Interviuri
INTERVIU Dumitru Codreanu : „Nu suntem un fel de pramatii politice”
Dumitru Codreanu este unul dintre cei mai longevivi oameni politici locali. Fost senator în legislatura 2000 – 2004 şi consilier judeţean din 2008, acesta a fost exclus în urmă cu aproape un an din partid. Sancţiunea i-a fost parţial ridicată, în sensul că a fost reprimit în formaţiune, dar nu pe poziţia anterioară de preşedinte al filialei PRM Botoşani. A devenit însă secretar executiv la nivel naţional, iar acum aşteaptă alegerile din organizaţie, programate pentru luna martie, unde ar putea candida din nou la prima funcţie. Asta şi pentru că, potrivit spuselor sale, dispune de timp, bani şi maşini pentru a conduce un partid.

„Preşedinte a fost numit, numit repet, dl. inginer Baban”

-    Care mai este statutul dvs. în partid? Aţi fost exclus, aţi revenit…
-    Da, se împlineşte acum în martie un an de zile de cînd am fost exclus din partid de către biroul permament de atunci, am făcut o contestaţie, contestaţia a fost aprobată ca să rămîn membru în cadrul filialei PRM Botoşani. Am fost suspendat din funcţia de preşedinte, preşedinte a fost numit, numit repet, dl. inginer Baban pe o perioadă de aproximativ un de zile cît se termină această suspendare şi de aceea în luna martie vor avea alegeri în filială pentru preşedinte, pentru că nici interimatul nu poate să ţină la nesfîrşit într-o filială cum este cea de la Botoşani, avînd în vedere şi rezultatele pe care noi le-am obţinut la alegerile parlamentare, prezidenţiale şi locale.

-    A avut cineva din filiala de la Botoşani un rol în excluderea de atunci a dvs.?
-    Da, presa!

-    Doar presa?
-    Presa, da! Pentru că într-o conferinţă de presă am răspuns la întrebarea unei colege a dumitale, întrebarea fiind cam următoarea: „mai există şi alt candidat pentru funcţia de preşedinte al PRM la nivel central sau se instalează dictatura lui Vadim?” Şi bineînţeles că în cadrul PRM nu există o dictatură a lui Vadim, există un partid, un organism viu, în care se intră, din care se iese şi am zis că da pentru că şi la ora actuală avem cadre militare, cadre tinere ş.a.m.d., dar am afirmat faptul că „ce s-ar face PRM fără Vadim?” şi asta este ceva normal. Ca drept dovadă, la congresul de anul trecut dl. preşedinte Vadim a fost reales preşedinte în unanimitate, fiind cel mai longeviv preşedinte de partid din România.

-    Dar bănuiesc că dl. Vadim n-a stat să citească ziarele din Botoşani.
-    Nu, nu, nu, i-a fost adus la cunoştinţă probabil de cei care fac sinteza presei la nivel central pentru că se urmăreşte şi activitatea noastră în teritoriu, a preşedinţilor, a secretarilor executivi, cum sunt eu la ora actuală şi atunci…

„Tebuie să dispui de timp, maşini cu care să te deplasezi, să dispui de bani”

-    N-aţi avut sentimentul că v-a săpat cineva de aici, din filială?
-    Nu cred, pentru că să fii un lider de partid şi dacă vrei să faci ceva într-o filială trebuie să dispui de timp, maşini cu care să te deplasezi, să dispui de bani.

-    Şi dvs. dispuneţi de toate lucrurile astea?
-    Eu lucrurile astea în toate campaniile le-am avut şi mulţumesc bunului Dumnezeu şi familiei mele că m-au sprijinit pentru a acţiona pentru filială, împreună cu colegii de partid, de ce să nu zic? Sunt o parte din ei care vin şi ei cu bani, cu maşinile pentru deplasări. Nu e influenţă, dar au venit cu nişte negocieri pentru a face materialele pentru propagandă extraordinar de bune. Unii dintre ei chiar dacă au plecat la PDL, nu vreau să-i dau numele că-i mare director acum, a negociat bine în campania electorală pentru obţinerea unor preţuri bune pentru a face acele materiale de propagandă. Am cheltuit şi eu şi colegi mei în cele trei campanii electorale aproximativ un miliard jumătate-două.

