Ancheta săptămânii
ANCHETELE ANULUI - MAI : Afacerea „portocalie” Diaconu – Capisco

Firmă cu administrator PDL, cu sediu într-un spaţiu al unei societăţi comerciale conduse de un membru PDL, face reclamă la unităţi de stat cu şefi de la PDL. Se întîmplă la Botoşani într-o afacere în care tot apare numele „Diaconu”.

Sediu Capisco

Contract de chirie „în familie”

SC Capisco SRL este o firmă relativ nouă care are ca obiect principal „activităţi ale agenţiilor de publicitate”. A fost înfiinţată abia în 2008, însă a ajuns deja să facă reclamă la cîteva unităţi arhicunoscute din Botoşani. Conform datelor de la Oficiul Registrului Comerţului, asociaţi şi totodată administratori sunt Vasile Andrieş, consilier judeţean PDL şi Daniela Diaconu, soţia lui Ion Diaconu, director general al SC Termica SA şi, la rîndul său, consilier judeţean PDL. Din tot oraşul, cei doi nu au găsit alt sediu mai bun de firmă decît un punct termic din zona Rotunda. Spaţiul respectiv a fost preluat printr-un contract de comodat care a fost încheiat cu SC Termica SA, adică a fost o înţelegere perfectată între firma condusă de soţul Diaconu şi cea administrată de soţia Diaconu. Contractul s-a parafat pe 23 februarie 2008, cu doar cinci zile înainte ca firma să obţină număr de ordine de la Registrul Comerţului. „Sunt şi alte societăţi care au închiriate. E închiriat la preţul normal. Sunt puncte termice care se pot închiria. Ei chiar căutau, aveau spaţii în punctele termice unde vroiau să închirieze”, ne-a declarat Vasile Andrieş. Acesta nu ne-a putut spune care este valoarea chiriei, dar ne-a precizat că este vorba de „preţul pe care îl practică ei, ei au un preţ oficial”.

act ORC

Miercuri ora 12:30 - Capisco face reclamă la Termica pe bani

Andries - DiaconuLuni întregi pe ecranele Capisco de pe Unirii şi Casa Cărţii au rulat spoturi publicitare la SC Termica SA. Cu alte cuvinte, firma administrată de Daniela Diaconu făcea reclamă la societatea condusă de Ion Diaconu. Cînd a trebuit să aflăm cînd a fost încheiat contractul şi cît plăteşte societatea de termoficare pentru această publicitate s-au întîmplat lucruri incredibile. Miercuri 28 mai, în jurul orei 12:00, Vasile Andrieş ne spunea : „A fost doar un contract pe un ecran publicitar, mai ieftin decît sunt preţurile normale, atît a fost, la cîteva milioane pe lună, 6 milioane sau ceva de genul ăsta, adică n-a fost mare sumă”. Totodată, acesta susţinea că afacerea s-a întins pe cîteva luni şi că în momentul de faţă nu mai există un contract între cele două părţi şi că nu cunoaşte situaţia în amănunt deoarece nu se ocupă efectiv de acest business.

Reclama Termica

Miercuri ora 13:30 - Capisco face reclamă la Termica, dar n-o mai face pe bani

Florin SanduBotoşăneanul.ro a solicitat şi conducerii Termica să îi prezinte contractele de publicitate încheiate în ultimii doi ani de zile. Apar în jur de 20 de agenţi economici, însă lipseşte tocmai SC Capisco SRL. În ciuda afirmaţiilor administratorului societăţii şi a faptului că luni întregi botoşănenii au putut vedea reclamă la Termica pe amintitele panouri, unul din reprezentanţii societăţii susţine că nu a existat vreodată un contract de publicitate cu Capisco. „Puteţi să vă interesaţi oriunde. Nu avem contract cu Capisco! Am avut o intenţie la un moment dat. Nu există contract, sincer vă spun. Nu se plăteşte nimic. A fost doar o iniţiativă şi acolo s-a oprit”, a afirmat Florin Sandu (foto dreapta), director comercial al SC Termica SA. Potrivit acestuia, Capisco ar fi dat gratuit reclamă la Termica.
La cîteva zeci de minute după cele două poziţii diametral opuse, perioadă în care reprezentanţii celor două societăţi ar fi avut timp suficient să discute şi să îşi armonizeze punctele de vedere, Vasile Andrieş şi-a schimbat total declaraţia iniţială : „M-am interesat că m-ai întrebat, nu avem nici un contract, nu există nici un contract între Termica şi Capisco şi nici n-a fost. Reclama pentru Termica a fost cam gratis, practic”.

