Top News
Încă o bombă politică: Vicepreședintele PSD a trecut la Pro România și candidează la Primăria Botoșani

Apropierea alegerilor locale tulbură serios apele politicii botoșănene. După ce ieri candidatul ALDE la Primăria Botoșani s-a retras din cursă, astăzi la Pro România s-a decis schimbarea persoanei nominalizate inițial.

Biroul Politic al organizației municipale de la Pro România s-a întrunit joi după-amiază în ședință și a decis să îl susțină pe Liviu Toma.


Vicepreședintele Consiliului Județean din partea PSD a fost prezent la ședință și a fost votat de colegi drept candidat al partidului la funcția de primar al municipiului Botoșani.


La ședință a luat parte și Mihaela Vasilică Stoiciuc, care a acceptat hotărârea fără să protesteze.


Liviu Toma, pe care social-democrații îl bănuiau de mai multă vreme de legături politice intense cu deputata Mihaela Huncă, nu a răspuns la telefon.


Neoficial, trecerea sa la Pro România va fi urmată de mai multe demisii din PSD și depuneri de adeziuni la formațiunea condusă de Victor Ponta.

 

loading...
Borfotină s-a retras din ALDE, frații lui au intrat în ALDE! Unul se află pe lista de la Consiliul Local
Afacerista de la Pro România și străzile inundate ale Botoșaniului: Ne cumpărăm șalupe

