Ancheta săptămânii
Botoșănean cu sechele pe viață dintr-un accident! A fost abandonat de un jandarm care a fugit! CLASARE de la Parchetul Militar, victima lăsată în agonie, scoasă vinovată – VIDEO&DOCUMENT

O noapte de petrecere între trei prieteni s-a terminat aproape tragic pentru unul dintre ei, rămas marcat pe viață. Accidentul care a urmat nu a trecut neobservat, mai ales după ce unul dintre cei aflați în autoturism a fugit, abandonându-și prietenul în agonie și plin de sânge, întins pe asfalt. Un al treilea, care nu apare în ancheta care a rezultat ulterior, i-ar fi urmat exemplul. Evenimentul rutier a provocat o undă de șoc în comunitate.

Anul trecut, 1 mai, noaptea la ora 3:00

 

Cei trei amici care erau extrem de apropiați înainte de accident au petrecut prin mai multe locuri din Darabani. Inclusiv acasă la victimă, la Adrian Răileanu, un botoșănean de 35 de ani, singurul care a suferit răni grave din care și-ar fi putut pierde viața.

 

Adrian Răileanu a consumat băuturi alcoolice cu un angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ), Tiberiu Ceică, și cu un agent de poliție de la Darabani pe nume Florin Tănasă. Ultimii doi se aflau în timpul liber.

 

S-au fotografiat acasă la Adrian Răileanu și au trimis pozele la prieteni.

 

 

Ulterior au pornit spre alte locuri pentru distracție, printre care și un bar din localitate. În mod nefericit pentru fiecare dintre cei trei, au ales să parcurgă drumul cu mașina. La volan s-a vorbit că s-a aflat Tiberiu Ceică, cel care ar fi produs accidentul rutier. Din expertizele tehnice care au urmat a reieșit că circula cu o viteză de peste 100 de km/h.

 

Afară ploua mărunt...

 

Au ajuns într-o intersecție, pe strada 1 Decembrie, unde există pericol de acvaplanare, din cauza acumulării apelor pluviale. Din cauza lichidului de pe carosabil care măsura 5 cm în acea noapte fatidică, șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit drumul și s-a izbit în doi copaci pe care i-a pus la pământ, îndoind și un indicator care semnaliza o trecere de pietoni. O bancă ce se afla în fața clădirii unde a ajuns mașina, a fost mutată câțiva metri. Niciunul dintre pasageri nu purta centura de siguranță.

 

În urma izbiturii, autoturismul a fost distrus aproape în totalitate în partea dreaptă, unde se afla pasagerul de lângă șofer. Cel mai afectat dintre toți a fost Adrian Răileanu, găsit după trei minute de personalul de pe ambulanță pe trecerea de pietoni, în stare de inconștiență.

 

Prietenii lui, jandarmul și polițistul, au părăsit locul accidentului. Au sunat totuși la 112.

 

 

Jandarmul recunoaște că se afla la volan

 

Tiberiu Ceică s-a prezentat după 15 ore la Poliție. A refuzat să fie testat alcoolscopic.

 

Așadar, în sarcina sa s-au reținut trei infracțiuni, respectiv vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, precum și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

 

Fiind angajat al IJJ, ancheta a fost preluată a doua zi de Parchetul Militar Iași. Audiat de procurorul de caz, Tiberiu Ceică a recunoscut că a fost la volan și a produs accidentul rutier.

 

„Recunosc și regret sincer faptele”, a afirmat el atunci, sub semnătură, dovadă în documentul de mai jos:

 

 

Parchetul Militar face anchetă și după un an concluzionează că jandarmul NU era la volan

 

Ancheta a durat un an și s-a terminat recent cu soluție de clasare pentru Tiberiu Ceică.