-    De ce durează atît de mult să se organizeze alegeri în filială?
-    E statutară treaba, un de zile. În intervalul de un an de zile de la sancţiune şi pînă la alegeri comitetul director poate să intervină şi să revoce hotărîrea de suspendare din funcţie a unui preşedinte.

„Alegerile trebuie să se desfăşoară democratic în cadrul filialei PRM”

-    Şi mai candidaţi sau nu?
-    Deocamdată, la ultimul congres am fost ales ca secretar executiv al partidului, deci sunt printre primele 40 de cadre ale partidului, sunt în biroul lui Vadim şi am să văd la alegerile din martie dacă o parte din colegii noştri o să dorească să mai candideze, să candideze, voi candida, dacă nu ne gîndim, sau cel puţin eu personal m-am gîndit măcar la două-trei candidaturi ca să fie treaba democratică şi alegerile trebuie să se desfăşoară democratic în cadrul filialei PRM. Avem în vedere faptul că la anul sunt alegerile locale şi noi trebuie să terminăm odată cu aceste interimat, să ne apucăm de treabă, indiferent de cine va fi, Baban, Codreanu, Ionescu, Popescu, Stratulat, cine va fi, să ne apucăm de treabă în mod serios, cu toate că nici acum nu stăm degeaba. Ca drept de dovadă, ne preocupă şi candidatura de la Corni şi nu numai să obţinem un rezultat cît de cît bun sau mai bun decît în celelalte alegeri locale avînd în vedere conjunctura prielnică iarăşi, cum a fost anul 2000, pentru PRM.
Codreanu 2
Cu toate intervenţia PP-ului acela, PUNR-ului şi care mai sunt aicea, dar probabil şi cu certitudine populaţia Botoşnaiului, că la ea mă refer că eu sunt botoşănean şi lucrez şi stau în municipiul şi în judeţul Botoşani, populaţia Botoşaniului îşi va reveni într-un fel sau altul vis-a-vis de alegerea în campaniile electorale a celor care probabil mai fac cîte ceva şi pentru judeţ. Eu mă consider un consilier judeţean, împreună cu inginerul Niţură, oamenii care facem şi intervenim atunci cînd sunt aruncate prin proiectele de hotărîre ale preşedintelui sau a celor doi vicepreşedinţi, o nedreptate pentru locuitorii judeţului. Nu mă interesează, eu nu am afaceri, eu nu umblu după firme care să intre la licitaţii prin spate sau prin dos pentru a obţine nişte bani publici de la Consiliul Judeţean, ci, din contră, ştiţi că m-am implicat în controlul acela de la Memorialul Ipoteşti nu din punct de vedere al specialităţii mele, ci din punctul de vedere al modului în care se cheltuiesc banii publici.

„Nu suntem nişte… dintr-astea politice”

-    Că aţi adus aminte de CJ, cum e? O dată votaţi alături de consilierii de la PDL, o dată de cei de la PSD, o dată de cei de la PNL, nu aveţi o strategie?
-    Da, da, da, nu suntem nişte… dintr-astea politice, nu ştiu cum se cheamă cuvîntul ăsta, că nu pot să-l exprim că nu-mi permit…

-    Cu „C” parcă…
-    Cu „C” ceva, da… dar noi votăm proiectele de hotărîri care sunt benefice pentru locuitorii judeţului, indiferent de ce parte sunt promovate şi susţinute. Deci nu suntem un fel de pramatii politice, da? Dacă o luăm însă şi pe partea cealaltă, două voturi ale noastre nu prea contează pentru multitudinea celorlalte voturi, felul cum se îmbină ele, PDL cu PNL ş.a.m.d., nu prea contează cele două voturi ale noastre, dar noi votăm cu proiectele care sunt pentru oamenii din judeţ.

-    Ce sentiment v-a încercat cînd aţi văzut acele imagini cu preşedintele partidului la evacuarea sediului?
-    Nu pot să vă spun de imagini că eu am fost prezent acolo.

