Top News
MĂRTURII cutremurătoare ale soției călătorului umilit în maxi-taxi

Botoșăneanul care a fost umilit de către un șofer de maxi-taxi pe 5 septembrie în municipiul Botoșani,  în timp ce venea din Cătămărăști Deal se află în acest moment internat la spital.

Soția sa a dorit să se afle adevărul despre cel cu care a trăit câteva decenii și cu lacrimi în ochi și o sacoșă de acte medicale a povestit ceea ce a aflat că s-ar fi petrecut în mijlocul de transport în comun.

 

Totul, urmare a afirmațiilor denigratoare la adresa soțului ei, făcute de administratorul de la societatea Microbuzul care ar fi afirmat că botoșăneanul se afla în stare de ebrietate și urinat.

 

Din contră, bărbatul care are 69 de ani este extrem de bolnav și nu este un consumator de băuturi alcoolice. Are o serie de afecțiuni, urmare a unui accident rutier petrecut în urmă cu mai mulți ani precum și a unui blocaj renal în urma căruia a stat în comă profundă patru zile.

 

Bărbatul este căsătorit, are patru copii, toți stabiliți în străinătate și este descris ca fiind un om extrem de pașnic, ce se ceartă rar sau deloc și care, în timpul călătoriei a stat cu capul plecat fără să scoată un cuvânt la înjurăturile ce i-ar fi fost adresate de șofer.

 

Întreaga scenă a fost povestită de o elevă care se afla în maxi-taxi și care l-a ajutat să-și strângă din lucrurile care s-au împrăștiat, după ce i s-a rupt sacul.

 

„Nu este un boschetar. El a făcut un atac de panică, l-a fugerat în cap. Am acte medicale, merg la Poliție și le depun, cu o reclamație împotriva acestui șofer. A venit miercuri să se împace cu noi, dar am zis că nu mă împac.

 

Când a ajuns microbuzul s-a dus la microbuz. Avea de la un prieten de-al nostru pere, mere, i-a dat câteva nuci și exact 16 știuleți de porumb, pentru păsări. Avea să spun așa, 12 kg. Prostia a fost că le-a pus în saci menajeri. Șoferul când l-a văzut i-a zis: stai, moșule la celălalt microbuz. Unde să te iau eu cu bagaj?

 

Și, bărbatul meu zice: ăsta mi se pare că e ultimul și rămânîn Cătămărăști. Și șoferul zice: cum, cu atâta bagaj, mergi pe abonament? Bărbatul meu zice, îți plătesc. Când a urcat i-au căzut niște știuleți. Șoferul a început să înjure. În spate erau două d-șoare și ele tot râdeau și făceau tot felul de glume proaste pe seama lui.

 

El este un om foarte pașnic, nu înjură, nu face absolut nimic. Și stătea așa cu capul în jos, parcă rușinat”,

A povestit soția călătorului

 

Mai departe, femeia a relatat, conform spuselor fetei care a fost în maxi-taxi că la una din stații a urcat un tânăr care nu avea decât 1 leu pentru bilet, iar soțul ei i-a oferit diferența până la 2 lei, pentru a putea călători.

 

”Când a ajuns acolo la gară, d-șoara care l-a ajutat, avea o pungă și i-a dat-o și l-a ajutat să pună totul. Când am ajuns la gară, m-am dat eu jos, apoi s-a dat el ca mai apoi să ia pungile. Dându-se jos, șoferul i-a spus: hai, moșule, dă-te jos că eu trebuie să ajung acasă. Cum a lăsat el sacoșile și s-a dat jos, până să se întoarcă, șoferul i-a dat cu piciorul și i-a căzut totul jos. Cu piciorul. Avea și o sticlă de apă, a dat cu piciorul în sacoșe apoi în sticlă. Iar șoferul vine la noi acasă și spune,: nu, doamnă, era un băiat la care i-a plătit biletul, el i-a dat cu piciorul”.

 

O altă femeie aflată în microbuz i-ar fi oferit la rându-i o pungă și l-a ajutat să-și strângă lucrurile care erau împrăștiate.

 

Bărbatul umilit a suferit un atac de panică și s-a așezat pe bordură, acesta fiind motivul și nu faptul că era beat și urinat pe el.

 

Femeia demontează și demisia șoferului.

 

„Nu, nimic. Aseară era pe microbuz. Da. Mi-a spus, ce crezi că rămân fără pâine? Era pe microbuz, am vorbit eu cu el”.

 

Conducătorul auto ar avea 64 de ani.

