Blog
Când are interes își ridică fusta

”Asta e Dănuța, ca să ne înțelegem, când are interes își ridică fusta”. Este o frântură dintr-un dialog purtat de cumnata lui Eugen Orlando Teodorovici cu amanta acestuia, nimeni alta decât fosta noră a lui Văcătoroiu.

Interceptată, discuția dintre cele două a ajuns săptămâna trecută în presă și scoate în evidență modul în care funcționează România. Sau mă rog, Guvernul României.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


La promovările în posturi cheie ultimul criteriu de care se ține cont este cel al priceperii și capacității profesionale.


Fonduri și proiecte uriașe sunt date pe mâna unor fătuci care nu au condus în viața lor nici o asociație de proprietari la nivel de bloc (Și apoi ne întrebăm de ce nu suntem în stare să facem 10 kilometri de autostradă într-un an).


Dar sunt însă capabile să conducă pe culmile plăcerii potențații de la partid cărora li se zvârcolesc hormonii prin organism.


Amanta lui Orlando e supărată că ”domn ministru” și-a luat-o în cap de când e nr. 2 la PSD și pare îngrijorată că acest dandy de la Finanțe pleacă în Turcia cu o altă domniță.


Aflăm și cu ocazia asta că alt ministru tinerel a lăsat-o pe una însărcinată și drept recompensă a pus-o nu știu ce șef pe la TAROM.


Ca să ne înțelegem bine, salariile pe posturile astea sunt undeva la 12.000 de lei. Păi de ce tot au crescut băieții ăștia lefurile la stat?


Bineînțeles că noțiunea de ”concurs pentru ocuparea postului” nu există în ecuația asta.


Păi ce credeați voi, că toate fătucile, toate cumnățelele astea s-au deșteptat așa, peste noapte?


Nu, este o curvăsărie generală pe banii statului. Scuzați expresia, dar ăștia regulează pe banii noștri dragi botoșăneni.


Munciți ca proștii de dimineață până noapte ca să aibă dl.Cuc (ce nume predestinat are băiețelul ăla care ne promite de trei ani că face drumul Botoșani – Târgu-Frumos) bani să își plătească gravidele.


Cum vă gândeați voi că au ajuns unele fătuci dintr-astea prin Parlament și prin ministere?


Uitați-vă numai de pe la noi câte directoare cu notele 2, 3 și 4 pe la examene au fost numite apoi, în total dispreț față de orice regulă de bun simț, șefe cu delegație exact pe posturile pentru care s-au organizat concursuri și la care ele s-au umplut de ridicol. Ce-i drept, sunt de nota 10... dar pe la alte materii.

 

Uitați-vă numai vara aceasta în ce scandaluri conjugale au fost implicați unii dintre cei pe care i-am trimis în Parlament ca să ne fie nouă mai bine.


Căutați prin arhivă și vedeți ce fătuci au ajuns să lucreze prin ministere.  


E jale dacă le ceri CV-urile. N-au realizat ceva în viața lor în privat, s-au târât prin școală, au pupat în fund pe la partid, apoi s-au lipit pe la un șefuleț și unele s-au scos pe viață.


Da, da, pe viață. Cred că n-ați uitat că tocmai parlamentarii noștri dragi au votat legea prin care și-au dat singuri pensie specială.


Așa că lăsați cititul și hai la treabă că băieții ăștia care conduc România suferă de virilitate excesivă și trebuie să ne dăm peste cap să producem bani la buget să aibă săracii de unde să-și plătească toate panaramele.  

 

Când scriu rândurile astea aflu de la o televiziune cât se poate de serioasă că prețul pentru un vot la moțiune a ajuns la un milion de euro. E pe viață, pe moarte și pe... amante. De-un milion de euro bucata. 

 

logo botosaneanul

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Un primar i-a dat lui Budăi cu pensiile speciale în cap: O sfidare, o nerușinare
Pentru că pot: Doina și Luci și-au votat propriile pensii speciale