„Dl.preşedinte şi-a ieşit un pic din fire”

-    Păi ştiu, de asta vă întreb, nu vi s-a părut o reacţie exagerată?
-    În calitate de secretar executiv am fost chemat la şedinţa biroului permanent în dimineaţa zilei respective, pe la ora 9. La ora 8, cînd am ajuns acolo, am văzut că e mare vînzoleală. Am întrebat despre ce-i vorba, „băi se pare că au venit ăştia să evacueze sediul”. Eu am avut o impresie că e o glumă, că nu se poate, că s-au făcut nişte demersuri, se ajunsese la nişte înţelegeri şi la un moment dat a apărut Poliţia, o trupă mare de Poliţie a venit peste noi acolo, în frunte cu o d-nă, nu ştiam cine era şi încă vreo trei, probabil ăia erau avocaţi şi a început d-na aia să ţipe „vă rog să evacuaţi pentru că trebuie să intrăm la inventarierea bunurilor din sală” ş.a.m.d. Dvs. să fi fost în locul preşedintelui, în timpul unei şedinţe să vină cineva şi să-ţi spună „ieşi afară!”. E drept, dl.preşedinte şi-a ieşit un pic din fire cu asta, au fost nişte bruscări acolo, nişte împingeri, nişte cuvinte jignitoare adresate unuia, altuia, pentru că nici poliţiştii n-au tăcut din gură. Codreanu consilierAm întîlnit unul care era comisar, mi s-a părut că era el un fel de şef ce era acolo şi un subaltern al şefului respectiv a zis „nu sînteţi de la putere, ieşiţi afară, clar!”. L-am întrerupt „băi tată, tu ştii cum te exprimi aici”, „da’ ce-am greşit dom’ne”, „eu sunt din Botoşani”, „şi eu sunt din Galaţi”, „şi dacă eşti din Galaţi cum poţi să spui nu eşti la putere şi te evacuăm? Acum două săptămîni strigai ieşi afară javră ordinară preşedintelui ţării şi acum vii şi execuţi un ordin al preşedintelui?” Dar, după umila mea părere de moldovean născut în Flămînzi, nu ăsta a fost scopul, cum de altfel şi acţiunea de la Argeş nu a avut scopul de a-l evacua pe Vadim sau de a-l aresta pe Nicolescu, scopul puterii a fost acela de a devia privirea opiniei publice de la alte lucruri importante care se întîmplau. Să ţineţi minte că în aceeaşi zi în care noi am fost evacuaţi din sediu în Parlamentul României se discuta legea învăţămîntului care prevede că, dacă sunt trei copii de naţionalitate maghiară să li se facă şcoală. Ori la ora actuală, copiii noştri, dacă sunt mai puţin cu 1 de 20, li se desfinţează şcoala şi merg copiii pe drumuri, prin păduri, pe cîmpuri ş.a.m.d. pentru că satele României sunt răspîndite. Este corect? Este omeneşte? Nici între cele două războaioe mondiale nu s-a întîmplat aşa ceva, punea lumea din satul respectiv, preotul, primarul şi cine mai era şi făceau şcoală pentru copii ca să înveţe, ori la ora actuală ne aduce într-un stadiu de incultură şi sărăcie, că altfel nu-i pot să spun, încît noi la viitoarele alegeri, copiii noştri cînd vor vota, să stea cu capul în joc şi să voteze ceea ce le dictează în conformitate cu dictatura sau reînceperea dictaturii în România.

„Munca în agricultură nu te îmbogăţeşte, dar nu te lasă să mori de foame”

-    Cum se împacă la dvs. agricultura cu administraţia şi politica?
-    Ca persoană fizică, ca om, da?

-    Cum vreţi dvs.
-    Le îmbin foarte bine fiindcă munca în agricultură nu te îmbogăţeşte, dar nu te lasă să mori de foame. Politica o fac din plăcere şi-mi place ceea ce fac şi probabil că aţi observat că în toate şedinţele CJ am o intervenţie, două, trei, altfel nu se poate, avînd în vedere că eu citesc absolut toate materialele care sunt în mapa respectivă, nu aşa cum spunea dl.preşedinte că sunt consilieri care nici măcar nu se uită prin materiale. Or fi, probabil nu-s de la noi de la PRM, ci din altă parte. Eu îmi fac bine treaba în toate ramurile activităţii mele.

