Top News
Zilele Orașului s-au terminat în coji de semințe cu invazia la scenă a ”cetățenilor” din Centrul Vechi la show-ul lui Alex Velea: Sunteți niște monștri - VIDEO & GALERIE FOTO

Ediția 2017 a Zilelor Orașului Botoșani s-a terminat într-o atmosferă proprie Centrului Vechi. Sub ochii nepăsători ai autorităților, cetățenii din zona istorică a urbei și-au făcut de cap fără să fie prea mult deranjați.

Au făcut ce le-a tăiat capul cap sub ochii jandarmilor

În partea a doua a spectacolului susținut de Alex Velea, o mulțime de copii, dar și de mămici care își fac veacul în Centrul Vechi, au sărit gardul montat de Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) și au invadat spațiul până la scenă. Deși la fața locului erau masate efective solide de jandarmi, membrii acestora au preferat minute în șir să se uite la cum se distrează sfidător oamenii de acolo fără să schițeze nici măcar un gest.

Angajatul ”Music Expert” lăsat să își rezolve singur problemele cu ”cetățenii”

În aceste condiții, un reprezentant al Music Expert, firma din Suceava care a asigurat scena și luminile, a trebuit să intervină singur și să încerce să împingă spectatorii mai departe de scenă. Omul s-a apucat să își introducă singur cablurile sub scenă întrucât risca să îi fie făcute ferfeniță de vajnicii locuitori din Centrul Istoric, care săreau și se împingeau de mama focului.

Intervenție în bătaie de joc

După câteva minute bune în care au făcut-o pe-a spectatorii, jandarmii, foarte scrupuloși cu angajați ai Primăriei sau jurnaliști, s-au hotărât în sfârșit să intervină. Chiar și atunci au făcut-o însă parcă... ”la mișto”, ca să respectăm specificul zonei, în sensul că doar au îndepărtat puțin respectivii spectatorii înfierbântați de scenă, fără să îi trimită însă după gard, acolo unde stăteau miile de botoșăneni veniți din celelalte cartiere ale orașului, dar care nu își permit și nu li se permite să se comporte precum cei aflați ”pe propriul teritoriu”.

Piața simbol a orașului transformată în groapă de gunoi

Alex Velea a exclamat la un moment: ”ce faceți copii!?”, după care, mai în glumă, mai în serios, le-a spus spectatorilor că ”sunteți niște monștri”, după care, coincidență sau poate nu, a interpretat piesa ”Monstru”.


În același timp, scările magazinelor din Piața 1 Decembrie 1918 au fost ”confiscate” în mare parte de aceiași scuipători de semințe care zi de zi fac practic ce vor pe acolo, fără să fie deranjați de vreo autoritate. În urma lor, dar și a celorlalți spectatori, au rămas cantități impresionante de coji de semințe, pahare, ambalaje și altele asemenea.


Iar ceea ce ar fi trebuit să fie încheierea magistrală a Zilelor Orașului, adică focul de artificii, nu s-a prea văzut din Centrul Vechi întrucât lansarea s-a făcut de pe Palatul Administrativ.

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
ACUM: Alex Velea cu ochelari de soare și față de selfie face poze cu fanii din mașină – FOTOGALERIE
Apel către reprezentanții romilor: Fiți civilizați. Răspunsul: Ne cereți prea mult VIDEO & FOTO

 