Locativa alege Capisco

Termica nu este singura societate a Consiliului Local care şi-a făcut reclamă la Termica. SC Locativa SA încă îşi mai face. Printre altele, societatea administrează un incubator de afaceri. Reclama LocativaMai există vreun incubator de afaceri în Botoşani? Nu! Totodată, administrează locuinţele ANL. Mai administrează vreun alt agent economic ANL-uri? Nu! Cu toate acestea, conducerea unităţii municipalităţii a considerat că este foarte necesar să îşi facă reclamă. Unde? La Capisco! Cum s-a ajuns la concluzia că trebuie încheiat un contract pentru panoul de la Casa Cărţii? „Eu primesc telefoane «unde este incubatorul de afaceri? Cu ce se ocupă incubatorul de afaceri? Ce face? Unde are locaţii?» Mi-a spus cineva «am văzut o reclamă acolo». Eu acea reclamă, pînă nu am avut spaţii goale, n-am dat-o. Din august sau septembrie, fiindcă plecaseră mulţi, era jumătate gol (incubatorul de afaceri – n.r.). Păi îmi trebuie reclamă în ziare să dau, anunţuri, cum? Eu pentru orice spaţiu gol eu dau anunţuri, unu-două-trei, nu vine, insist”, ne-a explicat Florinel Gornea, directorul SC Locativa SA.

Contractul cu Locativa ba e pe şase luni, ba nu mai e pe şase luni

Spre deosebire de societatea de termoficare, acesta a spus hotărît că are un contract cu SC Capisco SRL. Problemele au început însă la durată. Iniţial a afirmat că a fost încheiat prin august-septembrie, pe şase luni, cu drept de prelungire. Cînd i-am spus că, în aceste condiţii, înseamnă că s-a făcut deja prelungirea, directorul s-a răzgîndit : contractul expiră prin aprilie-mai. Potrivit acestuia, contractul este de circa 200 lei/lună. La prima vedere suma poate părea insignifiantă chiar. Din datele contabile ale societăţii pe 2009 reiese însă că a avut cheltuieli cu protocol, reclamă şi publicitate de 14.931 de lei. F.GorneaFără a mai scădea protocolul reiese o medie lunară de 1.244 de lei, ceea ce ar însemna că, în medie, în lunile de derulare a contractului cu Capisco, aproape 20% din banii alocaţi acestui capitol bugetar au mers la această firmă.

„Eu am aflat foarte tîrziu că Capisco e ce e”

Florin Gornea a mai spus că dă publicitate şi la ziare. Cînd l-am întrebat cu ce publicaţie are contract pentru incubator, adică la ceea ce face reclamă Capisco, iar s-a răzgîndit. Nu are cu ziarele strict pentru asta. Cum a ajuns să perfecteze un contract cu firma lui Andrieş – Diaconu? „A venit un flăcăiaş, pe urmă am aflat eu că e de la Capisco. Eu am aflat foarte tîrziu că Capisco e ce e”. Deşi inclusiv el e PDL-ist, la fel ca directorul Termica, la fel ca administratorul Capisco, sigur e însă că partidul n-are nici o treabă cu chestia asta. „Nu confundăm partidul cu asta, deci eu … de ce n-a venit altă firmă care să … «băi, hai că-ţi fac publicitate»?. Analizam, vedeam oferte, care este mai corectă, deci nu stau eu să mă ocup … să negociez”, a mai spus Florinel Gornea.

Firma care plombează cu gropi îşi face reclamă la … restaurant

Publicitate ConrecPrintre altele, pe aceleaşi panouri ale Capisco mai rulează şi o reclamă la Conrec, mai exact la restaurantul acestei firme. Societatea în cauză este la rîndul ei legată „ombilical” de municipalitatea condusă de PDL. Da, este agentul economic care în iarnă punea plombe în gropile din oraş care ţineau cam la vreo zece zile. În plus, Conrec a avut şi încă mai are o sumedenie de contracte cu Primăria Botoşani pentru lucrări la drumuri.

