Top News
Funcționari din Primărie făcuți „alcooliști și boi” de un director liberal cu mandat de consilier local – VIDEO

Ședința de Consiliu Local de joi, 30 aprilie 2020 a fost parcă mai agresivă decât oricând.

Un plen rușinos

 

Erau contre politice și în vremurile în care toți cei 23 de consilieri locali se așezau la masa dezbaterilor din sala Mihai Eminescu. Se mai aruncau cu vorbe care nu-și aveau locul în cadru oficial, însă nu la dimensiunea discuțiilor care au avut loc astăzi.

 

Culmea, în contextul în care consilierii ȘTIAU că ședința este transmisă LIVE pe contul de Facebook al primarului Cătălin Flutur și spre deosebire de cele anterioare, oricare dintre cetățeni au avut acces la discuții.

 

Scandalul, cum am precizat în articolele publicate anterior în cursul zilei de astăzi, a pornit de la desemnarea administratorilor provizorii de la Eltrans care, fără doar și poate, par să fie o miză politică importantă.

 

Totul s-a rupt când noul consilier al primarului a fost acuzat că ascunde rezultatele votului secret. Marian Murariu în calitate de președinte de ședință a semnalat situația, Cosmin Andrei a venit din propriul birou în sala de ședințe.

 

Ulterior grupul PSD s-a retras.

 

„Avem un alcoolic IT-ist”

 

În urmă, Eugen Țurcanu, consilier local PNL și director la DSPSA, a răbufnit:

 

„Dl Cosmin Andrei se leagă de băiatul ăsta, Mititelu. Noi avem un alcoolic care este IT-istul Primăriei și nu este în stare să facă nimic ca lumea, mai este unul care tot are pretenții de IT-ist și nu știe să lege două cabluri. Nu știu să cumpere microfoane de calitate, nu știu să cumpere camere. Îi ținem cu 5.000 de lei pe lună, 4.500 pe lună net și acum într-o situație din asta de criză nu sunt în stare de nimic. Și tot timpul ne este frică să spunem lucrurilor pe nume”,

Eugen Țurcanu, consilier local PNL

 

A intervenit și colegul de partid, Andrei Amos: „Uăi Eugen, tu știi mai multe lucruri din interior, ar trebui să spui uăi, că noi nu știm”.

 

Răspunsul lui Eugen Țurcanu:

 

„Ce să spun? Că tot timpul sunt numai presat și amenințat, că m-am săturat peste cap de câți boi trebuie să ducem în spate. Tot trebuie să-i ținem în spate și tot trebuie să-i ținem în spate că-s de pe timpul lui Pazvante acolo și nu te poți atinge de ei. Nu poți să te atingi de ei…”.

 

Ședințele în sistem videoconferință au fost posibile grație lui Eduard Mititelu, consilierul primarului, în ciuda faptului că Primăria are serviciu IT.

loading...
Ședința de Consiliu Local a fost SUSPENDATĂ după ce grupul PSD s-a retras: Cât de ipocriți puteți fi, uăi?!

 

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store

 

 

