Ştiri
Cătălin Silegeanu: Despre ipocrizia sistemului și analfabeții funcționali ai sistemului din secțiile de vot

Independentul care a candidat la Primăria Botoșani revine în spațiul public și acuză autoritățile că ”induc o viziune pesimista cu totul nejustificată prin refuzul  aprobării cererii de reverificare ale voturilor”.

Cătălin Silegeanu se îndreaptă către membrii BEC, dar și către președinții secțiilor de votare, cei care au completat greșit procesele - verbale, care au introdus voturile în sistemul electoral de vot.

 

Mesajul integral al lui Cătălin Silegeanu:

 

”Dragii mei, o sa încep prin a spune că ”cine are puterea, este tentat sa abuzeze de ea" Montesquieu). Asta susținea  Montesquieu prin anii 1750. Acum in anul 2020 ar fi trebuit să vedem  rezultatul exercitării unui drept constituțional. Acela al votului.

 

Când am intrat în această bătălie pentru interesul cetățeanului, pentru proiecte care ar fi trebuit de mult implementate,pentru o societate sigură, pentru un drum spre un viitor cu adevărat susținut de viziune ,nu am crezut că voi fi nevoit să lupt cu incompetența și obediența celor care ar fi trebuit să asigure desfășurarea în condiții democratice a votului.

 

Dar, ce fac autoritățile? Induc o viziune pesimista cu totul nejustificată prin refuzul  aprobării cererii de reverificare ale voturilor. Care este scopul? Cine sunt membrii BEC? Cine sunt președinții secțiilor de votare, cine sunt cei care au completat greșit procesele verbale, cine sunt cei care au introdus voturile in sistemul electoral de vot?

 

Ale cui marionete sunt acești oameni incapabili să înscrie niste cifre într-o căsuță?Cine sunt ei că să își permită aroganța greșelii?

 

Timp de 30 de ani  am auzit doar că suntem vulnerabili, că trebuie să fim flexibili, morali, sa ne reeducam in spiritul democrației. Să avem încredere și să nu cercetăm ,că asupra noastră vegheză sistemul.

 

După 30 de ani de democrație și libertate fara străzi asfaltate, fara iluminat, fara spatii verzi, fara curățenie, fara educație, sănătate și respect din partea sistemului, care mă obligă zi de zi să nu uit ce datorez societății și să îmi plătesc contribuțiile, astăzi Sistemul îmi arată că nu am drepturi.

 

El decide prin interpuși care are și nu  voie să verifice voturile. Voturile mi-au fost încredințate de către cetățenii care au crezut în proiectele mele. Nu doar că mi se încalcă drepturile că cetățean, dar,se încalcă dreptul tuturor cetățenilor care au fost împotriva lor.

 

Vor sa ne strivească vocea cu orice preț ,pe aceasta cale ii anunț pe toți cei care fac parte din sistem și care și-au bătut joc de cetățeni și încă își bat joc, că nu voi renunța până nu voi avea situația clară a voturilor de Consiliul local. Nu este vorba despre un post, este vorba despre viitorul cetățenilor .Este vorba de adevăr, un adevăr care multi se teme.

 

Reprezentantii  autorităților și împuternicitii sistemului platiți din banii noștri, ai cetățenilor, ar trebuie să dețineți vei trei de "i" despre care face vorbire Cristi Danilet in Corupția și Anticoruptia din sistemul juridic... poate ar trebui sa fie aduși cei trei de "i" și la cunoștință celor care reprezintă autoritatea in Județ.

 

Să fiți Imparțiali, Independenți și Integri… Dar ați demonstrat împreuna cu toți șefii voștri de partid că nu dețineți moralitate, educație, spirit civic, nu aveți conduită echidistanta și acționați după cum că sunt susținute interesele în funcție de cei care vor doar să vă folosească.

 

Într-o singură frază... v-ați făcut "nevoile fiziologice" pe votul cetățenilor și pe drepturile lor”.