Deşi abia înfiinţată, societatea Capisco şi-a permis în primul an de existenţă să plătească unuia dintre administratori un salariu de ceva peste 2.000 de lei pe lună, semnificativ peste salariul mediu de la Botoşani. Aceasta în condiţiile în care salariul mediu brut a fost în februarie 2010 la Botoşani de 1.634 de lei, iar cel net de numai 1.193 de lei.

Pentru a preveni unele întrebări, precizăm că în toamna anului precedent s-a perfectat o înţelegere cu Vasile Andrieş privind postarea unui link al SC Capisco SRL pe acest site în shimbul difuzării unui spot publicitar pe ecranele societăţii. Cu riscul eliminării respectivului spot am decis să publicăm acest material.

Sergiu BĂLĂŞCĂU

Cum era de aşteptat, după publicarea materialului spotul la acest ziar a dispărut de pe ecranele firmei. Acest lucru contează însă prea puţin în condiţiile în care am scos la iveală modul prin care banii unor unităţi ale Consiliului Local sau care au contracte cu municipalitatea îşi fac reclamă prin Capisco. Practica nu a încetat nici după publicarea materialului, iar despre firmă nu se poate spune că îi merge tocmai prost. În 2009, în primul an de după înfiinţare, societatea a avut o cifră de afaceri de 737.083 lei şi un profit brut de 199.784 lei.  

 