 

„Prin coroborarea probelor administrate în cauză a rezultat că la data de 1 mai 2019, la ora 3:41, momentul corespunzător consumării accidentului de circulație, la volanul autoturismului marca Ford s-a aflat Răileanu Adrian, în calitate de conducător auto, iar subofițerul jandarm s-a aflat pe bancheta dreapta – față – locul pasagerului”,

Ordonanța de clasare a procurorului de la Parchetul Militar Iași

 

 

Familia victimei a primit vestea în stare de șoc.

 

Mai ales după ce, Adrian Răileanu, căsătorit și tată a două fetițe de 3 și 9 ani, a rămas cu probleme neurologice pe viață. Nu mai poate lucra și astfel nu își poate întreține familia, urmare a traumatismelor grave suferite din accidentul rutier. Este în continuare sub tratament.

 

„El este OK, mănâncă cu familia, dar nu-și aduce aminte foarte multe din trecut, mai are pierderi de memorie, uneori mai are stări de nervi, trece de la o stare la alta. Nu este refăcut și nu știm dacă se va reface vreodată în totalitate. Pentru că loviturile pe care le-a suferit el la nivelul capului au fost destul de puternice și mari, una fiind exact în moalele capului, sus, una la spate la ceafă. Procurorii au menționat că este posibil să fi fost și partea vătămată la volan și când a ieșit din autoturism să fi căzut, din cauza amețelii, că erau băuți toți, plus a impactului”.

 

Nu are cum să fie așa, dacă o persoană cade de pe picioare, nu are cum să cadă în cap să provoace acea rană de la moalele capului. Acele răni au fost provocate în momentul în care au intrat în pomi și fratele meu a venit cu capul de plafon, de stîlpul de la mașină, de parbriz. Nu avea cum să fie provocate de la o căzătură din picioare”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

Victima, rămasă cu sechele pe viață, devine persoana învinuită

 

În plus față de situația sa medicală, procurorii de la Parchetul Militar Iași au disjuns cauza, iar cercetările au fost declinate către Poliția orașului Darabani, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani.

 

Și îl vizează pe el direct, pentru consum de băuturi alcoolice la volan, devenind astfel din victimă, suspect.

 

Mai mult, această declinare de competențe ridică noi întrebări din partea familiei care dorește o cercetare imparțială și corectă, așa cum se presupune că ar trebui să fie aplicabilă oricărei persoane din România.

 

 

„Cu toate că există probe că jandarmul era la volan, procurorii au clasat dosarul și au disjuns cauza către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, unde mama lui Ceică Tiberiu este grefier șef. Și dosarul se află la Poliția orașului Darabani sub coordonarea Parchetului unde la rutieră este un agent de poliție care se afla și el atunci, în seara accidentului în mașină și a fugit”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

Iar ciudățeniile din modul în care a fost efectuată această anchetă, nu se opresc aici.

 

Imediat după producerea accidentului rutier, Adrian Răileanu, preluat în comă și plin de sânge la nivelul capului, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Neurochirugie „Nicolae Oblu” din Iași, unde procesul de recuperare a fost unul anevoios.

 

La externare, medicii au recomandat o evaluare la 6 luni pentru a se vedea dacă rămân sechele cauzate de traumatismele din accident.

 

 

 

Ciudățenii cu filmarea accidentului

 

Evaluare care ar fi fost refuzată de procurorul militar.

 

„După 6 luni de zile trebuie să mai facă o nouă evaluare medicală partea vătămată. Ei, ce s-a întâmplat? A venit pandemia, noi am sunat la Spitalul Nicolae Oblu să facem evaluarea și ne-au zis să mai așteptăm. După care am sunat noi la IML și ni s-a spus că nu putem face noi solicitare, face procurorul de caz. Procurorul, la solicitarea noastră, a refuzat”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

Evaluarea nu a putut fi efectuată de familie, întrucât legislația românească prevede că poate fi solicitată la Institutul Național de Medicină Legală sau altă unitate medicală, DOAR de entități juridice.

 

În cazul de față Parchetul Militar.

 

 

Mai mult decât atât, impactul din noaptea de 1 mai 2019 din strada 1 Decembrie din Darabani a fost surprins de camerele video ale unui agent economic din zonă și au fost probă în dosar.

