Interviuri
INTERVIU Dragoş Bujorean, procurorul jafului din decembrie : Am trei mari regrete
Reţineri, arestări, descinderi, percheziţii, interceptări telefonice, audieri la miezul nopţii, acţiuni sâmbăta şi duminica, toate acestea au făcut parte din cel mai mediatizat caz de tâlhărie petrecută la Botoşani după revoluţie. Lor li s-au adăugat amendarea unora dintre cei mai cunoscuţi avocaţi, dar şi impunerea unor interdicţii care au vizat indirect câteva din cele mai importante persoane din Botoşani, de la primar şi parlamentari, la şefii Poliţiei şi unii judecători. Întreaga anchetă a fost coordonată de un procuror sucevean, detaşat la Botoşani pentru o perioadă limitată de timp şi care şi-a prelungit activitatea în judeţul nostru tocmai pentru finalizarea dosarului. Luni 12 martie dosarul jafului din decembrie a fost înaintat Judecătoriei Botoşani, iar procurorul Dragoş Bujorean şi-a încheiat treaba la Botoşani. În ultima lui zi de muncă la Parchetul de pe lângă Judecătorie a acordat un interviu în exclusivitate pentru Botoşăneanul privitor la ancheta care a costat circa 50.000 de lei.
„Cel mai greu a fost într-adevăr să îi găsim pe autori”

-    V-aţi mai confruntat până acum cu un asemenea caz?
-    Eu personal nu m-am confruntat niciodată, dar nu numai eu personal, dar aparent este una dintre cele mai complexe cauze care a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani. Este o cauză complexă din mai multe puncte de vedere. În primul rând natura infracţiunii, tâlhăria este prin definiţie o infracţiune complexă. Apoi prin valoarea prejudiciului sustras şi numărul mare de persoane implicate a făcut ca să fie o infracţiune complicată. Nu în ultimul rând demersurile ulterioare care vizau scăparea autorilor au complicat mai mult decât era necesar dosarul.

-    Ce a fost cel mai greu în acest caz?
-    ... pauză de câteva secunde Să-i găsim pe autori (râde). Cel mai greu a fost într-adevăr să îi găsim pe autori, iar ulterior să îi găsim şi pe cei care încercau să îi scoată pe autori. Asta a fost cel mai greu... A fost o muncă grea şi intensă şi au fost câteva momente cheie în dosar care ne-au condus pe drumuri bune.

-    Ne puteţi spune unul dintre acestea?
-    A fost o perioadă între 23 şi 25 ianuarie, când au fost reţinute trei persoane, toate trei arestate preventiv ulterior, iar în acele trei zile a fost o concentrare extraordinară de activităţi. Un moment cheie a fost că am identificat la Suceava locul în care s-au dus ei după săvârşirea faptei.
„A fost un moment cheie în dosar”

-    Adică la Carrefour?
-    Nu, ei de la Botoşani s-au întâlnit toţi în zona Lebăda, şi-au închis telefoanele, şi-au scos bateriile telefoanelor ca să nu mai poată fi reperaţi, iar ulterior la Suceava s-au dus la un martor, la un prieten de-al lor şi atunci s-au despărţii. Complicii au venit la Botoşani, iar autorii, Huţanu Daniel, Huţanu Constantin şi Mihalache Andreea au rămas în Suceava. În momentul în care am găsit martorul acela, la locuinţa căruia s-au reunit, s-au clarificat multe lucruri în Suceava. A fost un moment cheie în dosar.

-    Cel puţin imaginea care a fost creată a fost într-o primă etapă de oarecare frânare a anchetei, după care a fost o accelerare teribilă. Au contat în această accelerare hârtiile trimise de tâlhărit, prin avocat, la procurorul general, la IGPR?
-    Nu. Într-o primă fază partea vătămată a avut într-adevăr suspiciuni cu privire la modul în care decurg lucrurile, suspiciuni neîntemeiate. Accelerarea anchetei a intervenit în contextul unor elemente noi care au apărut şi nu s-au datorat memoriilor înaintate de partea vătămată la Bucureşti.