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
ATMOSFERĂ de neuitat: Botoșănenii au cântat cu măștile pe față alături de Proconsul, la primul concert în sală al Filarmonicii ”George Enescu” – GALERIE FOTO & VIDEO
Un concert așteptat, un moment ce va rămâne multă vreme în memoria publiculului botoșănean. Vineri seara, pentru prima dată după jumătate de an, sala Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani s-a deschis pentru melomani.
Principalii trei candidați la funcția de primar din același oraș, internați sau băgați la izolare din cauza coronavirusului
Virusul SARS-COV-2 a stopat campania electorală cu o săptămână înainte de alegerile locale pentru trei candidați la funcția de primar dintr-un oraș botoșănean.
Școala 2020 de la Botoșani: Trei elevi pozitivi, o clasă întreagă la izolare! Au fost depistați cu covid două cadre didactice și o îngrijitoare
La acest moment nu există riscuri de contaminare în unitățile de învățământ, transmit specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani.
FC Botoșani a pierdut întâlnirea cu istoria, calificare risipită încă din minutul 2 – GALERIE FOTO
FC Botoșani a întâlnit joi seară pe KF Shkendija în turul II preliminar al Europa League. Meciul s-a disputat pe Stadionul Municipal și s-a terminat cu scorul de 0 - 1.
ACUM: FC Botoșani față în față cu istoria în Europa League: primește gol la primul atac al oaspeților - GALERIE FOTO
Clubul de fotbal al orașului poate scrie astăzi o pagină de istorie a sportului botoșănean. FC Botoșani întâlnește de la ora 18:45 pe KF Shkendija în turul II preliminar al Europa League, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent din Macedonia de Nord.
Colegiul Eminescu pe un butoi cu pulbere, părinții au înroșit grupurile de WhatsApp, directorul unității: Avem cele mai bune intenții să ajutăm copiii, nu să defăimăm și să aruncăm cu noroi
Cea mai prestigioasă unitate de învățământ din județul Botoșani, Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiu a adoptat scenariul galben pentru actualul an școlar, adică jumătate dintre elevi vin la cursuri, iar ceilalți participă online.
Cinci profesori s-au retras de la catedre, peste 40 de cadre didactice vulnerabile în fața virusului vor preda în continuare
Nu toți profesorii botoșăneni s-au întors la catedre începând de luni, 14 septembrie 2020. Unii au ales să renunțe în a mai profesa.
Învățătoarea de la Botoșani care și-a adus pisica proprie la ore pentru copiii de la clasă – GALERIE FOTO & VIDEO
Este una dintre cele mai iubite cadre didactice de la Școala Gimnazială nr. 10 din municipiul Botoșani și la fiecare patru ani de zile, pentru clasa ei se face o adevărată listă cu copii ai căror părinți o doresc să le fie dascăl. Mulți sfârșesc dezamăgiți pentru că efectivul elevilor din clasă se oprește la 30.
Botoșănenii, uniți și în acest an în jurul Sfintei Cruci: Aici este cu adevărat catargul corabiei în care trăim, în care ne rugăm lui Dumnezeu – GALERIE FOTO
Cu flori, crenguțe de busuioc și lumânări aprinse în mâini, pitind șoapta rugăciunii sub mască, botoșănenii au ieșit și în acest an să dea mărturie de credință și să își rostească din nou încrederea în puterea Sfintei Cruci.
Loading...
Primarul, poziție ȘOC la proiectul de milioane de euro al lui Tincu din Centrul Vechi: Este și pentru mine halucinant - VIDEO
Edilul șef are o atitudine surprinzătoare față de investiția pe care consilierul social-democrat Mihai Tincu dorește să o realizeze în Centrul Vechi și care este blocată de câteva luni în Consiliul Local.
Deschidere de an școlar în pandemie: Elevii cu măști în loc de flori, au venit la cursuri pe rând, direct în clase, pauze luate prin rotație – GALERIE FOTO & VIDEO
Un nou an școlar cu totul atipic și cu o serie de premiere care vor bulversa sistemul până când vor fi acceptate și respectate de toți factorii implicați în procesul educațional. Ziua de 14 septembrie a anului pandemic 2020 nu a semănat deloc cu celelalte deschideri de an școlar.
În numele Tatălui: Performanța românească în vreme de pandemie și povestea mai puțin știută a botoșăneanului de AUR - GALERIE FOTO
Nu a alergat pentru premii, nici pentru glorie. Dar are parte și de premii, și de glorie. Pentru tânărul botoșănean, linia de sosire nu înseamnă și finalul cursei, pentru că dincolo de competiție, podium, performanțe se mai află ceva: dragostea nemărginită pentru tatăl său.
Un candidat promite să vândă toate mașinile Primăriei Botoșani: Unii vor primar ca să aibă o mașină
Una dintre cele mai inedite promisiuni din campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie aparține candidatului Partidului Mișcarea Populară la Primăria Botoșani.
Se redeschid școlile! CreaFuture a finalizat și al doilea curs de dezvoltare a abilităților, cadrele didactice duc jocurile la elevi – FOTO&VIDEO
A doua serie de 20 de cadre didactice cursate în cadrul CreaFuture a terminat cu succes cursul de dezvoltare a creativității și abilităților de viață.
Loading...
REVOLTĂ la grădinițe înainte de noul an școlar! Părinții acuză că le sunt trimiși copiii acasă la jumătatea zilei: Ne-am epuizat concediile în starea de urgență
Cu două zile înainte de începerea noului an școlar în rândul părinților de la Botoșani s-a născut o stare de nemulțumire. Mai ales a celor care au copii înscriși la grădinițe și care au fost anunțați că, deși unitatea a adoptat scenariul verde, timp de două săptămâni din lună, preșcolarii vor fi trimiși acasă la amiază.
