”Vaca de carne are un cost mai mic și vă dați seama că noi vindem laptele cu prețul de acum 14 ani. E același preț pe care-l primeam atunci. Asta în contextul în care în toți acești ani prețurile de la inputurile necesare pentru creșterea vacilor cu lapte au crescut cu 80%. Trecerea dinspre vaca de lapte spre cea de carne e ușoară. Problema e că la vaca de carne nu prea avem unde vinde produșii. La început toată lumea a zis: vai de mine, vaca de carne e cheia spre profit, dar în momentul de față nu-ți dă nimeni mai mult de 16 lei pe kilogramul de carne în carcasă”
Viorel Marocico, fermier
„Sacrul în artă”, expoziție organizată la Muzeul „Ștefan Luchian” Ștefănești
Redacția Botoșăneanul
Apr 28, 2024
Redacția Botoșăneanul
Apr 28, 2024
LUNI: Trafic restricționat în centrul orașului – MESAJ pentru șoferi
Redacția Botoșăneanul
Apr 28, 2024
Lidera AUR: Noi vom câștiga Primăria, cu gândul acesta ne trezim în fiecare zi – VIDEO
Redacția Botoșăneanul
Apr 28, 2024