 

Iar motivul pentru care fata care a postat fotografiile pe o rețea de socializare nu a făcut imaginile cu fața omului, a fost pentru a-i proteja imaginea și nici într-un caz pentru că era urinat.

loading...
ANCHETĂ la Primărie pentru călătorul umilit în maxi-taxi
Călător umilit de şofer în microbuz, pe Calea Naţională: l-a înjurat, i-a spart o sticlă, i-a aruncat plasele şi l-a dat afară – FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Președintele USR Botoșani, indemnizație de deputat tăiată din cauza chiulului din Parlament
Decizia a fost luată după o serie de absențe nemotivate în Camera Deputaților, în primele luni ale acestui an.
Autobuzele parchează la PSD! Războiul pe conducerea Eltrans tranșat social-democrat la vot
În urma desfășurării procedurii secrete de vot, a fost tranșată într-un final situația de la societatea Eltrans.
Operații greu de realizat pe pandemie la Mavromati, medic: Nu veniți la Spitalul Județean
După mai bine de un an de pandemie, botoșănenii cu alte afecțiuni sunt în continuare victime colaterale. Medici fac apeluri să nu se prezinte la spital dacă nu sunt „urgențe reale”.
Într-o lume care desparte, există un om care adună: Fenomenul Hărman la Botoșani – GALERIE FOTO
Aproape 100 de lucrări, un colecționar și colorata poveste dintr-o primăvară capricioasă încă.
Drumul strategic de la Botoșani: Judecătorii au scos din schemă „firma orașului”, loturile împărțite de alți constructori – VIDEO
Câștigătoare la precedenta licitație, exclusă total după un val de contestații la unități de stat și instanță.
HoReCa, cinematografele, sălile de spectacole și cele de jocuri – ÎNCHISE încă două săptămâni la Botoșani - DOCUMENT
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a prelungit sâmbătă pentru încă două săptămâni restricțiile suplimentare adoptate pe 27 martie pentru municipiul Botoșani.
Șefa CJ & primarul, cumpărături cu microfonul la piața de produse tradiționale: Să vedem dacă știi să dai restulGALERIE FOTO
Președintele Consiliului Județean și primarul municipiului Botoșani au fost invitați speciali la inaugurarea pieței volante cu produse tradiționale a Asociației Crescătorilor de Ovine și Caprine (ACOC) Moldoovis, eveniment care a avut loc sâmbătă dimineață.
Mânăncă românește! Piață volantă cu produse tradiționale inaugurată în centrul Botoșanilor: de la caș și brânză la ceapă și miere de albină – VIDEO & GALERIE FOTO
Sub sloganul ”Mânăncă românește”, scris inclusiv pe un banner, în cadrul unui parteneriat pe care Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine (ACOC) Moldoovis l-a perfectat cu Primăria Botoșani, sâmbătă dimineață a fost inaugurată în centrul orașului o piață volantă cu produse tradiționale.
SEARA DECISIVĂ: FC Botoșani află în 90 de minute dacă se califică în play-off pentru a doua oară
Trei meciuri de totul sau nimic au fost programate seara asta de la 20:30 între echipe care evoluează în prima ligă și care își dispută locurile 5 și 6 din play-off.
Loading...
Protestatarii au spart un geam al Primăriei, ”bolovanul” provine de la Prefectură
Și la Botoșani au fost incidente în timpul protestelor care au avut loc la începutul săptămânii trecute față de noile măsuri luate de guvernare și dublate de o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență,
Paradă de tractoare pe străzi, orașul blocat de oamenii satelor, protest cu acuzații la polițiști și reproșuri la prefect – GALERIE FOTO & VIDEO
A fost probabil unul dintre cele mai spectaculoase acțiuni de protest organizate la Botoșani în ultimii ani de zile. Într-un imperiu al nemulțumirilor crâncene venite din partea celor care practică agricultura la Botoșani, fermierii și-au scos la vedere cele mai frumoase utilaje cu ajutorul cărora muncesc pământul.
Nu aveam cum să lipsesc la o asemenea înmormântare - Marian Murariu, prima ieșire după absența surpriză de la ședința cu Eltransul
Absența consilierului local Marian Murariu de la ședința deliberativului municipal convocat de primar pentru marți la amiază în vederea propulsării în funcții a unor administratori interimari la SC Eltrans SA reprezintă surpriza politică a săptămânii.
Îi lua... apa: Șeful cel mare de la Nova înlocuit în 24 de ore de la intrarea în CA a oamenilor susținuți de Doina & Florin
La o zi după întrunirea Adunării Generale a Acționarilor (AGA) pentru validarea noilor membri din Consiliul de Administrație de la compania de apă, au avut loc și primele schimbări de șefi.
Încă un pas spre director din Râmnicu Vâlcea la ”Apă”: Noul CA completat de membrii PSD - ALDE
Adunarea Generală a Acționarilor companiei de apă și canalizare s-a întrunit astăzi la sediul societății și a votat completarea consiliului de administrație. În fapt, AGA a fost reprezentată de Dorin Birta, care săptămâna trecută a fost mandatat de plenul Consiliului Județean să voteze noii membri ai CA.
Loading...
RĂSTURNARE de situație la ședință, propunerile primarului au picat după o dublă trădare
Planurile inițiale nu s-au concretizat și în realitate și, după cum a decurs votul de la ședința de îndată a Consiliului Local, se preconizează o victorie liberală la numirea administratorilor de la Eltrans.