 

Fratele lui Adrian Răileanu suspectează că înregistrarea a fost manipulată în așa fel încât să nu se observe partea în care ceilalți doi prieteni coboară din mașină și pleacă. Polițistul ar fi fost preluat de o altă mașină, care este filmată cum intră în marșarier și părăsește locul accidentului, imediat după impact.

 

 

„Cel de Poliție s-a dus și a luat filmările și cred că le-au șters în anumite momente ca să nu se vadă când au ieșit din mașină, el și jandarmul. Am intrat în posesia filmării și se vede la un moment dat cum sare câte zece secunde, după impact. Drept dovadă, eu consider că a fost tăiată. Am solicitat la Parchetul Militar să se facă o expertiză criminalistică pe filmare, să se demonstreze dacă este originală, netăiată și nemodificată. Toate solicitările din partea victimei au fost respinse de procuror”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

 

Polițistul din mașină nici măcar nu a fost audiat

 

În consecință, familia a solicitat o expertiză a înregistrării, care are o calitate extrem de slabă ce este drept, la Institutul Național de Criminalistică, cerință care a fost din nou refuzată de procurorul care a instrumentat cazul.

 

La acest refuz se adaugă și audierea unor martori propuși de partea vătămată, respectiv persoane care locuiesc la blocurile din intersecția unde a avut loc accidentul și care au ieșit la geam când au auzit bubuitura. Au fost audiate doar persoane care au ajuns la fața locului DUPĂ producerea accidentului. 

 

„De la apartamentele blocului unde a avut loc accidentul de circulație, locatarii au observat pe geam cum au ieșit două persoane din autoturism și au fugit. Dacă se dorește o anchetă dreaptă și imparțială, de ce nu se audiază martorii oculari care au văzut?”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

Nu a fost audiat nici polițistul care se afla în autoturism, deși se presupune că ar fi fost un martor cheie în acest dosar, fiind martor direct la producerea accidentului rutier.

 

Și, într-un final, familia Răileanu este bulversată și de faptul că din anchetă a lipsit o expertiză criminalistică, din care să reiasă cum s-au produs rănile singurei victime.

 

 

 

Câți experți, atâtea păreri

 

S-a ținut cont de opinia a trei experți tehnici care au avut rolul mai degrabă de stabilire a traiectoriei autoturismului, a vitezei cu care circula înainte de impact și în general a modului în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Experți care la final oricum nu au avut o opinie comună. Niciunul nu și-a putut explica cum a ajuns victima pe asfalt, întinsă, existând mai multe variante, că ar fi coborât singur și s-ar fi târât în patru labe sau ar fi căzut cauzându-și rănile la cap.

 

 

„Nu au vrut să facă expertiză criminalistică să coroboreze partea unde a fost lovit autoturismul și avariile acestuia cu rănile părții vătămate. Nu avea în nici într-un caz cum să fie partea vătămată la volan atât timp cât mașina pe partea stângă nu are nicio daună, nicio lovitură. Parbrizul este intact, portiera intactă, închisă. Iar pe partea dreaptă a fost distrusă în totalitate, portiera a fost smulsă, parbrizul spart”,

Tiberiu Răileanu, fratele victimei.

 

 

Familia a apelat pe cont propriu la un IT-ist care a analizat cu atenție imaginile și din care, chiar la calitate extrem de slabă se poate observa cum victima este aruncată pe trecerea de pietoni imediat după impactul puternic ce a făcut ca portiera din dreapta să se deschidă. Pe imaginile video se poate vedea la minutul 3:02:57 portiera rămasă deschisă în partea dreaptă.  

 

Dosarul disjuns e pe... drum

 

Dosarul disjuns de Parchetul Militar Iași nu a ajuns încă la Poliția orașului Darabani, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, procedura birocratică fiind probabil una de durată.

