Interviuri
INTERVIU Răzvan Rotaru: Conducerea partidului ar putea să dea mai multe explicații. Am votat pentru, este un vot public, am înțeles că sunt înregistrări

În doar două luni de la debutul mandatului de parlamentar, Răzvan Rotaru a reușit să intre în atenția presei naționale printr-un punct de vedere mai... aparte privitor la proteste, față de al majorității colegilor. Iar la Botoșani a fost unul dintre cei care în interiorul filialei a criticat vehement refuzul unor lideri ai organizației PSD de a-i da ”undă verde” lui Cosmin Andrei să ocupe funcția de secretar de stat. Cum a gândit deputatul Răzvan Rotaru în aceste două probleme, dar și alte lucruri poate inedite, le aflăm în rândurile următoare.

Prietenia cu Macaleți? Nu a contat deloc pentru că, dacă ar fi contat, probabil că aș fi fost pe un loc mult mai în față

 

-    Multă lume, după ce vede că o anumită persoană ajunge parlamentar, afirmă ceva de genul: ”a ajuns și ăsta parlamentar”. Cum a ajuns Răzvan Rotaru parlamentar?
-    Am ajuns parlamentar datorită muncii în partid de 14 ani. Am fost președinte al organizației de tineret. Cred că am condus-o nu bine, foarte bine. Am fost vicepreședinte la nivel național al organizației de tineret, am fost cel care am avut foarte multe acțiuni în perioada în care am fost președinte și am fost unul dintre cei mai vocali din partid împotriva fostului PDL și sunt trup și suflet pentru acest partid. Am muncit la orice oră din zi și noapte pentru partidul ăsta, necondiționat.

 

-    Unii social-democrați și nu doar social-democrați pun susținerea de către PSD a candidatului Răzvan Rotaru pe seama prieteniei, a apropierii dintre dvs. și președintele Consliului Județean.
-    Am mai auzit asta.

 

-    A contat?
-    Nu a contat deloc pentru că, dacă ar fi contat, probabil că aș fi fost pe un loc mult mai în față. Locul 4, după cum bine știți, nu era un loc sută la sută eligibil în perioada campaniei electorale. Toată lumea spunea că nu este un loc sută la sută eligibil, era un loc 60%, să spunem, eligibil. Iar faptul că dl Macaleți nu s-a băgat și nu a vorbit cu absolut nimeni pentru a mă susține este un lucru pe care l-a făcut fiindcă dumnealui a vrut să vadă exact ce susținere am în interiorul partidului. Și pe această cale le mulțumesc tuturor colegilor care au fost alături de mine, m-au susținut și m-au votat în cadrul conferinței județene și am ajuns pe listă, pe locul 4.

 

OUG 13/2017: Nu am fost de acord fiindcă s-a dat la acea oră târzie în noapte și cu acel prag de 200.000 de lei

 

-    Ați avut o luare de poziție care a suprins oarecum acum vreo trei săptămâni, când s-au declanșat protestele împotriva vestitei ordonanțe 13. Ați spus că oamenii au tot dreptul să protesteze.
-    Mi se pare normal să aibă lumea dreptul să iasă în stradă și să protesteze, cum ar trebui și noi acum să protestăm pentru că președintele României a dobândit șase case ilegal. Normal așa ar trebui.

 

-    Una sau două sunt sigur ilegale, restul se mai discută.

interviu razvan rotaru-    Tocmai a pierdut ieri sută la sută o casă și trebuie să returneze și o sumă exorbitantă, undeva la 300.000 de euro. Deci, eu cred că dreptul de a ieși și a protesta... dacă îmi aduc bine aminte, am ieșit și am protestat împotriva Guvernului PDL tocmai aici, în fața Prefecturii, cred că este un lucru democratic. În 1989 am ieșit pentru democrație și nu cred că este un lucru rău sau greșit dacă a ieșit cineva să protesteze pentru un anumit subiect pe care crede că are dreptate.

 

-    Nu v-a adus deservicii această poziție exprimată public?
-    Timpul le va dovedi pe toate. La momentul acesta este posibil să am deservicii. Și în interioriul partidului poate sunt colegi supărați pe mine că am avut acea luare de poziție, numai că eu am zis în felul următor: nu am fost de acord fiindcă s-a dat la acea oră târzie în noapte și cu acel prag de 200.000 de lei, cele două lucruri. Acesta a fost punctul meu de vedere. Eu cred că, dacă acea ordonanță era discutată mult mai aprofundat, cu toți factorii decizionali, cu toate organismele, cu ONG-uri, dezbatere publică pe o lună de zile, cred că ar fi trecut alt fel. Este punctul meu de vedere. Faptul că s-a dat la o oră târzie, asta a nemulțumit lumea. Era și pragul acela de 200.000 de lei... d-le am favorizat pe X sau pe Y, cu toate că, dacă v-ați uitat în Botoșani, erau favorizați tocmai oameni ai PDL-ului, nu era un PSD-ist acolo. Dar asta este, nu cred că acesta este subiectul important. Bine că s-a abrogat și că s-a terminat acest scandal.