27 de milioane de euro, poate cel mai mare și scandalos cadou politic din istoria județului, dat înaintea moțiunii și a campaniei electorale
Cu câteva zeci de ore înainte de a se discuta în Parlament moțiunea de cenzură, Guvernul Dăncilă și-a amintit brusc de Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI). Prin Legislativ, acolo unde se hotăra dacă Executivul PSD va rămâne sau nu în continuare în funcție, a apărut subit așa-numita ”Lista proiectelor aprobate pentru finanțare din FDI”. Care oficial fusese adoptată încă de pe 2 octombrie.  
31.000 de lei! Cel mai bine plătit medic de la Mavromati, salarii exorbitante în sănătate, munca de jos plătită în continuare prost - DOCUMENT
Dacă, în urmă cu mulți ani, medicii și asistenți de la Botoșani erau nemulțumiți de salariile pe care le aveau pe fluturași, acum lucrurile stau cu totul altfel. S-a ajuns astfel ca un cadru medical în anul 2019 să câștige cu tot cu sporuri peste 31.000 de lei.
Business american cu miros de sfeclă, zeci de mii de euro stau într-o… grindină
Southern Harvest Partner România este un fond de investiții american care a cumpărat la Botoșani companii agricole și loturi întregi de suprafețe de teren agricol și a ajuns astfel la o suprafață de circa 10.000 de hectare.
Președintele polițiștilor destituit de Tribunal, câțiva oameni ai legii și-au călcat în picioare propriul regulament
Finalul în disputa privind alegerile de la Biroul Teritorial Botoșani al Corpului Național al Polițiștilor (CNP) a venit poate mai repede decât se preconiza și confirmă suspiciunile ivite încă din ziua scrutinului. Oamenii legii și-au încălcat practic propriul regulament de organizare și funcționare.
Cea mai grea boală pune stăpânire pe botoșăneni, tot mai mulți oameni mor în spitale, motivele sunt (ne)cunoscute  
Auzim adeseori în jurul nostru cuvântul cancer și ne înspăimântă. Oricât ne-am feri să recunoaștem. Ne gândim că nouă nu ni se poate întâmpla, suferim deopotrivă atunci când cineva drag este diagnosticat cu această boală grea și ne vin în minte o mie de întrebări care nu-și găsesc totdeauna răspuns. Un lucru este cert: tot mai mulți botoșăneni aud acest diagnostic dur din partea medicilor.
Clubul care a rupt lumea în două: scandal de la Primărie până la conducerea Poliției – Se aude pe o rază de 1 kmVIDEO & GALERIE FOTO
Deschiderea unui club într-una dintre cele mai mare comune ale județului a provocat un scandal care a ajuns până la Primărie, Consiliul Local și conducerea Inspectoratului Județean de Poliție. Iar disputele sunt departe de a se fi încheiat chiar și după ce autoritățile au fost sesizate și au dezbătut problema.
Afacerea GARAJUL de la Botoșani: Țepe imobiliare pe terenurile statului, oferte care depășesc și 10.000 de euro
Site-urile de profil sunt pline de anunțuri de vânzare a unor așa-zise proprietăți considerate de marea masă a fi chilipiruri. În general, vânzătorii vor să scape de o serie de proprietăți pentru care anual trebuie să scoată din buzunar sume consistente, mai puțin accesibile botoșănenilor care trăiesc la nivel mediu.
Botoșaniul câștigă războiul cu asistații sociali dar primarii (nu) mai au cu cine să muncească – TOPUL comunelor fără puturoși
În urmă cu câțiva ani, Botoșaniul era printre județele fruntașe când venea vorba despre statistici cu privire la asistații sociali. Între timp, lucrurile s-au schimbat iar la nivelul județului vorbim doar de aproape 3.200 de botoșăneni care primesc bani de la stat și nu muncesc.
Partidul SPERANȚĂ de la Botoșani secretizat de persoane acuzate de „legături pesediste”, noul lider REFUZĂ dialogul cu mass media
Tandemul politic aflat pe val prin prisma rezultatelor alegerilor europarlamentare a fost Alianța 2020 USR – PLUS, o uniune de partide care promitea schimbarea și insufla speranță. USR, un partid care aduce nume noi și cu CV-uri importante în propriile domenii de activitate. PLUS, partidul înființat de ex-premierul tehnocrat care „nu a fost lăsat” să ducă România spre progres.
Pensionarii de lux ai județului Botoșani, mii de lei intrate în casă lună de lună, case de vacanță, votanții lor TRĂIESC cu câteva sute de lei
„Ban la ban trage și păduche la păduche” spune o vorbă din popor și cât de luminată i-a fost mintea celui care a spus-o cel dintâi, de-a rămas exemplu și azi. Pentru că trăim vremuri în care păduchii sunt tot unii lângă alții, iar cei cu bani, delimitați de aceștia pe care-i detestă, însă de care au nevoie. La fiecare patru ani.