 

„Dosarul încă nu a ajuns la Darabani. În momentul în care va fi dat în lucru la ei, se va analiza daca se impune redistribuirea lui către altă unitate, pentru soluționare”,

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani

 

În ceea ce privește Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, prim procurorul Valeriu Chihaia a precizat la rându-i că, dacă este susceptibilă o stare de incompatibilitate, cel mai probabil dosarul va fi declinat către o altă unitate, pentru cercetări.

 

În plus, fiind vorba despre un dosar nou, familia poate solicita administrarea de noi probe, din care să reiasă exact, fără niciun dubiu, ce anume s-a întâmplat cu adevărat în noaptea de 1 spre 2 mai 2019.

 

loading...
SEARA ACEASTA: Șoferul fugar de la Darabani s-a predat la Poliție
IMAGINI de la accidentul de la Darabani, zona înțesată de salvatori – FOTOGALERIE

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Femeie paralizată din copilărie, obligată de Casa de Pensii să își demonstreze handicapul cu acte medicale din urmă cu 3-4 decenii ca să îi acorde pensie de urmaș
Larisa are 43 de ani... patru decenii și ceva de chin. Este țintuită de mică într-un scaun cu rotile. Rănită aprig de destin, primește și o lovitură din partea unui sistem pe cât de absurd, pe atât de lipsit de orice urmă de empatie.
Ruslan, un moldovean născut peste Prut, a ajuns cel mai mare afacerist din Botoșani într-un business cu iz de clonă
Să înființezi o companie în 2015 și cinci ani mai târziu să ajungi pe primul loc în Topul Județean al Firmelor întocmit de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Botoșani, aceasta este o performanță care ani la rând nu a fost la îndemâna vreunui om de afaceri născut în România. Ceea ce nu au putut însă românii, a fost la îndemâna unui basarabean.
Proces de-o încâlceală uluitoare: ALDE cere un spațiu ultracentral de la Locativa și daune de 100 de lei pe zi, alt partid acuză falsuri în acte
Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) a deschis un proces la Judecătoria Botoșani împotriva SC Locativa SA pentru un spațiu din zona ultracentrală a orașului. Primul termen s-a judecat pe 5 octombrie, la cinci luni și jumătate de la înregistrarea dosarului, și scoate la iveală o încurcătură definitorie pentru politica botoșăneană.
Primărie executată silit de un IFN din celălalt capăt al țării cu care nu a avut vreun contract de credit: Ne-au dat toate planurile peste cap
Întruniți în ședință extraordinară pe data de 17 septembrie 2021, consilierii județeni au hotărât să aloce 219.000 de lei Primăriei Viișoara. Dacă la alte proiecte de hotărâre care vizează repartizarea unor fonduri unităților administrativ-teritoriale apar discuții aprinse cu acuzații privind atribuirea banilor pe criterii politice, de această dată proiectul propus de conducerea Consiliului Județean a fost aprobat în unanimitate.
ANALIZĂ: Pandemia dă cu virgulă la Botoșani: avem de peste 4 ori mai multe îmbolnăviri decât anul trecut pe vremea asta
10, 12, 5, 9, 3, 11, 0și...13, 26, 20, 27, 35, 20, 40Ce e cu aceste numere? Sunt noile cazuri zilnice din prima săptămână a lunii septembrie, de anul trecut și de anul acesta.
Laptopurile de aproape 1.000 de euro bucata ale aleșilor de la Județ, numai bune de pus milieuri pe ele: Niște bani aruncați aiurea - GALERIE FOTO
21 aprilie 2021, Consiliul Județean Botoșani... După un an în care atât fostul, cât și actualul președinte al CJ au invocat pandemia pentru a nu organiza ședințe de plen în format fizic, consilierii județeni primesc laptopuri pentru a le facilita munca în slujba comunității.
Partidul Amploiaților?! Liberalismul botoșănean pe mâna unei găști de bugetari și directori la stat în care privații sunt suprimați