”Cu siguranță voi candida”

-    Dar vi s-a reproșat în partid?
-    Nu, am înțeles că au fost câteva voci care nu au fost de acord cu luarea mea de poziție și am zis că este un punct de vedere personal. Nu am atacat Guvernul, n-am atacat partidul. Nu voi ataca niciodată partidul pentru că provin din acest partid și nu pot să atac niciodată partidul, conducerea partidului, pentru că este aleasă, s-a votat, am votat cu toții. Nu am fost de acord cu cele două lucruri, atâta tot.

 

-    Apropos de vot pentru conducerea partidului, de ce nu se organizează alegeri la PSD Botoșani? Este o conducere interimară de prin vară.
-    Da, dar din ce am înțeles se vor organiza. Până în luna mai cu siguranță se vor face alegeri în toate organizațiile din țară.

 

-    Și aveți gânduri de vreo candidatură?
-    La momentul acesta n-aș putea să spun că am vreun gând de candidatură, dar nu voi candida la momentul acesta, la funcția de președinte. Deocamdată eu sunt membru pentru că nu am avut voie să am funcție în cadrul partidului până pe 11 decembrie deoarece eram comisar șef la Garda de Mediu și eram incompatibil. Acum, pentru că sunt deputat, fac parte din Biroul Permanent Județean, dar fără drept de vot. La următoarele alegeri care vor avea loc, cu siguranță voi candida pentru o funcție de vicepreședinte.

 

”E păcat, pentru că eu am fost tot timpul cel care am susținut și am încercat să susțin câți mai mulți tineri să ocupe funcții”

-    De ce durează atât desemnarea unui prefect la Botoșani? Sunt de acum trei luni de la alegeri.
-    Niciodată nu m-a interesat niciodată să vedem pe cine punem prefect și nu cred că este de datoria mea să văd cine este și cine nu este prefect. Am spus-o de fiecare dată și în interiorul partidului: pe mine nu mă interesează numirile astea, ”hai să vedem pe cine punem prefect”. Nu, eu cred că aici conducerea centrală trebuie să găsească un om întrucât, cu siguranță, are niște referințe privind acest subiect și să aleagă pe cine crede că este mai în măsură să ocupe această funcție.

 

-    Cum se face că Botoșaniul nu are nici un secretar de stat, nici un ministru, cu toate că obținut al șaselea cel mai bun scor pe țară la alegerile parlamentare?
-    Mă depășește acest subiect. Am văzut că a apărut și în presă că am avut o luare de poziție. Eu cred că, conducerea partidului este în măsură să dea mai multe explicații pe acest subiect.

-    Conducerea de la Botoșani sau de la București?
-    De la Botoșani pentru că funcțiile de secretar și subsecretar de stat sunt politice. A fost un vot în interiorul partidului, un vot legal, în care un coleg de-al nostru nu a reușit (Cosmin Andrei – n.r.), i-au lipsit două voturi să ajungă. Să ajungă, să fie propus pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Comunicațiilor. Nu a obținut acel vot și, în consecință, va rămâne în continuare viceprimar. E păcat, pentru că eu am fost tot timpul cel care am susținut și am încercat să susțin câți mai mulți tineri să ocupe funcții, să li se acorde o șansă pentru că sunt sigur că avem foarte mulți tineri valoroși. Dar dacă nu îi punem în valoare nu vom reuși să facem acea schimbare de care uneori suntem acuzați.

 

-    Tocmai de asta s-a iscat și această întreagă discuție: nu este ciudat ca organizația ta să voteze împotriva promovării tale pe o funcție destul de importantă? În condițiile în care nici nu ai oameni acolo.
-    Este adevărat, v-am spus, punctul meu de vedere este că, conducerea partidului ar putea să dea mai multe explicații pe acest subiect. Eu am votat pentru, este un vot public, am înțeles că sunt înregistrări, deci mai multe nu are rost să discut pe acest subiect.

 

”Puteți să o înrebați pe d-na președinte”

-    Dar cu Lidia Onofrei știți ce s-a întâmplat? Că a fost numită secretar de stat și după patru zile a fost destituită.
-    Am citit în presă, este un foarte bun profesionist. Am înțeles că erau tot felul de discuții că n-ar fi membru PSD. Eu, din ce știu, această d-nă este o foarte bună profesionistă acolo, la Ministerul Sănătății. Tot așa, din auzite, discutând cu primarii, este un om care s-a aplecat către toți primarii. Nu există la dumneaei coloratură politică, femeia pur și simplu își face treaba. Atât cât au avut nevoie la minister, am înțeles că d-na a fost mai mult decât deschisă pentru colaborare cu toți primarii din județul Botoșani. Nu cred că ar exista un primar care să poată spună: pe mine n-a vrut să mă ajute că eu sunt de la alt partid.