Șeful educației botoșănene cu „sabia deasupra capului” după ce a fost acuzat că a trimis date FALSE la minister, un alt „general” a fost deja demis
Se prea poate ca abia acum social democrații botoșăneni să încerce să-l înlăture din funcție pe inspectorul școlar general, Gabriel Hîrtie, considerat în trecut un apropiat al Mihaelei Huncă. Cum predecesoarea sa a părăsit barca PSD pentru Pro România, postul de șef al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) ar putea fi râvnit de altcineva.
Final de anchetă în scandalul prefect – Nicuță din Palatul Administrativ: filmul incredibil al disputei, apar dezvăluiri despre ședințe la PSD
Disputa dintre prefectul Dan Șlincu și fostul director adjunct al SC Urban Serv SA, pornită de la un loc de parcare din Piața Revoluției, s-a terminat nedecis. Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani a finalizat cercetările în dosarul constituit în luna ianuarie emițând ordonanță de clasare pentru plângerile depuse de ambii combatanți.
Un botoșănean cu cetățenie americană acuză un paznic de la ”Mavromati” că i-a agresat fetița pentru că vorbea cu mama ei pe FaceTime – VIDEO & FOTOGALERIE
Evenimentul regretabil a avut loc pe holul Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Mavromati în dimineața zilei de sâmbătă, 6 iulie 2019.
Baronii PSD de Moldova sparg Regionala de Drumuri, Botoșaniul rămâne iarăși de căruță
În timp ce de mai bine de doi ani anunță iminența demarării investiției la drumul Botoșani – Târgu-Frumos fără ca măcar să fie în stare să atribuie contractul, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au în realitate cu totul alte preocupări: reorganizarea unității în teritoriu.
5 lei X 2 declarația unică!!! O firmă de apartament vinde fișe fiscale în sediul Finanțelor, contribuabilii constrânși să le cumpere
O afacere cu declarații fiscale înflorește chiar în sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) fără ca vreun reprezentant al instituției, dintre toți cei contactați de Botoșăneanul, să poată explica ce se întâmplă acolo. Contribuabilii ajung să plătească pentru formulare care ar trebui oferite gratuit de Statul Român.
Tânăr de 18 ani OMORÂT cu mașina de un șofer băut: Mama își plânge fiul și cere 50.000 de euro pentru viața lui
Mihai Boariu avea doar 18 ani și toată viața înainte. Destinul lui însă s-a frânt brusc într-o nefastă noapte de 12 aprilie 2015, când a fost călcat de o mașină. A lăsat în urmă părinți îndurerați și o comunitate întreagă șocată de ceea ce s-a întâmplat.
Peste 400 de botoșăneni au luat bani frumoși pentru alegeri fără să miște un deget
Cele peste 900 de voturi obținute de UDMR nu reprezintă singura ciudățenie a alegerilor europarlamentare de la Botoșani. Scrutinul din 26 mai a avut parte și de un aspect financiar greu de explicat și care a presupus o cheltuială importantă din partea statului.
Șoferii, singurii vinovați! Nici măcar o amendă în doi ani pentru gropile din drumuri care pun în pericol viața oamenilor – DOCUMENT
”A încercat să evite o groapă”, ”din cauza stării proaste a carosabilului”, ”ca urmare a unei porțiuni de drum fără asfalt”, sunt doar câteva formulări din zeci sau poate chiar sute de articole din presă referitoare la cauzele producerii unor accidente. Deși într-o mulțime de evenimente rutiere starea proastă a drumurilor reprezintă un factor determinant în producerea acestora, responsabili în final sunt doar șoferii. Iar acest lucru este confirmat chiar de către Poliția Română.
ASFALT pentru primarii „la putere”, GROPI pentru aleșii din opoziție – CERC politic vicios cu împărțeala banilor la drumuri, Dorohoiul ia aproape tot
Cu PSD la guvernare, în județul Botoșani polul de atragere de fonduri, guvernamentale mai ales, pare să fie cel de-al doilea municipiu al județului. Primarul Dorin Alexandrescu de la Dorohoi, pe lângă sumele de la bugetul de stat de care beneficiază frecvent, s-a luptat și pentru a avea oameni pe funcții cheie, de la directori de instituții până la prefect.
Marea trădare roșie: Primari și directori PNL la conferința PSD. Afaceriști de calibru la ședința cu Dragnea - GALERIE FOTO
Conferința județeană a PSD Botoșani desfășurată vinerea trecută în prezența capilor naționali ai partidului, în realitate un miting electoral pentru alegerile europarlamentare, s-a dorit a fi și o demonstrație de forță a social-democraților în preajma scrutinului din luna mai.
d-le Balascau fa publica caracatita cu numele Batir de la scolile din Ungureni
20 februarie 2011, 15:48