-    S-a vehiculat în nenumărate rânduri şi poate şi dvs. aţi lăsat de înţeles că s-au făcut numeroase presiuni în acest caz. Cam despre ce intervenţii a fost vorba sau poate ne puteţi spune domeniul din care au venit, categoriile sociale.
-    O presiune a fost dată în primul rând de complexitatea cauzei. O cauză complexă pune presiune prin ea însăţi pe anchetatori. O a doua presiune a fost dată de numărul mare de avocaţi din cauză. Este cauză în care au fost, au plecat, iar au revenit între 25 şi 30 de avocaţi. Este o cauză în care, le fiecare audiere, asistau între şase şi 12-13 avocaţi. Ori, pentru orice anchetator este destul de greu să ai de-a face cu astfel de situaţii. Dincolo de lucrurile acestea, au fost şi diverse nemulţumiri din partea inculpaţilor, a apărătorilor inculpaţilor, materializate unele dintre ele în plângeri.

„Îmi doresc ca dosarul să vorbească despre mine, nu eu”
-    Apropos de nemulţimiri, una dintre acestea sau unul dintre reproşuri a fost faptul că dvs. sunteţi relativ nou în magistratură, s-a spus că n-aţi avea decât un an şi ceva, abia v-aţi terminat rezidenţiatul sau urmează să-l terminaţi, ceva de acest gen...
-    Un an şi opt luni...

-    ... Şi n-aţi avea suficientă experienţă să gestionaţi un asemenea caz.
-    Asta e o întrebare.

-    Şi cum le răspundeţi?
-    Răspunsul îl dă dosarul. Un dosar în care au fost cercetate 14 persoane, nouă au fost inculpate. Faţă de toţi nouă au fost luate măsuri preventive, toţi nouă au fost trimişi în judecată. Un dosar din care s-au disjuns alte trei dosare cu privire la infracţiuni grave. Îmi doresc ca dosarul să vorbească despre mine, nu eu. Da, este adevărat, nu am vechime de 20 de ani în magistratură, un an şi şapte-opt luni, atât am.

-    Dar aveţi experienţă.
-    După dosarul ăsta cu certitudine da.

-    Au fost avocaţi amendaţi în acest caz, s-au pus sechestre asiguratorii, au fost percheziţii, descinderi ş.a.m.d. care au generat şi costuri. Cine o să suporte în final aceste costuri?
-    Procedura penală din România spune foarte clar că cheltuielile judiciare vor fi suportate de către inculpaţi în caz de condamnare. Până la condamnare ei se bucură de prezumţia de nevinovăţie. Ca idee, costurile judiciare au fost substanţiale. Într-adevăr, au fost foarte multe activităţi, au fost alocate resurse importante pentru soluţionarea acestui caz. Au fost interceptări telefonice, percheziţii domiciliare pe raza mai multor municipii, au fost descinderi, percheziţii în sistem informatic, localizări. Toate acestea costă, ori statul trebuie să îşi recupereze banii.


„Nu văd de ce mi-ar fi fost teamă”
-    Dată fiind natura infracţiunilor şi persoanele implicate în acest caz – şi mă gândesc în primul rând la cei care acum sunt implicaţi – nu v-a fost teamă pentru integritatea dvs., a familiei?
-    Nici un moment nu mi-a fost teamă.

-    Pentru că locuiţi la Suceava şi nu la Botoşani?
-    Nici gând. Nu văd de ce mi-ar fi fost teamă.

-    N-aţi avut parte de ameninţări, directe sau indirecte, voalate sau mai puţin voalate?
-    Au fost momente tensionate în cursul anchetei, fără ca acest lucru să însemne că a existat un moment de teamă, se spaimă. În fişa postului la noi nu scrie lucrul ăsta, suntem supuşi riscului.

„Am fost aleşi atât eu, cât şi echipa de poliţişti cu care am lucrat”

-    M-am întrebat de nenumărate ori cum aţi ajuns dvs. să vă ocupaţi de acest caz, vi s-a repartizat, l-aţi cerut, care este procedura?
-    Aş putea să vă răspund printr-o sintagmă a părţii vătămate: am fost aleşi. Am fost aleşi atât eu, cât şi echipa de poliţişti cu care am lucrat.

-    Aleşi de către cine?
-    Aleşi de Dumnezeu. Nu trebuia să fiu nici eu, nici echipa de poliţişti cu care am lucrat în cauză. Întâmplarea face că cei doi, Huţanu Daniel şi Mihalache Andreea, s-au predat pe data de 31 decembrie, ori atunci permanenţa la Parchet o asiguram eu, iar la Poliţie, băieţii de la Poliţie şi atunci fiind per serviciul nostru, pe permanenţa noastră, am fost implicaţi în dosar. Iar regula de la Parchet este următoarea: cine ia arestarea preventivă ia şi dosarul în continuare.

-    Şi aşa v-aţi trezit cu ditamai dosarul.
-    Şi aşa...

