Top News
PORTRET de gagiu cu Audi: Botoșăneanul cu decapotabila, mare „compozitor” și interpret de hip–hop, piesă în pandemie: Nu mai rezist. Nu mai pot. Am nervii la pământ- VIDEO

Alex, tânărul născut în Botoșani care a petrecut o vreme prin Italia, unde și-a obținut permisul de conducere, este la prima vedere un răzvrătit și contestatar deopotrivă al vremurilor actuale.

Marele „artist” neînțeles

 

Pare că îi plac hainele și mașinile scumpe, pentru că epatează în mediul online. Dar mai presus de această imagine, pe care și-a făurit-o cu atenție, se pare că marele lui hobby este muzica. Hip-hop îndeosebi.

 

Pe contul său de Facebook are o serie de postări cu compoziții proprii pe care le interpretează în stilul muzical menționat. S-a filmat la volanul autoturismului Audi cu care a fost implicat în accident în timp ce interpreta una dintre piesele compuse. Postura de „regizor” a fost adjudecată de un amic, pasager din dreapta, poate același care a făcut și live-ul dinaintea accidentului. Sau poate altul.

 

Mare vedetă pe Facebook

 

S-a filmat și acasă, cântând în fața unui microfon profesional, semn că aspirațiile sale muzicale nu erau tocmai la un nivel minimal. Apare și consumând alcool în același autoturism și cu mesaje clare în care se vede o victimă a pandemiei.

 

 

„Am făcut melodia asta, acum, în timpurile astea pentru că m-am săturat de ce se întâmplă în jurul nostru. Nu mai rezist. Nu mai pot. Am nervii la pământ”,

Spunea el în preambulul piesei

 

Deși într-o altă „melodie” apelează la bunătatea oamenilor și la solidaritate între semeni, cea despre pandemie este mai degrabă un strigăt de revoltă.

 

”Suntem păcăliți, tratați ca hamsterii”

 

„Iar sunt praf/ iar m-am făcut pilaf / spun în fiecare zi, că nu o s-o mai fac / aș vrea când mă trezesc mâine / să fie totul gata / că astăzi fără mască / nu mai poți să îți vezi fața / mi se schimbă viața, cum se schimbă piața / noroc c-avem iubirea, care ne mai spală fața /  hai să spargem asta, să revenim la viață / ca roua ce se-așază pe iarbă dimineața /

 

E poate prea târziu sau poate prea devreme / nu vezi orașele de ce mai faci pe prostul/ pustii cum sunt ele, e și sufletul nostru /așa este în viață, trebuie ca să fii tare /  fiecare zi e o nouă provocare / suntem păcăliți, tratați ca hamsterii, păcăliți, momiți, otrăviți ca fraierii /

 

Unde sunt gangsterii, hai să le-nchidem gura / ca la zdrențele care ne rup centura /poate nu e târziu, ca să trezim în noi / conștiința moartă a marilor eroi / plângi bătrână țară, știu că-ți este greu / și tu te-ai săturat, așa a fost mereu /n e mințim singuri, nu va fi mai bine mâine / luptă azi că mai vrei și tu un colț de pâine / să ieșim în față, e tot ce ne rămâne / de ce-ți mai este frică, ai pierdut tot, române”.

 

Evident că are un dinte și împotriva polițiștilor, „garda” în jargon de cartier, pe care îi înjură în trafic de la volanul aceleiași mașini, cu aere de gangster.

 

„Bad boy” de Botoșani 

 

Se prea poate să fi refulat în stilul „băieților răi” având în vedere inconștiența cu care a tratat evenimentul de luni seara. Nici măcar atunci când, înconjurat de polițiști și cu un furnicar de medici și asistenți care ofereau ajutor medical celorlalte victime, nu a vizualizat imaginea de ansamblu a efectelor faptelor sale.

 

Ba dimpotrivă, din vorbele aruncate celor din jur părea că victima, în opinia lui, în accidentul de o gravitate însemnată, era chiar el.

 

(Sursa foto - Facebook)

 

