Blog
FC Botoșani, clienta nou promovatelor: Amenințări, geamuri sparte, campanie electorală, multe înjurături și puțin fotbal

De vreo cinci luni nu am mai câștigat un meci acasă. Am pierdut pe Municipal inclusiv cu nou promovatele UTA și FC Argeș.

Fotbal la fereastra spartă

 

S-a reușit și uriașa performanță de a se rata un transfer de 700.000 de euro plus procentele ulterioare după ce patronii celor două cluburi bătuseră deja palma.


În ziua turului II preliminar al Europa League la FC Botoșani se făcea campanie electorală pentru primarul de la acea dată.


În ziua primului meci oficial din 2021 golgeterul echipei și-a făcut bagajele și pur și simplu a plecat.


În timpul meciurilor s-au dat indicații jucătorilor până ce s-au spart geamurile în văzul unei țări întregi.

 

Încolonarea la cașcaval!


S-a reprimit la echipă o eternă speranță care acum un an se jura că mai bine se face șofer de autobuz decât să mai joace la Botoșani. Drept premiu a primit și tricoul cu numărul 10.


Jurnaliștii sunt amenințați fără vreo jenă că vede tot poporul în direct.


Totul într-un potop de înjurături.


Iar toate astea poartă un singur nume. Sau două. Ori chiar trei, că doar e ”happy family” și trebuie să profite toate rubedeniile de cașcavalul de la Botoșani.

 

E ”ieftin și bun” sau care-i faza?


Niciodată de la promovare încoace, dar cred că nici măcar când eram în Liga 2, nu s-au întâmplat asemenea prostii și idioțenii într-un timp atât de scurt fără ca patronul, conducerea, suporterii să ia atitudine.


Îmi este tot mai greu să înțeleg cum Elsaco, una dintre cele mai performante companii din Botoșani și chiar din România, care ține la etichetă, la imagine, care practică și încurajează decența în business, tolerează și girează ceea ce se întâmplă deja de luni bune la Fotbal Club Botoșani.


Dacă nici când omul îți scoate din buzunar 700.000 de euro plus alte câteva sute de mii din procentele ulterioare, nu reacționezi, probabil că nu o mai faci vreodată.


Dar dacă banii nu sunt importanți, ar trebui măcar să conteze spiritul unui club, unui oraș și, dacă vreți, al unui business, care nu poate fi călcat în halul ăsta în picioare.  

 

loading...
FC Botoșani începe 2021 cu un eșec: A luat bătaie de la ultima clasată
Marius Croitoru, criză de nervi în timpul meciului: A spart un geam de la lojă - FOTOGALERIE