„Ei trebuiau să scape”

-    Atunci pe 31 decembrie aţi prevăzut ce urmează să se întâmple, că este o cauză atât de complexă sau aţi crezut că este o tâlhărie şi atât?
-    Repet ce am spus iniţial: tâlhăria prin definiţie este o infracţiune complexă. În subsidiar, nu ne-am gândit nici un moment că cei doi se vor preda pe 31 decembrie. Logica bunului simţ face că, dacă vrei să te predai, te predai pe 1, după ce îţi faci revelionul acasă şi nu pe 31. A existat o raţiune pentru care s-au predat pe 31. ca să vă răspund direct la întrebare: nu se aştepta nimeni la o cauză de asemenea complexitate, nu se aştepta nimeni ca de la două persoane bănuite a fi implicate să se ajungă la şapte persoane implicate, cu trei maşini la locul faptei. Nu se aştepta nimeni ca ulterior faptei să se facă demersuri insistente şi presiuni mari asupra părţii vătămate şi martorilor cauzei ca să-şi schimbe declaraţiile.

-    Spuneţi-ne un lucru care se poate spune şi care nu s-a scris, nu s-a aflat până acum din acest dosar.
-    Totul s-a aflat (râde).

-    De exemplu, aţi spus adineauri că există o raţiune pentru care cei doi s-au predat pe 31 decembrie. Care să fi fost?
-    Din punctul nostru de vedere, aşa cum s-a reţinut în rechizitoriu, ei trebuiau să scape. Ei s-au predat ca organele de urmărire penală să ia act de buna lor voinţă, de cooperarea, de colaborarea lor, conduită care urma să îi ajute ulterior, când prin mistificarea probelor, trebuia să fie reţinută o altă încadrare în juridică în sarcina lor decât aceea de tâlhărie, situaţie în care, ţinându-se cont de toate circumstanţele cauzei, deci implicit de conduita lor, ei trebuiau să scape.

-    S-a vehiculat la bursa zvonurilor că ardoarea cu care aţi lucrat la acest caz s-ar datora şi faptului că apărătorul unora dintre inculpaţi este fostul prim-procuror. Cât de veridică este această informaţie.
-    Deloc.

„Sper că toţi se vor regăsi după gratii. Dincolo de asta, Justiţia e oarbă…”
-    V-a mobilizat lucrul ăsta, v-a stimulat?
-    Nu e deloc veridică informaţia. Ardoarea cu care am lucrat la cauză, cu care am lucrat nu doar eu, repet, au fost şi băieţii din Poliţie, a fost pentru că trebuia să se facă dreptate. Punct! Trebuia să se facă dreptate. Faptul că inculpaţii au avut un apărător sau altul, asta a fost opţiunea lor, dar pentru mine nu contat deloc, deloc, deloc, calitatea sau fosta calitate a apărătorilor.

-    Când a fost ziua sau momentul în care aţi fost sută la sută sigur că Daniel Huţanu a fost agresorul şi a fost ajutat de fratele lui?
-    N-a fost o zi, a fost o succesiune de evenimente în care rând pe rând i-am identificat pe fiecare dintre participanţi. Cu privire la identitatea lui Huţanu Daniel, mi-a fost evidentă întrucât partea vătămată l-a recunoscut din capul locului, din primul moment, iar ulterior şi pe Mihalache Andreea, la Poliţie, după fotografie. Cu Huţanu Constantin, fratele lui Daniel, a fost o poveste cu el pentru că noi iniţial l-am avut în mână, neavând suficient indicii, suficiente probe cu privire la el, l-am scăpat, iar confirmarea, certitudinea cu privire la el am avut-o pe 24-25 ianuarie.

-    Câţi dintre cei nouă inculpaţi vor fi condamnaţi la închisoare, la terminarea procesului?
-    Eu îmi doresc ca toţi pentru că faptele lor, indiferent că este vorba de autori sau de complici sau de favorizatori, apreciez că sunt de o gravitate extremă. Şi sunt de o gravitate extremă. Modul lor de acţiune, premeditarea faptelor, dar şi conduita ulterioară faptei, modul în care au acţionat, cu presiuni mari, asupra celor implicaţi în cauză, arată o rezoluţie infracţională ieşită din comun. Sper că toţi se vor regăsi după gratii. Dincolo de asta, Justiţia e oarbă… Am trei mari regrete la finalizarea acestui caz: că nu am reuşit recuperarea banilor, că am scăpat-o pe Simona Huţanu în libertate şi că nu am reuşit arestarea lui Aurel Fediuc.

