)
missgrey.ro
Ştiri
Pictorul botoşănean impresionează din nou capitala cu o pictură 3D spectaculoasă - FOTOGALERIE

După 9 zile intense, cu cel puţin 100 ore de lucru şi alte zile de pregătiri, pictura 3D cu Arena Națională din fața sediului Electronic Arts România este gata. 

Lucrarea este realizată de botoşăneanul Daniel Relenschi în acril pe linoleum și celebrează lansarea în România a jocului FIFA 18.

 

Pe pavajul din fața sediului Electronic Arts România, compania care a lucrat la dezvoltarea FIFA 18, pot vedea o spectaculoasă pictură 3D pe asfalt realizată de pictorul Daniel Relenschi. Timpul de lucru al lucrării a fost de 9 zile, cu peste 10 ore de lucru pe zi, luând atât efort fizic cât și concentrare pentru ca pictura să ajungă la forma finală.

 

Lucrarea ne prezintă un crater în care se vede Arena Națională pe care pot fi văzute logo-urile FIFA 18 și cel al Electronic Arts România. FIFA sparge bariere pentru că în sfârșit echipa de fotbal a României este prezentă oficial în jocul FIFA, eveniment mult așteptat pentru că jocul este în proporție mare dezvoltat în România și nu putea fi reprezentat mai bine decât printr-o pictură 3D marca Daniel Relenschi.


''Vernisarea a fost un succes, lucrarea fiind abordată de nenumărați fani ai jocului FIFA care au făcut fotografii împreună cu aceasta. Vremea de asemenea a ținut cu noi, creând o atmosferă plăcută, perfectă pentru un astfel de eveniment. Lucrarea se adresează mai ales iubitorilor de fotbal și al jocului FIFA. Aceasta fost creată cu ocazia lansării în România a jocului FIFA 18. Tot procesul de realizare al lucrării a fost ca un vis din care a rezultat această pictură care sper să încânte ochiul și nu numai.''

Născut și crescut într-o familie de artiști, Daniel Relenschi este primul pictor 3D din România. Urmând pașii mamei sale, a descoperit pasiunea pentru pictură de când avea 3 ani.

 

Încă din perioada liceului, studiind design-ul vestimentar, a început să lucreze ca designer de manufactură în Botoșani, orașul său natal. Acesta a fost doar începutul unui drum plin de colaborări cu designeri celebri din România.

 

Pe lângă activitatea de designer, picturile sale sunt apreciate la nivel internațional, fiind expuse nu numai în România, dar și în Germania, spre exemplu, la Castelul Neuburg an der Kammel.

 

După ce a realizat în 2011 o pictură 3D pe asfalt, Daniel a devenit primul pictor 3D din România, utilizând tehnica unui singur punct de percepție, tehnică pe care a adus-o ulterior și pe pânză și sticlă.(Sursa: România Tv)

download from google playdownload from apple store

 

Daniel a creat pe linoleum hărţile unui eveniment uriaş din capitală

 

Loading...
In Botosani, orasul sau natal cu care zice ca se mandeste are facut un desen ?
13 octombrie 2017, 11:08
Loading...
Sondaj
Când va fi inaugurat Parcul de Agrement Cornișa?
2018
2019
În apropierea viitoarelor alegeri locale
Niciodată
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Când Guvernul a dat o lege și a spus că toți cei din instituțiile de cultură primesc o majorare de 50% anul acesta și de la 1 ianuarie încă 50%, probabil au uitat că există instituții de cultură în subordinea autorităț ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5921 lei
USD
Dolarul SUA
3.8901 lei
CHF
Francul elveţian
3.9774 lei
GBP
Lira sterlină
5.1168 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4511 lei
XAU
Gramul de aur
160.5955 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2250 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4895 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0591 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1211 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1786 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6169 lei
Vremea
astăzi
Botosani
23 o C
Dorohoi
23 o C
Bucecea
23 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
23 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.