mai, ce se mai lauda de una singura Caprariu pe aici!! Hahaha! Mai fato, te recunoastem de la o posta, nu mai scrie prostii sub tot felul de pseudonime, ca nu tine!!
29 ianuarie 2011, 10:45
BALASCAU FELICITARI ! CUM PE TINE NU AU REUSIT SĂ TE PUNĂ CU BOTU PE LABE ?? nu au reusit să te corupa sau sa te lucreze?? FELICITARI ESTI SINGURUL ZIARIST ADEVARAT DIN BOTOSANI . IN REST PUINCURISTI DE DOI LEI ....
4 ianuarie 2011, 23:10
Mai, mai ce se mai lauda "Capra"-riu de una singura, sub 3 nume false...patetic, fato
10 noiembrie 2010, 13:24
mamaaaaaaa, ce se mai lauda de una singura, sub diferite pseudonime, ţăţăica asta de Caprariu...tipic pentru tarancutele parvenite de la tara care ajung de la coada maturii sa invarta 3 hartii doar pentru ca s-au culcat cu directorul...mi-e sila...mai fato, se vede de la o posta ca tu esti "mia", "gheorghe" si "maria"...poate la tine in batatura s-o fi rasturnat caruta cu prosti, dar nu la oras, fato...iti statea mai bine la muls vaca...
9 noiembrie 2010, 13:52
mai mihaelo, mai, dar de zina buna, frumoasa, desteapta, etc, te-a lasat dom director cu ochii in soare, mai fato? Ori ca s-o fi saturat de fitele tale de taranca parvenita care ajunge intr-un birou trecind mai intii prin patul directorului, mai capabilo??? Hai ca moooooooor de riiiiiiis, maaaaaaaaai...mergi pe centura mai bine, podoaba!
8 noiembrie 2010, 20:15
Mai Capra, nu te mai lauda singura penibilo ca se vede de la o posta ca e acceasi analfabeta cea care se lauda in vreo 3 comentarii...ai luat-o, ai luat-o de la Sandu, gata!
8 noiembrie 2010, 20:06
Mai, dar ce se mai lauda prapadita asta de una singura pe aici, sub identitati false :))) Mihaelo, fătucă bătrina si disperata, nu-ti mai lauda marfa in soare de una singura, ca o uzată şi o ofilita ratata ca tine nu mai ia nimeni!!! Vaaaaaaaaai de steaua ta!!! Ce o fi vazut si blegul ala de la politie pe care l-ai inselat in ultimul hal...zau...
8 noiembrie 2010, 19:52
cine a facut acel comentariu la adresa Mihaelei este ori bolnav psihic ori este frustrat,Mihaela este o fata desteapta si frumoasa si merita locul care il are la Temica, ii invata pe toti contabilitate de acolo, in ce priveste viata ei privata cred ca sunteti invidiosi/invidioase ca arata bine si are admiratori si chiar daca ar avea o relatie pe cine deranjeaza? cred ca stie ce face, merita sa fie fericita
7 mai 2010, 11:22
multumim pentru reclama .sugeram ca pe viitor sa atasati si o fotogafie cu localizarea la strada principala , respectiv bannerele de stalp .salutare!
5 mai 2010, 14:58
aceste remarci rautacioase la adresa Mihaelei nu au nicio tangenta cu subiectul anchetei. Inclin sa cred ca sunt numai si numai din rautate si invidie. Mihaela stie carte, se descurca in contab mult mai bine ca actuala directoare ec de la Termica, arata bine, de ce sa nu recunoastem, si, ARE MULT BUN SIMT. Referitor la ancheta, DA, Diaconu taie si in carne vie numai sa ii mearga afacerile pentru ca nu vedeti, azi partidul e la putere, dar se poate ca de maine sa intre in repaus , si, cat se poate trage foloase fara multa munca de ce nu ar trage. Ca si el sunt o multime din sefii de la Termica, timpul trece, leafa merge si ..tot spre mai bine!!!Traiasca Partidul!!!
4 mai 2010, 20:47
am citit articolul si pot spune ca i cunosc si pe Mihaela.Ce treaba are ea in problema asta de apare la comentarii?Si un prost isi poate da seama ca niste lasi psihopati face comenatrii in numele ei.Un tampit ramas de fraier sau o tampita care ar vrea sa fie ceea ce nu e! Ma intreb, in politie se mai testeaza psihologic? d-le M.C. PS la ac. intrebare stie cine tb.sa raspunda!
3 mai 2010, 22:05
Mare dreptate aveti forumistilor!si mai ales Dl.Sergiu Balascau.Bine ca are sange sa scoata MIZERIA DE LA TERMICA LA VEDERE,ca noi cetatenii platim pt.tevile lor din casa noastra cu centrala,si ei dau bani la protocol,pe reclame,curve,si multe altele.RUSINE!.In Punct termic Bucovina,baiatul lui Diaconu-pozaru,are luat spatiul gratis si a transformat in sala de repetie pt.trupa lui de rok(satanistul).Vila din Bucovina cu materiale furate din magazia lui Spinosu Gabriel-din Termica,a facut-o Fura toti ca din munca altora.Puscaria sa-i manance pe viata,pe parveniti si obraznici.Vorbeste Diaconu mereu si ameninta pe angajati.
3 mai 2010, 17:56
Are dreptate Alex.Acum sunt represiunile cele mai mari.Angajatii Termica sunt obligati de Diaconu-fotografu sa se rebranseze la Termica, de nu vor-toti vor ingrosa lista celor ce pleaca vara asta in somaj(salarii compensate)acasa.Nu e corect ca in acelasi timp sunt angajati deja:d-na ec.Bradu(fina lui Flutur Catalin),un baietas cu fac.de calcul.(pila unei d-ne din Dir.Sanatate Publica(DSP)BT. Va place?VERIFICATI LA DIR.MUNCII CAND AU FOST SCOASE POSTURI LA CONCURS? NICICAND!!!.