Interviu realizat de Sergiu BĂLĂŞCĂU

CITEŞTE ŞI:
 Jaful din decembrie: Gata ancheta, lotul Huţanu trimis în judecată – AFLĂ inculpaţii
 Exploziv : Nume grele din oraş acuzate de grave infracţiuni în jaful din decembrieINTERVIU Andreea Cujbă, designerul vestimentar de la Botoșani care ne menține în tendințe: Ce purtăm în seara de Revelion? Care este culoarea anului 2022? Ce aruncăm din dulap?GALERIE FOTO
Este tânără, frumoasă și elegantă. Este un etalon vestimentar pentru multe dintre doamnele și domnișoarele din Botoșani care țin la imaginea lor. Andreea Cujbă este creatorul de modă botoșănean cu o ascensiune rapidă în ultimii cinci ani.
INTERVIU Oana Pușcașu: Botoșani este un oraș magnific, cu valori în domeniul artelor, cu oameni pe care îi iubesc - VIDEO concert de Crăciun Cheia Sol
La 35 de ani, Oana Pușcașu își păstrează proaspătă copilăria, construind în Botoșani o poveste care împletește inocența cu talentul, disciplina cu performanța.
INTERVIU Simona Radiș: Mai este nevoie de un aur olimpic pentru a deveni cunoscută la nivelul pe care mi-l doresc VIDEO
În luna iulie a acestui an botoșăneanca Simona Radiș a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În aceste zile sportiva cu care întreg județul se mândrește se află în cantonament, se pregătește din greu pentru a triumfa din nou.
FLASH INTERVIU Botoșăneanca Raluca Olaru, în fața elevilor de la Liceul Sportiv: Mă gândesc că o să câștig și atât  - FOTOGALERIE
Cu multă ambiție, Raluca Olaru a reușit să câștige trei medalii de aur la Campionatele Mondiale de haltere din luna mai.
Povestea fascinantă a dirijorului Victor Dumănescu: Fiu de preot, născut în refugiu, căsătorit cu o botoșăneancă și îndrăgostit iremediabil de muzică
Vineri, 17 decembrie, sub bagheta dirijorului Victor Dumănescu, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani se va cânta Rachmaninov. Iar melomanii vor avea parte și de o primă audiție a unei lucrări excepționale.
Octavian Lup: Publicul este interesat de ceea ce se ascunde în spatele sunetelor, să vadă ce are omul acela în inimă atunci când cântă - FOTO&VIDEO
De-a lungul anilor a revenit constant pe scena de la Botoșani. A cântat alături de orchestra Filarmonicii ”George Enescu”, sub bagheta celor mai cunoscuți dirijori români: Tiberiu Oprea, Cristian Oroșanu, Petronius Negrescu, Bogdan Chiroșcă, Ilarion Ionescu-Galați, Matei Pop.
Constantin Iftime: Eu nu vreau un memorial al victimelor, un loc în care să mă duc cu lumânări / Vreau să se spună: Hai la muzeul acela trăsnit de la Botoșani FOTO&VIDEO
La Botoșani se va deschide primul muzeu al comunismului din România. Muzeului vieții cotidiene în comunism (MuViCC) ar trebui să devină o instituție de cunoaștere a istoriei recente, un obiectiv turistic important în zona de Nord-Est a României și, nu în ultimul rând, un segment important din viața socială a orașului Botoșani. Și asta întrucât, printre anexele muzeului ar exista și un spațiu adecvat petrecerii timpului liber al tinerilor.
Raul Chiș: Dacă ar fi trăit Ceaikovski pe vremurile noastre, ar fi dat în judecată Filarmonica / Noi trebuie să dezvoltăm societatea, nu să o îndobitocimFOTO
Despre ce înseamnă să conduci orchestra într-un oraș care încă mai plătește tribut unui provincialism ce se complace în gloria înaintașilor. Despre act artistic de la intenție la atenție, despre oameni și muzică, public și mari artiști. Într-un interviu cu un tânăr de 38 de ani care pare să aducă Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani exact ceea ce începuse să îi lipsească cel mai mult: prospețimea, curajul, strălucirea.
Ada Lupu: Rolul din serialul ”Vlad” mi-a adus multă bucurie / Nu joc nimic în viață, e o prejudecată oribilă că actorii sunt buni mincinoși
Are carismă, prospețime, dar și un aer ușor desuet care o duce, într-un fel fermecător și incitant, către un ludic neprelucrat, autentic și simplu. Ada Lupu este o apariție care stârnește privirea, indiferent că o vezi pe scenă sau pe aleile vreunui oraș tomnatic.
