Ştiri
Viața bate filmul: POVESTEA cutremurătoare a botoșănencei care s-a aruncat de la etajul III

O înțelegere cu un bărbat pentru îngrijirea unei fetițe a dus la căsătorie. Doar că femeia s-a îndrăgostit de altcineva. A plecat de acasă, dar a fost fugărită de iubit și a nimerit în plasa unor proxeneți. Abia scoasă de soț la liman, s-a aruncat de la etaj pe motiv că acesta i-a ”distrus dragostea”.

Tentativa de suicid de la Fălticeni, de săptămâna trecută, când o femeie de 35 de ani, din Dorohoi, s-a aruncat de la etajul III al unui imobil, ascunde o poveste cutremurătoare.

 

Se pare că femeia a încercat să-și ia zilele din dragoste, dar nu pentru soț, ci pentru amantul care o părăsise. Aceasta a profitat de faptul că soțul ei muncea marinar și era mai mult plecat de acasă și a căutat senzații tari, fără să mai țină cont de faptul că are în grijă o fetiță în vârstă de 6 ani, copil dintr-o relație anterioară a soțului ei.

 

 

Ajutorul pentru fetiță s-a transformat în căsătorie

 

Așa se face că l-a anunțat pe Virgil Andrenoiu, soțul ei, că părăsește domiciliul conjugal, fiind îndrăgostită de altcineva, fără să îi pese că în apartamentul din Fălticeni rămâne o fetiță singură care o striga cu disperare „mami”.

 

„Eu sunt în etate, fac anul viitor 60 de ani, am cunoscut o femeie acum vreo 10-12 ani, care mi-a făcut un copil. Eu sunt marinar de meserie, stau pe vapor de 37 de ani. Acea femeie a stat cu mine pe vapor, a născut un copil în Olanda, o fetiță, care este sufletul meu, a stat cu mine până la vârsta de nouă luni a fetiței după care a plecat și m-a lăsat cu fetița. Atunci m-am văzut nevoit să caut pe cineva care să mă ajute să-mi cresc copilul și am găsit-o pe Alina. M-am înțeles cu ea să aibă grijă de copilul meu, iar eu să o plătesc. A venit și a stat cu mine pe vapor, aproape un an de zile. În această perioadă ne-am apropiat unul de celălalt și am decis să mergem în România. Așa că am venit la Fălticeni. Ea a rămas acasă cu fetița, iar eu m-am întors pe vapor. Totul a fost bine și frumos. Anul acesta am muncit, am venit acasă doar de trei ori”, potrivit lui Virgil Andrenoiu, soțul femeii din Fălticeni, care s-a aruncat pe geam, scrie glasulsucevei.ro.

 

Chiar dacă a fost înșelat, bărbatul a fost dispus să o ierte pe soția sa, pentru că aceasta i-a crescut fetița, a îngrijit-o și a fost mereu lângă ea.

 

 

Iubire pe TikTok

 

„După cum am găsit pe telefonul ei, din septembrie, după ce și-a refăcut toată dantura, a intrat pe o rețea de socializare, și așa s-a îndrăgostit de cineva din București. Pe data de 11 noiembrie mi-a trimis un mesaj prin care mă anunța că pleacă la noul ei iubit și lasă fata, care are acum 6 ani, acasă. A plecat. Am căutat-o pe mama fetiței și a fost de acord să meargă la Fălticeni să stea cu ea. Este recăsătorită, dar soțul ei a fost de acord. Eu nu m-am putut întoarce în țară mai repede de 30 noiembrie. Văzând că nu mai aveam niciun semn de la ea, am încercat totuși să o caut, să-mi dea niște explicații. A plecat de acasă, la altul pe care l-a cunoscut pe TikTok, cu banii mei. Ea nu a lucrat niciodată. A reușit să mă păcălească că va fi o mamă bună pentru fiica mea și o soție minunată pentru mine. Am dat peste bărbatul din București la care era plecată și i-am povestit cine sunt”, povestește bărbatul.

 

Numai că Alina, după ce iubitul din București a alungat-o, nu s-a întors acasă.

 

 

Proxeneți, viol, salvată de soț

 

Povestea continuă și este din ce în ce mai șocantă: grup de proxeneți, viol și agresiune. Soțul a adus-o la Fălticeni și a convins-o să depună plângere la Poliție.