”Prin noi înșine... dar mai ales cu statul”, aceasta pare să fie noua deviză a marii mase a liberalilor botoșăneni. Partidul care, în teorie, își bazează politicile publice așezând antreprenorul la loc de cinste s-a transformat la Botoșani într-o grupare aproape în exclusivitate a bugetarilor și a lucrătorilor la unitățile de stat.
Sensul giratoriu care mai mult încurcă decât ajută! Accidente cu victime sau fără, în zona care înnebunește conducătorii auto – GALERIE FOTO
17 iulie 2021. Colonelul Narcis Jachel din cadrul ISU Botoșani este implicat alături de soție într-un accident rutier care s-a produs exact în fața instituției unde lucrează aproape de-o viață. Pe un drum pe care l-a parcurs probabil de sute de ori. Un drum pe care-l cunoștea extrem de bine. Dar asta până la amenajarea noului sens giratoriu care se dovedește a fi de fapt o brambrureală de indicatoare și reguli rutiere, care nu au neapărat logică. 
Noii șefi de la Nova Apaserv și-au pus în cap să demaște furturile de apă! Angajați în comisia de disciplină, se aduc controlori din alte județe
Legende sau realități, la Botoșani circulă tot felul de povești cu conducte ascunse sub pământ pe care le folosesc ilegal anumiți utilizatori, cea oficială fiind conectată la un apometru pentru care se face plata lunară. Prin aceste tertipuri s-ar umple piscine, s-ar desfășura activități în spălătorii (auto, mai ales) și tot felul de alte lucruri. Și, evident, aceleași voci arată că aceste duble branșamente nu au putut fi făcute fără ajutor de la angajați tocmai din cadrul operatorului de apă și canalizare.
Loading...
DOCUMENT: Lucrările la Botoșani – Tg. Frumos avizate pe bucăți, mai mult pe partea ieșeană! „Strategicul” nostru din beton lăsat la urmă – FOTO&VIDEO
Asta reiese din documentul de avizare pentru lucrările efectuate la DN 28B Târgu Frumos – Botoșani, fiind dată undă verde doar pentru o distanță de 51,2, din totalul de 71,50 de kilometri. Cel mai mare tronson pentru care NU s-au obținut autorizațiile necesare efectuării lucrărilor este pe teritoriul județului Botoșani.
Clădirea cu două instituții în interior pasată între miniștri botoșăneni! Pesediștii și-au arătat mușchii și au „omorât” un proiect de modernizare
Marius Budăi și Raluca Turcan. Doi botoșăneni care au reușit, datorită partidului, să acceadă în funcții de miniștri. Ambii la același minister, cel al Muncii.
Fosta casă a PDL-ului, interzisă prin hotărâre la PNL, a început bătaia pe imobilul din buricul târgului – GALERIE FOTO
Strada Teatrului nr.16, undeva în spatele fostului restaurant ”Pod de Piatră”, pe frontispiciul unei clădiri stă scris ”Partidul Național Liberal – Filiala Teritorială Botoșani”.Aleea Maxim Gorki nr.2, în vecinătatea fostei Case a Corpului Didactic, un alt imobil la intrarea căruia este afișată o emblemă generoasă: ”Partidul Național Liberal – filiala Botoșani”.
DOCUMENT Casa tuturor posibilităților: Județul și Municipiul s-au zbătut să cumpere o casă monument care nu era de vânzare și pe care, de fapt, au refuzat să o achiziționeze când au avut prilejul
Se spune deseori că ”România este țara tuturor posibilităților”. Și cum Botoșani face parte din această țară, nu poate constitui o excepție. Mai ales atunci când discutăm despre administrația publică locală.
O fuziune cum n-a mai fost: USR a ras PLUS la Botoșani, o treime dintre delegații de la municipiu sunt rude între ei
”Miercuri și joi, 105 delegați ai filialelor partidelor proaspăt fuzionate USR și PLUS din întreg județul au ales prin vot direct conducerea județeană a USR Botoșani pentru următorii 4 ani”.
Loading...
Plan secret pus la cale de 6 luni – cum a ajuns Dan Nechifor la 10 voturi de președinția PNL Botoșani
Intrarea prefectului în lupta pentru funcția de președinte al PNL Botoșani s-a făcut pe 27 iunie 2021, în ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile interne. Deși impresia creată a fost aceea a unei decizii luată ”pe ultima sută de metri”, în realitate a fost rezultatul unui plan minuțios pregătit cu jumătate de an înaintea scrutinului.