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

download from google play download from apple store
Covid, partenerul meu de viață din ultimele două săptămâni
Primul contact
La 5 ani de la #Colectiv, 10 oameni au ars la urgențe, într-un spital... Singura speranță rămasă vine de la ”Flăcările iadului”
Tocmai s-au împlinit 5 ani de la tragedia din #Colectiv, în care au murit peste 60 de oameni și la câteva zeci de minute după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț deja se discuta despre transportul pacienților arși în străinătate.
Mortul primar
La Botoșani, primarul PNL se plânge că i-au fost furate voturile la alegerile organizate chiar de Guvernul PNL.Și tot la Botoșani, PSD-iștii susțin că n-au furat nici măcar un vot, dar refuză renumărarea.
”Golaniada” și curiosul caz Valeriu Iftime: când trebuie să vorbească și când trebuie să tacă un om de afaceri
Avem câteva mii de candidați la alegerile locale din acest an, dar vedeta absolută pare să fie un om care nu a intrat în bătălia electorală, cel puțin din postura de candidat. Nici acum, nici în 2016 și nici în vreun alt an.
Talibanii vor iar la Primărie și CJ... după 20 de ani botoșănenii au de ales cam între aceiași oameni ca în anul 2000
Vă propun o scurtă întoarcere în timp pentru a înțelege mult mai bine ce se întâmplă astăzi și, mai ales, de ce nu se întâmplă mai nimic bun în Botoșani la nivel macro și de ce am ajuns să batem pasul pe loc de atâția ani și să privim cu jind la alte zone din România.
Vorbim puțin și despre numărul record de teste efectuate?
Discutăm zi de zi de noile recorduri de infectări. Nu se amintește însă aproape deloc sau se trece în plan secundar faptul că, aproape la fel de des se stabilesc și noi recorduri la numărul de teste efectuate.
Corona-jurnal: Pandemia nesimțiților
Noi nu trebuie să uităm un lucru: La Botoșani avem al patrulea cel mai mare număr de infectări la nivel național. Dacă ne raportăm la numărul de locuitori suntem chiar pe 3 la nivel național. Nu se poate!
Corona-jurnal: Am ieșit din Starea de Urgență și am intrat în Starea de Demență
De obicei îl recunoști după rubrica ”studii”, unde se laudă cu ”Școala vieții”.Nu este nici epidemiolog, nici medic de vreun fel, nici biolog. Nu este nici profesor de biologie, fizică sau chimie și nici inginer în tehnologia informației.Schimbă vreo trei-patru locuri de muncă într-un an fiindcă nu a găsit încă patronul care să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Loading...
Corona-jurnal: Afacerea politică ”starea de urgență” - cum folosești Covid-ul ca să muți alegerile și să schimbi o directoare
Austria, cu de trei ori mai multe infectări decât România, începe să ridice restricțiile, Iohannis mai bagă o stare de urgență... haideți să vedem de ce.
Corona-jurnal: Stai la 5 METRI de mine!
Au început cu un metru, un singur metru. Apoi au zis că ar fi bine totuși să fie un metru și jumătate. S-au mai gândit vreo câteva zile și au ajuns la doi metri. Pentru ca astăzi niște minți luminate să ridice miza la CINCI METRI.
S-au băgat 7 milioane de euro în Centrul Vechi ca să duduie manelele și să urinăm biserica lui Eminescu?
S-a întâmplat într-o zi de decembrie, pe la 16:30, când începea să se însereze. Câteva sute de oameni dansau în Centrul Vechi, o stradelă era blocată, parcarea așijderea, iar din boxele scoase pe trotuar răsunau manele de tremurau la propriu geamurile clădirilor din jur.
Pușcăria Botoșani
Caraș-Severin este unul dintre județele României aflate pe cale de dispariție. Asta cel puțin demografic. În cele trei decenii de după revoluție a pierdut peste 100.000 de locuitori și a ajuns să aibă o populație sub cea din 1930, adică dinaintea celui de-Al Doilea Război Mondial.
Când are interes își ridică fusta
”Asta e Dănuța, ca să ne înțelegem, când are interes își ridică fusta”. Este o frântură dintr-un dialog purtat de cumnata lui Eugen Orlando Teodorovici cu amanta acestuia, nimeni alta decât fosta noră a lui Văcătoroiu.
Loading...
Botoșăneanul... ziua în care am împlinit 10 ani
În ziua aceasta cuvintele se adună neașteptat de greu. Nu, cu siguranță nu s-au epuizat după 3.650 de zile și 83.987 de articole. Doar că acum se sfiesc privind la ceea ce au făcut și gândindu-se că mâine ar putea fi sfârșitul ori că acest deceniu ar putea fi doar începutul.
O mare rugăminte pentru toți cu #ȘîEu care vor autostrăzi
Fraților, dacă tot v-ați hotărât să întrerupeți lucrul 15 minute, rupeți-vă 15 minute și în luna mai, când sunt primele alegeri din acest an, și mergeți la vot.
O întrebare de bun simț, ca de la finul Gigi la nașul Gică: L-ați vândut pe Oaidă ori ați vândut play-off - ul?
De ce mai cumpără Becali de la Iftime dacă își ia țeapă după țeapă?
Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Bună această scurtă analiză a situației din club! Ca suporter FC Botoșani ce urmărește echipa încă din sezonul 2004-2005, mergând meci de meci pe stadion până în 2014, când, din păcate, am fost nevoit să mă stabilesc în alt oraș, pot puncta un detaliu amar: nimic nu mai este la fel de când domnul Cornel Șfaițer nu mai face parte din conducerea clubului!Probabil cea mai mare problemă care a intervenit după ce dânsul a renunțat la colaborarea cu acest club sportiv ține de relația dintre conducere și fani. În mod realistic o spun - în ultimii 2-3 ani, până la apariția restricțiilor cauzate de pandemie, prezența fanilor pe stadion a scăzut drastic! Cum a rămas FC Botoșani fără un om de calibrul lui Cornel Șfaițer, cum, dintr-o dată, echipa nu a mai avut parte de sprijinul galeriei! Domnii Iftime și Anton nu au lucrat deloc în privința relației cu suporterii. Din acest motiv a intervenit și un dezinteres față de echipă. Inclusiv pe rețelele de socializare se scria mult mai mult în urmă cu câțiva ani - acum o fac, în mare, doar sirienii care îl susțin pe Al-Mawas. Domnul Șfaițer a fost întotdeauna apropiat de susținătorii FC Botoșani! Inclusiv atunci când echipa se zbătea pe undeva pe la jumătatea clasamentului ligii a 2-a, în urmă cu mai bine de un deceniu.Tot în perioada în care domnul Șfaițer era în club vedeam tineri promovați la prima echipă. Tineri care erau integrați rapid în primul 11 și ajungeau să devină titulari. Oaidă, Moruțan, Chindriș (adus de domnul Șfaițer!), Miron sau Lorand Fulop sunt doar niște exemple care îmi trec acum prin minte. Străinii transferați erau profesioniști, nu erau permise abaterile disciplinare, cum vedem acum, în cazul lui Keyta. Poate nu confirmau toți, dar le erau reziliate amiabil contractele și colaborarea se încheia fără zarvă. Domnul Șfaițer gestiona excelent și relația cu antrenorii. Acum, după ce Marius Croitoru avusese acele gesturi - pe care nu aș vrea să le amintesc - din timpul jocului cu Universitatea Craiova, domnul Iftime, în loc să ia atitudine și să aplice niște sancțiuni disciplinare, făcea glume. Cu toate că respectivele gesturi nu făceau cinste clubului și orașului.Ceea ce văd acum mă duce cu gândul la un singur cuvânt: debandadă! Un finanțator care încearcă, total eronat și inutil, să devină un nou Gigi Becali al fotbalului autohton, previzibil pentru toți cunoscătorii fenomenului - oferă contracte pe termen scurt jucătorilor transferați și în 90% din situații nu reușește să le prelungească; un președinte care pare inexistent - dacă în cazul altor cluburi îi vedem mereu pe la televiziuni pe oamenii ce ocupă acest rol, implicându-se prin fel și fel de evenimente și dezbateri, al nostru iese la interval doar când domnul Iftime este prea ocupat; un antrenor talentat, dedicat meseriei, însă care, din păcate, uită adesea cât de important este autocontrolul când ai o astfel de funcție și care, totodată, mi se pare cam... părăsit! Dacă în trecut, Leo Grozavu sau Cristi Pustai se bucurau de susținerea permanentă a domnilor Șfaițer și Heleșteanu, acum Marius Croitoru pare a fi uitat de toți ceilalți din organigrama clubului și lăsat să gestioneze de unul singur toate apucăturile și nemulțumirile jucătorilor, venirile, plecările și, din ce văzut în ultima vreme, chiar și aspecte ce țin mai mult de activitatea unui impresar.În tot acest decor, evident, speranțele scad. Performanțele sportive dispar. Iar interes nu prea pare să mai vină din vreo direcție. Așa văd, de la distanță, situația actuală din club. Din punctul meu de vedere, lipsește cineva. Cineva care chiar să reprezinte cu profesionalism FC Botoșani. Ne lipsește Cornel Sfaițer!
15 ianuarie 2021, 23:43
Betivul cu felie de clovn zis eftimius va duce echipa in liga 2.Nu se mai satura de bani de parca ar trai mii de ani..jalnica faptura..
15 ianuarie 2021, 08:04
Deci care e treaba in club? Rubedenii, 700.000! Ceva detalii pentru suporteri.
15 ianuarie 2021, 00:25
Facem ce trebuie :))
14 ianuarie 2021, 23:01
"Ieftin si bun, face ce-i spun".
14 ianuarie 2021, 22:53
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Trebuie impuse anumite restricții persoanelor privind participarea la evenimente culturale, sportive, private în funcție de imunizarea sau neimunizarea cu vaccinul anti Covid?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„Vreau să transmit botoșănenilor că nu sunt cei mai proști dintre români, cei mai dezinformați dintre români, cei mai săraci dintre români așa cum sunt portretizați de niște domni care vremelnic dețin puterea la București ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9184 lei
USD
Dolarul SUA
4.1486 lei
CHF
Francul elveţian
4.5849 lei
GBP
Lira sterlină
5.7813 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7998 lei
XAU
Gramul de aur
241.9139 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2314 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3871 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0777 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3104 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1933 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6613 lei
Vremea
astăzi
Botosani
18.8 o C
Dorohoi
17.8 o C
Bucecea
18.1 o C
Darabani
17.4 o C
Saveni
18.7 o C
Ştefăneşti
18.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.