Blog
S-au pişat pe capul nostru

Şi să nu-mi spuneţi că sunt grobian fiindcă la ce personaje avem pe lângă noi cred că sunt şi suntem mult prea fini. Şi tocmai asta-i marea problemă.
Şi nici nu cred că oamenii aceştia merită un alt comportament din partea noastră.

Ba dimpotrivă, la ceea ce ne fac părem un fel de natură moartă care acceptă şi înghite totul, orice, oricând, oricum, oricât.

Fiindcă n-am văzut nici la Suceava, nici la Iaşi şi nici nu îndrăznesc să mă gândesc la Timiş, Sibiu sau Arad, să paraşuteze penalii de la Bucureşti fenomene ale naturii aşa cum o fac la Botoşani.


În total dispreţ faţă de un judeţ întreg. Căruia nu au vrut timp de aproape 27 de ani nici măcar să îi facă un drum cât de cât decent până la Târgu-Frumos. Dar vorba unui botoşănean pe care îl stimez: păi dacă îl făceau ce mai promiteau la fiecare patru ani?


Botoşani este locul în care e trimisă pe post de salvatoare o tanti care în patru ani a trecut pe la şase partide. Şi care acum are tupeul uluitor să îşi justifice traseismul fără precedent pentru acest judeţ prin faptul că s-au desfiinţat partidele şi de asta tot a trecut din unul în altul. O minciună mare cât Loteria Română! PC-ul l-a părăsit cu câţiva ani înainte de a fuziona cu PLR, în UNPR a fost chiar de două ori şi de fiecare dată partidul acesta supravieţuise, PND-ul există şi acum, iar despre PSD… uitaţi-vă cât de viu este şi cu ce specimene vine la parlamentare.  


Şi apropos de Loterie. Ce poţi să spui despre un om care sâmbătă dă lecţii de liberalism european în faţa a 500 de oameni, iar joi este deja în alt partid? Şi asta după ce acum patru ani era în altul. Şi omul ăsta e trimis special tot de la centru.


Dragi botoşăneni, cam atâta valorăm pentru cei de la Bucureşti. Asta consideră ei că merităm. Din toată ţara doar pe capul nostru şi-au găsit să-i trimită, în alt colţ de Românie nu au avut tupeul să-i trimită.


„Dă-i la proştii ăia…”.


Un dispreţ total, o nepăsare cruntă, exact ca atunci când vecinul de deasupra urinează în cap la tine. Nu îl interesează altceva decât să îşi degajeze vezica. În rest, te speli tu pe cap cumva, aşa că… spălaţi-vă pe cap şi cu ăştia.

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Nr.69 i-a terminat! Deputata, alungată din sediul partidului: Te-ai rostogolit prin toate partideleVIDEO & GALERIE FOTO

 

 

generic Botosaneanul from Echipa Botosaneanul on Vimeo.

