Top News
Scandal la vârful Primăriei pentru o mașină de spirt: sticlele date jos în cartier, cuvinte grele între edili

Disputele dintre primarul PNL și viceprimarii PSD ai municipiului Botoșani au ajuns și la materialele folosite în lupta cu coronavirusul. Mai exact, la o autoutilitară cu spirt aflată în centrul unui nou scandal public de genul celor cu care edilii i-au obișnuit deja pe botoșănenii ce le-au dat votul.

”Dl primar se comportă ca pe moșia dumnealui”

 

Miercuri după-amiază, viceprimarul Cosmin Andrei a anunțat că primarul Cătălin Flutur ar fi retras o mașină care împărțea spirt prin cartiere întrucât s-ar fi enervat că la fața locului se afla social-democratul.


”Mi-au luat mașina... Astăzi, în timp ce distribuiam dezinfectanții către asociațiile de proprietari, exercitându-mi atribuțiile de serviciu, aflând că eu sunt pe teren, dl primar a dat ordin să retragă urgent camioneta de la DSPSA, încărcată cu dezinfectanți. Dl primar se comportă ca pe moșia dumnealui, stă în birou și dă ordine supușilor, probabil copiază modelul Flutur de Suceava”,


Cosmin Andrei, viceprimar Botoșani.


Aceasta a adăugat că, după ce acțiunea a rămas fără autoutilitară, a încărcat dezinfectanții în propriul automobil și a continuat atribuirea către asociații alături de ”colegii de la Direcția Edilitare”.

 

Funcționari ”cameleonici” acuzați că îl ajută pe viceprimar în campanie


Edilul șef a răspuns prin redirecționarea unei replici scrise a directorului Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA). Dacă pe 30 aprilie și-a făcut ”boi” și ”alcooliști” colegii din Primăria Botoșani, Eugen Țurcanu învinovățește din nou unii funcționari, care de această dată ar fi fost complicii viceprimarului Andrei la politizarea împărțirii spirtului prin tergiversarea acțiunii până la apariția edilului PSD.


”S-a dovedit încă odată capacitatea de a fi cameleonici a funcționarilor publici din Primăria Botoșani, care au blocat de la îndatoririle zilnice o autoutilitară DSPSA Botoșani când puteau să facă operațiunea cu flota auto a primăriei și că au amânat distribuirea materialelor dezinfectante către populația Municipiului Botoșani pentru a facilita campania electorală a lui cosmin andrei”,


Eugen Țurcanu, director DSPSA.


Am redat pasajul de mai sus exact cum a fost scris de Eugen Țurcanu. De altfel, în amintita replică, numele viceprimarului apare de mai multe ori cu litere mici, iar al primarului cu litere mari, inclusiv funcția fiind scrisă cu ”P”.

 

Țurcanu de la DSPSA a cerut eliberarea mașinii ”fără a fi pus de Dl. Cătălin Flutur”


După ce dimineață primarul a făcut publică distribuirea dezinfectanților pe pagina sa de Facebook alături de sloganul ”Facem ce trebuie”, Eugen Țurcanu a arătat că propunerea de cumpărare a unor noi cantități de dezinfectanți de fapt îi aparține și că edilul șef a făcut achiziția prin Direcția Edilitare.


DSPSA a pus o camionetă la dispoziție, însă potrivit consilierului – director de la PNL, operațiunea ”se făcea extrem de greoi deoarece se fotografia și filma întruna, blocând activitatea” (Cosmin Andrei – n.r.). Ca atare, a cerut eliberarea autoutilitarei, ”fără a fi pus de Dl. Cătălin Flutur”.


Cum viceprimarul Marian Murariu a rămas fără atribuții la scurt timp după disputa cu primarul Cătălin Flutur pe seama votului de la ședința Consiliului Local cu ”boi” și ”alcooliști”, a cărei înregistrare a dispărut între timp de pe pagina de Facebook a primarului, acolo unde fusese și transmisă în direct, viceprimarul Cosmin Andrei pare acum să aibă emoții: ”presimt că urmează să-mi ia și atribuțiile...”.

 

spirt cosmin andrei

 

loading...
CUMPLITA moarte a victimelor spirtului toxic: ”Nu mai văd, mă doare în interior!”
Cătălin Flutur, despre atribuțiile vicelui Murariu și excluderea Danielei Roșu: Dlor pesediști, botoșănenii vor administrație eficientă, nu politicianism!