Scandal cu amenințări și vorbe grele între doi directori de la municipiu - Două lucruri sunt omniprezente: hidrogenul și proștii / Ce pot să-i spun unui securist?
Au fost vorbe grele aruncate în ședința de Consiliu Local între doi aleși de la partide diferite, dar aflate în coaliție de guvernare la nivel național.
USR-iștii au dat năvală în plen și au cerut demiterea șefilor de la Apă, cu ei de față – VIDEO 
Ședința ordinară de Consiliu Județean s-a desfășurat într-o manieră liniștită, fără prea multe intervenții din partea aleșilor și cu voturi majoritate pozitive. Singurul moment mai „culminant” a fost la unul dintre ultimele puncte aflate în dezbatere. 
Ultimul loc la fotbal, primul în afaceri: Elsaco este cea mai profitabilă companie din Botoșani – CLASAMENT
Dacă în fotbal Valeriu Iftime traversează cea mai neagră perioadă din ultimii 10 ani, în business treburile îi merg strună. Săptămâna trecută, la Gala Excelenței în Afaceri, proprietarul FC Botoșani a premiat cele mai performante companii din județ și a început tocmai cu Elsaco Electronic.
FOTOGALERIE Totul până la... carne: Firma cu cea mai mare cifră de afaceri din Botoșani vinde în hipermarketuri și exportă într-o mulțime de țări – CLASAMENT
”Prelucrarea și conservarea cărnii” este obiectul de activitate al SC Doly-Com Distribuție SRL, companie înființată în 2015 care deține mărci precum ”Kravys”, ”Chef de Grill”, ”Chef de Gătit” și ”Ospăț vânătoresC”.
Comisie cu șefi de la CNAIR București pentru un important drum național de la Botoșani – FOTO & VIDEO
Unul dintre drumurile naționale care traversează județul Botoșani a ajuns la final în procesul de modernizare.O comisie amplă cu reprezentanți ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) dar și de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a marcat momentul.
Un fost șef de instituție amenințat după un control că va fi aruncat într-o groapă din cimitir – VIDEO
A condus această instituție cu atribuții de control și în prezent face parte din corpul de salariați care efectuează verificări la operatorii economici.
Bugetarii nemulțumiți de salarii s-au încăierat în fața prefectului: Eu trebuie să mă duc după un pensionar de 49 de ani / Haideți să nu intrăm în polemici VIDEO
Comisia de Dialog Social de miercuri, 22 noiembrie 2023 a fost transformată într-un teatru de răbufniri între categoriile profesionale care amenință cu întreruperea totală a activității, cele mai multe de săptămâna viitoare.
Bandă „Kiss & Ride” amenajată pe strada Octav Onicescu din Botoșani – GALERIE FOTO
Este un proiect pilot care este preluat după modelul unei primării de sector din capitală, unde traficul este extrem de aglomerat.
Marea împăcare și nu prea: Andrei și Iftime s-au îmbrățișat la bal și în câteva minute au început iar să se supere – GALERIE FOTO
A XXX – a ediție a Balului Oamenilor de Afaceri, devenit în 2023 Gala Excelenței în Afaceri, a fost săracă în oameni politici. Singurii lideri botoșăneni de partid, de rang înalt, prezenți la eveniment, au fost prefectul Sorin Cornilă și primarul Cosmin Andrei.
Șefii de la Consiliul Județean alături de conducerea Spitalului Mavromati și părintele protopop au inaugurat o spălătorie – VIDEO&FOTO
Este vorba despre spălătoria de la Maternitate care a fost inaugurată cu mare fast după trei luni de lucrări.
Două instituții, un țel comun: Protestele s-au extins pe treptele „fostei direcții a muncii”, pensiile și alocațiile „în pericol” – VIDEO & GALERIE FOTO
Grupul de protestatari de pe treptele instituției din centrul orașului s-a mărit în cea de-a noua zi de proteste.
Candidații AUR pentru Parlamentul European au găsit la Botoșani cel mai curat aer și s-au lăudat cu personalitățile locale – VIDEO & GALERIE FOTO
A fost un eveniment care s-a desfășurat aproape fără public.Iar asta poate însemna că fie AUR Botoșani și-a pierdut organizatorii, fie în jurul acestui partid nu mai există aceeași simpatie din partea electoratului.
ULTIMATUM de la Județ pentru liberalii de la municipii: În maxim o lună trebuie să vină cu candidații la primăriile Botoșani și Dorohoi, surpriză pe circuit la capitala județului
Biroul Politic Județean (BPJ) a adoptat joi o hotărâre prin care a fixat un termen organizației PNL Botoșani să propună un candidat pentru Primărie. Decizia a fost luată în lipsa președintelui filialei municipale, Cristian Achiței și a prim-vicepreședintelui, Cătălin Flutur, care nu au răspuns convocării.
Femeia din Botoșani care NU trebuie să fie mamă: A născut trei copii cu afecțiuni genetice rare, doi au murit deja