 

-    Am o ultimă întrebare care e mai mult o curiozitate: de ce nu mai organizează PSD Botoșani conferințe de presă?
interviu deputat razvan rotaru-    La fel, nu vă pot spune, nu sunt eu în măsură să iau această decizie. Nu s-a discutat într-un for decizional și nu cred că pot să vă răspund. Puteți să o înrebați pe d-na președinte, eu nu am nici un fel de problemă în a se ține conferințe de presă, este un lucru normal, ar trebui să se țină, dar poate conducerea va decide să se reia.

 

-    Dar în calitate de deputat nu puteți?
-    Voi propune la Biroul Permanent Județean, voi propune să organizăm săptămânal acea conferință de presă vinerea, așa cum era stabilit de fiecare dată.

 

-    Adică, fac liberalii, care sunt în opoziție și nu face PSD-ul care are șapte parlamentari? E ciudat.
-    Da, este un lucru care nu cred că dă bine, e adevărat, noi trebuie să venim și să le spunem oamenilor ce facem în Parlament pentru că, chiar suntem activi în Parlament și nu am plecat să dormim în Parlament.  

 

A consemnat Sergiu BĂLĂȘCĂU

loading...
INTERVIU Răzvan Rotaru : „Poate am să preiau şi partidul”
Avem confirmarea: Şefii PSD Botoşani s-au opus numirii vicelui Andrei secretar de stat, judeţul a pierdut postul

 

