Top News
Tarifele pentru Parcul Cornișa stabilite după ciorba de la Rapsodia sau un pat de la Ipotești

Un proiect privitor la stabilirea tarifelor pentru Parcul de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, pe unele obiective se află în dezbatere publică.

Proiectul privind aprobarea tarifelor de închiriere a terenurilor de mini fotbal și tenis, a patinoarului, a amfiteatrului și a peretului de escaladă, va fi supus dezbaterii cel mai probabil luna viitoare. El este public pe site-ul Primăriei Botoșani.

 

În propuneri sunt stabilite niște prețuri atât pentru utilizarea terenurilor de fotbal sau a balonului presostatic cât și a amfiteatrului sau patinoarului.

 

Astfel, pentru terenurile de fotbal se propune ca în timpul săptămânii prețul să fie de 70 – 80 de lei ora, cu un tarif de 10 lei pe oră pentru aprinderea nocturnei
sau
90 – 100 lei ora pe timpul weekendului.

De asemenea, pentru fotbal în balonul presostatic se achită 35 lei pe oră.

 

 

Pentru tenismenii amatori și nu numai se vor achita 20 – 25 de lei pe timpul săptămânii sau
30-35 de lei sâmbăta și duminica.

 

 

S-au propus sume de intrare și la patinoar însă pe trei perioade din an, respectiv

1 octombrie – 20 decembrie 10 lei pe serie, 5 lei închiriat patine iar sâmbăta și duminica 13 lei pe serie și 8 lei închiriat patine

21 decembrie – 10 ianuarie 12 lei sau 15 lei pe serie iar patinele ajung și la 10 lei
și
11 ianuarie – 31 martie

 

 

 

 

Pe aceeași suprafață de gheață primul paragraf tăiat indică închirierea sălii pentru ședințe sau mitinguri și se continuă cu închiriere pentru antrenamente de hochei cu tarife cuprinse între 300 și 600 de lei iarna, respectiv 700 de lei în sezonul cald.

Pentru curling, tariful stabilit este de 400 de lei partida care durează până la două ore jumătate vara, respectiv 500 de lei partida vara.

 

 

 

Și se continuă cu amfiteatrul unde prețurile pornesc din nou, în funcție de perioadă de la 150 de lei ora la 1.000 de lei ziua în timpul săptămânii, respectiv 200 de lei ora, 1.200 de lei ziua sâmbăta și duminica.

Pentru escalada tarifele propuse sunt următoarele :

 

 

 

După prezentarea acestor tarife propuse pentru Parcul Cornișa, pe document apare o notă de fundamentare pentru tarif închiriere amfiteatru – capacitate 500 de locuri.

 

Sunt făcute tot felul de calcule privitoare la costuri cu energia, serviciile de apă și canal, iluminat sau alte servicii generale cum ar fi cele medicale, de pază sau de ridicat gunoiul
costurile cu resursa umană.

 

La final însă totalul cheltuielilor, culmea, a fost cenzurat astfel că nu se cunoaște de fapt care ar urma să fie costurile cu toate serviciile.

 

 

Și ciudățeniilor continuă cu un alt document care fie este copiat de pe pagina electronică a Memorialului Ipotești – Centrul de Studii Mihai Eminescu, fie este un email răspuns de cei de la Ipotești.

Se face publicitate la programul de vizitare spații muzeale, fără nici o legătura cu Parcul Cornișa sau la costul camerelor cu 2 sau 3 paturi și vile de tip bungalow la Popasul Turistic Floare Albastră.

Se continuă cu prețuri pentru închirierea sălii de expoziție și, în final cu amfiteatrul, ce poate fi utilizat pentru 100 de lei pe oră, același preț propus pentru amfiteatrul de la Cornișa.

 

 

 

Și, în sfârșit un document cu o corespondență purtată de Eugen Țurcanu cu reprezentanții Hotelului Rapsodia care fac reclamă la prețurile de cazare și închirierea sălilor de conferință care pot ajunge o dată la 80 de lei ora, și încă o dată, prețul este din nou cenzurat.

Se propun și trei variante de prânz (!?), iar în document apar doar două dintre acestea, de la ciorbe de legume și perișoare, la pui chinezesc, sau cartofi cu rozmarin.

Și asta deși nici în acest caz nu se știe care este legătura între terenurile de tenis și ciorba de la Rapsodia.