3 mai 2010, 17:48
buna tare Mihaela!!!! vreau si eu!!!
3 mai 2010, 16:25
Domnule Balascau,Datorita faptului ca ati amintit in articol numele meu, ma simt dator sa fac un comentariu.Consider ca ati extras din context informatiile, astfel incat, articolul sa fie cat mai senzational.Am vorbit cu dumneavoastra, ca intre doi cunoscuti, dumneavoastra neanuntandu-ma ca vreti sa srieti un articol pe aceasta tema.Va reamintesc ca v-am spus ca sunt asociat si administrator la Capisco, insa nu am un rol decizional, deoarece activitatea mea principala este in cadrul altei firme.De aceea v-am raspuns ca nu stiu daca a existat un contract intre Capisco si Termica dar am zis ca valoarea spoturilor Termica care ruleaza pe ecrane este de aproximativ 600 lei, afland acest lucru tot din presa cu ceva timp in urma.M-am interesat si apoi v-am spus telefonic ca intre Termica si Capisco nu a existat si nici nu exista niciun fel de contract iar aceste spoturi ruleaza GRATIS.Mai mult, am zis ca pot vorbi sa va puna la dispozitie date contabile care atesta faptul ca firma Capisco nu a incasat nicio suma de le Termica.Cu respect.
3 mai 2010, 14:17
cu ce au legatura comentariile?"unora le place jazzul" sau "cancanul"
3 mai 2010, 13:18
Domnule Balascau, nu va asteptati sa aveti comentarii serioase, la subiectul articolului !!! La Termica, totul este sub control : o vreme, la articolele din presa, mai luau atitudine serioasa si unii salariati. Numai ca Nelu Diaconu, obtinea de la prietenii din presa (capisco si termica au publicitate in toate publicatiile din Botosani, desi este unicul furnizor de caldura) , IP-urile calculatoarelor de pe care se trimiteau mesajele. De aici incolo…represiunile erau gata. Examinati articole din alte publicatii : veti constata comentarii de la oameni necajiti sau (unii) dusmanosi si exaltati, si comentarii cu osanale la adresa termicii, in frunte cu conducatorul iubit. Comentarii decente-nu mai sunt. Garantati cititorilor ca nu veti proceda la fel, apoi,…veti vedea.
3 mai 2010, 12:30
Ar fi interesant sa studiati si afacerea cu reclamele la Studio DIN... Probabil firma de filmat la nunti are o cifra de afaceri foarte mare si multi angajati (bineinteles cu carte de munca...sau nu? si taie anual mii de chitante clientilor...sau nu?) de isi permite sa impanzeasca tot orasul cu bannerele respective...
3 mai 2010, 11:22
Mihaela,tata,trebuia sa ma iei ca ajutor.Il ajutam pe Florin.Am mai ajutat colegi(e).Chiar si pe sora ta-Violeta Caprariu.Sunteti bune amandoua!de p.la dar atat!Cum ai ajuns mare economista?ti-a placut ajutorul lui Florin.Acum iti crapa buza de dor de p...Ha,ha,ha!Multa curvasarie la birouri.Urmariti ziaristilor.
3 mai 2010, 10:09
Mafie MARE la Termica.Dir.Sandu Florin e-n cardasie cu Diaconu.M-a pacalit ca ma ia de sotie,a dat divort de nevasta lui si are un baiat de scoala generala,dar...m-a parasit si pe mineeee!Ce ma fac?E mincinos si afemeiat.Dati-l afara!mi-a patat onoarea refu-(gu)lata de inca vreo 7-8 barbati,sau mai multi?Nu mai stiu!
3 mai 2010, 10:01
Publicitate prin Capisco pt.ca:ginerele lui Gornea e angajat la Termica de fotografu-Diaconu.Chiria pt.spatiul din PT Rotunda e simbolica(s-a licitat cu inca 2salariate ale Termica-obligate)pt.a castiga Dana Diaconu(da lunar cca.100RON).
3 mai 2010, 09:56
kalapod.net%20
starshiners.ro%20
Sondaj
Mergeți duminică la vot?
Da
Nu
Încă nu m-am hotărât
Declaraţia zilei
"Vreau rebranduirea Poliţiei Naţionale, care acum se numeşte Poliţia Română. Doresc s-o numim Poliţie Naţională, pentru a nu mai intra, pe acelaşi palier, în competiţie sau conflict cu Poliţia Locală. Tot respectul ...
fashiondays.ro
astratex.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.7808 lei
USD
Dolarul SUA
4.3144 lei
CHF
Francul elveţian
4.3531 lei
GBP
Lira sterlină
5.5850 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9721 lei
XAU
Gramul de aur
203.6385 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2478 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4317 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9372 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2435 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1874 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6397 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.