Ancheta săptămânii
Botoșănean cu sechele pe viață dintr-un accident! A fost abandonat de un jandarm care a fugit! CLASARE de la Parchetul Militar, victima lăsată în agonie, scoasă vinovată – VIDEO&DOCUMENT

O noapte de petrecere între trei prieteni s-a terminat aproape tragic pentru unul dintre ei, rămas marcat pe viață. Accidentul care a urmat nu a trecut neobservat, mai ales după ce unul dintre cei aflați în autoturism a fugit, abandonându-și prietenul în agonie și plin de sânge, întins pe asfalt. Un al treilea, care nu apare în ancheta care a rezultat ulterior, i-ar fi urmat exemplul. Evenimentul rutier a provocat o undă de șoc în comunitate.

Anul trecut, 1 mai, noaptea la ora 3:00

 

Cei trei amici care erau extrem de apropiați înainte de accident au petrecut prin mai multe locuri din Darabani. Inclusiv acasă la victimă, la Adrian Răileanu, un botoșănean de 35 de ani, singurul care a suferit răni grave din care și-ar fi putut pierde viața.

 

Adrian Răileanu a consumat băuturi alcoolice cu un angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ), Tiberiu Ceică, și cu un agent de poliție de la Darabani pe nume Florin Tănasă. Ultimii doi se aflau în timpul liber.

 

S-au fotografiat acasă la Adrian Răileanu și au trimis pozele la prieteni.

 

 

Ulterior au pornit spre alte locuri pentru distracție, printre care și un bar din localitate. În mod nefericit pentru fiecare dintre cei trei, au ales să parcurgă drumul cu mașina. La volan s-a vorbit că s-a aflat Tiberiu Ceică, cel care ar fi produs accidentul rutier. Din expertizele tehnice care au urmat a reieșit că circula cu o viteză de peste 100 de km/h.

 

Afară ploua mărunt...

 

Au ajuns într-o intersecție, pe strada 1 Decembrie, unde există pericol de acvaplanare, din cauza acumulării apelor pluviale. Din cauza lichidului de pe carosabil care măsura 5 cm în acea noapte fatidică, șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit drumul și s-a izbit în doi copaci pe care i-a pus la pământ, îndoind și un indicator care semnaliza o trecere de pietoni. O bancă ce se afla în fața clădirii unde a ajuns mașina, a fost mutată câțiva metri. Niciunul dintre pasageri nu purta centura de siguranță.

 

În urma izbiturii, autoturismul a fost distrus aproape în totalitate în partea dreaptă, unde se afla pasagerul de lângă șofer. Cel mai afectat dintre toți a fost Adrian Răileanu, găsit după trei minute de personalul de pe ambulanță pe trecerea de pietoni, în stare de inconștiență.

 

Prietenii lui, jandarmul și polițistul, au părăsit locul accidentului. Au sunat totuși la 112.

 

 

Jandarmul recunoaște că se afla la volan

 

Tiberiu Ceică s-a prezentat după 15 ore la Poliție. A refuzat să fie testat alcoolscopic.

 

Așadar, în sarcina sa s-au reținut trei infracțiuni, respectiv vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, precum și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

 

Fiind angajat al IJJ, ancheta a fost preluată a doua zi de Parchetul Militar Iași. Audiat de procurorul de caz, Tiberiu Ceică a recunoscut că a fost la volan și a produs accidentul rutier.

 

„Recunosc și regret sincer faptele”, a afirmat el atunci, sub semnătură, dovadă în documentul de mai jos:

 

 

Parchetul Militar face anchetă și după un an concluzionează că jandarmul NU era la volan

 

Ancheta a durat un an și s-a terminat recent cu soluție de clasare pentru Tiberiu Ceică.