Loading...
INTERVIU în MIȘCARE: Urban Serv a scăpat de atâția oameni încât a rămas cu birouri libere și vrea să-și deschidă incubator de afaceri - VIDEO & GALERIE FOTO
Societatea comercială Urban Serv este condusă în ultimul an de către un director tânăr care preferă să lucreze mai degrabă în garaj alături de oameni, decât să semneze hârtii la birou. De cele mai multe ori, actele sfârșesc a fi semnate pe capote de mașini.Înainte de actualul director, un alt tânăr a început o campanie de eficientizare a personalului și s-a ajuns în situația în care compania are mai multe birouri decât... salariați.
FLASH INTERVIU cu fostul luptător de la ”Acțiuni Speciale” numit director la compania de transport public a orașului: M-am izbit de anumite mentalități obtuzeVIDEO
Patru până la șase luni este deocamdată mandatul maxim al lui Andrei Turcoman, din postura de director interimar al SC Eltrans SA. Un tânăr de 35 de ani care vine în companie cu un suflu nou și cu dorința de a îmbunătăți serviciile oferite botoșănenilor. Cel puțin declarativ.
FLASH INTERVIU Radu Grigoraș: La alegerile următoare vom avea o proporție de minimum 50% pe locuri eligibile pentru tineri
Schimbarea survenită în urma Biroului Politic Județean (BPJ) al Partidului Național Liberal în ceea ce-l privește pe liderul tinerilor nu este numaidecât una de persoane. Se dorește a fi o schimbare și de viziune, atitudine, mentalitate, dar și o (re)ascultare a vocilor tinere din partid.
Între Covid și (can)Cer, ultimul INTERVIU cu Gelu Tofan, cu moartea pe umeri: Omul care plănuia o mare sărbătoare, scotocea arhive și lucra la cartea neamului său
Entuziast, neobosit, încrezător. Așa era, la finalul lunii mai, omul de afaceri Gelu Tofan. Trecuse printr-o formă dură de Covid, dar nu știa atunci că trupul îi fusese invadat de un dușman și mai crunt: cancerul. Avea să afle în august. Iar în octombrie s-a stins. Discret, fără zarvă, așa cum i-a fost viața din ultimii ani, ani petrecuți mai mult în aerul sătucului natal.
INTERVIU Liviu Ștefan, director Nova Apaserv: Nu vom scăpa foarte repede de avarii, practic nu avem cum / Situația este mult, mult mai complicată decât pare din afară
Apa curge paradoxal la SC Nova Apaserv SA. O companie aflată luni la rând aproape de intrarea în faliment reprezintă în continuare un fel de perlă a coroanei pentru mediul politic botoșănean, partidele încercând să își bage prin tot felul de metode oameni în funcțiile de conducere.
Loading...
Diana Turcu, de la fetița cu trompetă la violonista îndrăgostită de Enescu: Sufletul rămâne întotdeauna acolo unde te-ai născut / Suntem sclavii muzicii, de aceea avem degetele rupte, chinuite, diforme…
Botoșani, Iași, Weimar, Zürich. Fiica unui artist trompetist și a unei soliste talentate. Îndrăgostită de Enescu și de perfecțiunea lui Heifetz, cu al cărui elev și-a perfecționat tehnica mâinii stângi.
INTERVIU Răzvan Rotaru, dezvăluiri din postura de lider de partid: Sunt câțiva primari care deja ne-au căutat / Era supărarea asta, asta-mi spusese Doina în partid, că dacă facem acum stadionul câștigă Flutur PrimăriaGALERIE FOTO 
Pe 19 septembrie 2021 se naște oficial Alianța pentru Patrie (APP), un nou partid în România asumat public de Codrin Ștefănescu, dar condus de facto de Liviu Dragnea. Ambii plecați din PSD. Pe 11 octombrie 2021, botoșăneanul Răzvan Rotaru anunța pe Facebook că pune umărul la înființarea APP Botoșani, alături de Tamara Ciofu și Costică Macaleți. Toți trei plecați din PSD. 
Urmașul lui Grigore Antipa, academicianul din Ungurenii Botoșanilor: Astăzi ”ne-am democratizat”, iar dascălul trebuie să fie foarte atent, să nu ajungă să i se ”interzică” intrarea la ore
S-a născut pe 21 septembrie 1940, într-un sat cu oameni destoinici, demni și harnici. Este membru al Academiei Române și conduce Institutul de Biologie al celui mai înalt for academic. A fost, vreme de un sfert de secol, directorul celui mai mare muzeu de științe naturale din țară, care poartă și numele savantului Grigore Antipa.
