Ştiri
ACUM : Flutur a adunat consilierii pentru un proces cu ditamai miza – FOTOGALERIE 

Ședință extraordinară convocată de primarul municipiului reședință de județ pentru acest final de săptămână. 

Consilierii municipali au fost convocați, printre altele, pentru două proiecte extrem de importante. Unul vizează acțiunea cu fosta Termica prin care Primăria a pierdut 36 de puncte termice ce au fost preluate de lichidatorul fostei societăți. 

 

Primăria a fost astfel obligată la plata unor despăgubiri uriașe ce ating pragul de aproape 11 milioane de lei și ca atare se cere acceptul Consiliului Local de a fi contractate serviciile unei firme juridice care să reprezinte instituția într-un proces în care este atacată prima sentință. 

 

Al doilea proiect face trimitere la autorizarea la incendiu a mai multor unități de învățământ de la Botoșani, costurile fiind estimate la aproximativ 4 miliarde de lei vechi, pentru o singură instituție. 

 

Aceste obiective vor fi incluse pe o listă ce va fi transmisă în vederea obținerii unei eventuale finanțări de la Compania Națională de Investiții (CNI).

 

Cătălin Flutur participă la ședință.

Directorii de școli băgați în ședințe de pompieri


 

Loading...
Da de escrocheria cu asociațiile de proprietari, ce aveţi de spus? Unde lulu recuperează fraudulos datoriile în locul asociaţiilor. Cică el recuperează datoriile pe care le are asociaţia faţă de falimentata termica. Aiurea! El adună bani cu ambele lăbuţe de la cei care nu pot plăti aşa zisele cheltuieli cu asociaţia. În Ordonanţa 85/2001 la Art.17.1 se arată "Asociațiile de locatari existente la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe, în clădirile ale căror apartamente au fost dobândite în proprietate în condițiile legii și care nu au fost reorganizate în asociații de proprietari potrivit prevederilor Legii nr. 114/1996, cu modificările și completările ulterioare, sunt recunoscute ca asociații de proprietari. Acestea au obligația ca, în termen de 12 luni de la intrarea în vigoare a prezentei ordonanțe, să se reorganizeze potrivit prevederilor legale, prin adoptarea de către adunarea generală a proprietarilor a acordului de asociere și a statutului propriu." De ce nu s-au reorganizat asociaţiile la Botoșani dacă aveau această obligaţie? Pentru ca unii precum preşedinţii, contabilii din asociații şi lulu să buzunărească din plin proprietarii cărora li s-a ascuns prevederile legilor. Botoşaniul are alt regim legislativ faţă de restul ţării? Dacă nu înseamnă că cineva ne încalcă dreptul de proprietate şi dreptul la liberă asociere prevăzute în constituţie şi în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului. Probabil cei ce au încălcat cu bună ştiinţă legile, constituţia şi D.U.D.O. nu ne consideră oameni. Suntem furați ca în codru de o gașcă de paraziți care aplică legile după cum au ei chef.
18 martie 2017, 01:50
Câte milioane de lei au intrat in buzunarul lui lulu?
17 martie 2017, 14:04
Loading...
Sondaj
Credeți că va fi sancționat cineva pentru sistarea neanunțată a apei?
Da
Doar simbolic
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Nu trebuie să fii hidrotehnist ca să-ți dai seama că, chiar dacă ai adus alte două pompe, care să suplinească pompele inițiale, alea nu le pui ca sorb în bazinul pe care tu îl golești, deci este ceva de noaptea minții. Ei ș ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5988 lei
USD
Dolarul SUA
3.9154 lei
CHF
Francul elveţian
3.9684 lei
GBP
Lira sterlină
5.1585 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4382 lei
XAU
Gramul de aur
160.6332 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2248 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4922 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0574 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1001 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1793 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6178 lei
Vremea
astăzi
Botosani
8.3 o C
Dorohoi
8.5 o C
Bucecea
8.3 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
8 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.