 

„Prin coroborarea probelor administrate în cauză a rezultat că la data de 1 mai 2019, la ora 3:41, momentul corespunzător consumării accidentului de circulație, la volanul autoturismului marca Ford s-a aflat Răileanu Adrian, în calitate de conducător auto, iar subofițerul jandarm s-a aflat pe bancheta dreapta – față – locul pasagerului”,

Ordonanța de clasare a procurorului de la Parchetul Militar Iași

 

 

Familia victimei a primit vestea în stare de șoc.

 

Mai ales după ce, Adrian Răileanu, căsătorit și tată a două fetițe de 3 și 9 ani, a rămas cu probleme neurologice pe viață. Nu mai poate lucra și astfel nu își poate întreține familia, urmare a traumatismelor grave suferite din accidentul rutier. Este în continuare sub tratament.

 

„El este OK, mănâncă cu familia, dar nu-și aduce aminte foarte multe din trecut, mai are pierderi de memorie, uneori mai are stări de nervi, trece de la o stare la alta. Nu este refăcut și nu știm dacă se va reface vreodată în totalitate. Pentru că loviturile pe care le-a suferit el la nivelul capului au fost destul de puternice și mari, una fiind exact în moalele capului, sus, una la spate la ceafă. Procurorii au menționat că este posibil să fi fost și partea vătămată la volan și când a ieșit din autoturism să fi căzut, din cauza amețelii, că erau băuți toți, plus a impactului”.

 

Nu are cum să fie așa, dacă o persoană cade de pe picioare, nu are cum să cadă în cap să provoace acea rană de la moalele capului. Acele răni au fost provocate în momentul în care au intrat în pomi și fratele meu a venit cu capul de plafon, de stîlpul de la mașină, de parbriz. Nu avea cum să fie provocate de la o căzătură din picioare”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

Victima, rămasă cu sechele pe viață, devine persoana învinuită

 

În plus față de situația sa medicală, procurorii de la Parchetul Militar Iași au disjuns cauza, iar cercetările au fost declinate către Poliția orașului Darabani, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani.

 

Și îl vizează pe el direct, pentru consum de băuturi alcoolice la volan, devenind astfel din victimă, suspect.

 

Mai mult, această declinare de competențe ridică noi întrebări din partea familiei care dorește o cercetare imparțială și corectă, așa cum se presupune că ar trebui să fie aplicabilă oricărei persoane din România.

 

 

„Cu toate că există probe că jandarmul era la volan, procurorii au clasat dosarul și au disjuns cauza către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, unde mama lui Ceică Tiberiu este grefier șef. Și dosarul se află la Poliția orașului Darabani sub coordonarea Parchetului unde la rutieră este un agent de poliție care se afla și el atunci, în seara accidentului în mașină și a fugit”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

Iar ciudățeniile din modul în care a fost efectuată această anchetă, nu se opresc aici.

 

Imediat după producerea accidentului rutier, Adrian Răileanu, preluat în comă și plin de sânge la nivelul capului, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Neurochirugie „Nicolae Oblu” din Iași, unde procesul de recuperare a fost unul anevoios.

 

La externare, medicii au recomandat o evaluare la 6 luni pentru a se vedea dacă rămân sechele cauzate de traumatismele din accident.

 

 

 

Ciudățenii cu filmarea accidentului

 

Evaluare care ar fi fost refuzată de procurorul militar.

 

„După 6 luni de zile trebuie să mai facă o nouă evaluare medicală partea vătămată. Ei, ce s-a întâmplat? A venit pandemia, noi am sunat la Spitalul Nicolae Oblu să facem evaluarea și ne-au zis să mai așteptăm. După care am sunat noi la IML și ni s-a spus că nu putem face noi solicitare, face procurorul de caz. Procurorul, la solicitarea noastră, a refuzat”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

Evaluarea nu a putut fi efectuată de familie, întrucât legislația românească prevede că poate fi solicitată la Institutul Național de Medicină Legală sau altă unitate medicală, DOAR de entități juridice.

 

În cazul de față Parchetul Militar.