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Președintele CJ, Doina Federovici și doar o parte dintre consilierii județeni depun MÂINE jurământul - LISTA
Predarea ștafetei la conducerea Consiliului Județean (CJ) Botoșani va avea loc vineri, 23 octombrie 2020 într-o ceremonie restrânsă care va avea loc în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor.
Una dintre funcțiile de conducere de spital (ne)dorite, scoasă la concurs! Candidații lăsați în spital cu presă, dar cu întrebările trimise înainte
Funcție de manager de spital scoasă la concurs pe finalul anului istoric 2020.
ALEGERI GENERALE: PNL a depus listele pentru parlamentare cu absențe de marcă: Deja am câștigat la alegerile locale după cum bine știți FOTO&VIDEO
S-au prezentat la Biroul Electoral Județean din incinta Palatului Administrativ preponderent liberalii care se află pe listele pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie 2020, însă nu în totalitate. Au intrat cu dosarele de candidatură doar cei care sunt cap de listă pentru ambele camere din Parlament.
Un nou FOCAR într-o instituție publică! Patru salariați depistați pozitiv în weekend, anchetă făcută de DSP
Seria infectărilor în unități ale statului continuă cu noi cazuri de funcționari care au contactat boala cauzată de virusul SARS-COV-2.
Înmormântare cu zeci de polițiști și jandarmi: Preotul mort de Covid adus la biserică doar înaintea înhumării, DSP-ul a obligat familia să-l depună la morgă – GALERIE FOTO
Părintele profesor Constantin Muha a ajuns seara trecută la Dorohoi. Sicriul a fost depus la morga Spitalului municipal Dorohoi, în ciuda dorinţei familiei şi a  credincioşilor, care aşteptau să fie depus pe catafalcul ridicat în curtea Bisericii Sfânta Vineri.
Director de instituție suspendat, achitat la Suceava într-un dosar cu primar și afacerist condamnați și puși să aducă bani grei de acasă
După trei ani de procese, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Botoșani a fost achitat definitiv în procesul în care DNA îl trimisese în judecată pentru complicitate la ”folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei”.
Gata LISTA PNL Botoșani pentru Parlament: Senator, deputat, primar de oraș, afaceriști, doctoriță, plus doi oameni din Prefectură
Biroul Politic Județean (BPJ) al PNL Botoșani s-a întrunit vineri la ora 13:00 pentru a stabili candidații la alegerile parlamentare. Membrii BPJ au votat listele pentru Senat și Camera Deputaților, pe care aspiranții la Legislativ au fost trecuți în ordinea negociată de liderii organizației.
ACCIDENTUL mortal de la „Permise”: Tânărul care avea atunci 19 ani și care a omorât un om cu mașina, condamnat la închisoare cu suspendare
Pe 18 iunie 2017 un cumplit accident rutier a avut loc pe Calea Națională, lângă sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV), un bărbat fiind omorât în timp ce citea ziarul.
Municipiul Botoșani tot mai aproape de restricțiile din starea de urgență, zeci de bolnavi zilnic, rata se apropie de 1,5 la mia de locuitori
O statistică valabilă pentru județul Botoșani indică faptul că botoșănenii continuă să se expună virusului SARS-COV-2 și contactează boala în societate, la evenimente private și nu neapărat la locul de muncă.
Loading...
Hram pe pandemie la Biserica de pe Unirii: Coadă pe tot Pietonalul, zona împânzită de polițiști și jandarmi – GALERIE FOTO
Biserica Ortodoxă o prăznuiește astăzi, 14 octombrie 2020 pe Sfânta Cuvioasă Parascheva,  ocrotitoarea Moldovei. În condiții speciale însă și asta din cauza pandemiei de Covid. La Iași au avut loc chiar și proteste deoarece nu au fost lăsați să participe la pelerinaj și oameni din alte județe.
Gata negocierile între partide! PSD-ul își împarte vicepreședinții și viceprimarii, femeie susținută pentru funcția de administrator la Județ
Partidul Social Democrat a câștigat în 27 septembrie 2020 atât Consiliul Județean cât și Primăria municipiului reședință de județ. De asemenea, în județ, 43 de primării au fost adjudecate tot de social democrați.
Învățământul pe pandemie: Elevii botoșăneni fără tablete, e nevoie și de personal în școli - Este mai multă muncă
La nivelul județului Botoșani, școlile își desfășoară activitatea după cele trei scenarii respectiv roșu, galben și verde. Momentan, 22 de unități de învățământ aplică scenariul roșu care presupune învățarea exclusiv online.  
Peste 100 de botoșăneni îmbolnăviți de bacteriile din spital: Nu vom afla câte infecţii au fost la pacienţii care au decedat cu COVID-19
În doar câteva luni în jur de 120 de botoșăneni s-au îmbolnăvit în spital. Au fost raportate infecții intraspitalicești chiar și în lunile de pandemie.
Fără mandate după locale, președinții de la USR și PLUS Botoșani încearcă la parlamentare