loading...
ALCOOLEMIE uriașă pentru șoferul din Bulevard, și-a angajat deja avocat
Șoferul din Audi a FUGIT din spital, jandarmii l-au găsit tocmai la Stadionul Municipal
VIDEO șocant din timpul accidentului, șoferul gonește pe străzile Botoșaniului cu viteză, hip-hop și live în mașină
Presupusul șofer din Audi NU are permis în România, a amenințat cu bătaia un polițist: Îți f... una de îți sar ochelariiVIDEO & GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
De ce pleacă tinerii din Botoșani știm, dar de ce nu se mai întorc? - Ne place să avem o viață activă, să locuim în orașe „smart” / Știm că nu avem pic de infrastructură, dar l-am avut pe Eminescu!
Suntem mândri de ei doar când aplaudăm succesele: notele de 10, olimpiade îmbrăcate în aur și argint, competiții sportive cu imn și drapel, admiteri de răsunet prin marile centre universitare ale țării, chiar ale lumii.
A murit Teodor Dimitriu, fostul director al AJOFM Botoșani
Duminică, Teodor Dimitriu s-a stins din viață.
Se caută directori la două instituții din Botoșani care funcționează în aceeași clădire
Concursul va avea loc la începutul lunii august, pentru cele două posturi fiind necesară o vechime de minimum șapte ani.
PARADOX în Educație: Elevi din Botoșani premianți la școală, repetenți la Evaluarea Națională
Ministerul Educației a publicat joi ierarhia mediilor la liceu. Media generală de admitere a rezultat din media din clasele V-VIII (procent de 20%), și cea de la Evaluarea Națională (80%).
Scandal la porțile stadionului, oameni nervoși că nu pot intra, deși au bilet: VIDEO&GALERIE FOTO
După un an și patru luni de pauză, Stadionul Municipal este readus la tumultul de altădată, prin prezența spectactorilor.
Mare de oameni și lacrimi pentru Nicu Catană, înmormântat în curtea lăcașului de cult căruia i-a fost ctitor: Biserica aceasta nu-l va uita niciodatăGALERIE FOTO
Neculai în buletin, Niculiță și Nicușor prin copilărie și Nicu tot restul vieții... Nicu Catană... Venit pe lume într-un ger cumplit din ianuarie 1965, a plecat în arșița lui cuptor, în 2021.
Director cu acte în regulă la AJOFM Botoșani – NOTA obținută de singura doamnă înscrisă la concurs
Pentru acest post s-a înscris un singur candidat, respectiv Anca Apăvăloaie.
Scandal monstru la PNL, un tânăr care i-a atacat frontal pe Șoptică, Gireadă și Ada Macovei, scos cu țipete de pe scenă: În 13 ani de zile nu v-am văzut la nicio acțiune din PNL!VIDEO
Lucrările conferinței orgnizației municipale a PNL Botoșani de săptămâna trecută au degenerat când a urcat pe scenă un tânăr care nu se înscrisese inițial la cuvânt. Din sală s-au auzit proteste, mai ales că până atunci susținuseră alocuțiuni doar candidații sau liderii de la județ sau municipiu.
Surpriză de proporții: Nu mai este Ada Macovei, un director revine la vârful PNL Botoșani ca secretar general - Pentru partid faci orice
Biroul Politic Județean al PNL Botoșani s-a întrunit vineri după-amiază pentru prima oară după alegerile interne de săptămâna trecută. Principalul punct pe ordinea de zi l-a reprezentat desemnarea noului secretar general al filialei județene.
Loading...
Scandalul milionului pentru sport: Președintele de la contestații înlocuit din comisie pe ultima sută de metri
În primă fază, conform calendarului, comisia de evaluare a proiectelor depuse pe sesiunea de finanțări nerambursabile în baza legii sportului trebuia să se întrunească pe 2 iulie. 
Încă un om de afaceri reacționează după repartizarea tuturor banilor la handbal: Am rămas perplex / Nu poate să conducă Primăria cum conduce mașina
FC Botoșani nu este singurul club care a reacționat în urma deciziei comisiei de evaluare și selecționare a proiectelor sportive prin care întreaga sumă de 1 milion de lei prevăzută în buget a fost repartizată Asociației Club Sportiv Magnum.
GALERIE FOTO - Desfășurare incredibilă de forțe la Botoșani și Suceava! Doi bărbați care jefuiau vile și bancomate urmăriți cu focuri de armă, reperați cu elicopterul, prinși de mascați
Timp de câte ore în dimineața zilei de miercuri, 7 iulie 2021 a avut loc o adevărată desfășurare de forțe pentru prinderea a doi bărbați care sunt bănuiți că furau din vile ale persoanelor cu potență financiară și dădeau spargeri și la bancomate bancare.
Fără precedent: Primăria Botoșani alocă toți banii pentru sport unui singur club care a retrogadat cu zero puncte din 28 de meciuri
Situație fără precedent înregistrată astăzi la Botoșani. Primăria alocă din bugetul local o finanțare de 1 milion de lei, nerambursabilă, unui club sportiv care în sezonul precedent nu a câștigat nici măcar un meci din 28. Mai mult, a și retrogradat din primul eșalon. Și ne referim la echipa de handbal a orașului, CS Magnum Botoșani.
