Top News
Cosmin Andrei, contraatac virulent: Sacii cu buletinele de vot sunt nesigilați la Locativa / Nu așa ajungi primar d-le Flutur

După aproape trei zile de tăcere, în care a evitat să răspundă acuzațiilor aduse de primarul în funcție, câștigătorul de până în acest moment al alegerilor, a contraatacat.

(Vice)primarul: Alegerile au fost organizate de Guvernul PNL, iar procesele verbale de la secții au fost semnate și de reprezentanții PNL


Cosmin Andrei a fost invitat la Tele'M, unde a arătat că edilul șef în exercițiu încearcă de trei zile să manipuleze botoșănenii și să creeze artificial o stare de emoție care să transmită oamenilor mesajul că ar fi fost nedreptățit.


Social-democratul a subliniat că liberalul se plânge de fraudare în condițiile în care scrutinul a fost organizat de Guvernul PNL, iar procesele verbale cu posibile modificări sau ștersături au fost semnate și asumate de toți cei 11 membri ai secțiilor de votare, inclusiv de reprezentanții PNL-ului.


”Dacă li s-a cerut să semneze în alb, așa cum susține dl Flutur, de ce nu au sunat atunci la partid să reclame acest lucru?”  a întrebat Cosmin Andrei.

 

”Unde sunt aceste buletinele nule? Mă gândeam că sunt sub pază, foarte bine sigilate. Ei bine, nu!”

 

Apoi a explicat și motivul pentru care bănuiește un aranjament cu privire la cererea de renumărare a voturilor, lăsând să se înțeleagă faptul că de duminică și până la operațiunea de renumărare s-ar fi putut interveni asupra buletinelor de vot.


”Unde sunt aceste buletinele nule? Mă gândeam că sunt sub pază, foarte bine sigilate. Ei bine, nu! În acest moment sunt în sediul Primăriei, într-un birou în care se află președintele și locțiitorul. Nu sunt sigilate, în sediul Primăriei nu știu cine are chei de la biroul acela. Deci acesta este motivul pentru care ne îndoim că ar trebui renumărate aceste buletine de vot. Ele au fost numărate în fiecare secție de vot, s-a consemnat într-un proces verbal care a fost filmat, fotografiat, ridicat pe site-ul AEP și s-a consemnat de reprezentanții tuturor partidelor politice. La momentul acela, la care s-a făcut numărarea. Dvs. știți ce s-a întâmplat cu buletinele nule, de duminică până astăzi? Unde au fost? Dacă au fost sigilate, dacă le-a păzit cineva?”,


Cosmin Andrei, candidat PSD la Primăria Botoșani.

 

Buletinele de vot care trebuie renumărate ar fi la Incubatorul de Afaceri, în saci nesigilați

 

Edilul s-a întrebat cum de Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului (BECM) Botoșani a acceptat doar contestațiile depuse de PNL pentru Cătălin Flutur și le-a respins pe toate celelalte și cum de a aprobat o contestație ieșită din termen?


Și a încercat un răspuns inclusiv privitor la decizia de renumărare a voturilor din 18 secții, evidențiind că membrii BECM sunt în majoritate covârșitoare reprezentanți ai partidelor politice și nu magistrați.


Cât despre buletinele care ar urma să se renumere...


”Sunt în sediul Incubatorului de Afaceri de pe Calea Națională, gestionat de Locativa. La trei zile, vreți astăzi să desfacem sacii care nu sunt sigilați? Am întrebat: dar sunt sigilați acești saci? Nu! Nu sunt sigilați! Mi-au spus cei care au participat la procesul electoral. Sunt prinși cu o bridă de plastic care poate fi tăiată poate fi înlocuită, nu au aplicat nici un sigiliu”,


Cosmin Andrei, candidat PSD la Primăria Botoșani.

 

”Este ultima zbatere politică a dlui primar”

 

Actualul viceprimar a făcut un apel la Cătălin Flutur să dea dovadă de demnitate și să înțeleagă faptul că botoșănenii nu l-au mai dorit în funcție.


”Aștept să-mi strângă mână și să îmi ureze succes”.