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Cât de onorabil mai este cetățeanul nostru de onoare?
Ce este mai onorabil?
Un târg al bătrânelor sărmane și al copiilor amărâți alergați prin păduri... pe când?!
Azi pe adresa redacției am primit un nou comunicat. Cu șefi de instituții care se încăpățânează în ideea târgului de produse agroalimentare în Piața Revoluției, prin ocuparea integrală a parcării. S-a găsit un nou prilej de „sărbătoare”. Și din nou, se face o deschidere oficială (?!). A câta oare, anul acesta?
Când donațiile ating limita ridicolului
Ajung la redacție după activitatea matinală de teren, în căsuța electronică de la una dintre paginile de socializare mă așteaptă un mesaj. De un la cont anonim ce nu poate fi asociat unei persoane vii și reale. Cu o rugăminte nobilă de altfel, așa se face că răspund, pentru că în general mesajele la adresa jurnaliștilor sunt injurioase.  
Rockerul care ne conduce a vrut să ne trimită la Monte Carlo, dar am ajuns la Jupiter
În programul de guvernare, în oferta electorală, oamenii aceștia spun niște lucruri, iar când ajung la guvernare fac cu totul altceva decât au promis.
Prima zi de școală cu tupeu se sărbătorește
Am scris astăzi despre banii aruncați pe fereastră de Consiliul Județean pentru laptopurile aleșilor. S-au cheltuit vreo 30.000 de euro pentru ca doar un singur ales să folosească acel computer primit de la CJ.
Ziua în care am devenit milionar
Prin 2009, când discutam cu un vechi prieten despre lansarea ziarului Botoșăneanul, m-a întrebat ”ce obiectiv aveți tu și Gaby cu ziarul ăsta?”. I-am răspuns pe nerăsuflate: ”un milion de cititori pe lună”.
Trăiască Poșta Română! Aventura „vieții” pentru o banală tavă din silicon
Recunosc, sunt o campioană a cumpărăturilor online și am depășit de mult bariera neîncrederii în produsele care arată extraordinar în magazinul virtual și dezamăgitor în pachetul livrat la ușă de curier. Bine, am avut și experiențe nefericite pe care mi le-am asumat, după care mi-am promis continuu că voi înceta să comand online, fără a mă ține de cuvânt de fapt. Însă au fost și comenzi mulțumitoare, în număr mai mare decât cele negative.
Un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. (Cât) Mai stăm?
Ieri s-a împlinim exact un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. După 12 luni ni se cere același lucru...
FC Botoșani, clienta nou promovatelor: Amenințări, geamuri sparte, campanie electorală, multe înjurături și puțin fotbal
De vreo cinci luni nu am mai câștigat un meci acasă. Am pierdut pe Municipal inclusiv cu nou promovatele UTA și FC Argeș.
Când te apucă greața de propria meserie
”Spre deosebire de alții eu am o meserie” este placa pe care am auzit-o de sute și sute de ori din partea unor parlamentari, prefecți, președinți și vicepreședinți de Consiliu Județean, primari și viceprimari. Este răspunsul standard pe care îl dau atunci când sunt întrebați: ”ce o să faceți dacă nu obțineți un nou mandat?”.
Nu v-ați mirat când 22.000 de botoșăneni au votat un ”senzațional” care le-a promis câte 20.000 de euro la fiecare și vă mirați acum?
Pentru cei care încă se mai miră de votul botoșănenilor...
Covid, partenerul meu de viață din ultimele două săptămâni
Primul contact
La 5 ani de la #Colectiv, 10 oameni au ars la urgențe, într-un spital... Singura speranță rămasă vine de la ”Flăcările iadului”
Tocmai s-au împlinit 5 ani de la tragedia din #Colectiv, în care au murit peste 60 de oameni și la câteva zeci de minute după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț deja se discuta despre transportul pacienților arși în străinătate.
Mortul primar
La Botoșani, primarul PNL se plânge că i-au fost furate voturile la alegerile organizate chiar de Guvernul PNL.Și tot la Botoșani, PSD-iștii susțin că n-au furat nici măcar un vot, dar refuză renumărarea.
”Golaniada” și curiosul caz Valeriu Iftime: când trebuie să vorbească și când trebuie să tacă un om de afaceri
Avem câteva mii de candidați la alegerile locale din acest an, dar vedeta absolută pare să fie un om care nu a intrat în bătălia electorală, cel puțin din postura de candidat. Nici acum, nici în 2016 și nici în vreun alt an.
Talibanii vor iar la Primărie și CJ... după 20 de ani botoșănenii au de ales cam între aceiași oameni ca în anul 2000
