missgrey.ro
Breaking news
PROCESUL Florin Țurcanu : Omul cheie din dosar ar putea da de mari belele

Unul dintre cele mai mediatizate procese ale vremurilor actuale este cel al fostului președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu care este cercetat, alături de cel de-al doilea socru al său, pentru infracțiuni de corupție.

Astăzi, acțiunea a bifat un nou termen în care a fost stabilită audierea a doi martori din acest dosar extrem de stufos și cu o listă record a persoanelor ce urmează să ajungă în fața instanței pentru a răspunde întrebărilor.

 

Marți, 10 ianuarie 2017, ora 10:00.

 

Înainte de a se trece efectiv la audierea celor doi martori programați astăzi, procurorul care reprezintă Direcția Națională Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Suceava, a depus un înscris la dosar.

A depus procesul verbal privitor la audierea la urmărirea penală a lui Ștefan Codău, șofer la Consiliul Județean Botoșani și în prezent și omul cheie din dosar care ar fi avut mai multe calități în întreg procesul de construire a casei din zona Lebăda.

 

Omul orchestră

 

A schițat proiectul construcției pe o bucată de hârtie, a coordonat lucrările având un soi de rol de diriginte de șantier, a fost intermediar între Florin Țurcanu și omul de afaceri Marcel Bârsan inclusiv cu sume de bani. A avut rol și de designer, el fiind cel care mergea, în general la Dedeman pentru a alege obiecte interioare, de la gresie, faianță și parchet, până la perdele. A fost cel care ducea mâncare la muncitori și în sfârșit, a ajuns chiar să locuiască în casa din Aleea Pajiștii în jurul căreia se învârte întreg procesul.

 

Amnezie sau...?

 

Ștefan Codău a fost audiat la termenul din 6 decembrie când a fost brusc lovit de amnezie, în sensul în care aproape că nu își mai amintea nimic din ceea ce s-a petrecut la derularea lucrărilor de la casă. Nici măcar ce a declarat în fața procurorilor.

Cum declarațiile sale de la urmărirea penală cu cele din fața judecătorului erau foarte contradictorii, procurorul DNA a cerut reaudierea acestui martor pentru a confruntare a celor afirmate.

 

...Mărturie mincinoasă?!

 

Procurorul DNA de caz intenționează să sesizeze instanța de judecată în acest sens pentru ca șoferul Ștefan Codău să fie acuzat oficial de mărturie mincinoasă.

Judecătorul din acest dosar a răspuns că va clarifica acest aspect la următorul termen de judecată când se va stabili dacă Ștefan Codău va fi reaudiat și dacă vor exista noi acuzații împotriva sa.

 

Un simplu șofer de la CJ, mare diriginte de șantier la casa penală a Țurcanu - Anuşca, mare amic cu patronul Bârsan – DETALII uluitoare din dosar

 

pantofi-trendy.ro
loading...
Domnilor chiar nu va dati seama ca acest sofer punea in practica ceea cei ordona seful cel mare.Sa spunem ca el este cel de vina este mare pacat,deoarece manca si el o piine,in cazul cand nu s-ar fi dus viata lui ar fi fost un cosmar la serviciu sau ar fi dat afara.Scuturati-l pe Turcanu nu pe socru sau pe sofer.
10 ianuarie 2017, 14:56
Loading...
Loading...
cumparamisim.ro
Loading...
starshiners.ro%20
mydressing.ro
loading...
Sondaj
V-au plăcut Zilele Orașului 2017?
Da
Nu am participat
Nu știu / nu mă interesează
Nu
Declaraţia zilei
 “Vrem să investim mai mult în tehnologii mai performante, să înlocuim o parte din angajaţi cu maşini (…).Angajaţii care locuiesc în zona rurală sunt reticenţi să vină la oraş, transportul mănâncă timp”, Doina ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5250 lei
USD
Dolarul SUA
4.1556 lei
CHF
Francul elveţian
4.1751 lei
GBP
Lira sterlină
5.3254 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7638 lei
XAU
Gramul de aur
169.7929 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2190 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4492 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1266 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0637 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1685 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6083 lei
Vremea
astăzi
Botosani
9 o C
Dorohoi
9 o C
Bucecea
9 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
9 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.