 

 

Mai mult decât atât, impactul din noaptea de 1 mai 2019 din strada 1 Decembrie din Darabani a fost surprins de camerele video ale unui agent economic din zonă și au fost probă în dosar.

 

Fratele lui Adrian Răileanu suspectează că înregistrarea a fost manipulată în așa fel încât să nu se observe partea în care ceilalți doi prieteni coboară din mașină și pleacă. Polițistul ar fi fost preluat de o altă mașină, care este filmată cum intră în marșarier și părăsește locul accidentului, imediat după impact.

 

 

„Cel de Poliție s-a dus și a luat filmările și cred că le-au șters în anumite momente ca să nu se vadă când au ieșit din mașină, el și jandarmul. Am intrat în posesia filmării și se vede la un moment dat cum sare câte zece secunde, după impact. Drept dovadă, eu consider că a fost tăiată. Am solicitat la Parchetul Militar să se facă o expertiză criminalistică pe filmare, să se demonstreze dacă este originală, netăiată și nemodificată. Toate solicitările din partea victimei au fost respinse de procuror”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

 

Polițistul din mașină nici măcar nu a fost audiat

 

În consecință, familia a solicitat o expertiză a înregistrării, care are o calitate extrem de slabă ce este drept, la Institutul Național de Criminalistică, cerință care a fost din nou refuzată de procurorul care a instrumentat cazul.

 

La acest refuz se adaugă și audierea unor martori propuși de partea vătămată, respectiv persoane care locuiesc la blocurile din intersecția unde a avut loc accidentul și care au ieșit la geam când au auzit bubuitura. Au fost audiate doar persoane care au ajuns la fața locului DUPĂ producerea accidentului. 

 

„De la apartamentele blocului unde a avut loc accidentul de circulație, locatarii au observat pe geam cum au ieșit două persoane din autoturism și au fugit. Dacă se dorește o anchetă dreaptă și imparțială, de ce nu se audiază martorii oculari care au văzut?”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

Nu a fost audiat nici polițistul care se afla în autoturism, deși se presupune că ar fi fost un martor cheie în acest dosar, fiind martor direct la producerea accidentului rutier.

 

Și, într-un final, familia Răileanu este bulversată și de faptul că din anchetă a lipsit o expertiză criminalistică, din care să reiasă cum s-au produs rănile singurei victime.

 

 

 

Câți experți, atâtea păreri

 

S-a ținut cont de opinia a trei experți tehnici care au avut rolul mai degrabă de stabilire a traiectoriei autoturismului, a vitezei cu care circula înainte de impact și în general a modului în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Experți care la final oricum nu au avut o opinie comună. Niciunul nu și-a putut explica cum a ajuns victima pe asfalt, întinsă, existând mai multe variante, că ar fi coborât singur și s-ar fi târât în patru labe sau ar fi căzut cauzându-și rănile la cap.

 

 

„Nu au vrut să facă expertiză criminalistică să coroboreze partea unde a fost lovit autoturismul și avariile acestuia cu rănile părții vătămate. Nu avea în nici într-un caz cum să fie partea vătămată la volan atât timp cât mașina pe partea stângă nu are nicio daună, nicio lovitură. Parbrizul este intact, portiera intactă, închisă. Iar pe partea dreaptă a fost distrusă în totalitate, portiera a fost smulsă, parbrizul spart”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

 

Familia a apelat pe cont propriu la un IT-ist care a analizat cu atenție imaginile și din care, chiar la calitate extrem de slabă se poate observa cum victima este aruncată pe trecerea de pietoni imediat după impactul puternic ce a făcut ca portiera din dreapta să se deschidă. Pe imaginile video se poate vedea la minutul 3:02:57 portiera rămasă deschisă în partea dreaptă.  

 

Dosarul disjuns e pe... drum

 

Dosarul disjuns de Parchetul Militar Iași nu a ajuns încă la Poliția orașului Darabani, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, procedura birocratică fiind probabil una de durată.