O comisie condusă de un medic ieșean va ancheta cazul mămicii care a murit la Maternitate
Cazul tinerei care a decedat după ce a născut o fetiță este în atenția mai multor instituții. 
Loading...
România (din nou) cu ochii pe Botoșani: Să trimiți în excursie 24 de adolescenți cu hormonii colcăind, însoțiți de doar doi supraveghetori (ambele femei), e prostie curată
Au petrecut împreună patru ani, într-o școală de elită din Botoșani. Au trecut prin emoțiile Evaluării și au așteptat cu nerăbdare descătușarea și eliberarea de stres, de online, de măști în clase, dar și de părinți și de regulile de acasă.
POZIȚIA spitalului după cazul tinerei mămici care a MURIT la Maternitate, dosar penal deschis de polițiști
Alexandra Pușcașu s-a stins din viață într-o zi de vineri, lăsând în urmă un soț îndurerat și două fetițe orfane de mamă. Plecarea fulgerătoare a mămicii care a murit după ce a născut în Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Mavromati a stârnit o întreagă revoltă în mediul online, iar mai multe instituții s-au autosesizat și anchetează acest caz.
Durere și lacrimi la înmormântarea tânărului motociclist, sute de oameni l-au condus pe ultimul drum – GALERIE FOTO
Tânărul mort în accidentul de motocicletă de la Orășeni Deal a fost condus duminică pe ultimul drum.
MĂRTURII dureroase după moartea misterioasă a femeii de 32 de ani, după naștere: Fetița e bine, mama e bine / Era vraiște înăuntru / Doctorița nu voia să iasă
Alexandra și Marcel se cunoșteau de trei ani și anul trecut au hotărât să își unească destinele și în fața ofițerului de stare civilă. Alexandra avea o fetiță, iar Marcel dorința de a întemeia o familie fericită. Tot anul trecut s-au mutat la țară, pentru a se bucura de o viață cât mai sănătoasă.
E care pe care! Doi liberali s-au retras din cursă, au rămas doar doi în cursa pentru șefia PNL Botoșani
Ceea ce Botoșăneanul a anticipat încă de duminica trecută, zi în care s-a încheiat depunerea candidaturilor la alegerile locale din PNL, s-a întâmplat astăzi.
Concurs fără concurență pentru șefia AJOFM Botoșani, un singur candidat înscris la examenul de luna aceasta
Postul de conducere de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (AJOFM)  este râvnit de o singură persoană.
paduchele cu lant de hauurr...
17 august 2020, 13:49
Din pacate, acesta este produsul educatiei tinerei generatii din Romania. Societatea, noi toti, suntem responsabili de esecul multor tineri din ziua de azi.
3 iunie 2020, 10:49
Așa bă gagiule dă gagiu!
3 iunie 2020, 08:53
Sper să primească ceva timp după gratii... Haoleo, acoolemie 1,73... era ciolan! Ce nu înțeleg e aplecarea lui spre hip-hop. Nu cred că ar ajunge, scoțând pe gură altceva decât borâturile numite manele, să primească "euro, dolari și lire" "fără număr".
3 iunie 2020, 00:18
Acesta-i un material publicitar, o salvare a imaginii individului certat cu legea, cu normele civice? Din incriminat devine victimă. Mai bine ne-ați spune cu ce se ocupă acest individ, ce profesiune are, de unde scolate banii pentru distractiile nocturne? Apartamentul în care s-a filmat este unul primit de la stat? Mașina e primită cadou de la babacul? Cine sunt complicii din mașină, nu sunt infractori ca și el? Sunt destule întrebări la care publicul cititor n-a aflat răspunsuri. Dacă le aflați, ni le spuneți și nouă înainte de-al face pe infractorul ăsta un inadaptat social?
2 iunie 2020, 22:15
Zingaro di merda!
2 iunie 2020, 21:02
De asta ar fi nevoie si la Botosani de un echipaj de politie ca cel din SUA,poate s-ar mai linisti baietii nelinistiti,henglezoii veniti acasa in timpul covidului ,diasporenii cei destepti.
2 iunie 2020, 20:40
O voma acra. Viata lui e un gunoi nereciclabil, poate da peste cineva care sa-l faca fasii in parnaie.
2 iunie 2020, 20:23
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Trebuie impuse anumite restricții persoanelor privind participarea la evenimente culturale, sportive, private în funcție de imunizarea sau neimunizarea cu vaccinul anti Covid?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9219 lei
USD
Dolarul SUA
4.1823 lei
CHF
Francul elveţian
4.5428 lei
GBP
Lira sterlină
5.7455 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7865 lei
XAU
Gramul de aur
242.4279 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2311 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3727 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0855 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3284 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1916 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6617 lei
Vremea
astăzi
Botosani
19.8 o C
Dorohoi
19.0 o C
Bucecea
19.2 o C
Darabani
18.5 o C
Saveni
19.6 o C
Ştefăneşti
19.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.