Cine salvează orașul? ”Protejat” de teancuri de hârtii, de legi pompoase, de instituții, Botoșaniul vechi se prăbușește în fiecare zi: ”Ce lăsăm noi moștenire celor care vin?” – GALERIE FOTO
Sute de botoșăneni trec zilnic pe lângă ele. Sunt bătrâne, triste la vedere și fără speranță. Altădată cochete, alinate și alintate de colorate vegetații, unele aduse chiar și de peste hotare, găzduind gălăgioase ședințe, înfocate cenacluri, simandicoase baluri, zac astăzi într-o dureroasă părăsire.
Consilierii de la municipiu se bat în ședințe pentru a-și impune propriii șefi: primarul o convocare, consilierii fostului primar altă convocare
Concurs de putere pe societatea de transport a orașului din partea politicienilor din Consiliul Local Botoșani. Eltrans stă de mai bine de jumătate de an fără Consiliu de Administrație, din cauza faptului că persoanele care au promovat un concurs, nu corespund politic.
Parchetul reacționează la acuzele cu femeia „poziționată” ca la execuție: Mai era un pic și organiza acțiuni de protest pentru inculpatul lui
Urmare a acuzațiilor aduse de un avocat botoșănean angajat de o femeie din județ care a fost victima unei agresiuni din partea concubinului, șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani a venit cu precizări suplimentare.
Impact Audi – Hyundai în sens giratoriu, răniți transportați la spital cu două ambulanțe – VIDEO
Neacordarea de prioritate a fost cauza producerii accidentului rutier care a avut loc în urmă cu puțin timp în sensul giratoriu de lângă sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani.
Director de instituție la un pas să se prăbușească pe holurile Prefecturii – FOTO & VIDEO
Imagini greu de privit petrecute miercuri în Palatul Administrativ unde a fost convocat primul Colegiu Prefectural din 2021, după un an de pauză.
nu mai comentati aiurea1- de ce a coborat la catamarasti? unde era ultima statie a microbuzului botosani leorda? se opreste in zona industriala sau merge pe centura si nu opreste la autogara/gara ?????clar ca era ceva cu calatorul ori beat ori bolnav psihic.2- uitati va la fotografie - mergeti la fata locului si vedeti unde e statia ???????daca victima a coborat in statie sacul trebuia sa fie mai in spate - spre catamarasti si mai spre trotuarnu am nici o legatura cu microbuzul, dar nu mai comentati aiureaaaaaaaasta nu inseamna ca soferiii sunt usa de biserica - luati atitudine
9 septembrie 2017, 23:45
Primarul ce are de spus? Normal că se face că plouă. Primare! Mi-a șoptit o păsărică că matale de aia nu vrei autobuze electrice, că că ar trebui să desființezi miştocrobuzul. Pe lângă tramvaiul inimii tale miştocrobuzul supraviețuiește și el. Aşa e bre?
9 septembrie 2017, 20:45
Şi o asemenea maimuță primitivă a fost cadru militar! Vai de mama noastră să mergi la război cu un așa primitiv. Singurii băuți și pisați pe ei au fost șoferul și patronul.
8 septembrie 2017, 22:46
Am intuit eu bine ieri ca Miky e un mare pungas cu constiinta plina de pete si mismasuri fara numar. Gurile rele spun ca DNA-ul ar fi pe faza . Oare asa sa fie ?
8 septembrie 2017, 22:02
Telenovela 'Pomohaci' e pistol cu app pe langa aceastaEu zic sa scrieti la Antenna 1 la Access Direct ca si-asa ca pare ca trec printr-o perioada proasta acum si nu prea au subiecte, Denisa a murit, Pomohaci nu mai e popa...
8 septembrie 2017, 19:41
niste nenorociti asta e Romnaia noastra cu oameni dezbinati si fudui de parca ar minca cu 10 linguri si ar avea viata vesnica ne mai miram ca ride europa de noi meritam ne soarta !
8 septembrie 2017, 18:35
Bietul om a ajuns in spital si soferul, Visinescu wannabe, "fost cadru militar", e in continuare pe maxi taxi si le mai si râde in fata. Sper ca cineva sa ii indrume, pe victima si pe sotia lui, sa nu lase lucrurile asa. A suportat un grad de umilinta mult peste limitele tolerantei.
8 septembrie 2017, 17:26
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Ce vaccin anti Covid preferați?
Pfizer/BioNTech
Moderna
AstraZeneca
Johnson & Johnson
Sputnik V
Altul
Declaraţia zilei
„E tot o problemă pe care au făcut-o colegii noștri social-democrați care spuneau că trebuie numaidecât cu HCL și în formă autentică. Noi pe lege știam că se vând și altfel, dar dacă ei ne-au blocat, asta-i treaba, au ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9261 lei
USD
Dolarul SUA
4.0937 lei
CHF
Francul elveţian
4.4797 lei
GBP
Lira sterlină
5.6851 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7879 lei
XAU
Gramul de aur
235.3486 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2296 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3668 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1848 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2805 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1900 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6624 lei
Vremea
astăzi
Botosani
8.7 o C
Dorohoi
8.7 o C
Bucecea
8.6 o C
Darabani
8.3 o C
Saveni
8.7 o C
Ştefăneşti
7.2 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.