Botoșănenii au băut pe rupte în pandemie, sute de persoane la spital: LUNA în care femeile au petrecut cel mai mult
Chiar și pe pandemie, sute de botoșăneni au băut peste măsură astfel că au avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, statisticile arată că mai mult de 50% din populație consumă alcool. 
S-a pensionat una dintre cele mai experimentate directoare de la Botoșani
Încă un șef de instituție iese din activitate și merge la pensie.
Victor Ponta, declarație la Botoșani despre alegerile locale: Va fi o nebunie. Un dezastru VIDEO
Prezent la Botoșani, Victor Ponta, președintele Pro România a abordat mai multe teme de actualitate, în contextul vizitei electorale pentru mobilizarea propriilor membri de partid.
Din nou la piscină!!! O nouă săptămână, noi participanți, același curs de creativitate și dezvoltare a abilităților de viață la CreaFuture – FOTO&VIDEO
Gazdele sunt aceleași, actorii principali s-au schimbat. Asociația B-Right Media și partenerii mai fac un pas în implementarea proiectului ”CreaFuture - Creative Workforce for Cross-Border Future – Forță de muncă creativă pentru un viitor transfrontalier”.
Amfiteatru, soare, plăcinte și muzică populară la vizita liderului național al PMP, la Botoșani: Vom fi a treia forță politică– VIDEO&FOTOGALERIE
Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), a efectuat duminică, 6 septembrie 2020, o vizită electorală la Botoșani cu scopul de a mobiliza oamenii pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.
Felicitări Liviu te susținem pentru ca știm ce fel de om esti
17 iulie 2020, 06:13
Felicitări si succes . Integritatea ,studiile făcute la timp si corectitudinea trebuie sa fie ceea ce ii caracterizează pe cei ce aspira la funcții in administrație , nu nepotismele sau cumatreala . Doar asa veți atinge un segment de cetățeni care mai si gândesc . Se dorește altfel de politica . Oamenii s-au saturat de poze si laude de sine mai ales in nume personal si uitând ca numai in echipa poți reuși . Nu mai suntem pe timpul comunismului cand un singur om dicta tot . Demonstrați ca se poate si altfel .
16 iulie 2020, 22:50
Atat poate ciuma rosie Botosani?E abia inceputul pt ca oamenii s-au saturat sa fie la cheremul unei menajere si a unui sofer care l-au pupincurat pe ocnasul dragonea.
16 iulie 2020, 22:01
Felicitări Liviu !! PSD Botosani este condus de un magazioner si de o menajeră iar cei cu carte sunt îndepărtați :-( !! Păcat de acest partid si se pare ca va face PSD 20 % la locale
16 iulie 2020, 21:39
Acesta e rezultatul conducerii unor analfabeti...propun sa fie verificate diplomele mai marilor ciumisti de la Botosani. O fi Monta singurul plagiator? Ca astia par a avea maxim 8 clase.
16 iulie 2020, 21:15
Dictatura ultimilor ani din PSD cu excluderi, eliminări a dus partidul in opoziție. Rămâne ca in final dacă mai rămân câțiva psd-isti incoltiti sa-și execute sefa depașită de situație.
16 iulie 2020, 20:56
PSD este terminat, orice candidat PSD la primărie nu mai are nici o șansa. PSD-ul nu mai are un lider adevărat.
16 iulie 2020, 20:26
Bravo ai deschis cutia pandorei asa vor prinde curaj si ceilalți carora li s-a pus pumnul in gura . Succes .
16 iulie 2020, 20:07
O gluma..Nu stie nimeni de el macar miha avea par albastru
16 iulie 2020, 19:58
Si-a dat seama Pro Romania ca e posibil sa ia peste 1 % si s-au hotarat sa ramana la 0,3 :)))) Cine este acest Toma si cine a auzit de el ?
16 iulie 2020, 19:43
Am zis de juma de an ca o femeie nu prinde la primăria la Botoșani,în sfârșit sa prins si Hunca... ce folos ca au pupat ghiulul lui Dragnea în 2016 amândoi. Acum chiar poti spune Psd - Pro Romania aceași mizerie. Succesuri!
16 iulie 2020, 19:30
Plagiați se aduna ......huo hoților
16 iulie 2020, 19:12
Felicitări , o alegere înțeleapta sa plecați , erați prea educat si cu mult prea bun simt pentru ei !
16 iulie 2020, 19:04
un tradator de neam si glie, dar ar fi interesant un talk show in campanie intre candidatii la primarie, ce stie acest domn toma despre salubrizare, ori apa si canal, in general administratie. Forta PPU
16 iulie 2020, 18:49
Sondaj
Pe cine votați la funcția de președinte al Consiliului Județean?
Mihaela Huncă – Pro România
Bogdan Dăscălescu – ALDE
Doina Federovici – PSD
Corneliu Popescu – PMP
Costel Șoptică – PNL
Constantin Rotaru – PPU-SL
Daniel Doctorescu – PRM
Corneliu Furtună – Alianța Partidul Verde - PNȚCD
Andrei Drancă – Alianța USR-PLUS
Declaraţia zilei
 „Îmi pare rău că există unii care parcă nu-și iubesc copiii. Portul măștii și celelalte măsuri care s-au luat la școală pentru protecție sanitară au rostul de a proteja copiii”,Ludovic Orban, premierul ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8583 lei
USD
Dolarul SUA
4.1224 lei
CHF
Francul elveţian
4.5057 lei
GBP
Lira sterlină
5.2937 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9588 lei
XAU
Gramul de aur
255.7976 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2467 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3385 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9961 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1173 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1806 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6529 lei
Vremea
astăzi
Botosani
15.0 o C
Dorohoi
15.0 o C
Bucecea
14.5 o C
Darabani
15.0 o C
Saveni
15.0 o C
Ştefăneşti
15.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.