dezastrul de la ”Mavromati”: Oameni intrați cu alte boli și infectați cu coronavirus - Am ținut bomba cu ceas fix în Spitalul Județean
Dimensiunile dezastrului de la Spitalul Județean Botoșani sunt mai mari decât le arată statisticile pe care autoritățile le fac publice, mai ales la insistențele jurnaliștilor. Unitatea care ar trebui să însănătoșească oamenii a ajuns să îi îmbolnăvească de cel mai temut virus al momentului.
Coronavirus 2020: Ziua în care dintr-un pix ne-au lăsat pradă infectării ca la Cernobâl
La 34 de ani de la explozia centralei de la Cernobâl, cel mai mare dezastru din istorie provocat de om, întreaga planetă se află din nou într-o situație disperată. Deși pe 26 aprilie 1986 a explodat o centrală nucleară, iar în 2020 ne confruntăm cu o pandemie, între cele două evenimente de proporții gigantice există câteva asemănări izbitoare. Și acestea țin de modul în care se comportă autoritățile din România.
AFACERE în plină pandemie la Răchiți! Primăria cumpără de peste 10.000 de euro bănci de la un (fost) angajat, abia devenit patron – DOCUMENT
Dedesubturile acestei afaceri pot fi lesne de înțeles. Un asistent comunitar despre care nu se poate spune foarte clar dacă mai lucrează sau nu la Primăria Răchiți a încheiat un contract cu administrația publică locală pentru a furniza… bănci. Totul s-a făcut în doar zece minute, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, la o valoare de 49.500 de lei.
38.000 de lei!! Cei mai mulți bani dați unui medic de familie, alții se chinuiesc să supraviețuiască! Criza epidemică îi pune la treabă
Deși medicina de familie este considerată Cenușăreasa sistemului sanitar, există și cadre medicale care câștigă sume substanțiale, în unele cazuri chiar și de peste 35.000 de lei pe lună.
inpuff.ro
Loading...
70 de copii și 50 de salariați la mâna unor birocrați de la București! Un complex care arată ca-n reviste, la un pas de închidere – GALERIE FOTO
Povestea începe în urmă cu 30 de ani, născută dintr-un gând al unei doamne orfane. În traducere liberă, denumirea englezească poate însemna o mână de ajutor oferită celor în nevoie. Vizualizând Hand of Help în interior, se poate spune fără exagerare că acolo este mâna lui Dumnezeu pe creștetul copiilor care s-au născut în familiile nepotrivite. Iar puntea dintre Dumnezeu și acești copii o reprezintă două familii, cei care au creat această poveste: misiunea Hand of Help.
PSD-iștii și-au lăsat singuri ditamai vicepreședintele fără postul de director, pur și simplu l-au... eliminat
Conflictul mocnit dintre cele două mari tabere din PSD Botoșani a mai făcut o victimă: vicepreședintele Consiliului Județean, Liviu Toma, a rămas fără postul de conducere de la SC Urban Serv SA, care pur și simplu a fost scos din organigramă.
METODA ideală pentru a scăpa de un director PSD, în favoarea unui văr de ministru – FOTOGALERIE
Directorii promovați cu concurs pe posturile publice de conducere, în teorie, ar trebui să-și desfășoare activitatea relaxați, fără teama că ar putea fi atinși de vântul schimbării. În practică, însă, oamenii politici mai ales, găsesc tot felul de metode „de a scăpa de ei”. Nu o fac doar social-democrații. Sau doar liberalii. O face toată lumea, la fiecare schimbare de guvernare, într-un tradițional firesc al mersurilor din sistemul bugetar.
1 milion de euro pe lună pentru cei 1.156 de botoșăneni care și-au păstrat pensiile speciale!
Disproporția flagrantă la salarizarea unor categorii profesionale se perpetuează și la apusul vieții, când este menținută aceeași inechitate între pensiile unor foști salariați, în comparație cu alții. Desigur, fericiții care s-au bucurat întreaga viață de venituri de vis și continuă aceeași fericire financiară și la pensie, nu sunt mulți. Și totuși nu sunt nici puțini.
Trei luni până în vară, iar la Cornișa afaceriștii și-au scos la vânzare restaurantele neconstruite, unul singur adulmecă potențialul
Ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut la Cornișa Aquapark & Sports cu clienți care au venit cu pachețelul alimentar de acasă sau cu cutii de pizza livrate peste gard s-ar putea repeta, la dimensiuni mai mici, și vara aceasta. Pentru că, până la acest moment, un singur om de afaceri din Botoșani care a câștigat prin licitație un loc de alimentație publică a început efectiv să se ocupe de deschiderea unui restaurant.