 

 

loading...
Parcul Cornișa, o afacere anuală de 7 milioane lei cu director de-o mie de euro, salvamari săraci și... duș obligatoriu la piscine

 

Poliția trimisă la trei spălătorii care au inundat o stradă! Aveau branșamente ILEGALE: Este un fenomen, de cine sunt făcute și cum...
Deși nu plouase deloc, strada Ocolitor Pacea a oferit imaginea unui lac la jumătatea lunii decembrie, apa de pe carosabil fiind cu spumă și alte substanțe rezultate din activități de spălare a mașinilor sau covoarelor.
LUNA PROTESTELOR la Botoșani: Alți angajați se pregătesc să iasă în stradă săptămâna aceasta
Luna ianuarie a acestui an pare să fie dedicată acțiunilor de protest. După pichetarea polițiștilor de săptămâna trecută, zilele acestea alți angajați ies în stradă.
ULTIMĂ ORĂ: Două mașini avariate pe Calea Națională din cauza unui șofer neatent - FOTOGALERIE
Un nou eveniment rutier a avut loc în această seară pe Calea Națională. 
Tânăr în stare gravă după un accident cumplit la 180 de kilometri la oră - FOTOGALERIE
Un accident cumplit a avut loc în urmă cu puțin timp, traficul în zonă fiind blocat.
Botoșaniul incredibil: Drumuri îngropate în mocirlă, un consilier vrea să doneze piatră, dar nu se înțelege cu primarul
”Noi am face dacă am avea bani să cumpărăm, dar de unde bani?” este explicația pe care o auzim, de dimineață și până seara la o mulțime de primari din Botoșani și România. Să nu vă imaginați însă că atunci când sunt și bani și se și poate cumpăra, problema este rezolvată.
EXCLUSIV: Mihaela Huncă a devenit director, preia șefia unei instituții din educație
La mai puțin de o lună de la terminarea mandatului de parlamentar, Mihaela Huncă și-a găsit un nou job în educație. Profesor de matematică, fosta deputată nu se va întoarce la catedră.
Vulpile dau atacul la Parcul Cornișa, au sărit la câinele unui vizitator - VIDEO
Din cauza pandemiei care a înghețat viața socială și profesională în decursul anului trecut, mai ales în lunile în care România s-a aflat în starea de urgență, unele efecte se resimt în prezent.
LA MULȚI ANI: Maica din Agaftonul eminescian, care în vremea ”decrețeilor” a botezat 2.000 de prunci, împlinește astăzi 90 de ani
S-a ivit pe lume în zi sfântă, când creștinătatea îl prăznuiește pe Înaintemergătorul și Botezătorul. Astăzi, maica Epistimia împlinește 90 de ani.
Pensionare de top la o instituție, directorul de la înființare a plecat acasă
Primul director pe care l-a avut la Botoșani Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a părăsit instituția.
Loading...
Locul din Botoșani în care riști să te îneci în noroi: Dezbrăcarea și la înot - GALERIE FOTO
Deși suntem în anul 2021 unii botoșăneni sunt nevoiți ”să înoate” zilnic prin noroaie. Din cauza precipitațiilor, unele drumuri neasfaltate din județul Botoșani au ajuns să arate deplorabil.
Prefectul părăsit de o consilieră, a ales politica și... o altă instituție
Unul dintre consilierii din cancelaria prefectului Dan Nechifor a renunțat la funcție.
EXCLUSIV! Demisie în Parlamentul României, un deputat din Botoșani a renunțat la mandatul de parlamentar
Zvonurile apărute înainte de Anul Nou privitoare la demisia unui parlamentar ales la scrutinul din 6 decembrie au prins contur astăzi.
Zece comune din Botoșani FĂRĂ niciun caz de COVID, o singură localitate are rata de peste 3 la mie
După trei luni critice în care numărul cazurilor a fost ridicat, situația s-a îmbunătățit chiar la început de an. Astfel că astăzi s-au deschis în sfârșit restaurantele în municipiul reședință de județ întrucât rata de infectare a scăzut sub 3 îmbolnăviri la mia de locuitori.
O întâmplare din studenția lui Dorin Glăvan: CUM au scăpat pletele poetului George Țărnea de foarfeca milițienilor
Pentru băieții zilelor noastre, interzicerea părului lung ar fi un abuz strigător la cer. Un abuz strigător la cer era și în vremea comunismului, doar că prea puțini îndrăzneau să se opună. Așa se face că părul lung devenise un gest de protest, iar răspunsul regimului nu era nici el mai prejos: tinerii erau ridicați de pe stradă, umiliți, uneori arestați. Și, bineînțeles, tunși.
Loading...
Botoșani, singura capitală de județ din Moldova, alături de Bacău, care trece în 2021 în ”scenariul roșu” cu restaurante, cafenele, săli de jocuri și spectacole închise