”Nu putem să ne batem joc de un oraș întreg, să îl așteptăm pe dl Flutur că a mai găsit o foiță, o ștersătură.”


”Este ultima zbatere politică a dlui primar. Sper să terminăm această telenovelă, să avem un nou Consiliu Local și să ne apucăm de treabă”,


Cosmin Andrei, candidat PSD la Primăria Botoșani.


Viceprimarul în funcție a mai arătat că, în timp ce Cătălin Flutur își pierde tot timpul cu aceste contestații, mai multe străzi din oraș au probleme cu aluviunile și alunecările de teren după ploi, de rezolvarea cărora nu se interesează nimeni.


A ținut să îi transmită un mesaj edilului în funcție: ”Nu așa ajungi primar d-le Flutur”.  

 

loading...
Alegerile locale pentru Primărie și Consiliul Local blocate în contestații, situația se schimbă de la o oră la alta – DOCUMENT
Cătălin Flutur: PSD intimidează membrii birourilor electorale pentru a bloca renumărarea voturilor

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

download from google play download from apple store
Polițist lovit și cu uniforma distrusă, agresorul scăpat de închisoare a fost pus puțin la treabă
Cazurile în care polițiștii ajung să fie loviți de unii botoșăneni sunt destul de frecvente. De cele mai multe ori protagoniștii unor astfel de incidente sunt persoane aflate sub influența alcoolului.
Rămas bun, Liliana Chira! Inspectorul școlar condus pe ultimul drum de profesori, inspectori și lideri politici – GALERIE FOTO
Inspectorul școlar Liliana Chira, profesor la Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiul Botoșani a fost condusă astăzi pe ultimul drum.
Echipă completă la Primăria Botoșani! Noii viceprimari vor primi atribuții... „de formă”, altceva va conta
De miercuri, 18 noiembrie 2020 Primăria Botoșani funcționează cu conducere completă, primar și viceprimari, în urma rezultatelor înregistrate la alegerile locale din septembrie 2020.
O nouă instituție înființată la Botoșani! Șeful caută sediu și va fi „stăpân” pe o parte din suprafața județului
S-a înființat de la data de 1 octombrie 2020 deși la nivel național este funcțională de aproximativ patru ani de zile.
Noul spital al orașului blocat într-un tunel despre care se știa de 3 ani, Comitetul de Urgență trimite adrese abia după 8 luni de pandemie - DOCUMENT
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) condus de prefectul Dan Nechifor în calitate de președinte a transmis o adresă către Compania Națională de Investiții (CNI) prin care a cerut lămuriri față de situația noului spital de boli paliative, construit în municipiu.
Maternitatea Botoșani iluminată în violet pentru cei mai firavi bebeluși: Pe unii îi purtăm în minte și în gând o viațăGALERIE FOTO
Pe 17 noiembrie este sărbătorită Ziua Mondială a Prematurului. Chiar dacă traversăm o perioadă grea, această zi a fost marcată la Botoșani și în acest an.
Băut bine, un șofer a căzut cu BMW-ul într-un șanț de un metru, la ieșirea din oraș – GALERIE FOTO
Combinația condus - băuturi alcoolice a provocat încă un accident. S-a întâmplat în urmă cu câteva minute la intrarea în Curtești dinspre Botoșani.
”Mă grăbesc cât pot de tare” - Prefectura s-a pronunțat în cazul noilor viceprimari de Botoșani
Pe 13 noiembrie s-a împlinit deja o săptămână de când Consiliul Local a desemnat noii viceprimari ai Botoșanilor, însă municipiul continuă să nu aibă vreun deținător al funcției care să și-o exercite.
Scădere cu 30% a cazurilor de Covid la Botoșani într-o singură zi, dar avem și doi morți
Botoșaniul a scăzut în sfârșit sub o sută de cazuri zilnice de Covid, potrivit raportării zilnice trimise de Direcția de Sănătate Publică (DSP).
Loading...
Directorul adjunct (a)politic a ajuns viceprimar de oraș: Nu am fost membru de partid niciodată până acum decât la PSD
Orașul Săveni are începând de vineri un nou viceprimar în persoana social-democratului Angel Călin, care a fost votat cu o largă majoritate în Consiliul Local.