Directorul de la Casa de Pensii, MĂRTURII din iadul COVID: În prima fază simptomele au fost cumva neclare…
Unul dintre botoșănenii care au contactat temutul virus care i-a ținut în case pe oameni două luni de zile, este Ioan Buzilă, unul dintre cei mai experimentați directori de instituție publică de la Botoșani.
Familia Cenușă retrasă în cele două luni de IZOLARE pandemică! INTERVIU cu fata cu voce aur a Botoșanilor: Mulți spun că nimic nu va mai fi ca înainte
Asemenea milioanelor de oameni care au stat izolați în propriile locuințe pentru o îndelungată perioadă și Botoșaniul a fost „paralizat” din punctul de vedere al promenadei. Fiecare familie a încercat să traverseze această perioadă cât mai lin cu putință și cu un factor de stres menținut la nivel cât mai redus.
INTERVIU Monica Adăscăliței, noul director al DSP Botoșani: Sper că putem face ceva să salvăm Spitalul Județean
La câteva ore de la primirea ordinului de ministru în care a fost numită director executiv cu caracter temporarar în fruntea Direcției de Sănătate Publică (DSP), ziua Monicăi Adăscăliței s-a transformat într-un maraton profesional.
INTERVIU Academician Leon Dănăilă: ”Am depus un jurământ care trebuie respectat. Da, uneori plătim cu viața, dar asta ne este meseria”
Cunoscut ca Doctorul fără de arginți al zilelor noastre, despre medicul Leon Dănăilă, născut la Darabani, se spune că a efectuat în întreaga viață peste 40.000 de operații pe creier, cele mai multe dintre ele de o complexitate uriașă. 
INTERVIU Amitabh Vardhan, CEO Cine Grande: Iubesc orașul acesta; La Botoșani este cinematograful vieții mele, al carierei mele
Spre sfârșitul anului trecut Cine Globe a lansat cardul de fidelitate prin care o parte a cheltuielilor făcute de botoșăneni la cinema li se înapoiază. A făcut-o în prezența directorului general mondial ”Cine Grand”, Amitabh Vardhan, artizanul construcției multiplexului de la Uvertura Mall, care tocmai a fost inclus în Top 10 CEO de către Industry ERA Magazine. Despre amintitul card, despre investiția de la Botoșani și despre altele citiți în interviul de mai jos.
Povestea fetei care a vrut să zboare cu aripile altcuiva: Alegerea mea este să rămân sinceră și liberă, asta mă scoate din mulțime, din tiparGALERIE FOTO & VIDEO
A fost mereu copilul teribil al folkului românesc. Impresionantă, surprinzătoare, imprevizibilă. Cu o voce matură, purtătoare de tulburătoare mesaje, a călătorit cu chitara în spate, adunând trofee, prieteni, întâmplări.
Legenda Văduvei Negre și romanul incitant al unei botoșănence: Mi-am imaginat cum trebuie să fi fost viața celei după care niciun bărbat nu a mai putut iubi
Între poezie și proză, coboară din când în când în suburbiile sufletului. Cercetează durerea aproapelui, studiază comportamentul deviant al femeii, dar nu o face doar din cărți, ci stând uneori pe marginea prăpastiei. Acolo unde prea puțini îndrăznesc... 
INTERVIU - Olimpica de la Seminar campioană la tir sportiv: Fiecare foc e diferit și se simte altfel
Cum se naște o campioană? Câtă muncă și, mai ales, câtă determinare se află în spatele unui succes? Într-un timp în care tinerii sunt priviți cu neîncredere, descoperim la ei adevărate lecții de viață. Despre ce înseamnă să urmezi visul fără să aștepți ca altcineva să ți-l construiască.
FEMEI PUTERNICE: Afacerea născută din durere, două surori care și-au îngropat câte doi copii au succes cu o făbricuță de produse naturale – GALERIE FOTO
Nicio mamă nu ar trebui să se afle în urma unui sicriu pentru a-și conduce copilul pe ultimul drum. Și nu o dată. Ci de două ori. Astfel de tragedii, inexplicabile și de neînțeles în orânduirea firească a lumii noastre, cu oameni care mor tineri, la doar două decenii de viață, usucă inimile mamelor care își poartă doliul până la apusul vieții lor. Pentru că niciodată viața lor, așa cum o trăiau înainte, nu va mai avea același sens.
inpuff.ro
Loading...
FEMEI PUTERNICE: Polițistă din Botoșani SINGURA din țară premiată la 21 de ani cu Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincție din Poliția Română: FOTO&VIDEO
Probabil că talentul de a ieși în evidență și tăria de caracter a unor persoane nu țin cont de vârstă. Sunt calități native. La doar 21 de ani, o polițistă din Botoșani este singura din România care a fost premiată la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu „Emblema de Onoare”, cea mai înaltă distincție din Poliția Română.
FEMEI PUTERNICE din Botoșani: Cornelia Bordianu, antreprenoarea cu hotel în Lisabona care a condus afaceri din Cipru până în Brazilia: Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj - FOTOGALERIE
