Top News
Un cățel dat afară de stăpân așteaptă flămând de câteva zile în fața porții să fie reprimit în casă - FOTOGALERIE

Se întâmplă pe strada general Gheorghe Avramescu din municipiul Botoșani, undeva între școlile 11 și 14, unde de la începutul săptămânii ”Soldățel” poate fi văzut cum nu se desprinde de poarta unei case.

Fugărit de stăpân, nu vrea să plece

Numele i l-au dat copiii din zonă pentru rezistența pe care o manifestă. De vreo trei zile a fost dat afară de stăpân, însă refuză să părăsească respectivul imobil și așteaptă zi de zi, oră de oră, ca stăpânul să se îndure și să îl reprimească în curte.


Potrivit unor vecini, cățelul ar fi fost ținut legat multă vreme, însă proprietarul, un pensionar, l-ar fi scos cu forța din curte.


Impresionați de atașamentul patrupedului, care a rămas în același loc în ciuda ploii și a frigului, vecinii au încercat să ia legătura cu respectivul om, însă acesta a refuzat să se arate.


Unii locuitori din zonă susțin că bărbatul, destul de în etate, s-ar tot uita pe fereastră, alții cred că el și-a pedepsit câinele fiindcă și-ar fi rupt lanțul și ar fi omorât o găină.

Hrănit de copii cu ”cornul și laptele”

Indiferent de varianta adevărată, ”Soldățel” a rămas de neclintit. Vecinii și-au mai făcut milă de el și i-au mai adus câteva ceva de mâncare. Mai ales copiii, când se întorc de la școală, îi cedează lui iaurtul primit în cadrul programului guvernamental ”cornul și laptele”.


”Acest câine a fost dat afară de stăpânul lui din motive necunoscute. Stă în fața porții lui, dar cu toate insistențele noastre nu deschide poarta. De două zile stă în ploaie și în frig. Este un câine blând, care poate fi călcat oricând de o mașină sau chiar mai rău, poate provoca un accident fiind pe o stradă îngustă, intens circulată. Dacă cineva îl poate ajuta. Câinele este foarte cuminte, când trece copiii de la școală se joacă cu ei”, este apelul făcut ieri de un vecin.


Miercuri seară, un reporter Botoșăneanul s-a deplasat la fața locului, cățelul era tot lângă poartă, iar proprietarul nu a ieșit afară.


Vecinii ne-au relatat că, atunci când bărbatul iese prin curte, cățelul începe bucuros să dea din coadă, crezând că va fi reprimit în casă, lucru care însă nu s-a întâmplat.

 