 

”A plecat la cineva, o cunoștință mai veche, la Piatra Neamț. Acolo a intrat într-un grup de proxeneți. A povestit că a fost sechestrată, violată. Pe 24 noiembrie am vorbit cu ea și mi-a spus ce i se întâmplă la Piatra Neamț. Atunci am decis să o aduc acasă, am trimis un taxi din Fălticeni și s-a întors. De pe 24 noiembrie, de când s-a întors, până pe 30 noiembrie când am ajuns eu acasă, am discutat cu ea zi de zi. Așa am convins-o și pe 28 noiembrie a fost la Poliție și a depus o plângere pe numele celor din Piatra Neamț”, spune soțul.

 

Deși părea că totul va reveni la normal, lucrurile nu au stat deloc așa. Mai mult, botoșăneanca i-a reproșat soțului că ”i-a distrus dragostea”.

 

”Am vrut să o iert, eram hotărât să depășesc toată situația și să mergem mai departe. Am încercat mereu să-i ofer o viață frumoasă. Îi trimiteam lunar între 2.000 și 3.000 de euro, dar ea s-a îndrăgostit de unul căruia îi trimitea banii mei. Pentru că am vrut să lăsăm totul în urmă, în noaptea de 2 decembrie i-am povestit că am vorbit cu acel iubit al ei din București și probabil din această cauză, bărbatul s-a despărțit de ea. S-a enervat și mi-a spus că nu mă va ierta. Din această cauză s-a aruncat pe geam, pentru că i-am distrus dragostea. Mi-a reproșat că i-am stricat dragostea”.

 

 

S-a aruncat sub ochii copilei

 

Nenorocirea s-a petrecut chiar sub ochii fetiței de 6 ani.

 

”Eu vorbeam cu o vecină când s-a întâmplat nenorocirea, iar ea s-a aruncat de față cu fetița. Copila a venit plângând și m-a chemat, repetând că ea nu a greșit cu nimic, ea nu este vinovată. Copilul meu suferă enorm, pentru ea este mami. A crescut-o de la un an de zile. Pot dovedi tot ceea ce spun cu tot felul de filmulețe, cu convorbirile lor, dar și cu extrasele mele de cont, câți bani îi dădeam în fiecare lună”, a continuat Virgil Andrenoiu.

 

Pentru că nu are ce face cu fetița și nici nu poate renunța la muncă, a decis să-și ia fetița cu el pe vapor. Copila va locui cu tatăl ei de pe 14 decembrie până pe 3 ianuarie, când mama împreună cu soțul ei, vor termina tura, și ei fiind marinari, și vor lua fetița.

 

„Am găsit înțelegere la mama fetiței și mă bucur că soțul ei a fost de acord. Se vor ocupa ei de copilă și eu le voi trimite bani”, a încheiat Virgil Andrenoiu.  

 

Alina A. este încă internată la Spitalul Județean Suceava, în secția de Chirurgie, starea ei de sănătate fiind în continuare gravă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
O botoșăneancă s-a aruncat de la etajul trei, după o ceartă cu soțul marinar pe care îl părăsise

 