 

loading...
Cătălin Silegeanu: De peste 24 de ore nu avem nicio reacție fermă din partea autorității statului!
Cătălin Silegeanu, mesaj pentru botoșăneni: Am decis să depun cerere de renumărare a voturilor la CL

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Un nou gest de excepție al GENIULUI botoșănean: Este mai greu să faci istorie decât să povestești istorie - GALERIE FOTO
Un eveniment de înaltă ținută, chiar dacă marcat de pandemia pe care o străbatem, a avut loc vineri, și l-a avut în centru pe geniul neurochirugiei românești, născut la Darabani.
Comunicat de presă DSVSA: Au fost stinse cele două focare de pestă porcină africană de la Santa Mare
1.În  contextul evoluției alarmante a Pestei Porcine Africane  pe teritoriul României, se impune asigurarea unei permanente stări de alertă în activitatea de prevenire și combatere a bolii, atât prin intervenția serviciilor veterinare cât și prin colaborarea deținătorilor de porcine.
Victimele colaterale ale COVID-ului, lider politic: Zilnic mor oameni pentru că nu au acces la serviciile medicale
De la izbucnirea pandemiei de COVID botoșănenii, și nu numai, au fost privați de unele servicii medicale.
Declarații la ancheta epidemiologică la Botoșani: Au fost soți și soții care au spus că nu s-au întâlnit în casă
Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani efectuează anchete epidemiologice la foc continuu.
Paradoxul Covidului! Pacient de 98 de ani vindecat, alții au scăpat deși aveau cancer: La terapie intensivă, tineri fără alte boli
Acest virus care a zguduit întreg mapamondul în anul de neuitat 2020, continuă să surprindă medicii și specialiștii, prin modul în care pacienții infectați luptă cu boala, sau nu.
ASTĂZI: Tânăr reținut de polițiști după un scandal de pomină în trafic
Polițiștii au emis astăzi ordonanța de reținere. 
Un tânăr de 19 ani i-a furat geanta unei botoșănence
Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror. 
Mesaj RO-ALERT la Botoșani: APEL către oameni să se protejeze – Nivelul de răspândire este ridicat
În urmă cu puțin timp botoșănenii au primit un mesaj prin sistemul RO-ALERT.
Comunicat de presă DSVSA: Se impune asigurarea unei permanente stări de alertă în activitatea de prevenire și combatere a Pestei Porcine Africane
1.În  contextul evoluției alarmante a Pestei Porcine Africane  pe teritoriul României, se impune asigurarea unei permanente stări de alertă în activitatea de prevenire și combatere a bolii, atât prin intervenția serviciilor veterinare cât și prin colaborarea deținătorilor de porcine. Informăm opinia publică că prin 2 Note de Serviciu a fost modificata Procedura specifica privind prevenirea si controlul pestei porcine africane ,cu aplicarea sa unitara in toate judetele tarii.
Loading...
Expoziție de fotografie la Memorialul Ipotești în luna noiembrie
Memorialul Ipoteşti readuce în luna noiembrie 2020 pe simezele sălii de expoziţii temporare Horia Bernea a Memorialului Ipoteşti expoziţia de fotografie Elegie a artistei-fotograf Marie Maurel.
PRIMA zi de scenariu roșu la Botoșani: Cafea pe ploaie doar la terasă, botoșănenii cu măști și polițiștii printre ei – GALERIE FOTO
Municipiul Botoșani se află începând de vineri, 30 octombrie 2020, în așa numitul scenariu roșu. Încă de joi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a adoptat o serie de restricții valabile pe o perioadă de 14 zile.
ANUNȚ Consiliul Județean convocat pentru alegerea vicepreședinților
Președintele Consiliului Județean Botoșani, în conformitate cu prevederile 178 alin. (2) și art. 179 alin. (1) și alin. (2) lit. b) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, convoacă:
ANUNȚ Convocare ședință extraordinară a Consiliului Județean pentru depunerea jurământului supleanților
Președintele Consiliului Județean, în conformitate cu prevederile 178 alin. (2) și art. 179 alin. (1) și alin. (2) lit. b) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, convoacă Consiliul Judeţean în şedinţă extraordinară, pentru data de 04 noiembrie 2020, ora 10:00, în Sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor “Nicolae Iorga” Botoșani, mun. Botoșani, str. Marchian nr. 5.