Loading...
Poveste de dragoste din Botoșani! O elevă virgină și-a acuzat tatăl vitreg de viol, bărbatul condamnat la 8 ani de închisoare
Dramele copiilor, acolo unde sunt, lasă urme adânci în inimile adulților și devin răni nevindecabile și pentru unii și pentru alții. Însă atunci când aceste drame sunt închipuite și generate de diferite angoase, viața adulților se schimbă radical și suferă deteriorări iremediabile.
UMILITOR! Filme 3D în sate cu oameni săraci și drumuri de pământ, cinematograful orașului ținut în „comunism”
În orice guvernare, de orice culoare politică, am fost martorii unui concurs de lăudăroșenii din partea politicienilor: care, cât și cum a făcut mai mult pentru popor. Nu știu cât a contat pentru acești oameni faptul că, poate, nevoile la nivel micro erau altele. Sau că la nivel macro, în programul de guvernare ar trebui să existe o logică a investițiilor, pliate și prioritizate în funcție de fiecare regiune în parte. De realitatea din teren.
SCANDAL național cu eliminarea pensiilor speciale – LISTA beneficiarilor de la Botoșani, cea mai mare pensie 40.000 de lei, cea mai mică 1.100 de lei
Decizia guvernării liberale de a elimina o parte din pensiile speciale achitate la acest moment unor categorii profesionale a rupt, din nou, România în două. Pe de o parte îi regăsim pe actualii sau potențialii viitori beneficiari ai acestor pensii de serviciu, iar în partea opusă, majoritatea cetățenilor care nu vor visa vreodată să beneficieze de astfel de venituri.
Conacul familiei Pillat de la Miorcani iese din hățișul licitațiilor: Aşteptăm ordinul - GALERIE FOTO
O şansă istorică, când părea că totul e fără speranţă, pentru ca o clădire monument din Botoşani să îşi recapete nu doar utilitatea socială, ci şi importanţa culturală pe care o merită.
Parcă e un vis! Proiect european gigant lansat la Primărie, de la asfalt în mahalale și scuaruri cu relaxare la magazine sociale și analize gratuite pentru nevoiași – VIDEO
GAL.Acronimul a fost auzit probabil de majoritatea botoșănenilor la nivel de informație, însă puțin conștientizat ca impact asupra orașului. Un impact care valorează 7 milioane de euro, bani care vor intra în municipiul Botoșani, în asfalt, în sensuri giratorii și spații verzi, locuri de joacă și magazine sociale pentru cei săraci.
Pensii speciale pentru foști senatori de Botoșani! Peste 5.000 de euro la 4 oameni, numele ascunse sub regulamente europene, urmează și alții
Scopul principal al adoptării GDPR – Regulamentul de Prelucrare al Datelor cu Caracter Personal l-a reprezentat înlăturarea situațiilor în care o serie de informații duc la o persoana fizică identificată sau identificabilă. Intră în această categorie, din fericire pentru ei, și politicienii. Inclusiv cei care beneficiază de venituri de orice fel, din fonduri publice.
d-le Balascau fa publica caracatita cu numele Batir de la scolile din Ungureni
20 februarie 2011, 15:48
mai, ce se mai lauda de una singura Caprariu pe aici!! Hahaha! Mai fato, te recunoastem de la o posta, nu mai scrie prostii sub tot felul de pseudonime, ca nu tine!!
29 ianuarie 2011, 10:45
BALASCAU FELICITARI ! CUM PE TINE NU AU REUSIT SĂ TE PUNĂ CU BOTU PE LABE ?? nu au reusit să te corupa sau sa te lucreze?? FELICITARI ESTI SINGURUL ZIARIST ADEVARAT DIN BOTOSANI . IN REST PUINCURISTI DE DOI LEI ....
4 ianuarie 2011, 23:10
Mai, mai ce se mai lauda "Capra"-riu de una singura, sub 3 nume false...patetic, fato
10 noiembrie 2010, 13:24
mamaaaaaaa, ce se mai lauda de una singura, sub diferite pseudonime, ţăţăica asta de Caprariu...tipic pentru tarancutele parvenite de la tara care ajung de la coada maturii sa invarta 3 hartii doar pentru ca s-au culcat cu directorul...mi-e sila...mai fato, se vede de la o posta ca tu esti "mia", "gheorghe" si "maria"...poate la tine in batatura s-o fi rasturnat caruta cu prosti, dar nu la oras, fato...iti statea mai bine la muls vaca...