Vă propun o scurtă întoarcere în timp pentru a înțelege mult mai bine ce se întâmplă astăzi și, mai ales, de ce nu se întâmplă mai nimic bun în Botoșani la nivel macro și de ce am ajuns să batem pasul pe loc de atâția ani și să privim cu jind la alte zone din România.
Vorbim puțin și despre numărul record de teste efectuate?
Discutăm zi de zi de noile recorduri de infectări. Nu se amintește însă aproape deloc sau se trece în plan secundar faptul că, aproape la fel de des se stabilesc și noi recorduri la numărul de teste efectuate.
Corona-jurnal: Pandemia nesimțiților
Noi nu trebuie să uităm un lucru: La Botoșani avem al patrulea cel mai mare număr de infectări la nivel național. Dacă ne raportăm la numărul de locuitori suntem chiar pe 3 la nivel național. Nu se poate!
Corona-jurnal: Am ieșit din Starea de Urgență și am intrat în Starea de Demență
De obicei îl recunoști după rubrica ”studii”, unde se laudă cu ”Școala vieții”.Nu este nici epidemiolog, nici medic de vreun fel, nici biolog. Nu este nici profesor de biologie, fizică sau chimie și nici inginer în tehnologia informației.Schimbă vreo trei-patru locuri de muncă într-un an fiindcă nu a găsit încă patronul care să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Dle Balascau va urmaresc tot timpul si va admir. Spuneti bine, dar cine ne mai aude? Si eu traiesc niste abuzuri foarte grave intr-o institutie a statului. Am muncit 20 de ani si mi-am facut meseria cu dragoste inainte de salariu de mizerie pe care il aveam. Am fost un bursier al Romaniei in care statul a investit in mine iar eu am optat pentru acest judet fiind locul meu natal. Am dorit sa aplic tot ce am invatat aici acasa. Si am facut.... Milioane de euro am adus la bugetul acestui judet prin proiecte FEADR pentru fermieri in perioada 2007-2013 cand abia intram in UE si nimeni nu stia bine cu ce se mananca acestea. Ulterior multi au inceput sa faca asta folosind in copie planuri de afaceri gandite si aplicate de mine. Nu m-a deranjat acest lucru m-am bucurat ca fermierii pot fi ajutati si sa aducem cat mai multi bani in acest judet. Pe langa asta am lucrat activ m-am implicat și aplicat tot ce a venit dupa aderarea Romaniei la UE pe domeniu. Am ajuns acum sa stau intr-un birou si sa execut ce executam la inceputul carierei mele. Practic am fost adusa la acest stadiu deoarece deranjez profesional si de asemenea verticalitatea unui om deranjeaza.
10 octombrie 2019, 11:32
Aglaia bre! Tanti Aglaia, Tanti Aglaia ce am să-ţi găuresc tigaia!
10 octombrie 2019, 09:37
Pentru cei care au uitat va aduc aminte de Marian Verenciuc, presedintele PDL Botosani care alaturi de alti politicieni si magistrati ieseni a fost condamnat pentru proxenitism. Domnul Verenciuc cica racola fete tinere si le dadea la produs la PDL-istii lui. Ar mai fi si prietenul lui Blejnar, Codrut Marta care impreuna au coordonat o retea de prostitutie. Si Oltean Ioan care si-a pus amanta sefa la la ANRP. Etc. Ati uitat? Si mai sunt domnule redactor, mai sunt.
10 octombrie 2019, 09:30
Dănuța sau Doinita ?
10 octombrie 2019, 06:30
Domnule Balascau dar la PSD Botosani nu e aceeasi Marie cu alta palarie prin acele concursuri orchestrate de la Apia si alte institutii ??? Federovici,Trufin,Lupascu si mai nou Budai doar de asta se ocupa
9 octombrie 2019, 22:00
Sondaj
Ați dat până acum ”atenții” la doctor?
Da
Nu
Nu am ajuns la doctor
Declaraţia zilei
”Din păcate, discriminarea în școli este prezentă. În sondajul nostru de opinie, realizat acum un și jumătate la nivel național, am cerut părinților și profesorilor copiilor din preuniversitar să identifice motivele de hăr ...
fashiondays.ro
Curs valutar
3 februarie 2023
EUR
Euro
4.9005 lei
USD
Dolarul SUA
4.4823 lei
CHF
Francul elveţian
4.9076 lei
GBP
Lira sterlină
5.4945 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4888 lei
XAU
Gramul de aur
275.3749 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2362 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2712 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1660 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3580 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2062 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6582 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-2.8 o C
Dorohoi
-2.2 o C
Bucecea
-2.3 o C
Darabani
-2.7 o C
Saveni
-2.1 o C
Ştefăneşti
-5.3 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.