Roxana Țurcanu, atac către Guvern cu restaurantele închise: Angajații au copii, rate, oamenii aceștia din ce trăiesc?
Roxana Țurcanu a fost prezentă la conferința de la sediul Pro România și a vorbit despre cât de afectată este industria HORECA în acest moment criticând modul cum a acționat Guvernul Orban.
Loading...
Polițiștii intensifică controalele în Botoșani , un nou val de amenzi date în ultimele 24 de ore
Pe raza județului Botoșani, sub autoritatea Instituției Prefectului, în perioada stării de alertă au fost organizate acțiuni în sistem integrat cu celelalte structuri teritoriale ale M.A.I , precum și cu  sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției de Sănătate Publică, DSVSA și ITM, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei.
Ziua cu cel mai negru bilanț: 6.546 de  cazuri noi și peste 100 de decese – SITUAȚIA pe țară
Până astăzi, 30 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 235.586 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 167.897 de pacienți au fost declarați vindecați.
Școlile din cele două municipii și din trei comune în scenariul roșu – CUM se învață în celelalte unități de învățământ
 Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoșani monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel judeţean, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din fiecare localitate.
ASTĂZI: Zeci de noi cazuri de coronavirus la Botoșani, doi botoșăneni morți
Autoritățile sanitare de la Botoșani au făcut publică situația la zi a pandemiei de coronavirus pe plan județean, în buletinul care este transmis zilnic la ora 13:00.
Explozie de cazuri de COVID, Mihaela Huncă cere demisia Guvernului Orban: Este depășit
În cadrul unei conferințe de presă, Mihaela Huncă i-a cerut Guvernului Orban să-și dea demisia din cauza modului cum a gestionat pandemia de COVID.
ATENȚIE, nu doar covidul te bagă în izolare: LISTA bolilor și spitalul din Botoșani care va prelua pacienții
Guvernul a aprobat aseară lista bolilor infectocontagioase pentru care bolnavii intră în izolare.
Dl Siligeanu ar trebui sa citeasca ce trebuie, nu tratate de drept!!! cum ar fi ghidul presedintilor BESV sau legea 115/2015 pentru a intelege cu adevarat cum sunt organizate alegerile locale (unde chiar si dansul a participat). De asemenea el ar trebui sa inteleaga ca presedintii si loctiitorii sunt oameni apolitici si pt 1000 de lei isi fac "nevoile fiziologice" pe orice influenta din partea oricarui candidat!!! Greselile din PV se datoreaza oboselii! Din nou ne dam seama ca el habar nu are de legislatia electorala si nu stie probabil ca putea sa asiste la numararea voturilor dintr-o sectie de votare precum si la desfasurarea alegerilor. Astfel ar fi vazut cum e sa stai peste de 12 ore printre tot felul de cetateni si sa vada cum iti sug si ultima picatura de energie pt ca sunt necunoscatori, ( p r o s t i ) intocmai ca el. Dar nah poate ca sectiile de votare nu au scaune de Porsche si de asta......
1 octombrie 2020, 09:53
astratex.ro
Sondaj
Credeți că o vom duce mai bine după alegerile din 27 septembrie?
Da
Nu
Va fi la fel
Declaraţia zilei
”Prietena mea e româncă. Fetele din zona mea, Los Angeles, sunt foarte frumoase, dar caracterul lor e… special. Nu neapărat în sensul bun”,Sebastian Dobrincu, milionarul din Silicon Valley, originar din Botoșani  ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8743 lei
USD
Dolarul SUA
4.1768 lei
CHF
Francul elveţian
4.5595 lei
GBP
Lira sterlină
5.4111 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0006 lei
XAU
Gramul de aur
251.6793 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2444 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3269 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9377 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1343 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1785 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6545 lei
Vremea
astăzi
Botosani
5.0 o C
Dorohoi
5.0 o C
Bucecea
5.0 o C
Darabani
5.0 o C
Saveni
5.0 o C
Ştefăneşti
5.2 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.