Cât de onorabil mai este cetățeanul nostru de onoare?
Ce este mai onorabil?
Un târg al bătrânelor sărmane și al copiilor amărâți alergați prin păduri... pe când?!
Azi pe adresa redacției am primit un nou comunicat. Cu șefi de instituții care se încăpățânează în ideea târgului de produse agroalimentare în Piața Revoluției, prin ocuparea integrală a parcării. S-a găsit un nou prilej de „sărbătoare”. Și din nou, se face o deschidere oficială (?!). A câta oare, anul acesta?
Când donațiile ating limita ridicolului
Ajung la redacție după activitatea matinală de teren, în căsuța electronică de la una dintre paginile de socializare mă așteaptă un mesaj. De un la cont anonim ce nu poate fi asociat unei persoane vii și reale. Cu o rugăminte nobilă de altfel, așa se face că răspund, pentru că în general mesajele la adresa jurnaliștilor sunt injurioase.  
Rockerul care ne conduce a vrut să ne trimită la Monte Carlo, dar am ajuns la Jupiter
În programul de guvernare, în oferta electorală, oamenii aceștia spun niște lucruri, iar când ajung la guvernare fac cu totul altceva decât au promis.
Prima zi de școală cu tupeu se sărbătorește
Am scris astăzi despre banii aruncați pe fereastră de Consiliul Județean pentru laptopurile aleșilor. S-au cheltuit vreo 30.000 de euro pentru ca doar un singur ales să folosească acel computer primit de la CJ.
Ziua în care am devenit milionar
Prin 2009, când discutam cu un vechi prieten despre lansarea ziarului Botoșăneanul, m-a întrebat ”ce obiectiv aveți tu și Gaby cu ziarul ăsta?”. I-am răspuns pe nerăsuflate: ”un milion de cititori pe lună”.
Trăiască Poșta Română! Aventura „vieții” pentru o banală tavă din silicon
Recunosc, sunt o campioană a cumpărăturilor online și am depășit de mult bariera neîncrederii în produsele care arată extraordinar în magazinul virtual și dezamăgitor în pachetul livrat la ușă de curier. Bine, am avut și experiențe nefericite pe care mi le-am asumat, după care mi-am promis continuu că voi înceta să comand online, fără a mă ține de cuvânt de fapt. Însă au fost și comenzi mulțumitoare, în număr mai mare decât cele negative.
Un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. (Cât) Mai stăm?
Ieri s-a împlinim exact un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. După 12 luni ni se cere același lucru...
FC Botoșani, clienta nou promovatelor: Amenințări, geamuri sparte, campanie electorală, multe înjurături și puțin fotbal
De vreo cinci luni nu am mai câștigat un meci acasă. Am pierdut pe Municipal inclusiv cu nou promovatele UTA și FC Argeș.
Când te apucă greața de propria meserie
”Spre deosebire de alții eu am o meserie” este placa pe care am auzit-o de sute și sute de ori din partea unor parlamentari, prefecți, președinți și vicepreședinți de Consiliu Județean, primari și viceprimari. Este răspunsul standard pe care îl dau atunci când sunt întrebați: ”ce o să faceți dacă nu obțineți un nou mandat?”.
Nu v-ați mirat când 22.000 de botoșăneni au votat un ”senzațional” care le-a promis câte 20.000 de euro la fiecare și vă mirați acum?
Pentru cei care încă se mai miră de votul botoșănenilor...
Covid, partenerul meu de viață din ultimele două săptămâni
Primul contact
La 5 ani de la #Colectiv, 10 oameni au ars la urgențe, într-un spital... Singura speranță rămasă vine de la ”Flăcările iadului”
Tocmai s-au împlinit 5 ani de la tragedia din #Colectiv, în care au murit peste 60 de oameni și la câteva zeci de minute după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț deja se discuta despre transportul pacienților arși în străinătate.
Mortul primar
La Botoșani, primarul PNL se plânge că i-au fost furate voturile la alegerile organizate chiar de Guvernul PNL.Și tot la Botoșani, PSD-iștii susțin că n-au furat nici măcar un vot, dar refuză renumărarea.
”Golaniada” și curiosul caz Valeriu Iftime: când trebuie să vorbească și când trebuie să tacă un om de afaceri
Avem câteva mii de candidați la alegerile locale din acest an, dar vedeta absolută pare să fie un om care nu a intrat în bătălia electorală, cel puțin din postura de candidat. Nici acum, nici în 2016 și nici în vreun alt an.