”E o rușine pentru mine să spun că sunt din Portugalia. Sunt din Botoșani dragii mei. Bine v-am găsit, este o plăcere, este un moment emoționant. Am început după revoluție cu mici companii, testând, încercând și luptând bineînțeles. Am ieșit din zona de confort. Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj, cu mai multă flexibilitate”. Au fost cuvinte spuse cu lacrimi în ochi de Cornelia Bordianu, o femeie de afaceri plecată în 1997 din Botoșani și revenită în oraș cu ocazia lansării filialei județene a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani: Daniela Șfaițer, doamna etalon a Botoșaniului: Dacă nu ai suflet, nu faci nimic GALERIE FOTO
Din seria femeilor puternice de la Botoșani, astăzi este despre Daniela Șfaițer. O doamnă care probabil nu are nevoie de foarte multe cuvinte de prezentare. Este recunoscută dacă apare în public și asociată cu imaginea soțului. Cei care au cunoscut-o personal cunosc sentimentul pe care-l oferă Daniela Șfaițer, femeia care te hipnotizează prin felul ei de a fi.
Gelu Graur, posibil candidat la Primăria Botoșani din partea USR (?!): Degeaba ne revoltăm pe Facebook, degeaba ridicăm pumnii către cerGALERIE FOTO
La nivel de Botoșani, când vine vorba despre ieșit în stradă, ne vine în minte cuplul Gelu Graur – Sînziana Secrieru. Nu a fost protest împotriva vreunei ordonanțe (de orice fel) la care să nu fi fost în stradă în semn de revoltă. Cei doi au fost printre botoșănenii gazați anul trecut pe 10 august 2018. Tot ei au aprins o lumânare și au plâns în față la Colectiv. Iar exemplele pot continua.
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani! Mirela Saucă, femeia politician cu carieră proprie și familie: În spatele unei femei de succes stă un bărbat flămând :))
O femeie cu o voce este în definitiv o femeie puternică. Într-o lume care le aparține încă bărbaților, mai ales la nivel de decizie, există femei care le sunt adversari egali și care pot face față oricăror provocări. În unele cazuri, mai bine chiar decât sexul tare. Și la Botoșani sunt femei puternice. Pe multe dintre ele avem ocazia să le vedem și să le ascultăm. Altele preferă să strălucească în propriul con de umbră, mai puțin expus ochiului critic al societății.
Loading...
INTERVIU: Cristian, inspector de 30 de ani într-o instituție (încă) îndrăgostit de Cenușăreasa pe care i-au interzis-o și părinții – GALERIE FOTO
Se poate spune că a iubit-o încă de când nici nu știa ce înseamnă iubirea. I-a intrat pe sub piele, direct în sânge, ca un microb de care nu te mai poți descotorosi și nu l-a mai părăsit nicio clipă. I-a simțit prezența prima dată pe când avea probabil patru ani. Atunci și-a privit prima dată, în ochi, pasiunea.Pictura!
INTERVIU: Dr. Bogdan C.S. Pîrvu: Până să ajungă la psiholog sau la medic, preotul este foarte important
De foarte multe omul își creează boala, se spune, iar adevărul nu este departe. Medicul psihiatru Bogdan C.S. Pîrvu, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati, spune că atât psihologii, cât și medicii și preoții, trebuie să fie pregătiți pentru a prelua problemele complexe cu care se confruntă societatea de astăzi.
INTERVIU Tânărul de la alianța care a produs marea surpriză a alegerilor: Am vrut să emigrez de vreo două ori. Așa am ajuns în politică
Marea surpriză a alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 au fost tinerii din Alianța 2020 USR – PLUS care s-au clasat pe podium și au fost la un pas să depășească partidele istorice de pe eșichierul politic românesc.
INTERVIU: Învățătoarea din municipiu care de peste 20 de ani merge zilnic la țară, și-n cizme de cauciuc,pentru a forma generații – Sunt fiica satului
Cineva spunea că învățătorii au trei iubiri: iubirea de a învăța, iubirea față de elevi și iubirea de a le aduce pe cele două împreună. Ana - Maria Zbanț este învățător de 25 de ani, iar de 21 de ani face zilnic naveta. Iubește copiii cei mici și susține că acum nu îi mai este greu să parcurgă zilnic aproape 20 kilometri. 
INTERVIU: CINE este cu adevărat botoșăneanul care a fost văzut de peste 1 milion de oameni – GALERIE FOTO  
Daniel Câșlariu a ieșit din mulțime pentru prima dată la marșul auto care a avut loc pe 9 aprilie 2019 în județul Botoșani. Are 29 de ani și s-a născut în comuna Trușești. S-a evidențiat în urma mesajelor pe care le-a transmis la manifestații publice și care au prins mai ales în rândul tinerilor. Deși, spune el, au fost și botoșăneni cu ani mulți în buletin care l-au oprit pe stradă pentru a-l felicita pentru curajul de a se implica.  
INTERVIU cu una dintre cele mai iubite profesoare din Botoșani, care de 12 ani colorează viața elevilor: Îmi imaginez că în bănci sunt copiii meiFOTOGALERIE
„Felul cum este profesorul este mult mai important decât ceea ce predă el" – anonim.Astăzi este despre un profesor iubit de elevi poate și prin prisma materiei pe care o „predă”. Talida Grunzac este profesor de Arte Plastice la Colegiul AT Laurian și de-a lungul anilor a înțeles că elevii trebuie respectați, sprijiniți și iubiți.