Centrele medicale ocolite de botoșăneni vor fi verificate de inspectorii DSP
O altă instituție aflată la datorie în perioada Sărbătorilor de Iarnă este Direcția de Sănătate Publică (DSP).
Renovarea Casei Memoriale „George Enescu” a fost finalizată - GALERIE FOTO
Consiliul Județean a finalizat o nouă investiție în domeniul cultural.
Director de la Botoșani și „comandamentul” de controale: Nu avem plan de amenzi
Directorul adjunct al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Botoșani, Ovidiu Arimițoaie, a anunțat în cadrul ședinței Colegiului Prefectural că vor fi demarate mai multe controale înaintea sărbătorilor de iarnă.
INEDIT în Centrul Istoric, înainte de Ziua României: Litere volumetrice de 2 metri cu denumirea orașului – GALERIE FOTO 
Orașul se pregătește intens de 1 Decembrie când va fi marcată Ziua Națională a României. Primăria vine cu prima surpriză pentru botoșăneni, amplasată în Centrul Istoric al orașului. 
5 instrumente indispensabile pentru proiectele tale de bricolaj
(P) Unii oameni iubesc bricolajul, pe când pentru alții este doar o activitate necesară. Indiferent în care din cele două categorii te regăsești, bricolajul devine o sarcină inevitabilă la un moment dat. Aceasta poate necesita mult timp și energie, mai ales dacă ești la început. Există o serie de instrumente ce îți pot face viața mai ușoară, având în vedere faptul că progresul tehnologic din ultimii ani a crescut semnificativ.
Programul casieriilor Nova Apaserv în minivacanța de Ziua Națională a României
Nova Apaserv a transmis programul casieriilor în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2023.
5 probleme intime ale bărbaților care nu ar trebui să fie tabu
(P) Într-o lume plină de tabuuri și prejudecăți, sănătatea intimă a bărbaților rămâne adesea neglijată. Este timpul să discutăm liber și să conștientizezi că problemele intime nu ar trebui să fie subiecte de neabordat. În rândurile următoare, îți prezentăm cinci aspecte sensibile ale sănătății tale, pe care ar trebui să le cunoști și să le discuți deschis.
Ploaie de controale înaintea sărbătorilor: Prefectul, apel către directori - Să fim vigilenți
Directorii instituțiilor deconcentrate de la Botoșani au fost convocați astăzi, 28 noiembrie 2023, în ședința ordinară aferentă lunii noiembrie.
Cum să limitezi pierderile de căldură în sezonul rece
(P) Odată cu venirea sezonului rece, este esențial să iei măsuri pentru a limita pierderile de căldură și a menține temperatura din interior la un nivel confortabil. Pe lângă starea de bine resimțită, vei contribui și la eficiența energetică a locuinței. Iată câteva modalități prin care poți reduce din pierderile de căldură.
Pompierii de la Botoșani au donat sânge pentru fetița arsă în explozie - GALERIE FOTO
Aceștia au lansat și un apel către botoșănenii dispuși să o ajute pe Ariana.
Cu bani în cont, directorii și profesorii stau cu mâna întinsă la părinți: În continuare, sunt școli și grădinițe care cer bani de la părinți
Cererile financiare adresate părinților de către unitățile de învățământ din municipiul Botoșani încă reprezintă un fenomen.
Întrebare la Primărie cu iluminatul din oraș care funcționează „alandala”: ziua aprins, noaptea stins
Seria interpelărilor din cadrul ședinței de Consiliu Local a început în mod tradițional cu intervenții din partea Ralucăi Curelariu, consilier local USR.
Poate cel mai apreciat preot din România despre moartea Alexandrei la Maternitate: Să știi că n-avea Raiul aer și și-a chemat o doză de aer
Părintele Constantin Necula a fost invitatul lui Mihai Morar la un podcast desfășurat la Chișinău.
ACUM: Aleșii locali dezbat problemele orașului în formulă completă – VIDEO & FOTOGALERIE
Consilierii locali au luat loc la masa dezbaterilor din sala Mihai Eminescu a Primăriei pentru ședința ordinară aferentă lunii noiembrie.
Autovehicule și localuri publice în vizorul polițiștilor: S-a lăsat cu amenzi
Polițiștii au avut sprijinul jandarmilor botoșăneni la toate controalele făcute.
Poliția Botoșani are o absolventă de excepție: Cea mai mare medie dintre toți noii polițiști ajunși la Inspectorat
 Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) a precizat ca botoșăneanca este pe locul 50 din 1.600 de elevi.
ACUM: Șefi noi la vămi, directorii convocați de prefect – FOTOGALERIE
Zeci de conducători ai unităților de stat se află la această oră la Palatul Administrativ, acolo unde s-a întrunit Colegiul Prefectural în ședința aferentă lunii noiembrie.
ANUNȚ Modern Calor: Probleme cu plățile on-line – Ce se întâmplă
S.C. MODERN CALOR S.A., anunță că în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, vor avea loc operațiuni de mentenanță asupra platformei informatice, motiv pentru care, serviciile on-line ale sistemului nu vor fi accesibile.
USR Botoșani: Salariile nesimțite ale șefilor Nova ApaServ puse la adăpost de PSD
PSD a demonstrat din nou, în ședința Consiliului Județean, că girează jaful de la Nova ApaServ. Prin votul majoritar de ieri, reprezentanții PSD au scos de sub incidența măsurilor de austeritate aprobate chiar de Guvernul lor, salariile de până la 20.000 de lei ale celor din conducere.
ASTĂZI: Casa unui botoșănean în flăcări, pompierii chemați de urgență
Pompierii au intervenit la timp și au reușit să stingă incendiul.
Sondaj
A fost politizată ediția din acest an a Balului Oamenilor de Afaceri?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Este un memoriu foarte amplu și bănuiesc că este un... provin informațiile de la un fost manager de la Nova Apaserv. Atât timp cât a fost acolo nu a rezolvat? Bănuiesc că este și frustrat acum și vă spun dvs. informațiile ce ...
answear.ro%20
inpuff.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9725 lei
USD
Dolarul SUA
4.5419 lei
CHF
Francul elveţian
5.1534 lei
GBP
Lira sterlină
5.7376 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.0556 lei
XAU
Gramul de aur
294.1024 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2544 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3086 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0036 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3433 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2044 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6669 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.8 o C
Dorohoi
1.3 o C
Bucecea
1.4 o C
Darabani
0.7 o C
Saveni
1.9 o C
Ştefăneşti
4.7 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.