Alianța USR-PLUS se află la Botoșani într-o situație specială după alegerile locale: liderii celor două formațiuni care au candidat pe 27 septembrie nu se află în structura noilor autorități județene.
Loading...
Proiecția filmului ”30 de ani și 15 minute” la Botoșani, în prezența lui Ștefan Mandachi: Oare omul ăsta o fi strigat și el că vrea autostrăzi? - FOTO&VIDEO
O sală încremenită, în care doar lacrima a mișcat vreme de 90 de minute. Imagini tulburătoare, momente de revoltă, de neputință în fața unei realități în care ne zbatem de 30 de ani. Din păcate, fără speranță…
Președintele CJ, noii primari, consilierii județeni și locali învestiți în condiții speciale, în aer liber sau „fără asistență”, în mediul virtual
Pandemia care marchează anul 2020 aduce noi situații în premieră care în trecut nici nu ar fi fost luate în calcul. Spre exemplu, mult așteptatele ședințe de învestire în care noii aleși locali depun jurământul, vor fi organizate în acest an în condiții speciale.
ȚEAPĂ de la stat pentru copila asistentei de la Botoșani moartă de la infecția cu COVID-19
Urmașii angajaților din sistemul sanitar care au decedat în urma îmbolnăvirii cu virusul SARS-COV-2 nu pot beneficia de drepturile prevăzute de legislația în vigoare, adică o pensie de urmaș calculată la un procent din salariul avut de persoana decedată.
Străzi din municipiu inundate și cu apa până la genunchi, primarul ales de botoșăneni promisiune fermă: Am vorbit în această perioadă despre cei 60 de km pe care îmi doresc să-i asfaltez în acești 4 ani VIDEO
Ploile care au căzut în ultimele zile în municipiul Botoșani mai ales, au scos la iveală din nou problemele cu care se confruntă botoșănenii care locuiesc la periferie, în zone în care nu există asfalt, ci doar drumuri de pământ sau cel mult pietruite.
Covid-ul izbește instituțiile: TREI unități cu angajați depistați pozitiv într-o singură zi
Direcția de Sănătate Publică are în derulare în acest moment mai multe anchete epidemiologice care vizează mai mulți angajați din sistemul bugetar.
Botoșăneanca de la „Crimele Comunismului” s-a descotorosit de cercetătorii care au săpat după osemintele elevului Călinescu, deținuții politicii încheie colaborarea cu ”domnișoara” - FOTOGALERIE
Dorohoianca Alexandra Toader, numită în funcția de președinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, l-a înlocuit la conducerea Institutului pe Radu Preda.
Nu am înțeles, Cosmin Andrei este viceprimar sau distribuitor de spirt ?
21 mai 2020, 06:33
Acum, dacă-i vorba de spirt, se-nțelege de ce a retras Flutur mașina cu tot cu încărcătura, că nu strici chiar așa, orzul pe gâște. Iacă ce treabă au edilii botoșăneni, doar imaginea, asociată cu spirtul. În spiritul lui Cătălin zace o întreagă colecție de ce distribuie vicele acum sub auspiciile covidului binecuvântat politic și epidemiologic. Mai puțin logic pare faptul că ăstora chiar nu le pasă de botoșăneni, ca dacă le-ar păsa ar instaura ordinea, curățenia și liniștea în orașul ăsta hăituit de țigani, de golani, hoți, gunoieri, de orcine dorește să facă ce-i dictează cultura și spiritul lui cu multe grade. Ăsta-i orașul care-i face pe cei doi mândri că sunt edili? Asta vor să mai facă din noi încă 4 ani (sau 5 cum vor unii)? De ce nu este deschis parcul Cornișa, de ce nu-i adunați pe scandalagii tineri, dotați cu mașini, din oraș, acolo? Puteți să le puneți și un automat de droguri acolo. Perla lui Flutur stă închisă fără motiv. Bine că ne deranjați pe noi, cetățenii pașnici, cu nepăsarea voastră, cu discotecile ambulante care circulă prin oraș nestingherite, cu spațiul public aflat la cheremul acestor lichele!
20 mai 2020, 21:34
Flutur e PDL. Adica ciuma portocalie care a acaparat PNL. In rest numai de bine ...
20 mai 2020, 20:56
astratex.ro
Sondaj
Credeți că o vom duce mai bine după alegerile din 27 septembrie?
Da
Nu
Va fi la fel
Declaraţia zilei
„Nu ne-am dorit aceste alegeri pentru că noi am pus și punem pe primul loc sănătatea botoșănenilor, educația copiilor noștri, sănătatea bunicilor și părinților noștri și nu suntem de acord cu aceste alegeri. Ne-am î ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8744 lei
USD
Dolarul SUA
4.1145 lei
CHF
Francul elveţian
4.5485 lei
GBP
Lira sterlină
5.3849 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9322 lei
XAU
Gramul de aur
252.5738 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2417 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3394 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9418 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1373 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1795 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6551 lei
Vremea
astăzi
Botosani
13.0 o C
Dorohoi
11.7 o C
Bucecea
11.9 o C
Darabani
11.8 o C
Saveni
13.0 o C
Ştefăneşti
15.0 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.