Ștefan Teișanu: Diferența dintre discursul iubitor de cultură și realitate e uriașă / Faptul că Botoșaniul nu are nicio strategie culturală este de neînțeles
De opt ani, în România se vorbește despre Nord. De opt ani, sfârșitul verii adună în Nord turiști din toate zările. Concerte, conferințe, ateliere, ciclism, tenis, teatru, filme, tur ghidat, campanii de răsunet național, istorii și perspective, lansări de carte și recuperări culturale…
Botoșănean de 23 de ani, ofițer în Forțele Navale Române! A absolvit Academia șef de promoție, unul dintre cei mai tineri ingineri în electromecanică navală, din România – VIDEO
Un tânăr care strălucește la propriu. Primul contact înseamnă o strângere fermă de mână, o privire pătrunzătoare din care răzbate inteligența și un șuvoi de energie pozitivă.
Claudia Țilia, tânăra care (ne) vede cu ochii minții: Pe străzile din Botoșani, șoferii nu sunt familiarizați să dea prioritate bastonului alb
Claudia Țilia este nevăzătoare, însă a dezvoltat un altfel de văz. Curajul și determinarea, dar mai ales firea artistică au făcut-o să înțeleagă viața mai repede și poate mai dur decât noi, cei care nu mai știm să acordăm vederii frumusețea pe care o merită.
lex, crd ca vorbesti prostii. este adevarat ca politistiiau lucrat foarte bine, lucru recunoscurt si de Bujorean, care i-a felicitat public si le-a mentionat si numele. deci o bila alba pentru el, da dovada de mult mai multa minte decat tine. apoi, in acest caz, atat politia cat si parchetul au colaborat extraordinar. din punctul meu de vedere, asta conteaza, nu frustrarile tale de politist.
19 martie 2012, 09:05
DOMNILOR,NU PROCURORU,ESTE PRINCIPALUL PION INTR-O ANCHETA. ESTE VERIGA SLABA. POLITISTI AU O REGINA SI ACEEA ESTE POLITIA JUDICIARA.FELICITARI LA REGINA POLITIE,UNDE NICI BUJOR OFELIT SAU AVOCATUL FAVORIZATOR,NU AU INCURCAT ITILE. NU CRED CA ACEST LITIGIU, ARE LA BAZA ,ACEASTA TALHARIE. CAUZA ESTE BANI DATI DE CAMATAR. MAI AVOCAT PROCUROR,A-I PASIT CU STANGUL?CUM ACCEPTI CA TALHARI SA DEVINA OAMENI C INSTITI. ESTI UN TRADATOR AL JUSTITIE SI INSEAMNA TOOATE CAUZELE PREZENTATE IN INSTANTA DE POPOVICI SA FII ANULATE.SUNT MULTE DE SPUS.CUM A INCEPUT AVOCATURA CU BIROUL DIN CENTRU C U POPOVICI SI ALTI,CU SOTII JUDECATOARE,CAUTATI DREPTATEA LA &&&&&&&&&&&&&&&&&
18 martie 2012, 15:16
sunte ti intra devar un om puternic cu o ratiune de invidiat.foaret de apreciat faptul ca a ti recunoscut faptul ca nu ave ti experienta .un singur lucru as vrea s amai mentionez in legatura cu regrete le d voastra.simona trebuia eliberata domnule procuror are un copilas acasa dar despre aceste simtiri chiar nu ave ti experienta deloc.cu stimaun fost coleg
18 martie 2012, 13:10
Sondaj
Ați beneficiat de primă cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Da
Nu
Nu lucrez
Declaraţia zilei
„Știm cu toții, firesc, că aceste numiri pe funcții publice așa cum vin, așa și pleacă. Ce aș putea să spun? În scurta perioadă în care am avut această funcție de subprefect al județului Botoșani, perioadă așa cum a ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9452 lei
USD
Dolarul SUA
4.3585 lei
CHF
Francul elveţian
4.7614 lei
GBP
Lira sterlină
5.9366 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8144 lei
XAU
Gramul de aur
257.4507 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2416 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3859 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1542 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4893 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2039 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6645 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-2.1 o C
Dorohoi
-2.8 o C
Bucecea
-2.8 o C
Darabani
-3.4 o C
Saveni
-2.1 o C
Ştefăneşti
0.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.