Talibanii vor iar la Primărie și CJ... după 20 de ani botoșănenii au de ales cam între aceiași oameni ca în anul 2000
Vă propun o scurtă întoarcere în timp pentru a înțelege mult mai bine ce se întâmplă astăzi și, mai ales, de ce nu se întâmplă mai nimic bun în Botoșani la nivel macro și de ce am ajuns să batem pasul pe loc de atâția ani și să privim cu jind la alte zone din România.
Vorbim puțin și despre numărul record de teste efectuate?
Discutăm zi de zi de noile recorduri de infectări. Nu se amintește însă aproape deloc sau se trece în plan secundar faptul că, aproape la fel de des se stabilesc și noi recorduri la numărul de teste efectuate.
Corona-jurnal: Pandemia nesimțiților
Noi nu trebuie să uităm un lucru: La Botoșani avem al patrulea cel mai mare număr de infectări la nivel național. Dacă ne raportăm la numărul de locuitori suntem chiar pe 3 la nivel național. Nu se poate!
Corona-jurnal: Am ieșit din Starea de Urgență și am intrat în Starea de Demență
De obicei îl recunoști după rubrica ”studii”, unde se laudă cu ”Școala vieții”.Nu este nici epidemiolog, nici medic de vreun fel, nici biolog. Nu este nici profesor de biologie, fizică sau chimie și nici inginer în tehnologia informației.Schimbă vreo trei-patru locuri de muncă într-un an fiindcă nu a găsit încă patronul care să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
otto - user înregistrat
Leo baiatule dar impartial mai esti ... zau ca-mi dau lacrimile! :)))Acum eu trag urmatoarele concluzii ... ori esti gay si ai dobandit capacitatea de a empatiza cu "doamnele politicii" ori esti vreo ruda indepartata care plange dupa vreo mostenire de la Loteria Romana, ori chiar esti vreun membru convertit peste noapte la doctrina "pisatului" si a "cacatului" care oricum tot la buda se duc, ce mai tura-vura ... acu scuze ca am folosit limbjaul pur academic ... lol!
11 octombrie 2016, 13:41
Bine ati fi facut sa demonstrati ceea ce spuneti comparand-o cu celelalte doamne existente pe scena politica .Atunci nu ar mai fi fost atat de dezavantajata. Ceea ce incercati sa demonstrati este rautatea politicienilor de la varful partidelor de a impune pe liste persoane cu dedicatie. Exemplul nu este cel mai rau, Minca este de-a noastra, botosaneanca get-beget ,populara si apropiata de oameni . A mai facut si niste gesturi caritabile ,a mai strigat si pe televizoare ca la Botosani este rau, lucru nefacut de multi altii ocupati cu deszapeziri ,licitatii si cumparaturi de limuzine de lux si vile, de abatoare si firme nationale si de alte achizitii. Din aceasta cauza atunci cand botosanenii vor fi pusi in situatia sa aleaga intre Minca si restul lumii se vor gandi daca nu este mai bine sa-l alegi pe cel ce doar se pi*ă in locul celui ce se ca*ă. Scuzati stelutele si brutalitatea sintagmelor, insa asta este vocabularul cerut de autorul textului.
11 octombrie 2016, 11:44
Termenul de conservator, în genere, a suferit o denigrare în ultimele două secole de istorie şi civilizaţie europeană. Oamenii au multă curiozitate, dar puţin timp liber, sunt agitaţi şi activi, dar au puţin timp pentru a gândi. Ideile generale îi scutesc de studiul cazurilor particulare. Vor succes, dar fără mare efort. Egali în drepturi, în educaţie, în avere, de o egală condiţie, oamenii au inevitabil aceleaşi nevoi, obiceiuri şi gusturi similare. Din această cauză sub liberalism şi democraţie marile revoluţii intelectuale şi spirituale nu mai au loc. Peste tot şi peste toate se întinde un fel de materialism care neagă orice transcendenţă. Oamenii se izolează de ei înşişi şi unii de alţii şi fiecare nu mai este îndemnat să se ocupe decât de el însuşi, de propriul statut social. Faptul duce inevitabil la un dezinteres crescând pentru trebu­rile publice, pentru cauzele comune (în afară de situaţia în care ele sunt purtătoare de posibilităţi de îmbo­gă­ţire). Posturile de guvernare rămân în aceste condiţii la dispoziţia tuturor ambiţioşilor, care găsesc deschis drumul puterii.