S-a stins patronul unuia dintre cele mai vechi restaurante din Botoșani
Coșmarul pandemiei care s-a abătut asupra omenirii a mai luat o viață la Botoșani. Marin Grig, proprietarul Restaurantului Botoșani, a murit săptămâna trecută.
Companie botoșăneană, lovitură de proporții la Iași: face pe 7,5 milioane lei peste 1.000 de clase online în școli și licee
Primăria Municipiului Iași achiziționează sisteme digitale pentru crearea a 1.250 de centre de educație online pentru unitățile de învățământ preuniversitar ieșene.
Record de îmbolnăviri la Botoșani în ziua în care s-au făcut cele mai multe teste din pandemie
Județul Botoșani bifează astăzi cel mai mare număr de persoane nou depistate cu Covid. Potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore s-au descoperit nici mai mult, nici mai puțin de 161 noi cazuri.
Adolescentul de 14 ani care a înjunghiat un alt băiat, lăsat LIBER acasă
La schimbul de generații s-au pierdut încăierile între băieți care se soldau cel mult cu un ochi vânăt, genunchi juliți sau capete sparte. Adolescenții de astăzi au ajuns, la ani de liceu, să-și rezolve problemele specifice vârstei, cu... cuțitul.
Speranța pentru drumuri bune vine din... Toledo: O firmă spaniolă și două românești fac drumul de 80 de milioane de euro al județului
După trei ani de zile de când a fost semnat contractul de finanțare pentru drumul strategic din județul Botoșani și mai multe licitații anulate, în sfârșit, s-a parcurs și etapa de adjudecare a lucrărilor.
SINGURA școală din Botoșani care a rămas deschisă în pandemie
Da, există așa ceva la Botoșani. O școală care nu își desfășoară cursuri online, în timp ce zeci de mii de elevi din toate ciclurile de învățământ o fac.
Botoșăneancă infectată cu COVID, experiență dezumanizantă la Urgențe: Veți muri în spitalele astea nenorocite unde nu ai un veceu decent și un robinet cu apă curentăGALERIE FOTO
Panica botoșănenilor, atunci când află că sunt infectați cu COVID-19, se transformă în revoltă imediat ce iau contact cu realitatea din spitale.
Directori cu note de 9 și 10 la Botoșani, se pregătesc de un nou mandat sau...de plecare
Unii directori de instituții aflate în subordinea Consiliului Județean au fost evaluați întrucât sunt la final de mandat.
IMAGINI „din culise” de la ședința online a Consiliului Local Botoșani, de la consultări (in)existente, la vot prin telefon – VIDEO&FOTO
Prima ședință a noului Consiliu Local Botoșani mandatat în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020 a avut loc luni, de la ora 11:00. A fost o ședință extraordinară mai exact, cu două proiecte pe ordinea de zi, cu caracter de urgență.
Loading...
Polițist lovit și cu uniforma distrusă, agresorul scăpat de închisoare a fost pus puțin la treabă
Cazurile în care polițiștii ajung să fie loviți de unii botoșăneni sunt destul de frecvente. De cele mai multe ori protagoniștii unor astfel de incidente sunt persoane aflate sub influența alcoolului.
Rămas bun, Liliana Chira! Inspectorul școlar condus pe ultimul drum de profesori, inspectori și lideri politici – GALERIE FOTO
Inspectorul școlar Liliana Chira, profesor la Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiul Botoșani a fost condusă astăzi pe ultimul drum.
Echipă completă la Primăria Botoșani! Noii viceprimari vor primi atribuții... „de formă”, altceva va conta
De miercuri, 18 noiembrie 2020 Primăria Botoșani funcționează cu conducere completă, primar și viceprimari, în urma rezultatelor înregistrate la alegerile locale din septembrie 2020.
O nouă instituție înființată la Botoșani! Șeful caută sediu și va fi „stăpân” pe o parte din suprafața județului
S-a înființat de la data de 1 octombrie 2020 deși la nivel național este funcțională de aproximativ patru ani de zile.
Noul spital al orașului blocat într-un tunel despre care se știa de 3 ani, Comitetul de Urgență trimite adrese abia după 8 luni de pandemie - DOCUMENT
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) condus de prefectul Dan Nechifor în calitate de președinte a transmis o adresă către Compania Națională de Investiții (CNI) prin care a cerut lămuriri față de situația noului spital de boli paliative, construit în municipiu.
Loading...
Maternitatea Botoșani iluminată în violet pentru cei mai firavi bebeluși: Pe unii îi purtăm în minte și în gând o viațăGALERIE FOTO
Pe 17 noiembrie este sărbătorită Ziua Mondială a Prematurului. Chiar dacă traversăm o perioadă grea, această zi a fost marcată la Botoșani și în acest an.
Băut bine, un șofer a căzut cu BMW-ul într-un șanț de un metru, la ieșirea din oraș – GALERIE FOTO
Combinația condus - băuturi alcoolice a provocat încă un accident. S-a întâmplat în urmă cu câteva minute la intrarea în Curtești dinspre Botoșani.
”Mă grăbesc cât pot de tare” - Prefectura s-a pronunțat în cazul noilor viceprimari de Botoșani
Pe 13 noiembrie s-a împlinit deja o săptămână de când Consiliul Local a desemnat noii viceprimari ai Botoșanilor, însă municipiul continuă să nu aibă vreun deținător al funcției care să și-o exercite.
Scădere cu 30% a cazurilor de Covid la Botoșani într-o singură zi, dar avem și doi morți
Botoșaniul a scăzut în sfârșit sub o sută de cazuri zilnice de Covid, potrivit raportării zilnice trimise de Direcția de Sănătate Publică (DSP).
Directorul adjunct (a)politic a ajuns viceprimar de oraș: Nu am fost membru de partid niciodată până acum decât la PSD
Orașul Săveni are începând de vineri un nou viceprimar în persoana social-democratului Angel Călin, care a fost votat cu o largă majoritate în Consiliul Local.
Există și așa ceva: Avem un absolvent de doctorat care tocmai a devenit director la o instituție
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Botoșani are începând de astăzi un nou director adjunct după un concurs desfășurat la nivelul structurii centrale a instituției.
