Top News
PORTRET de gagiu cu Audi: Botoșăneanul cu decapotabila, mare „compozitor” și interpret de hip–hop, piesă în pandemie: Nu mai rezist. Nu mai pot. Am nervii la pământ- VIDEO

Alex, tânărul născut în Botoșani care a petrecut o vreme prin Italia, unde și-a obținut permisul de conducere, este la prima vedere un răzvrătit și contestatar deopotrivă al vremurilor actuale.

Marele „artist” neînțeles

 

Pare că îi plac hainele și mașinile scumpe, pentru că epatează în mediul online. Dar mai presus de această imagine, pe care și-a făurit-o cu atenție, se pare că marele lui hobby este muzica. Hip-hop îndeosebi.

 

Pe contul său de Facebook are o serie de postări cu compoziții proprii pe care le interpretează în stilul muzical menționat. S-a filmat la volanul autoturismului Audi cu care a fost implicat în accident în timp ce interpreta una dintre piesele compuse. Postura de „regizor” a fost adjudecată de un amic, pasager din dreapta, poate același care a făcut și live-ul dinaintea accidentului. Sau poate altul.

 

Mare vedetă pe Facebook

 

S-a filmat și acasă, cântând în fața unui microfon profesional, semn că aspirațiile sale muzicale nu erau tocmai la un nivel minimal. Apare și consumând alcool în același autoturism și cu mesaje clare în care se vede o victimă a pandemiei.

 

 

„Am făcut melodia asta, acum, în timpurile astea pentru că m-am săturat de ce se întâmplă în jurul nostru. Nu mai rezist. Nu mai pot. Am nervii la pământ”,

Spunea el în preambulul piesei

 

Deși într-o altă „melodie” apelează la bunătatea oamenilor și la solidaritate între semeni, cea despre pandemie este mai degrabă un strigăt de revoltă.

 

”Suntem păcăliți, tratați ca hamsterii”

 

„Iar sunt praf/ iar m-am făcut pilaf / spun în fiecare zi, că nu o s-o mai fac / aș vrea când mă trezesc mâine / să fie totul gata / că astăzi fără mască / nu mai poți să îți vezi fața / mi se schimbă viața, cum se schimbă piața / noroc c-avem iubirea, care ne mai spală fața /  hai să spargem asta, să revenim la viață / ca roua ce se-așază pe iarbă dimineața /

 

E poate prea târziu sau poate prea devreme / nu vezi orașele de ce mai faci pe prostul/ pustii cum sunt ele, e și sufletul nostru /așa este în viață, trebuie ca să fii tare /  fiecare zi e o nouă provocare / suntem păcăliți, tratați ca hamsterii, păcăliți, momiți, otrăviți ca fraierii /

 

Unde sunt gangsterii, hai să le-nchidem gura / ca la zdrențele care ne rup centura /poate nu e târziu, ca să trezim în noi / conștiința moartă a marilor eroi / plângi bătrână țară, știu că-ți este greu / și tu te-ai săturat, așa a fost mereu /n e mințim singuri, nu va fi mai bine mâine / luptă azi că mai vrei și tu un colț de pâine / să ieșim în față, e tot ce ne rămâne / de ce-ți mai este frică, ai pierdut tot, române”.

 

Evident că are un dinte și împotriva polițiștilor, „garda” în jargon de cartier, pe care îi înjură în trafic de la volanul aceleiași mașini, cu aere de gangster.

 

„Bad boy” de Botoșani 

 

Se prea poate să fi refulat în stilul „băieților răi” având în vedere inconștiența cu care a tratat evenimentul de luni seara. Nici măcar atunci când, înconjurat de polițiști și cu un furnicar de medici și asistenți care ofereau ajutor medical celorlalte victime, nu a vizualizat imaginea de ansamblu a efectelor faptelor sale.

 

Ba dimpotrivă, din vorbele aruncate celor din jur părea că victima, în opinia lui, în accidentul de o gravitate însemnată, era chiar el.

 

(Sursa foto - Facebook)

 