Interviu realizat de Sergiu Bălăşcău
INTERVIU Andreea Cujbă, designerul vestimentar de la Botoșani care ne menține în tendințe: Ce purtăm în seara de Revelion? Care este culoarea anului 2022? Ce aruncăm din dulap?GALERIE FOTO
Este tânără, frumoasă și elegantă. Este un etalon vestimentar pentru multe dintre doamnele și domnișoarele din Botoșani care țin la imaginea lor. Andreea Cujbă este creatorul de modă botoșănean cu o ascensiune rapidă în ultimii cinci ani.
INTERVIU Oana Pușcașu: Botoșani este un oraș magnific, cu valori în domeniul artelor, cu oameni pe care îi iubesc - VIDEO concert de Crăciun Cheia Sol
La 35 de ani, Oana Pușcașu își păstrează proaspătă copilăria, construind în Botoșani o poveste care împletește inocența cu talentul, disciplina cu performanța.
INTERVIU Simona Radiș: Mai este nevoie de un aur olimpic pentru a deveni cunoscută la nivelul pe care mi-l doresc VIDEO
În luna iulie a acestui an botoșăneanca Simona Radiș a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În aceste zile sportiva cu care întreg județul se mândrește se află în cantonament, se pregătește din greu pentru a triumfa din nou.
FLASH INTERVIU Botoșăneanca Raluca Olaru, în fața elevilor de la Liceul Sportiv: Mă gândesc că o să câștig și atât  - FOTOGALERIE
Cu multă ambiție, Raluca Olaru a reușit să câștige trei medalii de aur la Campionatele Mondiale de haltere din luna mai.
Povestea fascinantă a dirijorului Victor Dumănescu: Fiu de preot, născut în refugiu, căsătorit cu o botoșăneancă și îndrăgostit iremediabil de muzică
Vineri, 17 decembrie, sub bagheta dirijorului Victor Dumănescu, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani se va cânta Rachmaninov. Iar melomanii vor avea parte și de o primă audiție a unei lucrări excepționale.
Octavian Lup: Publicul este interesat de ceea ce se ascunde în spatele sunetelor, să vadă ce are omul acela în inimă atunci când cântă - FOTO&VIDEO
De-a lungul anilor a revenit constant pe scena de la Botoșani. A cântat alături de orchestra Filarmonicii ”George Enescu”, sub bagheta celor mai cunoscuți dirijori români: Tiberiu Oprea, Cristian Oroșanu, Petronius Negrescu, Bogdan Chiroșcă, Ilarion Ionescu-Galați, Matei Pop.
Constantin Iftime: Eu nu vreau un memorial al victimelor, un loc în care să mă duc cu lumânări / Vreau să se spună: Hai la muzeul acela trăsnit de la Botoșani FOTO&VIDEO
La Botoșani se va deschide primul muzeu al comunismului din România. Muzeului vieții cotidiene în comunism (MuViCC) ar trebui să devină o instituție de cunoaștere a istoriei recente, un obiectiv turistic important în zona de Nord-Est a României și, nu în ultimul rând, un segment important din viața socială a orașului Botoșani. Și asta întrucât, printre anexele muzeului ar exista și un spațiu adecvat petrecerii timpului liber al tinerilor.
Raul Chiș: Dacă ar fi trăit Ceaikovski pe vremurile noastre, ar fi dat în judecată Filarmonica / Noi trebuie să dezvoltăm societatea, nu să o îndobitocimFOTO
Despre ce înseamnă să conduci orchestra într-un oraș care încă mai plătește tribut unui provincialism ce se complace în gloria înaintașilor. Despre act artistic de la intenție la atenție, despre oameni și muzică, public și mari artiști. Într-un interviu cu un tânăr de 38 de ani care pare să aducă Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani exact ceea ce începuse să îi lipsească cel mai mult: prospețimea, curajul, strălucirea.
Ada Lupu: Rolul din serialul ”Vlad” mi-a adus multă bucurie / Nu joc nimic în viață, e o prejudecată oribilă că actorii sunt buni mincinoși
Are carismă, prospețime, dar și un aer ușor desuet care o duce, într-un fel fermecător și incitant, către un ludic neprelucrat, autentic și simplu. Ada Lupu este o apariție care stârnește privirea, indiferent că o vezi pe scenă sau pe aleile vreunui oraș tomnatic.