Uăi Eugen uăi, citește toate ce se spun despre tine, apoi, periodic mai uită-te în oglindă uăi.
20 mai 2020, 20:21
Domnule consilier nu va face cinste un asfel de vocabular.Ce naiba mai cautati in CL poate vreti sa si candidati la primarie sa lucrati cu acesti angajati pe care ii jigniti.Dupa fata nu sunteti departe de replica cu care ati jignit angajatii.Dumneavoastea reprezentati cetățeni?Sper sa va taxeze la noile alegeri nu sunteti demn nici de consilier local.
2 mai 2020, 22:00
Oti o adunatura de nepotisme fara prea multa cultura doar cu pile si relatii de partid, nimic nu mai este pe dreptate si nimeni nu se mai angajeaza pe baza unui concurs pe dreptate .totul este un fals cu dedesupturi ascunse Asta e Romania noastra in ziua de astazi.
1 mai 2020, 20:58
"are un fizic de taur" Nea gogu, o fi având el fizic de taur da e tot bou.
1 mai 2020, 17:20
Acest ,,mutant" ,o greșeală genetică a exploziei de la Cernobîl, pe cale de dispariție, se expune în public la adevărata ,,valoare a inteligenței" pe care o are. Comportament de cercopitec la propiu și la figurat. Se pot spune multe despre acest ,,specimen", dar ne ,,batem" gura degeaba....! Atât timp cât este susținut de primar și camarila dumnealui, nimeni nu are ce-i face.
1 mai 2020, 15:39
Unde a lucrat domnia sa înainte de a fi director? Ce pregătire are? Acest domn director este primul incompetent si nepregatit pentru functia care i-a fost făcută cadou deoarece era finul altui domn, viceprimar la 26 de ani. Incompetentii se aduc unul pe altul.
1 mai 2020, 13:11
Dacă ai persoane care nu performează, folosești căile legale pe care le ai la dispoziție, cum ar fi evaluări anuale nesatisfăcătoare, comisii de disciplină, rapoarte de activitate și așa mai departe. Faptul că ieși public tot timpul să dai în subalternii tăi și te plângi de aspectele astea nu arată nimic altceva decât un management slab și psihotic. În plus, un lider conduce prin exemplu, funcționarul nu a făcut nimic altceva decât să copieze exemplul reprezentantului legal.În ce privește persoana ”directorului liberal”, el e obișnuit să bată angajații ca pe tarlaua părinților, să-i umilească și să-i concedieze ilegal, aspecte sesizate și de instanțele de judecată și fiind forțat să-i reintegreze la locul de muncă prin hotărâri judecătorești definitive. Nu e exclusă nici o eventuală plângere penală din partea acestora pentru cea mai iubită infracțiune a liberalilor, abuzul în serviciu.
1 mai 2020, 11:52
”individul”asta este o voce. Sau mai bine spus o portavoce. Portavocea celui care iese la cersit de voturi spasit si cu lacrimi in ochi. Gorilele personale ii fac treaba pe toate palierele. El este creierul, restul sunt executantii.
1 mai 2020, 11:16
Individul ăsta s-a manifestat agresiv și cu un vocabular de mahala, în mai toate ședințele de CL.Și asta o face, pe de o parte că așa a fost needucat de acasă, pe de altă parte că e membru al partidului aflat la putere și mai mult și mai mult, că are un fizic de taur cu statut de bătăuș cu centură.Pe de altă parte dacă afirmațiile cu bețivii sunt adevărate, de ce nu l-a tras de mânecă pe Primar-coleg de partid, să mai lase și el paharul și să-i potolească și pe alții?
1 mai 2020, 09:21
In urma efortului supraomenesc de a duce in spate atât de mulți " boi cu greutate " , funcționarii publici din primarie vor demara o acțiune care va consta in strângerea de fonduri pentru al ajuta in recuperarea medicală a coloanei si structuri osoase a acestei forme de viata etichetată ca si identificare sub denumirea de Eugen Turcanu. Precizăm că suntem foarte bine intenționați ca prin actiunile noastre sa putem ajuta un director cu multipe disfuctionalitati medicale. Mai amintim faptul că cei care sunt boi fac toată treaba din spatele acestor entități cu deficente care cu onor se dau in petec si se fac ca iau decizii pentru binele comunității.
1 mai 2020, 01:48
Alcoolisti si pokeristi ...de la cap se-mpute pestele.
30 aprilie 2020, 17:59
Nu este frumos cum s-a adresat. Dar alcoolici și din ăștia care taie frunză la câini dar nu ai voie sa spui nimic sunt în multe instituții ale statului. Dar tot profesioniștii sunt luati la ochi si batjocorit. Este nevoie urgent de o curățenie în toate institutiile statului. Pentru ca si asta omoară nu doar covid. Ne plângem, aruncam vina unul în ograda altuia dar asta a făcut la Botosani PSD, ALDE, PNL, fiecare cu progeniturile lor. Oare ce partid a mai rămas în care să avem speranța? Cu oameni tineri, scolarizati la zi, profesioniști pe domenii asta ne trebuie. Oare USL s-ar încadra. Eu zic decat cu aceleași fete de 30 de ani sa dam o sansa sa vedem si ei ce fac. Macar nu iti este ciuda ca ai dat curs la ceva nou, oameni noi.....
30 aprilie 2020, 16:57
astratex.ro
Sondaj
Trebuie redeschise școlile?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„În egală măsură cred că este un ordin pe care ar trebui să-l împart cu toți prefecții și subprefecții din România pentru perioada asta grea pe care am parcurs-o și încă nu am terminat-o. Cu pandemie, cu alegeri. M-a luat ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8725 lei
USD
Dolarul SUA
4.0024 lei
CHF
Francul elveţian
4.4931 lei
GBP
Lira sterlină
5.3819 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8477 lei
XAU
Gramul de aur
236.6932 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2325 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3601 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9702 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1113 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1839 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6546 lei
Vremea
astăzi
Botosani
6.1 o C
Dorohoi
6.1 o C
Bucecea
6.4 o C
Darabani
6.1 o C
Saveni
6.1 o C
Ştefăneşti
8.3 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.