loading...
ALCOOLEMIE uriașă pentru șoferul din Bulevard, și-a angajat deja avocat
Șoferul din Audi a FUGIT din spital, jandarmii l-au găsit tocmai la Stadionul Municipal
VIDEO șocant din timpul accidentului, șoferul gonește pe străzile Botoșaniului cu viteză, hip-hop și live în mașină
Presupusul șofer din Audi NU are permis în România, a amenințat cu bătaia un polițist: Îți f... una de îți sar ochelariiVIDEO & GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Echipă completă la Primăria Botoșani! Noii viceprimari vor primi atribuții... „de formă”, altceva va conta
De miercuri, 18 noiembrie 2020 Primăria Botoșani funcționează cu conducere completă, primar și viceprimari, în urma rezultatelor înregistrate la alegerile locale din septembrie 2020.
O nouă instituție înființată la Botoșani! Șeful caută sediu și va fi „stăpân” pe o parte din suprafața județului
S-a înființat de la data de 1 octombrie 2020 deși la nivel național este funcțională de aproximativ patru ani de zile.
Noul spital al orașului blocat într-un tunel despre care se știa de 3 ani, Comitetul de Urgență trimite adrese abia după 8 luni de pandemie - DOCUMENT
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) condus de prefectul Dan Nechifor în calitate de președinte a transmis o adresă către Compania Națională de Investiții (CNI) prin care a cerut lămuriri față de situația noului spital de boli paliative, construit în municipiu.
Maternitatea Botoșani iluminată în violet pentru cei mai firavi bebeluși: Pe unii îi purtăm în minte și în gând o viațăGALERIE FOTO
Pe 17 noiembrie este sărbătorită Ziua Mondială a Prematurului. Chiar dacă traversăm o perioadă grea, această zi a fost marcată la Botoșani și în acest an.
Băut bine, un șofer a căzut cu BMW-ul într-un șanț de un metru, la ieșirea din oraș – GALERIE FOTO
Combinația condus - băuturi alcoolice a provocat încă un accident. S-a întâmplat în urmă cu câteva minute la intrarea în Curtești dinspre Botoșani.
”Mă grăbesc cât pot de tare” - Prefectura s-a pronunțat în cazul noilor viceprimari de Botoșani
Pe 13 noiembrie s-a împlinit deja o săptămână de când Consiliul Local a desemnat noii viceprimari ai Botoșanilor, însă municipiul continuă să nu aibă vreun deținător al funcției care să și-o exercite.
Scădere cu 30% a cazurilor de Covid la Botoșani într-o singură zi, dar avem și doi morți
Botoșaniul a scăzut în sfârșit sub o sută de cazuri zilnice de Covid, potrivit raportării zilnice trimise de Direcția de Sănătate Publică (DSP).
Directorul adjunct (a)politic a ajuns viceprimar de oraș: Nu am fost membru de partid niciodată până acum decât la PSD
Orașul Săveni are începând de vineri un nou viceprimar în persoana social-democratului Angel Călin, care a fost votat cu o largă majoritate în Consiliul Local.
Există și așa ceva: Avem un absolvent de doctorat care tocmai a devenit director la o instituție
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Botoșani are începând de astăzi un nou director adjunct după un concurs desfășurat la nivelul structurii centrale a instituției.
Loading...
Blesteme și vorbe de ocară la vizita primarului în piață: Se deschide o hală, alta pe jumătate și se... înjură ”nazistul de la Cotroceni” – VIDEO & GALERIE FOTO
Primarul municipiului Botoșani a vizitat miercuri dimineață Piața Centrală. Edilul șef a fost pe rând în toate sectoarele pentru a discuta cu reprezentanții agenților economici afectați de măsurile guvernamentale de sistare a activității în spațiile închise.
Grefieră de la Parchet infectată cu Covid: S-a plimbat prin toate birourile! DSP acuzată că NU a făcut ancheta epidemiologică
O altă unitate lovită de noul virus SARS-CoV-2 este Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi unde a contactat această boală o grefieră.
Anchetă Covid după moarte! Sunt căutați botoșănenii care au intrat în contact cu doctorița decedată luni
Medicul de familie din Botoşani, în vârstă de 46 de ani, care a decedat luni, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. Anca Beatrice Irimia a fost găsită inconștientă în cabinetul său, a fost testată, iar rezultatul a confirmat că era infectată.  
Corturi de campanie de la Armată în curtea Spitalului Județean pentru bolnavii de coronavirus: Vor fi la dispoziția cadrelor medicale pentru triaj – GALERIE FOTO
Imagini „ca de război” în curtea celei mai mari unități medicale din județul Botoșani.
Medicii care ”salvează omenirea”, protest la sediul direcției: S-a ajuns la limită, nu mai avem bani, nu mai avem materialeFOTOGALERIE
Medicii veterinari au protestat luni la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA). În jurul orei 10:30, patru cadre din localitățile Vlădeni, Pomârla, Broscăuți și Unțeni se aflau la intrarea în curtea instituției din strada Tudor Vladimirescu.
Loading...