Loading...
INTERVIU în MIȘCARE: Urban Serv a scăpat de atâția oameni încât a rămas cu birouri libere și vrea să-și deschidă incubator de afaceri - VIDEO & GALERIE FOTO
Societatea comercială Urban Serv este condusă în ultimul an de către un director tânăr care preferă să lucreze mai degrabă în garaj alături de oameni, decât să semneze hârtii la birou. De cele mai multe ori, actele sfârșesc a fi semnate pe capote de mașini.Înainte de actualul director, un alt tânăr a început o campanie de eficientizare a personalului și s-a ajuns în situația în care compania are mai multe birouri decât... salariați.
FLASH INTERVIU cu fostul luptător de la ”Acțiuni Speciale” numit director la compania de transport public a orașului: M-am izbit de anumite mentalități obtuzeVIDEO
Patru până la șase luni este deocamdată mandatul maxim al lui Andrei Turcoman, din postura de director interimar al SC Eltrans SA. Un tânăr de 35 de ani care vine în companie cu un suflu nou și cu dorința de a îmbunătăți serviciile oferite botoșănenilor. Cel puțin declarativ.
FLASH INTERVIU Radu Grigoraș: La alegerile următoare vom avea o proporție de minimum 50% pe locuri eligibile pentru tineri
Schimbarea survenită în urma Biroului Politic Județean (BPJ) al Partidului Național Liberal în ceea ce-l privește pe liderul tinerilor nu este numaidecât una de persoane. Se dorește a fi o schimbare și de viziune, atitudine, mentalitate, dar și o (re)ascultare a vocilor tinere din partid.
Între Covid și (can)Cer, ultimul INTERVIU cu Gelu Tofan, cu moartea pe umeri: Omul care plănuia o mare sărbătoare, scotocea arhive și lucra la cartea neamului său
Entuziast, neobosit, încrezător. Așa era, la finalul lunii mai, omul de afaceri Gelu Tofan. Trecuse printr-o formă dură de Covid, dar nu știa atunci că trupul îi fusese invadat de un dușman și mai crunt: cancerul. Avea să afle în august. Iar în octombrie s-a stins. Discret, fără zarvă, așa cum i-a fost viața din ultimii ani, ani petrecuți mai mult în aerul sătucului natal.
INTERVIU Liviu Ștefan, director Nova Apaserv: Nu vom scăpa foarte repede de avarii, practic nu avem cum / Situația este mult, mult mai complicată decât pare din afară
Apa curge paradoxal la SC Nova Apaserv SA. O companie aflată luni la rând aproape de intrarea în faliment reprezintă în continuare un fel de perlă a coroanei pentru mediul politic botoșănean, partidele încercând să își bage prin tot felul de metode oameni în funcțiile de conducere.
Loading...
Diana Turcu, de la fetița cu trompetă la violonista îndrăgostită de Enescu: Sufletul rămâne întotdeauna acolo unde te-ai născut / Suntem sclavii muzicii, de aceea avem degetele rupte, chinuite, diforme…
Botoșani, Iași, Weimar, Zürich. Fiica unui artist trompetist și a unei soliste talentate. Îndrăgostită de Enescu și de perfecțiunea lui Heifetz, cu al cărui elev și-a perfecționat tehnica mâinii stângi.
INTERVIU Răzvan Rotaru, dezvăluiri din postura de lider de partid: Sunt câțiva primari care deja ne-au căutat / Era supărarea asta, asta-mi spusese Doina în partid, că dacă facem acum stadionul câștigă Flutur PrimăriaGALERIE FOTO 
Pe 19 septembrie 2021 se naște oficial Alianța pentru Patrie (APP), un nou partid în România asumat public de Codrin Ștefănescu, dar condus de facto de Liviu Dragnea. Ambii plecați din PSD. Pe 11 octombrie 2021, botoșăneanul Răzvan Rotaru anunța pe Facebook că pune umărul la înființarea APP Botoșani, alături de Tamara Ciofu și Costică Macaleți. Toți trei plecați din PSD. 
Urmașul lui Grigore Antipa, academicianul din Ungurenii Botoșanilor: Astăzi ”ne-am democratizat”, iar dascălul trebuie să fie foarte atent, să nu ajungă să i se ”interzică” intrarea la ore