Există și așa ceva: Avem un absolvent de doctorat care tocmai a devenit director la o instituție
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Botoșani are începând de astăzi un nou director adjunct după un concurs desfășurat la nivelul structurii centrale a instituției.
Blesteme și vorbe de ocară la vizita primarului în piață: Se deschide o hală, alta pe jumătate și se... înjură ”nazistul de la Cotroceni” – VIDEO & GALERIE FOTO
Primarul municipiului Botoșani a vizitat miercuri dimineață Piața Centrală. Edilul șef a fost pe rând în toate sectoarele pentru a discuta cu reprezentanții agenților economici afectați de măsurile guvernamentale de sistare a activității în spațiile închise.
Grefieră de la Parchet infectată cu Covid: S-a plimbat prin toate birourile! DSP acuzată că NU a făcut ancheta epidemiologică
O altă unitate lovită de noul virus SARS-CoV-2 este Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi unde a contactat această boală o grefieră.
Anchetă Covid după moarte! Sunt căutați botoșănenii care au intrat în contact cu doctorița decedată luni
Medicul de familie din Botoşani, în vârstă de 46 de ani, care a decedat luni, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. Anca Beatrice Irimia a fost găsită inconștientă în cabinetul său, a fost testată, iar rezultatul a confirmat că era infectată.  
Loading...
Corturi de campanie de la Armată în curtea Spitalului Județean pentru bolnavii de coronavirus: Vor fi la dispoziția cadrelor medicale pentru triaj – GALERIE FOTO
Imagini „ca de război” în curtea celei mai mari unități medicale din județul Botoșani.
Medicii care ”salvează omenirea”, protest la sediul direcției: S-a ajuns la limită, nu mai avem bani, nu mai avem materialeFOTOGALERIE
Medicii veterinari au protestat luni la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA). În jurul orei 10:30, patru cadre din localitățile Vlădeni, Pomârla, Broscăuți și Unțeni se aflau la intrarea în curtea instituției din strada Tudor Vladimirescu.
POVESTEA actorilor care parodiază politicienii, în vremea Covid-ului, la Botoșani: Trei băieți AlanDaLa și peripețiile lor din pandemie sau alegeri - FOTO&VIDEO
Ei sunt Cosmin, Andrei și Pavel. Cei trei actori din Botoșani care s-au gândit că pandemia trece mai ușor cu parodia. S-au întâlnit în trupa de teatru a liceului, au mers toți la aceeași facultate, sunt și colegi la Teatru. Iar de o vreme prietenia lor a devenit... AlanDaLa.
Fără pic de rușine! Aleșii de la Municipiu s-au luptat ore-n șir pentru a-și pune oamenii pe posturi politice, s-au făcut cărțile și la spitale
Ședința care a bătut toate recordurile și care s-a terminat rușinos la modul propriu al cuvântului după opt ore de lupte, a avut de fapt un scop (ne)ascuns cetățenilor care i-au ales pe prestatorii spectacolului politic desfășurat chiar pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.
SCANDAL la Prefectură pe marginea închiderii piețelor, prefectul scos din sărite de un director: Găsiți soluții, că de asta sunteți la conducerea unităților și luați salarii - VIDEO
În urmă cu puțin timp s-a încheiat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU). Membrii acestei structuri s-au întrunit pentru adoptarea măsurilor și restricțiilor valabile la Botoșani, în contextul deciziilor luate în ședința de Guvern.
Viceprimarii VOTAȚI secret după o ședință care s-a dus peste orele de program și o surpriză politică
Noii viceprimari ai municipiului Botoșani au fost desemnați în urmă cu scurt timp, după o ședință extraordinară de Consiliu Local care a doborât probabil un nou record.
Cosmin Andrei are dreptate...in fiecare sectie de vot au fost si reprezentanti ai partidului PNL ...orice suspiciune de frauda trebuia anuntata la sediul Pnl si imediat luate masuri...daca au semnat procesele verbale este clar ca totul a decurs fara incidente...