POVESTEA actorilor care parodiază politicienii, în vremea Covid-ului, la Botoșani: Trei băieți AlanDaLa și peripețiile lor din pandemie sau alegeri - FOTO&VIDEO
Ei sunt Cosmin, Andrei și Pavel. Cei trei actori din Botoșani care s-au gândit că pandemia trece mai ușor cu parodia. S-au întâlnit în trupa de teatru a liceului, au mers toți la aceeași facultate, sunt și colegi la Teatru. Iar de o vreme prietenia lor a devenit... AlanDaLa.
Fără pic de rușine! Aleșii de la Municipiu s-au luptat ore-n șir pentru a-și pune oamenii pe posturi politice, s-au făcut cărțile și la spitale
Ședința care a bătut toate recordurile și care s-a terminat rușinos la modul propriu al cuvântului după opt ore de lupte, a avut de fapt un scop (ne)ascuns cetățenilor care i-au ales pe prestatorii spectacolului politic desfășurat chiar pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.
SCANDAL la Prefectură pe marginea închiderii piețelor, prefectul scos din sărite de un director: Găsiți soluții, că de asta sunteți la conducerea unităților și luați salarii - VIDEO
În urmă cu puțin timp s-a încheiat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU). Membrii acestei structuri s-au întrunit pentru adoptarea măsurilor și restricțiilor valabile la Botoșani, în contextul deciziilor luate în ședința de Guvern.
Viceprimarii VOTAȚI secret după o ședință care s-a dus peste orele de program și o surpriză politică
Noii viceprimari ai municipiului Botoșani au fost desemnați în urmă cu scurt timp, după o ședință extraordinară de Consiliu Local care a doborât probabil un nou record.
PETRECERE surpriză în familie terminată cu un furt de 7.000 de lei, dintr-o geantă uitată la ușă – CUM a fost descoperit hoțul
Mai mulți frați din municipiul Botoșani au plănuit în detaliu cum să-l surprindă pe mezinul familiei care a devenit major săptămâna trecută.
Botoșani, capăt de linie: Județul scos de sub oboroc doar în campaniile electorale! Neobosiți, politicienii din Botoșani defilează cu noi promisiuni
O nouă campanie electorală, aceleași promisiuni. Electoratul botoșănean a auzit atât de des că va avea drumuri suspendate, aeroporturi, universități, Prut navigabil, încât s-ar putea scrie o adevărată istorie a fantasmagoriilor politice.
paduchele cu lant de hauurr...
17 august 2020, 13:49
Din pacate, acesta este produsul educatiei tinerei generatii din Romania. Societatea, noi toti, suntem responsabili de esecul multor tineri din ziua de azi.
3 iunie 2020, 10:49
Așa bă gagiule dă gagiu!
3 iunie 2020, 08:53
Sper să primească ceva timp după gratii... Haoleo, acoolemie 1,73... era ciolan! Ce nu înțeleg e aplecarea lui spre hip-hop. Nu cred că ar ajunge, scoțând pe gură altceva decât borâturile numite manele, să primească "euro, dolari și lire" "fără număr".
3 iunie 2020, 00:18
Acesta-i un material publicitar, o salvare a imaginii individului certat cu legea, cu normele civice? Din incriminat devine victimă. Mai bine ne-ați spune cu ce se ocupă acest individ, ce profesiune are, de unde scolate banii pentru distractiile nocturne? Apartamentul în care s-a filmat este unul primit de la stat? Mașina e primită cadou de la babacul? Cine sunt complicii din mașină, nu sunt infractori ca și el? Sunt destule întrebări la care publicul cititor n-a aflat răspunsuri. Dacă le aflați, ni le spuneți și nouă înainte de-al face pe infractorul ăsta un inadaptat social?
2 iunie 2020, 22:15
Zingaro di merda!
2 iunie 2020, 21:02
De asta ar fi nevoie si la Botosani de un echipaj de politie ca cel din SUA,poate s-ar mai linisti baietii nelinistiti,henglezoii veniti acasa in timpul covidului ,diasporenii cei destepti.
2 iunie 2020, 20:40
O voma acra. Viata lui e un gunoi nereciclabil, poate da peste cineva care sa-l faca fasii in parnaie.
2 iunie 2020, 20:23
astratex.ro
Sondaj
Mergeți la vot pe 6 decembrie?
Da
Nu
Încă nu m-am hotărât
Declaraţia zilei
”Iată suntem la Primăria Botoșani în echipă completă, după ce au fost aleși cei doi viceprimari pe care îi cunoașteți, nu este cazul să-i mai prezint. Am venit cu echipa de viceprimari cărora le-am delegat atribuțiile și ...
starshiners.ro%20
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8703 lei
USD
Dolarul SUA
4.0980 lei
CHF
Francul elveţian
4.4902 lei
GBP
Lira sterlină
5.4738 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9296 lei
XAU
Gramul de aur
239.0541 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2380 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3487 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0107 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1440 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1855 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6542 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-0.7 o C
Dorohoi
-0.6 o C
Bucecea
-1.1 o C
Darabani
0.0 o C
Saveni
-0.7 o C
Ştefăneşti
0.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.