Ma tu nici sa scrii nu stii, doar nu ai facut degeaba scoala la sportiv, aveti noroc ca va scriu altii comunicatele de presa ca daca va ia la dictare careva luati nota 2.
22 mai 2017, 09:48
Alooo,domnul parlamentar!!! Dumneata trebuie să ții conferințe de presă singur și să spui cetățenilor care te-au trimis la căldurică cu ce te ocupi la București ,că la Botoșani tot timpul te-ai certat cu toată lumea la modul cel mai golănesc cu putință. Era să-ți trimiți parintele la pârnaie pentru vorbe spuse aiurea. Nu ai învățat nimic din ceea ce ți s-a întâmplat de-a lungul timpului?
21 aprilie 2017, 21:09
Ce ai facut tu ma panarama?????Ai protestat imptotriva PDL-ULUI????SERIOS????Eu am atunci in fata prefecturi si pe trotuarul mic de langa teatru in fiecare zi,era un ger afara cumplit si asa am mers sa protestez si eu si vecinii mei ,iar tu panarama ce esti spunele adevarul oamenilor ca noi nu te am vazut sa vociferezi,stateai in spatele nostru si impreuna cu cativa de ai tai din PSD beai tarie sa te incalzesti,te durea undeva ca ceilalti striga de numai pot si sunt inghetati de frig,asta o poate confirma oricine a fost atunci la proteste dar se vede si pe foto si filmarile de atunci trompeta ce esti.....NU TE MAI DA MARE REVOLUTIONAR,PANARAMA MASCULINA CE ESTI.Esti un oportunist exact ca toti lingai psd si ai fost atunci acolo ca dupa sa ti se dea si tie postul caldut de acum.
9 martie 2017, 10:30
Da unde s-a rafinat doina, la spalat blide cat era menajera? Pupatori de dosuri PSDiste, macar aveti bunul simt sa nu mai bateti campii pe aici! Nu vedeti ce elite ati trimis in Parlament? Niste nulitati jalnice! Si mai asteptam ceva bun si pentru judetul asta amarat! Cu asa exemplare la defilat, ninik!
27 februarie 2017, 20:58
Ti-a pus partidul ba Razvane o palarie asa de mare pe cap de umbresti si pe cei din jur. Esti 0 barat fara partid si fara sprijinul lui Macalet. In timp ce Doina alearga pentru primari la Bucuresti tu te plimbi cu masina pe la cafele prin targ. Las-o moarta! Mare greseala au facut cand te-au luat langa ei, soldat fidel nu mai esti ai dat cu bata in balta si vad ca dai in continuare.
25 februarie 2017, 16:53
Domnule, DoamnaCu tot respectul va rog sa opriti distrugerea echipei PSD din Botosani.Va atentionez asupra urmatoarelor lucruri:-Domnul Razvan nu are o imagine atat de buna pe cat este necesar pentru a conduce partidul, are un anumit segment de populatie care il apreciaza dar este segmentul cel mai fragil-Doamna De Fier pe care se aude ca vreti sa o faceti sefa are o imagine negativa,este perceputa ca imorala,perfida etc.-Doamna Doina este cea care a adus acestei echipe plusvaloare, este bine perceputa de toate segmentele de populatie este considerata fina, rafinata ,lumea apreciaza precum ca ar fi singura din PSD care se apleaca asupra problemelor oamenilor si care ajuta efectiv oamenii etc.Pentru a nu va minimaliza sansele pe viitor, lasati echipa asa cum este ea.Daca schimbati liderul de la varf ,pierdeti un important echilibru al echipei actuale. pierdeti multi oameni!Si nu uitati,,Bulgarele se rostogoleste,,Domnule Macaleti:Adevarata forta a unui lider izvoraste din capacitatea de a-i face uniti pe ceilalti.Opriti jocurile(nu vreau sa cred ca dumneavostra le faceti)!
25 februarie 2017, 07:53
Stie tot satul Uiane,numaitu nu crezi Ioane!!!!Dar tre sa mori prost Ioane ca deja prostia ai facut 0 cnad ti-ai lasa t casa si nevasta
25 februarie 2017, 03:03
Vad ca distrugeti partidul dupa ce v-au dat girul asa multi oameni.Va jucati cu focul.O sa ajungeti precum taranistii,,,
24 februarie 2017, 20:56
Inca o miscare "inteligenta" a "cuplului" mefistofelic Hunca-Rotaru. Accederea pe pozitia de parlamentar clar nu a adus nici un aport IQ-ului exului comisar. Tot sofer a ramas. Doar ca a schimbat sexul pasagerului. Ce activitate parlamentara? Cateva comunicate de presa facute de "strategul" roscovanu inseamna asa ceva? E gargara iedtina de cea mai joasa speta. Ca de fiecare data Rotaru e total pe dinafara subiectului si emana doar niste aberatii. Pozitia despre care vorbeste era DEJA OCUPATA tinere revolutionar! Si stiai bine lucrul asta. Ce-ti mai place shaorma....si spritul
24 februarie 2017, 19:36
Mare dreptate au antecomentatorii mei. Ma bucur ca v-ati dat seama care este definitia perfidiei, a urii si a dezbinarii in partid. Tovarasa general e doctor doar in asa ceva!!! Ar sfasia gatul oricui pentru a accede pe pozitia de presedinte, iar Rotaru e un partener de incredere in intretinerea si perpetuarea acestei "pofte"
24 februarie 2017, 18:28