Într-o societate de acest tip elitele devin mortificate.Spre deosebire de libe­ralism, el se revendică şi dintr-o reali­tate românească proprie, din tradiţii proprii. Fie şi parţial, el moşteneşte ideologic pătura conducătoare a Princi­patelor Române. Legătura cu epoca modernă dintre români şi vecinii lor de la nord şi vest nu are semnificaţii deosebite. Atunci când românii intră în modernitate caută contactul strâns cu civilizaţia Occidentului.dupa ce ama facut acesta introducere despre conservatorism , ma uit pe plan local la ce a a juns acest mic partid, disparut o data la finalul Primului Razboi Mondial iar aici pe plan local cu punerea la conducerea sa a bisnitarului de ONISA.Glumetul asta mic care a targuit fiecare functie de deconcetrata , acum sta la tejghea si o asteapta pe MINCA , o semianalfabeta , paiata Parlamentului care habarn nu are macar care este diferenta intre un oras si un municipiu. Intrebata de un reporter de legea administratiei publice a spus sec ca este abrogate. Fara cuvinte!
11 octombrie 2016, 09:33
Cine mai pune botul la cotcodăcelile unor ,,erudite” de tip Mincă, Doina & acoliții își merită cu prisosință soarta. Un județ care a dat țării personalități precum Eminescu, Enescu, Iorga și Luchian are ca exponenți în Parlamentul Național niște vuvuzele jalnice.
11 octombrie 2016, 09:00
Dar la alte partide e curatenie deplina ? Doar oameni bine pregatiti sunt pe liste pentru a fi trimisi sa construiasca legea in Parlament ? Oare nu presa a luat in bataie de joc oamenii care incercau sa faca o schimbare , sprijinind haite de partid care ii plateau ? Unde a ajuns tara in 27 de ani? Cine e cu adevarat vinovat de situatia actuala ? Nu cumva si presa formata din mercenari platiti a contribuit la distrugerea tarii ? Oare nu credeti ca va mai urma ,,ceva' ?
11 octombrie 2016, 08:27
Daca lumea e proasta si atunci cand vin prin cartiere la cersit voturi nu ii scuipa in freza...le pupa mainile si le spun problemele de parca acestea se vor rezolva vreodata...si se mai scoate ochii cu o bordura cu o vopsea cu un gard si lumea are impresia ca l-a prins pe mesia de picior..lume proasta incapabila sa reactioneze si sa aiba verticalitate..ia sa vina ponta prin cartier sa vezi cum cad babele pensionare pe spate chiar daca le ar injumatati pensiile...
11 octombrie 2016, 08:25
Hoata de la loterie nu face nici 1%...nu mai pui ca are si doctorat si doua mastere obtinute in doar 3 ani...cummm???...da...in 3 ani aceasta femeie a reusit ce nu a reusit nici macar un profesor!!!...ha ha ha...cititi-i CV-ul , o invidiaza si geniile
11 octombrie 2016, 06:49
Hoata de la loterie nu face nici 1%...nu mai pui ca are si doctorat si doua mastere obtinute in doar 3 ani...cummm???...da...in 3 ani aceasta femeie a reusit ce nu a reusit nici macar un profesor!!!...ha ha ha
11 octombrie 2016, 06:47
Si eu ma pis pe MINCA si pe tractoristul IACOB.IAR CONSERVATORIII LUI DANIEL CONSTANTIN SUB UNUL LA SUTA.POATE VINE VARANUL
11 octombrie 2016, 00:01
Astea suntem si asa vom ramane. Daca nu protestam macar la vot, daca in strada e prea greu! PS; la prima ocazie, aveti ocazia sa iesiti. :P
10 octombrie 2016, 23:20
Bravo Sergiu !!!! Suntem ghena Romaniei. Toti codasii sunt la Botosani. Dar stii, problema e ca sunt alesi tot de botosaneni
10 octombrie 2016, 21:39
Sondaj
Ați dat până acum ”atenții” la doctor?
Da
Nu
Nu am ajuns la doctor
Declaraţia zilei
”Din păcate, discriminarea în școli este prezentă. În sondajul nostru de opinie, realizat acum un și jumătate la nivel național, am cerut părinților și profesorilor copiilor din preuniversitar să identifice motivele de hăr ...
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.9005 lei
USD
Dolarul SUA
4.4823 lei
CHF
Francul elveţian
4.9076 lei
GBP
Lira sterlină
5.4945 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4888 lei
XAU
Gramul de aur
275.3749 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2362 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2712 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1660 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3580 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2062 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6582 lei
Vremea
astăzi
Botosani
0.3 o C
Dorohoi
-1.7 o C
Bucecea
-2.9 o C
Darabani
-2.1 o C
Saveni
-0.1 o C
Ştefăneşti
1.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.