9 noiembrie 2010, 13:52
mai mihaelo, mai, dar de zina buna, frumoasa, desteapta, etc, te-a lasat dom director cu ochii in soare, mai fato? Ori ca s-o fi saturat de fitele tale de taranca parvenita care ajunge intr-un birou trecind mai intii prin patul directorului, mai capabilo??? Hai ca moooooooor de riiiiiiis, maaaaaaaaai...mergi pe centura mai bine, podoaba!
8 noiembrie 2010, 20:15
Mai Capra, nu te mai lauda singura penibilo ca se vede de la o posta ca e acceasi analfabeta cea care se lauda in vreo 3 comentarii...ai luat-o, ai luat-o de la Sandu, gata!
8 noiembrie 2010, 20:06
Mai, dar ce se mai lauda prapadita asta de una singura pe aici, sub identitati false :))) Mihaelo, fătucă bătrina si disperata, nu-ti mai lauda marfa in soare de una singura, ca o uzată şi o ofilita ratata ca tine nu mai ia nimeni!!! Vaaaaaaaaai de steaua ta!!! Ce o fi vazut si blegul ala de la politie pe care l-ai inselat in ultimul hal...zau...
8 noiembrie 2010, 19:52
cine a facut acel comentariu la adresa Mihaelei este ori bolnav psihic ori este frustrat,Mihaela este o fata desteapta si frumoasa si merita locul care il are la Temica, ii invata pe toti contabilitate de acolo, in ce priveste viata ei privata cred ca sunteti invidiosi/invidioase ca arata bine si are admiratori si chiar daca ar avea o relatie pe cine deranjeaza? cred ca stie ce face, merita sa fie fericita
7 mai 2010, 11:22
multumim pentru reclama .sugeram ca pe viitor sa atasati si o fotogafie cu localizarea la strada principala , respectiv bannerele de stalp .salutare!
5 mai 2010, 14:58
aceste remarci rautacioase la adresa Mihaelei nu au nicio tangenta cu subiectul anchetei. Inclin sa cred ca sunt numai si numai din rautate si invidie. Mihaela stie carte, se descurca in contab mult mai bine ca actuala directoare ec de la Termica, arata bine, de ce sa nu recunoastem, si, ARE MULT BUN SIMT. Referitor la ancheta, DA, Diaconu taie si in carne vie numai sa ii mearga afacerile pentru ca nu vedeti, azi partidul e la putere, dar se poate ca de maine sa intre in repaus , si, cat se poate trage foloase fara multa munca de ce nu ar trage. Ca si el sunt o multime din sefii de la Termica, timpul trece, leafa merge si ..tot spre mai bine!!!Traiasca Partidul!!!
4 mai 2010, 20:47
am citit articolul si pot spune ca i cunosc si pe Mihaela.Ce treaba are ea in problema asta de apare la comentarii?Si un prost isi poate da seama ca niste lasi psihopati face comenatrii in numele ei.Un tampit ramas de fraier sau o tampita care ar vrea sa fie ceea ce nu e! Ma intreb, in politie se mai testeaza psihologic? d-le M.C. PS la ac. intrebare stie cine tb.sa raspunda!
3 mai 2010, 22:05
Mare dreptate aveti forumistilor!si mai ales Dl.Sergiu Balascau.Bine ca are sange sa scoata MIZERIA DE LA TERMICA LA VEDERE,ca noi cetatenii platim pt.tevile lor din casa noastra cu centrala,si ei dau bani la protocol,pe reclame,curve,si multe altele.RUSINE!.In Punct termic Bucovina,baiatul lui Diaconu-pozaru,are luat spatiul gratis si a transformat in sala de repetie pt.trupa lui de rok(satanistul).Vila din Bucovina cu materiale furate din magazia lui Spinosu Gabriel-din Termica,a facut-o Fura toti ca din munca altora.Puscaria sa-i manance pe viata,pe parveniti si obraznici.Vorbeste Diaconu mereu si ameninta pe angajati.
3 mai 2010, 17:56
Are dreptate Alex.Acum sunt represiunile cele mai mari.Angajatii Termica sunt obligati de Diaconu-fotografu sa se rebranseze la Termica, de nu vor-toti vor ingrosa lista celor ce pleaca vara asta in somaj(salarii compensate)acasa.Nu e corect ca in acelasi timp sunt angajati deja:d-na ec.Bradu(fina lui Flutur Catalin),un baietas cu fac.de calcul.(pila unei d-ne din Dir.Sanatate Publica(DSP)BT. Va place?VERIFICATI LA DIR.MUNCII CAND AU FOST SCOASE POSTURI LA CONCURS? NICICAND!!!.