Autoritățile din Iași au anunțat redeschiderea, începând chiar de pe 31 decembrie, a restaurantelor și cafenelelor din oraș, după ce numărul cazurilor de Covid-19 a scăzut.
RĂZBOI total la Spitalul TBC: Managerul în funcție solicită desființarea deciziei CA de anulare a concursului pe motiv de discriminare și hărțuire morală
Cristina Bahrin, actualul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie, a trimis o plângere prealabilă Consiliului de Administrație al unității medicale prin care solicită anularea Hotărârii nr. 2 din 27 noiembrie prin care s-a anulat concursul pentru funcția de manager.
Sărbători pe patul de spital sau în izolare: Sute de botoșăneni cu COVID se tratează acasă, alții prin unitățile medicale
Sărbători total atipice pentru mai mulți botoșăneni care sunt confirmați cu virusul SARS-COV-2. În timp ce unii sunt internați în spitalele COVID, alții sunt sub tratament la domiciliu.
Zeci de adolescenți din Botoșani au găsit ”lumina din întunericul celulelor”: Istoria ne oferă o pildă, avem datoria de a nu uita ceea ce s-a întâmplat atunci
Sunt adolescenți, trăitori ai unui timp fără dictatură, ai unui timp ferit de dezastre naturale sau de războaie. Pentru ei, viața bunicilor lor, a străbunicilor, este istorie. O istorie pe care, spre surprinderea lor, nu au găsit-o în manualele școlare.
Primarul pregătește preluarea directă a semafoarelor: Vor intra mai târziu pe intermitent și ”voi trece în caietul de sarcini niște timpi de reacție foarte scurți”
Avaria a durat mai bine de o săptămână, interval în care traficul la intersecția străzilor Calea Națională - Petru Rareș s-a desfășurat anevoios și chiar a avut loc în zonă și un accident de circulație.
Gala la care s-a premiat pandemia văzută prin ochii celor mai mici elevi: Iubirea pentru școală și copii merge mai departe – VIDEO & GALERIE FOTO
Într-un an cu totul și cu totul special, Gala ”Angelica Gherman” organizată de Asociația B-Right Media a fost la rândul său una aparte. Și asta nu neapărat prin formatul online din 2020, ci prin faptul că premianții celei de-a opta ediții au fost în exclusivitate copii din ciclul primar.
La orice investitie de genul acesta, pentru inceput ar trebui sa mearga cu preturi atragatoare. Cu preturile prezentate nu cred ca o sa aiba succes. La aceasta investitie trebuie un marketing ireprosabil. Nu vad capabila directia condusa de Turcanu de strategii de marketing. Sa vedem rezultatele
27 aprilie 2017, 13:27
mai frumos este că nu Țurcanu e la butoane ci protejatul lui Cătălin, amețitul acela de la asigurări Astra...
27 aprilie 2017, 11:18
Nu ma desteptule, ar fi trebuit sa se deschida intai si abia dupa aia sa se stabileasca pretul biletelor.
27 aprilie 2017, 09:08
Dar tarifele astea se stabilesc inainte de deschiderea oficiala? De ce s-a infiintat aceat serviciu si cu ce bani sunt platiti angajatii? Va bateti joc de inteligenta noastra, jigodiilor?
27 aprilie 2017, 08:34
Se vede gândirea "strategului" Turcanu ...Multumesc pentru pastila de ras de la prima ora! Problema este ca un asemenea individ (care se gândește non-stop la ciorbița si alte chestii din meniu) are in mana soarta acestei imense investiții si nu vad cum o vor scoate la capat...Pacat!Chiar nu se găsea un om capabil care sa administreze acest parc???Trebuie viziune si nu muschi...
27 aprilie 2017, 08:12
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Am solicitat o analiză a inechităților din legea salarizării, care, în urma mai multor decizii judecătorești, nici nu mai este unitară. Vă asigur că intenția mea nu este aceea de a decima personalul din sistemul public. ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
15 ianuarie 2021
EUR
Euro
4.8737 lei
USD
Dolarul SUA
4.0172 lei
CHF
Francul elveţian
4.5274 lei
GBP
Lira sterlină
5.4853 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8752 lei
XAU
Gramul de aur
239.4568 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2321 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3544 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1123 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1655 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6552 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-8.4 o C
Dorohoi
-8.2 o C
Bucecea
-8.6 o C
Darabani
-7.2 o C
Saveni
-8.3 o C
Ştefăneşti
-8.2 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.