 

„Dosarul încă nu a ajuns la Darabani. În momentul în care va fi dat în lucru la ei, se va analiza daca se impune redistribuirea lui către altă unitate, pentru soluționare”,

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani

 

În ceea ce privește Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, prim procurorul Valeriu Chihaia a precizat la rându-i că, dacă este susceptibilă o stare de incompatibilitate, cel mai probabil dosarul va fi declinat către o altă unitate, pentru cercetări.

 

În plus, fiind vorba despre un dosar nou, familia poate solicita administrarea de noi probe, din care să reiasă exact, fără niciun dubiu, ce anume s-a întâmplat cu adevărat în noaptea de 1 spre 2 mai 2019.

 

loading...
SEARA ACEASTA: Șoferul fugar de la Darabani s-a predat la Poliție
IMAGINI de la accidentul de la Darabani, zona înțesată de salvatori – FOTOGALERIE

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Definitiv: Urban Serv obligată de judecători să îi plătească bani grei lui Nicuță după o demitere cu damf politic
Societatea de salubrizare a orașului este nevoită să îi plătească fostului director adjunct peste un sfert de miliard de lei vechi după ce a pierdut și la Suceava procesul intentat de Cezar Nicuță. Totul după niște decizii în care legea a fost ignorată pentru reglarea unor conturi politice.
Magazinul cu clienți selecți! Procurori sau judecători, foști polițiști sau militari care cumpără arme, sunt și femei cu pistol în Botoșani
Deși probabil zilnic botoșănenii trec pe această stradă, una dintre cele mai circulate ale orașului, puține au fost ocaziile în care mintea a procesat bannerul care anunță oferta acestui magazin: pistoale de tot felul, arme de vânătoare, arbalete, arcuri și alte obiecte menite să apere integritatea fizică a posesorului.
Consilieri cu case, apartamente și conturi bancare, patroni și „agricultori” de oraș: o d-nă cu 4 case și 3 mașini îi cam bate pe toți – AVERILE noilor aleși de la Județ
Jumătate dintre cei 32 de consilieri județeni aleși la scrutinul din septembrie 2020 sunt persoane care se află la primul mandat în Consiliul Județean. Cealaltă jumătate sunt politicieni care au fost aleși și în fosta legislatură.
Tocuri puține printre cravate, botoșănencele pătrund cu greu în lumea bărbaților! Doar ȘAPTE femei în Parlament în istoria județului, a opta a intrat printr-un mister
După recâștigarea cu sânge a democrației în țara noastră, la nivelul județului Botoșani cel puțin, butoanele au fost mai degrabă la îndemâna bărbaților. Femeile care au reușit să performeze în politică sunt puține și pot fi numărate pe degete. În schimb, bărbații care au avut funcții de înaltă demnitate publică sunt de ordinul zecilor.
La Suceava și în stațiuni, Covidul și-a luat vacanță de sărbători și s-au ridicat restricțiile, la Botoșani a dat peste cei „mai catolici decât papa” și a rămas
Luna decembrie a fost una plină de ciudățenii în lupta autorităților cu coronavirusul. Deși este greu de crezut și dificil de înțeles, în majoritatea orașelor-stațiune din Suceava și Prahova, incomparabil mai aglomerate decât Botoșaniul, rata de infectare a scăzut exact când trebuia, adică în preajma sărbătorilor de iarnă. În schimb, la Botoșani, care poate fi orice numai oraș turistic nu, a rămas în continuare peste 3%.
Sărbători de iarnă în pandemie! Ce spun autoritățile de la Botoșani despre ce (NU) avem voie să facem: Copiii merg cu colinda? Primim cete de urători?  
Anul 2020 continuă să lase urme adânci în psihicul uman, această apăsare fiind mai greu de dus mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă.
Botoșăneni tratați inuman în curtea spitalului, șefii județului se ceartă (in)conștient între ei, bolnavii tremură de frig ore lungi în fața Urgențelor – GALERIE FOTO
Umilințele pe care sute sau poate chiar mii de botoșăneni au fost nevoiți să le suporte în pandemie la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean s-au amplificat după venirea frigului. Iar soluția, dacă poate fi numită așa bătaia de joc la care au fost supuși oamenii, a reprezentat-o montarea a două corturi ale Armatei în curtea unității.