Aceasta Ana Pauker este o perfidie si o lacomie iesita din comun. A spaguit tot sistemul de invatamant, s-a folosit de barbati ca sa ajunga din conditia mizera de profesoara amarata la liceul sportiv o mare doamna. Este oribila.
24 februarie 2017, 16:15
Adevarata manipulare este facuta de Cruela care doreste functia in partid de mult timp, de vreo 2 ani. Si a facut tot ce este posibil. Ea este piaza rea a partidului. Datorita ei nu mai este nici Ovidiu Portariuc. Razvan oricum ar fi fost. Ea este raul care trebuie eliminat
24 februarie 2017, 16:12
Minte cu nerusinare Rotaru....Doamneee oare te auzi ce prostii si minciuni spui? La Garda de Mediu cum ai ajuns? Cred ca ti a sters creierul cineva cu burelete! Chiar nu mai tii minte? Intr-adevat, d -l Macalet impreuna cu Rotaru au sunat la toti cei care trebuiau sa l voteze ptr un loc eligibil la parlamentare. Rusine sa ti fie la cate prostii spui. Cand faceaiscoala de soferi habar nu aveai ce e cu tine. Lasa sa te laude altiu, nu tu!
24 februarie 2017, 15:36
Felicitari Răzvan Rotaru! Nu te lasa călcat in picioare si nu te cobora la nivelul lui Federovici
24 februarie 2017, 14:37
Ii recomand d lui Razvan sa faca ceva treaba , ca fara Macalet este zero, iar d nul Cosmin,il invit pe str. Primaverii si Sucevei sa vada cum arata cu gropi ,cu sine de tramvai sarite,o rusine de oras , apoi sa te gandesti la Bucuresti....e foarte mult...asa ca ptr tinerii ca ei , la treaba sa vedem fapte , apoi functii.
24 februarie 2017, 14:09
Bravo domnule RotaruEsti un soldat disciplinat. Respecti cu sfintenie ordinele mentorilor de a reintregi gasca lui Portariuc... Saracii...cand isi vor da seama ca au foat manipulati sibde voi va fi greu pt ei
24 februarie 2017, 13:40
Bravo Razvane intr-un partid democratic este normal sa ai si alte puncte de vedere decat cele ale sefului, iar majoritatea sa decida. Important este ca majoritatea sa fie LIBERA din toate punctele de vedere
24 februarie 2017, 13:08
Auziți ce zice asta:"dacă as fi fost prieten cu Macalet as fi fost mult mai în fața pe liste" . Așa funcționează PSD - dar acum o spune cu subiect și predicat unul dintre ei.Rezulta (ceea ce se stia) că Macalet pune pe liste și în funcții prieteni ,rude sau slugi . E bun băiatul ăsta! Dă tot din casa! Bravo reporterului care a pus întrebările! Un reporter de nota 10. Încă vreo două interviuri din astea și astia din PSD se autodenunța!
24 februarie 2017, 12:16
Cand lucrurile scapa de sub control, inseamna ca este nevoie de persoane cu experienta si care stiu sa impuna disciplina in orice domeniu de activitate. Se pare ca la carma acestu partid trebuie ales cineva care stie sa prezinte regulile ce trebuie respectate de toata lumea inclusiv de sef. Nu stiu de ce persoane cu experienta dnei Zarug, Macaleti nu preiau carma partidului ? Presupun ca o mai lasa pe Federeovici sa se autodistruga, numai ca trebuie putina atentie, sa nu autodistruga intreaga organizatie judeteana, pe cea de la municipiul a pus-o deja pe chituci prin excluderea lui Portariuc
24 februarie 2017, 11:35
indiferent de unde ai ajuns tot Razvan Rotaru ai ramas ! Nema evolutie !
24 februarie 2017, 11:18
Pazvan are sprijinul lui Macaleti, care il considera copilul de suflet, asa ca e ca si presedinte PSD.
24 februarie 2017, 11:14
Dati-l jos pe teleormaneanul penal!
24 februarie 2017, 11:13
Daca Federovici crede ca-si intareste pozitia in partid cu oameni gen :Budai, Trufin, Tarzioru se inseala pt ca din punctul meu de vedere este periculos sa te inconjuri de astfel de indivizi, nici macar fata acestor indivizi nu inspira incredere, ce sa mai spunem de caracterul acestor persoane. Principalul merit al Presedintei Federovici este modul in care dezbina pas cu pas acest partid. A inceput cu Portariuc, acum Cosmin Andrei este la transat, urmeaza presupun Razvan Rotaru si tot asa pana ramane in partid dansa si neamurile
24 februarie 2017, 10:40
Razvane vezi ca începe sa te saboteze doamna, ai grija!!!!!!! Deja cred ca a facut printscreen si fuge la capitala sa te dea in gât, dar tu ai spus adevarul si poate daca aude si Dragnea ce s-a întâmplat aici ii face vânt ca prea si-a luat nasul la purtare.
24 februarie 2017, 10:25
Obedienta față de partid se răsplătește cu funcții de șef de instituție și de parlamentar. Ăsta e singurul criteriu de performanta cerut ! Asta reiese din ceea ce spune acest om !(citez"am fost cel mai vocal împotriva PDL" - rezulta ca cine înjură mai tare e cel mai calificat). Gura păcătosului adevar grăiește! Unde e demnitatea politicianului român? ( Indiferent de unde e: pnl sau psd )
24 februarie 2017, 09:49
Macaleti de ce nu preia organizatia ca doar are toate șansele, doar nu vreți sa lăsați partidul asta pe mâna unor oportuniști ca Doina
24 februarie 2017, 09:48