loading...
REPORTAJ Hachiko de la padocul din Botoşani: căţelul care îşi aşteaptă ocrotitorul cu ochii umeziţi
Viaţă de câine la padocurile Primăriei: Perne şi pături în ţarcuri,animale îmbrăcate, sute de patrupede trimise în străinătate – GALERIEFOTO & VIDEO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
DIN CULISE: Gafe la depunerea jurământului prefectului și subprefecților, un invitat (ne)poftit și susținere politică în șoaptă – FOTO&VIDEO
Ceremonia restrânsă care a mai animat sala Nicolae Iorga din Palatul Administrativ la depunerea jurământului celor trei șefi ai Prefecturii a avut și momente nedorite.
Vot cu hoarda în Consiliul Județean și dezbateri în mare viteză: ”Stați puțin!”, ”O secundă”AUDIO ce fac aleșii la ședințele închise de un an
În jur de o oră a durat ședința Consiliului Județean Botoșani care a avut loc pe data de 25 februarie. Pentru prima dată în ultimul an, de când cu câteva excepții întrunirile aleșilor de la CJ au loc în circuit închis, fără accesul presei și al publicului larg, Botoșăneanul vă prezintă modul în care se desfășoară o astfel de ședință.
Botoșaniul tot mai ocolit de medici: Semieșec la concursul pentru 17 posturi, se reia procedura
Botoșaniul pare să fie tot mai ocolit de medici, iar elocvent este ceea ce s-a întâmplat la ultimul concurs organizat de Spitalul Județean Mavromati.
Botoșăneanul care folosește cel mai ieftin medicament din lume: Frigul este un profesor dur, dar cel mai înțelept în același timp – GALERIE FOTO
Pentru cei mai mulți dintre noi, primăvara înseamnă flori, soare, trezirea la viață a naturii. Există însă și oameni pentru care iarna, frigul, gheața reprezintă o binefacere și o metodă de a-și îmbunătăți viața.
LA MULȚI ANI! Pagini din viața pictorului: Teodor Valenciuc, decanul de vârstă al artiștilor botoșăneni, împlinește 91 de ani
Scoborât primăvăratec pe pământul Botoșanilor, Teodor Valenciuc împlinește, pe 1 martie, 91 de ani. Domol, cu un zâmbet reținut cât să facă din el un mucalit aproape sobru, visător de când se știe și scotocitor culoare, Teodor Valenciuc ne învață că vârsta nu se numără în ani, ci în povești trăite.
Care pandemie? Dan Bittman e deja sold-out cu primul spectacol la Botoșani, se mai vând bilete doar la al doilea
La primul spectacol din pandemie al unui artist de rang național s-au vândut deja toate biletele. Organizatorii au anunțat sold-out pentru concertul închinat femeii și programat pe data de 7 martie la Rapsodia City Center.
Botoșănenii care NU ne fac cinste: O tânără de 23 de ani a evadat din pușcărie din Italia, în China „Bonnie și Clyde” de Botoșani prinși la furat
Milioane de români și probabil mii de botoșăneni trăiesc peste hotare, unii încercând că muncească pentru a avea un venit cinstit, alții optând pentru alte metode de a obține bani în mod facil, însă ce contravine legilor din alte țări.
O parcare supra-aglomerată din centrul orașului va fi cu PLATĂ în urma solicitărilor botoșănenilor
Decizia a fost adoptată în ședința de Consiliu Local întrunită astăzi, de la ora 11:00.
INTERPELARE la ședința de la Municipiu: Sute de botoșăneni se opun unei investiții: Nu suntem de acord cu restaurante, magazine, terase, instituții
Ședința de Consiliu Local de astăzi, 25 februarie 2021 a început cu o intervenție din partea unei reprezentante a unui ONG local care se împotrivește deramării unei investiții în municipiu.
Loading...
Bolnavi de diabet lăsați o săptămână fără rețete după pensionarea unui medic de la ”Mavromati”
Mai mulți pacienți diagnosticați cu diabet nu și-au putut lua rețetele timp de o săptămână. Este vorba despre botoșăneni aflați în evidențele medicului pensionar Ioan Petrescu.
Botoșăneni infectați la petreceri private, cresc cazurile în municipiu de la o zi la alta
În ultimele zile, autoritățile sanitare de la Botoșani remarcă o creștere a cazurilor în municipiul Botoșani, rata de infectare ajungând la 2,41.
Primele imagini cu Fratele Andrei, botoșăneanul care a lăsat toate ale lumii: Gata să împărtășească un gând și un sfat bun și oferind totul - FOTOGALERIE
În urmă cu doi ani, actorul botoșănean lua o decizie care surprindea lumea artistică, și nu doar. La 33 de ani, în plină expansiune artistică, cu zeci de roluri pe scenă, în film, cu participări răsunătoare în emisiuni de top, actorul lăsa totul în urmă și pleca să își găsească liniștea. Și să găsească pe sine. 
Incendiu la o școală din Botoșani, mai multe echipaje de pompieri la fața locului – FOTO & VIDEO
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri care au intervenit pentru stingerea incendiului. 
Scandalul de la Constanța: Colonelul Amarandei a trimis la Botoșani scara mobilă pentru un porumbel – GALERIE FOTO & VIDEO