1 octombrie 2020, 09:41
Acelasi PSD doar ca are altă păpușă in față...vom avea aceeași soartă ca in mandatul lui Portariuc..a hacuit spațiile cu flori și le-a inlocuit cu pietre asta i mandat de 4 ani...acum in doi ani se vor face piste de biciclete până la Cornisa si in ati doi se vor strica....gata mandatul....Însă sunt curioasă dacă atâta timp cât CJ și Primăria sunt de aceeasi culoare se va face ceva pentru noi,cetățenii de rând s-au își vor scoate ochii ...Indiferent de situatie...asteptam SCHIMBAREANu as vrea sa scriu despre PNL-Flutur...mi-ar mai trebuie o viață....În concluzie....NE MERITAM SOARTA
1 octombrie 2020, 08:53
tipic psd, dati tare din gura si distrageti atentia cu lucruri marunte. e clar ca santeti cu mucsa pe caciula daca nu acceptati renumararea. cunosc bine lucrul acesta pentru ca am avut ocazia s vad cum lucreaza si cat de josnici sunt cei din psd si cum isi dirijeaza postacii . niste lingai si niste oportunisti fara nici un pic de demnitate.
1 octombrie 2020, 07:36
zile hotule,pardon fraudatule! ciuma rosie a furat la fel cum au furat comunistii voturile taranistilor prin anii 40-50!.......daca esti cinstit,de ce refuzi ? domnule "8ani de putoare"! .....cine fura azi un vot,maine fura PRIMARIA BOTOSANI!
1 octombrie 2020, 06:49
Suntem satui de hotiile ciumei rosie.Cerem reluarea votului.
1 octombrie 2020, 06:24
Astia de la tele m au tupeu. Bravo lor. Asa da. În rest, telenovelă mare.
1 octombrie 2020, 00:30
Înțeleg ca fluturele este disperat ca a pierdut și în stare de orice, chiar și de înlocuirea de buletine de vot pentru a rămâne sa continue jaful de la primărie. Însă oamenii aceia din biroul electoral de ce accepta complicitatea la falsificarea rezultatelor acestor alegeri?
30 septembrie 2020, 23:54
Catalin are experiență de pe vremea lui Băse, le știe pe astea cu sacii cu voturi, acuma ce să vezi lupu a ajuns să fie mâncat de oaie. Asta e , o să fie mai puțini bani pentru poker .
30 septembrie 2020, 23:16
Absolut inimaginabil, cine a ajuns să reclame hoția! Este inimaginabil si faptul că individul ăsta, creatura asta , forma asta de viață s-a trezit din euforia bahică doar atunci când i-a sărit jilțul de sub popou...dați domnilor o lege și inscaunați insecta pe viață, ce atâtea alegeri in colțul ăsta uitat de lume, asigurați-i calitatea de edil pe vecie să aibă de vile, de limuzine la copii etc
30 septembrie 2020, 22:56
Ești rău nea Cosmine, dumneata îți dai seama că dacă Butterfly pierde primăria pierde și partidul, că s-au dus toate funcțiile că văru de la sv rămâne fără spațiu vital cu jumate de moșie? Habar nai, tot îi tragi cu problemele târgului, lasă-le naibii ocupă-te de ale lui fluturaș!
30 septembrie 2020, 21:23
astratex.ro
Sondaj
Cu cine votați la alegerile parlamentare?
Partidul Mișcarea Populară
Partidul Național Liberal
Partidul Pro România
Partidul Social Democrat
Uniunea Salvați România
Altul
Declaraţia zilei
„V-as putea da răspunsul PSD-ului care spune că instituția lor nu rezolvă asemenea cereri acum nici nu știu ce să înțeleg. Nu au înțeles că este vorba despre un protocol sau nu înțeleg ce înseamnă o cerere că noi în ...
starshiners.ro%20
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8738 lei
USD
Dolarul SUA
4.0922 lei
CHF
Francul elveţian
4.5042 lei
GBP
Lira sterlină
5.4621 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9242 lei
XAU
Gramul de aur
238.7471 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2382 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3500 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0127 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1460 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6549 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.0 o C
Dorohoi
-0.5 o C
Bucecea
1.0 o C
Darabani
-0.7 o C
Saveni
1.0 o C
Ştefăneşti
7.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.