Rata Covid, calculată după o populație departe de ce a ieșit la recensământ: Două instituții invocate în obținerea numărului de locuitori, neagă furnizarea datelor
”Nr. Populație furnizat de IPJ Botoșani”, aceasta este formularea scrisă cu literă de o șchioapă care timp de mai multe săptămâni, inclusiv în prima parte a lunii noiembrie, încheia ”LISTA cu limitele de incidență cumulate a cazurilor pe ultimele 14 zile la nivelul Unităților Administrativ Teritoriale din județul Botoșani”. Cazuri de Covid, bineînțeles.
O piață nouă de peste 200.000 de euro stă închisă fiindcă e prea modernă în ”era Covid”: comercianții vând pe trotuare și în parcare – GALERIE FOTO
”Se suspendă activitatea piețelor agroalimentare în spații închise, târgurilor, bâlciurilor, piețelor mixte și volante și a talciocurilor, definite potrivit art.7 alin 1 din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în unele zone publice, cu modificările și completările ulterioare (...) ÎNCEPÂND CU DATA DE 09.11.2020”.
Loading...
Concurs de poveste pentru un manager cu leafă de vreo 15.000 de lei, a început pe vremea lui Flutur, nu se știe dacă se mai termină cu Andrei
Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie Botoșani organizează concurs pentru funcția de manager. Aproape în orice altă perioadă a anului un astfel de anunț putea fi tratat ca oricare altul de acest gen. A fost însă demarat într-o situație specială pentru administrația publică locală și de aici au plecat și interpretările politice.
Propovăduitorii în halate albe ai Covidului, în prima linie a campaniei electorale la mai toate partidele parlamentare
La alegerile locale a putut fi considerată o coincidență. Sau o conjunctură. Ori un concurs de împrejurări. Numai că a venit campania electorală pentru scrutinul parlamentar și se întâmplă din nou. Și nu mai poate fi vorba nici de coincidență, nici de conjunctură, nici de un concurs de împrejurări.
Elevii fără tablete pentru școală, 3 milioane de euro cheltuite însă la Botoșani pe alegerile locale pentru ca trei sferturi din primari să rămână în funcții
Alegerile locale din anul istoric 2020 pot fi trecute în categoria „dezmățurilor financiare” în condițiile în care au costat dublu față de alte scrutine anterioare. Vorbim la nivel național de un total de peste 200 de milioane de euro pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale. Iar costurile suplimentare au fost cauzate de criza sanitară care a lovit mapamondul.Și dezmățul, continuă.
Candidații care s-au făcut de rușine la locale: Pe unul nu l-a votat nici nevasta, alții n-au „păcălit” alegătorii chiar dacă aveau același nume cu... primarul
Peste 7.000 de candidați s-au înscris în lupta electorală pentru județul Botoșani, majoritatea depunându-și candidaturile pe listele pentru consiliile locale din cele 78 de unități administrativ-teritoriale. Câteva sute au candidat pentru funcția de primar, unii fără a avea în spate culorile unui partid, preferând postura de independenți.
Femeia e la putere în noua conducere a CJ, vom avea și cea mai tânără doamnă vicepreședinte din istoria Consiliului – CINE sunt noii vicepreședinți
Liderii PSD și cei ai ALDE s-au întâlnit joi la sediul social-democraților și au stabilit încă de atunci crearea unei coaliții pentru asigurarea majorității în Consiliul Județean.
Loading...
Candidat bogat, candidat sărac la Primăria Botoșani! AVERILE aspiranților la fotoliul de primar al municipiului reședință de județ - GALERIE FOTO
O imagine în ansamblu a declarațiilor de avere ale candidaților la funcția de primar al municipiului Botoșani indică faptul că, în 2020, în rândul competitorilor predomină persoane din pătura socială de mijloc. Există și câțiva candidați mai „avuți” care au agonisit de-a lungul anilor din venituri private sau publice. Și o a treia categorie, a celor care nu se pot lăuda nici măcar cu un loc de muncă stabil.