Fa Doinaaaaa partidul nu este al tau. Iti ajunge cat venin ai scuipat, mai fa un pas in spate. Pe Portariuc l-ai gonit din partid, acu ce faci? Esti fixată pe toti cei care erau in echipa lui? Tot tu împreuna cu Fasdoaga ati sabotat si alegerile locale din iunie, ati facut pe ascuns anticampanie, chiar crezi ca lumea nu stie. Fa Doina te vede Dumnezeu zilnic cat venin scuipi, mai pune frâna.
24 februarie 2017, 09:45
Pot aduce dovezi clare ca domnul deputat minte fara nici un fel de jena. Protectorul dumnealui a vorbit cu toti primarii sa-l voteze pe lista pe locul 2 sau 3!!!
24 februarie 2017, 09:34
Mare om, mare caracter! Poate ne luminează cum a învățat el de a ajuns șef la Garda de Mediu! Poate ne explica el cum e cu corectitudinea în accederea în funcții publice. Nu e nici o diferență intre el, doina, budai, lupascu,trufin,macalet s.a. Aceeiași potentati politic. Nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase.
24 februarie 2017, 09:27
Se aude prin târgul nostru ca la congres o sa avem mari surprize si ca un om puternic va prelua conducerea... cred ca va fi interesant sa-i vedem moaca Doinei. Succes domnule deputat pe mai departe si aveți grija la cucuveaua neagră
24 februarie 2017, 09:25
Deputatul Rotaru are toate șansele sa ajungă președintele acestui partid, are coloana vertebrală si spune lucrurilor pe nume. Bravo tinere!
24 februarie 2017, 09:16
Partidul va fi condus in continuare de doamna Federovici, a demonstrat ca are capacitatea sa conducă acest partid, ea împreuna cu domnul senator Trufin vor fi la conducere in viitor. Restul nu au ce cauta, nu sunt in măsura sa o faca. Senatoare președinte iar dl Lucian președinte executiv iar secretar ar trebui sa fie domnul Budai.
24 februarie 2017, 09:09
Pai cum sa o întrebe pe madam președinte daca ea fuge de presa? Nu stie sa vorbească liber, doar prin comunicate. Preluati ștafeta partidului domnule Rotaru, nu lăsați femeia asta sa continue la conducere ca ajungeți rău de tot. Dvs sau domnul Macaleti sunteți o varianta serioasă!
24 februarie 2017, 08:59
Așteptam congresul,poate vine un om capabil la conducerea partidului. Dl deputat Rotaru ar fi o varianta foarte buna,ar trebui sa încerce ca l-ar sustine psd-istii.
24 februarie 2017, 08:49
Il felicit pe acest tanar pentru curaj si caracterul de care da dovada. Partidul are nevoie de oameni ca el, dar ai grija sa nu te sape senatoarea, la fel cum se aude ca a facut cu fostul primar.
24 februarie 2017, 08:46
Afara cu Federovici, daca ea înseamnă conducerea partidului ar trebui sa luați măsuri. Cum sa hotărască ea daca orașul nostru trimite sau nu un om in guvern? Ceilalți parlamentari nu au un cuvânt de spus? Rusine ca ati cocoțat o asemenea femeie la conducerea partidului. Voi sunteți conștienți ca va aduce numai deservicii? Domnule Macaleti va rugam sa luați măsuri ca aveți tot dreptul.
24 februarie 2017, 08:43
Răzvan,Ciofu,Macaleti si inca câțiva din partid ar trebui sa ia măsuri vis a vis de presedinta si sa preia Organizația unul din ei ca altfel cucoana va face ce vrea, dar nu înțelege ca partidul nu este societatea ei.
24 februarie 2017, 08:32
Răzvan Rotaru, tine-o tot asa si vei ajunge om mare! Nu te lasa călcat in picioare si nu fa jocurile senatoarei!
24 februarie 2017, 08:26
Doamne cum de a ajuns si acest individ parlamentar, dar la PSD Botosani totul e posibil.
24 februarie 2017, 08:26
Domnule Rotaru cat mai permiteți acestei femei sa ia decizii singura? Nu vedeți ca distruge partidul? Dragnea doarme, nu aude ce se intampla la Botosani? Puneți un om valoros in funcția de președinte nu o femeie care își urmărește doar propriul interes. Oricum va felicit pentru atitudine!
24 februarie 2017, 08:20
Felicitari pentru curaj! Dar care conducere domnule deputat? Senatoare a ajuns sa va conducă pe voi si sa hotărască cine merge secretar de stat? Chiar sunteți atat de slabi sa va lăsați in incalecati de cucoana asta? Vrem congres
24 februarie 2017, 08:16
melimeloparis.ro%20
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Și dv. și noi plătim bani grei. Să-și curețe. Să se gândească din timp și în cele patru zone din oraș în care avem probleme să redimensioneze tot ce înseamnă rețelele lor. Să ne întrebăm fiecare dintre noi: de ce pl ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8430 lei
USD
Dolarul SUA
4.2615 lei
CHF
Francul elveţian
4.5370 lei
GBP
Lira sterlină
5.3361 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9708 lei
XAU
Gramul de aur
246.6921 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2495 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3631 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9616 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1276 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1814 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6506 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.