S-a născut pe 21 septembrie 1940, într-un sat cu oameni destoinici, demni și harnici. Este membru al Academiei Române și conduce Institutul de Biologie al celui mai înalt for academic. A fost, vreme de un sfert de secol, directorul celui mai mare muzeu de științe naturale din țară, care poartă și numele savantului Grigore Antipa.
Ștefan Teișanu: Diferența dintre discursul iubitor de cultură și realitate e uriașă / Faptul că Botoșaniul nu are nicio strategie culturală este de neînțeles
De opt ani, în România se vorbește despre Nord. De opt ani, sfârșitul verii adună în Nord turiști din toate zările. Concerte, conferințe, ateliere, ciclism, tenis, teatru, filme, tur ghidat, campanii de răsunet național, istorii și perspective, lansări de carte și recuperări culturale…
Botoșănean de 23 de ani, ofițer în Forțele Navale Române! A absolvit Academia șef de promoție, unul dintre cei mai tineri ingineri în electromecanică navală, din România – VIDEO
Un tânăr care strălucește la propriu. Primul contact înseamnă o strângere fermă de mână, o privire pătrunzătoare din care răzbate inteligența și un șuvoi de energie pozitivă.
Claudia Țilia, tânăra care (ne) vede cu ochii minții: Pe străzile din Botoșani, șoferii nu sunt familiarizați să dea prioritate bastonului alb
Claudia Țilia este nevăzătoare, însă a dezvoltat un altfel de văz. Curajul și determinarea, dar mai ales firea artistică au făcut-o să înțeleagă viața mai repede și poate mai dur decât noi, cei care nu mai știm să acordăm vederii frumusețea pe care o merită.
Codrene esti o fosila imputita,retardat betiv.Ai uitat cum ai fost in coma jegosule.Moartea te cauta pe acasa baboiule mos isteric schiop si imputit.AGRAMATULE
3 octombrie 2011, 16:18
oameni de tot cacatul care faceti umbra de pomana pamantului!slabi si fara consistenta! nu ajutati cu nimic natiunea.
31 ianuarie 2011, 21:24
Politica e o ...curva !PRM-ul,nu este un partid politic ?De ce nu spune nimic dl.Codreanu,despre colaborarea PRM cu PSD -ul ?De ce omite sa spuna despre sanatatea noastra si atitudinea sa-in legatura cu sanatoriul Guranda ?Dar despre pensii si salarii ?Are treaba multa dl.Codreanu !Mizeaza pe faptul,ca e inca sanatos si ....are o ocupatie !
31 ianuarie 2011, 07:05
Lăsaţi-o naibii! toti sunteţi o apa si- un pamânt. Nişte mincinoşi, hoţi, demagogi, ipocriţi şi numai pentru binele vostru. Ăştia-s politicienii români.
29 ianuarie 2011, 16:49
NU ,SIGUR NU SINTETI NISTE PRAMATII POLITIKCICE,DAR SIGUR SINTETI EXPIRATI DE TOT PRECUM FASOLELE PESEDEILOR!!!!!FACETI-VA BAGAJELE SI ALATURI DE TOTI POLITRUCII DIN TOATE PARTIDELE CE ATI PROFITAT DE TARA ASTA TIMP DE 20 DE ANI,PREGATITI-VA SA INTRATI IN MOMINT CA NUMAI ACOLO VA E LOCUL SCIRBE DE POLITICIENI DE TOATE CULORILE
29 ianuarie 2011, 11:20
Sondaj
Ați beneficiat de primă cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Da
Nu
Nu lucrez
Declaraţia zilei
„Le oferim elevilor de clasa IX-a să aleagă între cele patru profiluri, la fiecare profil câte două clase, mai puțin matematică – informatică unde vor avea trei clase. Vă mulțumesc. Cred că am explicat suficient de clar pâ ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9452 lei
USD
Dolarul SUA
4.3585 lei
CHF
Francul elveţian
4.7614 lei
GBP
Lira sterlină
5.9366 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8144 lei
XAU
Gramul de aur
257.4507 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2416 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3859 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1542 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4893 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2039 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6645 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-1.4 o C
Dorohoi
-2.1 o C
Bucecea
-1.9 o C
Darabani
-2.6 o C
Saveni
-1.2 o C
Ştefăneşti
0.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.