Este vorba despre o familie din județul Botoșani care este monitorizată de serviciile de asistență socială și care trăiește mai ales din donații.
Angajații „exploatați” ai sistemului: 2.200 de lei pe lună, cu muncă peste program dar și în weekend – VIDEO & GALERIE FOTO
O altă formă a Cenușăresei din sistemul public o reprezintă fără doar și poate, angajații acestei instituții.
Medici experți din București în dosarul Alexandra pentru expertiza medico-legală, unul dintre ei solicită examen toxicologic
Dosarul de urmărire penală constituit în urma decesului pacientei Alexandra Ivanov, în vârstă de 25 de ani care a murit în Maternitatea Botoșani intră într-una dintre etapele care ar putea fi decisive pentru anchetatori.
O nouă modă: Sătenii vin până în oraș cu gunoaie de grajd și alte deșeuri și le aruncă prin Botoșani
Montarea unor camere de supraveghere la platformele de colectare, dar și colaborarea cu asociațiile de proprietarii și cu vecinii, au permis companiei de salubrizare a Consiliului Local să descopere un alt fenomen, care se petrece de obicei la periferie.
Tupeu și nesimțire în stare pură: După ce a acceptat demisiile lui Firea și Budăi, Ciolacu îi spală pe amândoi - Nu au avut nicio treabă cu azilele groazei!
La aproape patru luni după ce a demisionat din fruntea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) din cauza scandalului din căminele de bătrâni și i-a acceptat-o pe loc, premierul Marcel Ciolacu îi ia apărarea lui Marius Budăi.
O doctoriță stomatolog din Iași a renunțat la aglomerarea urbană ca să trateze copii la Botoșani – VIDEO & GALERIE FOTO
Va activa la cel de-al treilea cabinet stomatologic școlar deschis în municipiul Botoșani.
Foști capi ai județului, actuali oficiali și asistență numeroasă pentru fostul protopop al Botoșaniului – VIDEO & GALERIE FOTO
Evenimentul a fost creat în jurul părintelui Grigore Diaconu care a devenit cetățean de onoare al municipiului Botoșani, la propunerea viceprimarului Liviu Toma.
Parazitii sociali ai acestei natii , ne meritam soarta haideti sa facem cu adevarat ceva pentru ase putea trai cat ce cat civilizat.
24 aprilie 2017, 16:20
Nu cred că "ciomagul" , propunere a unui alt "comentator" era o soluție care să schimbe ceva în situația dată. Nu se puteau utiliza gaze lacrimogene și nici mine antipersonal împotriva unor minori atâta timp cât nu trăim într-o țară bananieră și sunt niste legi pe care jandarmii, polițiștii și noi ceilalți trebuie​ să le respectăm în egală măsură. În primul rând lipsa de educație este cauza fenomenului prezentat în articol și, de ce nu, poate o proastă organizare a manifestațiilor respective.
24 aprilie 2017, 14:59
Asta este beneficiul convietuirii cu tiganii.Le dam case,ajutoare sociale,tratamente medicale,invatamant si ei in schimb,ne fura,bat medicii,distrug locuintele sociale,fac scandaluri si paranghelii si multa,multa mizerie.Credca singura cale de a le face o minima educatie,este ciomagul.
24 aprilie 2017, 12:33
Din pacate ne-am obisnuit. Si cu gunoiul, si cu gunoaiele.
24 aprilie 2017, 10:32
Promovarea centrului vechi centru istoric se va face doar atunci cand aceasta etnie va fi evacuata din acea zona iar centru va fi redat turistilor si va deveni cu adevarat un loc de promenada ca altadata . Dar atat timp cat autoritatile nu tin cont de parerea cetatenilor acestei urba mai rau ne trebuie , astai gradul de cultura si civilizatie la toti nu numai la etniea romilor care e un parazit pentru socetate noastra.
24 aprilie 2017, 10:16
Mizerabilă nație..
24 aprilie 2017, 08:18
Sondaj
Sunt întemeiate grevele declanșate în noiembrie de salariații mai multor instituții din Botoșani?
Declaraţia zilei
„Este inadmisibil ce s-a întâmplat și cer scuze publice din partea organizatorilor, Instituția Prefectului și Garnizoana Militară”,Doina Federovici, președintele CJ Botoșani ...
answear.ro%20
inpuff.ro
Curs valutar
29 noiembrie 2023
EUR
Euro
4.9726 lei
USD
Dolarul SUA
4.5313 lei
CHF
Francul elveţian
5.1634 lei
GBP
Lira sterlină
5.7463 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.0662 lei
XAU
Gramul de aur
296.8710 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2543 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3150 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0003 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3338 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2047 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6669 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-3.0 o C
Dorohoi
-3.0 o C
Bucecea
-2.4 o C
Darabani
-3.8 o C
Saveni
-2.9 o C
Ştefăneşti
0.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.