La scurt timp de la preluarea conducerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea botoșăneanul Cristian Amarandei s-a confruntat cu prima situație critică soldată cu decesul unei femei care a murit după ce a căzut de la înălțime.
Loading...
Stradă blocată complet de o înmormântare în etnie: circulația s-a reluat când au vrut rudele și cunoștințele – VIDEO & GALERIE FOTO
Nervi, înjurături, certuri și mai ales claxoane peste claxoane s-au putut auzi vineri în jurul orei 12:30 în zona centrală a municipiului Botoșani. Acolo, o înmormântare a unui reprezentant al etniei a dat peste cap circulația rutieră.
Primarul a împărțit locuințe la marginea orașului! Periplu cu deputați și viceprimar prin noile apartamente: Aș sări în sus de bucurie VIDEO & FOTO
În 2012 când USL zguduia politica românească, fostul primar de la Constanța, Radu Mazăre împreună cu Ovidiu Portariuc turnau simbolic primul cancioc de mortar pentru un ansamblu de locuințe pentru tineri. Se întâmpla în luna mai.
LOVITURĂ în procesul pentru tragedia auto de la Orășeni Deal, dosarul a ajuns la alt judecător
Unul dintre cele mai vechi dosare de la Judecătoria Botoșani a fost repartizat unui alt judecător. Este vorba despre dosarul în care este judecat Flavian Zacrețchi, tânărul care a produs accidentul de la Orășeni Deal în anul 2015 în care doi soți și-au pierdut viața.
Colonelul Amarandei în centrul unui scandal imens la Constanța: O femeie a căzut de la etajul 6 încercând să scape de un incendiu, pompierii NU aveau nici saltea, nici autoscară – VIDEO & FOTOGALERIE
O femeie de 56 de ani din Constanța a murit marți după ce a căzut de la balconul apartamentului de la etajul 6, cuprins de un incendiu violent. Ea ieșise pe balcon pentru a scăpa de flăcările din locuință și a așteptat acolo minute bune să fie salvată.
Se sparge pandemia: Dan Bittman concertează la Botoșani de Ziua Femeii... două zile la rând - Vino să-ți recalibrezi psihicul distrus
Poate cel mai mediatizat cântăreț român în ”epoca Covid” își reîncepe concertele la Botoșani. La aproape un an după ce spectacolele au fost blocate în totalitate de pandemie, în oraș vor avea loc show-uri timp de două zile la rând.
17 la 3! Victorie zdrobitoare în PNL pentru funcția de subprefect: Dacă va fi sau nu, asta e altă discuție
Biroul Politic Județean (BPJ) al Partidului Național Liberal s-a întrunit luni după amiază pentru a vota persoana a cărei nume a fost transmis la București pentru ocuparea unui post de suprefect la Botoșani.
Fii serios tataie, matale ești Dr. Iulian Vlad. Te-am văzut la tv cum tratai "bolnavii".
26 octombrie 2017, 16:07
Da asa estei Bogdan si tata su si bunicul sant cu capul ! Iarta_i Soldatel tu esti un suflet nevinovat intamplator traitor intr_o lume de prosti fara nici un Dumnezeu !
26 octombrie 2017, 14:40
Treci în casă, bagabondu-le! Iar scoți limba la trecători.
26 octombrie 2017, 13:59
Bogdan esti un oligofren ! Treci in casa si ia”ti pastilele ! Dar ia-le cu apa, nu cu spirt medicinal !
26 octombrie 2017, 10:30
Exista legi de protectia animalelor ! DSVSA doarme in chiloti tanga ! Slincu baga_te !
26 octombrie 2017, 10:15
Despre batranul fara picioare ce sta abandonat zi si noapte intr-un carut in zona mall nu am auzit nimic, dar de când e vorba despte o porcarie o repede o publicati.
26 octombrie 2017, 10:10
"Caine" e omul in general si acest stapan al cainelui in special. Oameni fara suflet, fara empatie, niste brute. Din pacate ceea ce numim noi civilizatie e de multe ori spoiala.
26 octombrie 2017, 09:21
Hai să punem mână de la mână și să-i cumpărăm bătrânului găina, poate îl iartă pe Soldățel!!!
26 octombrie 2017, 09:06
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Ce siguranță au acești copii de 15 – 16 ani maximum pe traseu, de la școală până acasă, ei termină orele la 19:00, respectiv 20:00. Când ajung acasă, când se odihnesc, când învață? Plus siguranța deplasării, de la ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8838 lei
USD
Dolarul SUA
4.1118 lei
CHF
Francul elveţian
4.4060 lei
GBP
Lira sterlină
5.6917 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7890 lei
XAU
Gramul de aur
223.8171 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2309 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3297 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1502 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2419 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1852 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6568 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.4 o C
Dorohoi
1.8 o C
Bucecea
1.1 o C
Darabani
1.4 o C
Saveni
1.4 o C
Ştefăneşti
5.1 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.