3 mai 2010, 17:48
buna tare Mihaela!!!! vreau si eu!!!
3 mai 2010, 16:25
Domnule Balascau,Datorita faptului ca ati amintit in articol numele meu, ma simt dator sa fac un comentariu.Consider ca ati extras din context informatiile, astfel incat, articolul sa fie cat mai senzational.Am vorbit cu dumneavoastra, ca intre doi cunoscuti, dumneavoastra neanuntandu-ma ca vreti sa srieti un articol pe aceasta tema.Va reamintesc ca v-am spus ca sunt asociat si administrator la Capisco, insa nu am un rol decizional, deoarece activitatea mea principala este in cadrul altei firme.De aceea v-am raspuns ca nu stiu daca a existat un contract intre Capisco si Termica dar am zis ca valoarea spoturilor Termica care ruleaza pe ecrane este de aproximativ 600 lei, afland acest lucru tot din presa cu ceva timp in urma.M-am interesat si apoi v-am spus telefonic ca intre Termica si Capisco nu a existat si nici nu exista niciun fel de contract iar aceste spoturi ruleaza GRATIS.Mai mult, am zis ca pot vorbi sa va puna la dispozitie date contabile care atesta faptul ca firma Capisco nu a incasat nicio suma de le Termica.Cu respect.
3 mai 2010, 14:17
cu ce au legatura comentariile?"unora le place jazzul" sau "cancanul"
3 mai 2010, 13:18
Domnule Balascau, nu va asteptati sa aveti comentarii serioase, la subiectul articolului !!! La Termica, totul este sub control : o vreme, la articolele din presa, mai luau atitudine serioasa si unii salariati. Numai ca Nelu Diaconu, obtinea de la prietenii din presa (capisco si termica au publicitate in toate publicatiile din Botosani, desi este unicul furnizor de caldura) , IP-urile calculatoarelor de pe care se trimiteau mesajele. De aici incolo…represiunile erau gata. Examinati articole din alte publicatii : veti constata comentarii de la oameni necajiti sau (unii) dusmanosi si exaltati, si comentarii cu osanale la adresa termicii, in frunte cu conducatorul iubit. Comentarii decente-nu mai sunt. Garantati cititorilor ca nu veti proceda la fel, apoi,…veti vedea.
3 mai 2010, 12:30
Ar fi interesant sa studiati si afacerea cu reclamele la Studio DIN... Probabil firma de filmat la nunti are o cifra de afaceri foarte mare si multi angajati (bineinteles cu carte de munca...sau nu? si taie anual mii de chitante clientilor...sau nu?) de isi permite sa impanzeasca tot orasul cu bannerele respective...
3 mai 2010, 11:22
Mihaela,tata,trebuia sa ma iei ca ajutor.Il ajutam pe Florin.Am mai ajutat colegi(e).Chiar si pe sora ta-Violeta Caprariu.Sunteti bune amandoua!de p.la dar atat!Cum ai ajuns mare economista?ti-a placut ajutorul lui Florin.Acum iti crapa buza de dor de p...Ha,ha,ha!Multa curvasarie la birouri.Urmariti ziaristilor.
3 mai 2010, 10:09
Mafie MARE la Termica.Dir.Sandu Florin e-n cardasie cu Diaconu.M-a pacalit ca ma ia de sotie,a dat divort de nevasta lui si are un baiat de scoala generala,dar...m-a parasit si pe mineeee!Ce ma fac?E mincinos si afemeiat.Dati-l afara!mi-a patat onoarea refu-(gu)lata de inca vreo 7-8 barbati,sau mai multi?Nu mai stiu!
3 mai 2010, 10:01
Publicitate prin Capisco pt.ca:ginerele lui Gornea e angajat la Termica de fotografu-Diaconu.Chiria pt.spatiul din PT Rotunda e simbolica(s-a licitat cu inca 2salariate ale Termica-obligate)pt.a castiga Dana Diaconu(da lunar cca.100RON).
3 mai 2010, 09:56
melimeloparis.ro%20
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 „Recunosc că am spus și eram foarte hotărât să nu mai revin niciodată în politică, dar având în vedere că am avut timp în 2015 – 2019, spre sfârșit, vă dați seama că sunt un număr de ani. Am stat și am urm ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8418 lei
USD
Dolarul SUA
4.2893 lei
CHF
Francul elveţian
4.5555 lei
GBP
Lira sterlină
5.4092 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0161 lei
XAU
Gramul de aur
249.1146 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2488 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3699 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9826 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1531 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1813 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6500 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.