Șoferul care a produs accidentul dramatic din Bulevard este LIBER! Victimele rămase cu sechele și amenințate cu moartea, șocate de decizia judecătorilor – DOCUMENT
Seara de 1 iunie a anului 2020 a fost marcată la Botoșani de unul dintre cele mai grave accidente rutiere produse în municipiul reședință de județ, bilanțul fiind unul apropiat de tragedie: trei autoturisme distruse, șase oameni răniți grav sau extrem de grav, dintre care doi încarcerați. Șoferul vinovat se afla în plin live la volan, în momentul producerii accidentului. Era băut și, la analiza toxicologică, în sânge i-a fost depistat și canabis.
În numele fratelui! Demisie șoc în PSD plecată de la o primărie de oraș și o negociere eșuată cu un primar independent cu frate social-democrat
Marea surpriză de la lansarea candidaților Alianței Liberalilor și Democraților la alegerile locale, care a avut loc în urmă cu exact o săptămână, a fost constituită de prezența fostului comisar șef de Poliție, Gheorghe Nazare. Acesta a obținut în 2016 un mandat de consilier județean pe lista PSD, formațiune care ulterior l-a susținut și pentru una dintre cele mai râvnite funcții de la Consiliul Județean, cea de președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP).
Comitetul de Urgență ne obligă să purtăm măști și afară, dar Bruxelles-ul tocmai a exclus Botoșaniul din zona roșie a Covid-ului
Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) prin care se instituie purtarea obligatorie a măștii în mai multe zone din municipiul Botoșani și din alte localități este contrazisă tocmai din capitala Uniunii Europene.
Elev din Botoșani exmatriculat la liceu, în SUA milionar! Școala din România care pregătește copiii pentru trecut: Ai ieșit pe poarta liceului în 2020 perfect pregătit pentru anul 1990 - VIDEO
80% din elevii din România ies de pe băncile școlii fără să știe cu adevărat care le este drumul în viață.40% dintre elevii din sistemul educațional românesc sunt considerați analfabeți funcționali și nu din vina lor, ci pentru că sunt practic obligați să tocească la materii care nu au aplicabilitate și în viața reală. Ani de domnie, ani de apariție a unor opere sau puncte de vedere ale unor critici. Acești elevi sunt practic forțați să îmbrățișeze ideile altora, fără a le fi permis să le aibă pe ale lor, proprii.
Marea alianță s-a copt în capitală și s-a spart la Botoșani: PSD pe cale să piardă candidatura la CJ sau Primăria Botoșani - Un taliban politic
Pasul înapoi făcut de Lucian Borfotină în privința candidaturii la funcția de primar al municipiului Botoșani ar putea fi doar una dintr-o serie de manevre de anvergură care vor avea loc până la startul oficial al campaniei electorale. Iar totul este legat de rezultatul negocierilor pe care PSD și ALDE le poartă la București.
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
”O astfel de lege trebuie gândită foarte bine și cu multă prudență, pentru a nu prejudicia în nici un fel drepturile și libertățile fundamentale ale românilor. Personal sunt de acord cu dumneavoastră, oamenii trebuie să fie ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8838 lei
USD
Dolarul SUA
4.1118 lei
CHF
Francul elveţian
4.4060 lei
GBP
Lira sterlină
5.6917 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7890 lei
XAU
Gramul de aur
223.8171 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2309 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3297 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1502 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2419 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1852 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6568 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-1.8 o C
Dorohoi
-1.7 o C
Bucecea
-2.1 o C
Darabani
-1.1 o C
Saveni
-1.8 o C
Ştefăneşti
1.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.