Noul șef de la ”Apă” a plecat de la ANIF după ce Agenția Națională i-a scos postul de director la concurs, se pregătește un ”liberal pe viață”
Pe 26 mai 2021, cu două săptămâni înainte de ședința consiliului de administrație în care Liviu Ștefan a fost numit director interimar la SC Nova Apaserv SA, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) a scos la concurs posturile de directori de la 13 filiale teritoriale din țară, inclusiv cea de la Botoșani. Examentul începe chiar astăzi.
Jumătate dintre agenții de la Poliția Rutieră reținuți de DNA sunt plini de datorii la bănci, unii nu au nici măcar mașină
O ștersătură sau un grup de trei hashtag-uri, asta se regăsește la rubrica ”venituri din salarii” din declarațiile de avere ale polițiștilor de la Serviciul Rutier reținuți la începutul lunii iunie de Direcția Națională Anticorupție. Mai exact, vorbim strict de subofițerul și cei nouă agenți pentru care DNA a dispus reținerea. Aceștia și-au secretizat veniturile din salarii. Prin lege!
Politica... vaccinului: Județele cele mai sărace și care au votat cel mai mult AUR la parlamentare au cei mai puțini vaccinați, Botoșani e cap de afiș
Harta națională a vaccinării scoate la iveală o coincidență politică și sanitară în care județul Botoșani este unul dintre capetele de afiș. Comparația cu rezultatele înregistrate la alegerile parlamentare arată că refuzul imunizării provine cu precădere din unitățile administrativ-teritoriale în care Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a obținut cele mai bune scoruri electorale.
Nu execută doar Primăria! Lichidatorul a vândut de la Termica păcură, țevi, coturi, puncte termice, o cale ferată și o... locomotivă. Și mai are de vândut!
Executarea silită a Primăriei Botoșani în urma proceselor pierdute la Curtea de Apel Suceava cu Cabinetul Individual de Insolvență (CII) Constantin Lulu Dascălu reprezintă cheia de boltă a activității pe care lichidatorul judiciar al SC Termica SA o desfășoară de zece ani la fosta societate de termoficare a orașului.
Cum a ajuns UE să pună umărul la politizarea masivă a concursurilor din România! Candidați secreți, rezultate secrete, a murit și ultima fărâmă de bun simț
Accederea pe tot felul de funcții publice, de execuție sau conducere, a unor persoane susținute politic și fără prea mare pregătire profesională, în cele mai multe dintre cazuri, a devenit extrem de facilă și are loc sub ochii noștri, ai tuturor, într-o semi-transparență care le convine de minune politicienilor, mai ales. 
Sondaj
Sunteți de acord cu accesarea de către Primăria Botoșani a unui credit de 13 milioane de euro pentru cofinanțarea proiectului european privind refacerea căii de rulare și cumpărarea unor tramvaie noi?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”S-a cântat Simfonie de Sibelius cu trei violoncele, simfonie de Ceaikovski... Simfoniile acestea nu așa au fost scrise. Dacă ar fi trăit Ceaikovski pe vremurile noastre ar fi dat în judecată instituția! De aici trebuie plecat acum ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.9490 lei
USD
Dolarul SUA
4.3853 lei
CHF
Francul elveţian
4.7366 lei
GBP
Lira sterlină
5.8544 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8663 lei
XAU
Gramul de aur
253.3079 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2474 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3432 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1350 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4429 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1925 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6655 lei
Vremea
astăzi
Botosani
4.0 o C
Dorohoi
0.9 o C
Bucecea
3.6 o C
Darabani
0.5 o C
Saveni
3.0 o C
Ştefăneşti
1.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.