Ştiri
Iftime şi plecările de jucători: Nu mă despart cu mari regrete

Preşedintele consiliului de administraţie de la FC Botoşani a vorbit despre cedările numeroase de jucători de la acest început de an. Valeriu Iftime a dat de înţeles că unii dintre ei au fost fotbalişti doar cu numele fiindcă prestaţia lor din teren nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

“Eu îi respect pe copiii ăştia, dar analizând la rece ce au făcut pentru noi, nu mă despart cu mari regrete. Cred că ar fi putut face mai mult dar nu au făcut. Pe de altă parte, când Matulevicius pleacă la un super contract în prima ligă din Belgia, ţi se pare că ai avut în casă un boţ de aur şi l-ai pierdut. Până la urmă ţine foarte mult de adaptare, de echipă, de antrenor”,


Valeriu Iftime, preşedinte CA FC Botoşani.


Printre altele, boss-ul de la Elsaco a explicat în ProSport că Istvan Fulop era în ultimele şase luni de contract şi, dacă nu era vândut acum, în vară clubul era nevoit să-l cedeze gratuit, iar Astafei “avea o clauză de reziliere destul de subţire”.
Plecările nu se vor opri aici şi, după cum Botoşăneanul anticipa marţi seară, va urma şi portarul titular.


„Este o problemă cu Iliev care şi el are o clauză în contract, dacă îi dă cineva mai mulţi bani poate pleca. Cred că şi el va pleca. Cred că ne despăţim şi de Dimitrov. E un jucător la final de contract, salarii mari mari decât are la Botoşani poate obţine din România. Sunt câteva echipe care trag la Europa League şi speranţa de a obţine mai mulţi bani este consistentă. Este o ofertă mică pentru Dimitrov dar ţinând cont că este în ultimele şase luni de contract, este posibil să o acceptăm”,


Valeriu Iftime, preşedinte CA FC Botoşani.

Între timp, clubul l-a cedat şi pe fundaşul dreapta.

Matulevicius, Ichim, Istvan Fulop, Astafei şi Dimitrov sunt fotbaliştii la serviciile cărora FC Botoşani a renunţat în pauza de iarnă.

L-au vândut şi pe Dimitrov! Bulgarul pleacă la o altă echipă din Liga 1

 

Loading...
loading...
Probabil ca vom retrograda anul asta si prin urma si desfiintarea echipei.Pacat,echipa juca bine stadionul aproape plin la fiecare meci,pacat.
11 ianuarie 2017, 12:19
in afara de banii pe abonamente, ar trebui sa returneze sumele primite de la Consiliul local si Consiliul judetean.....mai ales in cazul retrogradarii. cand se aloca bani ar trebui clarificat si un obiectiv, in limite rezonabile, ar trebui constituit un CA al clubului din care sa faca parte si finantatorii. aici vad ca-i ca la CAP Zlatunoaia!
11 ianuarie 2017, 11:46
Domnule Iftime jucatori dadeau mai mult pe teren can prima parte a campionatului dat politica dumneavoastra Basista dea diminua salarile cu 25% sa vazut in a doua parte a campionatului , asa ca lasati nu va mai jucati cu vorbele . La meciurile ce vor urma sper sa va vina doar prieteni si angajati dumneavoastra sa faca galerievedeti ca sunt disponibil jucatori din liga 3 ai a 2 care sunt de mare viitor usor usor veti duce echipa in liga 2 .
11 ianuarie 2017, 10:36
Ii vinzi pe toti si aduci jucatori de LIGA 3? Vrem banii pe abonamente inapoi!
11 ianuarie 2017, 10:11
Loading...
Sondaj
Cine se face vinovat de valul de accidente din intersecția de la Orășeni Deal?
Autoritățile
Șoferii
Firma care a realizat proiectul
Altcineva
Declaraţia zilei
”Eu nu am jucat niciodată, nu știu cum se joacă. Poate sunt jocuri care spun cu un penalty, cu cinci penalty-uri. S-ar putea să fie și așa. E complicat și sunt greu de înțeles. Meciurile nu ridică probleme deosebite. Nu mai ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5873 lei
USD
Dolarul SUA
3.8951 lei
CHF
Francul elveţian
4.0217 lei
GBP
Lira sterlină
4.9862 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.5618 lei
XAU
Gramul de aur
161.1407 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2183 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5118 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0745 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0960 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1757 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6168 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.