Top News
SONDAJ politic la Botoșani, Florin Țurcanu printre variante – OFERTA politică pentru locale

Un chestionar circulă în această perioadă la nivelul municipiului Botoșani pentru a se sonda la acest moment preferințele electorale ale botoșănenilor pentru alegerile locale din acest an.

Nu este asumat de vreun partid politic în mod oficial însă predomină variantele social democraților. Cu toate că PSD-ul și-a stabilit deja candidatul pentru Primăria municipiului reședință de județ și este în curs de  desemnare a capului de listă pentru Consiliul Județean.

 

Și probabil că a fost introdus pe piață înainte ca Tribunalul Botoșani să se pronunțe în procesul fostului președinte al CJ Botoșani, care este enumerat la categoria candidaturilor pentru Județ. Ori Florin Țurcanu nu mai drept de candidatură în următorii 4 ani de zile, în urma deciziei instanței. 

 

Este valabil pentru municipul Botoșani dar și pentru președința județului. În chestionar nu apar nume de candidați „surpriză”, fiind incluse persoane care și-au exprimat deja public intenția de candidatură.

 

Printre întrebări, se regăsesc următoarele?

 

Dacă ar fi alegeri, mergeți la vot?

 

Cât de mulțumit sunteți de activitatea primarului municipiului Botoșani în perioada 2016 – 2020?

 

Pe cine ați vota la Primăria municipiului Botoșani?

 

 • Cătălin Flutur - PNL
 • Cosmin Andrei - PSD
 • Răzvan Rotaru – PSD
 • Lucian Borfotină - ALDE
 • Gelu Graur - USR
 • Bogdan Dăscălescu – ALDE

 

Pe cine ați vota la Consiliul Județean Botoșani?

 

 • Costică Macaleți – PSD
 • Cristian Achiței – PNL
 • Costel Șoptică – PNL
 • Florin Țurcanu – ALDE
 • Relu Târzioru – PSD
 • Dorin Birta – PSD
 • Lucian Trufin – PSD
 • Bogdan Dăscălescu – ALDE

 

Cărui partid i-ați acorda votul dv?

 

 • PSD
 • PNL
 • ALDE
 • Pro România
 • USR
loading...
Dreapta Liberală a dat startul pregătirilor pentru alegerile locale cu un candidat surpriză la șefia CJ – GALERIE FOTO
Soția unui fost primar și fiul altuia prezentați la ALDE candidați pentru primării – VIDEO & LISTA
Un USR-ist și-a anunțat candidatura la CJ atacându-l pe… Flutur

 

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Învățătoarea de la Botoșani care și-a adus pisica proprie la ore pentru copiii de la clasă – GALERIE FOTO & VIDEO
Este una dintre cele mai iubite cadre didactice de la Școala Gimnazială nr. 10 din municipiul Botoșani și la fiecare patru ani de zile, pentru clasa ei se face o adevărată listă cu copii ai căror părinți o doresc să le fie dascăl. Mulți sfârșesc dezamăgiți pentru că efectivul elevilor din clasă se oprește la 30.
Botoșănenii, uniți și în acest an în jurul Sfintei Cruci: Aici este cu adevărat catargul corabiei în care trăim, în care ne rugăm lui Dumnezeu – GALERIE FOTO
Cu flori, crenguțe de busuioc și lumânări aprinse în mâini, pitind șoapta rugăciunii sub mască, botoșănenii au ieșit și în acest an să dea mărturie de credință și să își rostească din nou încrederea în puterea Sfintei Cruci.
Primarul, poziție ȘOC la proiectul de milioane de euro al lui Tincu din Centrul Vechi: Este și pentru mine halucinant - VIDEO
Edilul șef are o atitudine surprinzătoare față de investiția pe care consilierul social-democrat Mihai Tincu dorește să o realizeze în Centrul Vechi și care este blocată de câteva luni în Consiliul Local.
Deschidere de an școlar în pandemie: Elevii cu măști în loc de flori, au venit la cursuri pe rând, direct în clase, pauze luate prin rotație – GALERIE FOTO & VIDEO
Un nou an școlar cu totul atipic și cu o serie de premiere care vor bulversa sistemul până când vor fi acceptate și respectate de toți factorii implicați în procesul educațional. Ziua de 14 septembrie a anului pandemic 2020 nu a semănat deloc cu celelalte deschideri de an școlar.
În numele Tatălui: Performanța românească în vreme de pandemie și povestea mai puțin știută a botoșăneanului de AUR - GALERIE FOTO
Nu a alergat pentru premii, nici pentru glorie. Dar are parte și de premii, și de glorie. Pentru tânărul botoșănean, linia de sosire nu înseamnă și finalul cursei, pentru că dincolo de competiție, podium, performanțe se mai află ceva: dragostea nemărginită pentru tatăl său.
Un candidat promite să vândă toate mașinile Primăriei Botoșani: Unii vor primar ca să aibă o mașină
Una dintre cele mai inedite promisiuni din campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie aparține candidatului Partidului Mișcarea Populară la Primăria Botoșani.
Se redeschid școlile! CreaFuture a finalizat și al doilea curs de dezvoltare a abilităților, cadrele didactice duc jocurile la elevi – FOTO&VIDEO
A doua serie de 20 de cadre didactice cursate în cadrul CreaFuture a terminat cu succes cursul de dezvoltare a creativității și abilităților de viață.
REVOLTĂ la grădinițe înainte de noul an școlar! Părinții acuză că le sunt trimiși copiii acasă la jumătatea zilei: Ne-am epuizat concediile în starea de urgență
Cu două zile înainte de începerea noului an școlar în rândul părinților de la Botoșani s-a născut o stare de nemulțumire. Mai ales a celor care au copii înscriși la grădinițe și care au fost anunțați că, deși unitatea a adoptat scenariul verde, timp de două săptămâni din lună, preșcolarii vor fi trimiși acasă la amiază.
Botoșănenii au băut pe rupte în pandemie, sute de persoane la spital: LUNA în care femeile au petrecut cel mai mult
Chiar și pe pandemie, sute de botoșăneni au băut peste măsură astfel că au avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, statisticile arată că mai mult de 50% din populație consumă alcool. 
Loading...
S-a pensionat una dintre cele mai experimentate directoare de la Botoșani
Încă un șef de instituție iese din activitate și merge la pensie.
Victor Ponta, declarație la Botoșani despre alegerile locale: Va fi o nebunie. Un dezastru VIDEO
Prezent la Botoșani, Victor Ponta, președintele Pro România a abordat mai multe teme de actualitate, în contextul vizitei electorale pentru mobilizarea propriilor membri de partid.
Din nou la piscină!!! O nouă săptămână, noi participanți, același curs de creativitate și dezvoltare a abilităților de viață la CreaFuture – FOTO&VIDEO
Gazdele sunt aceleași, actorii principali s-au schimbat. Asociația B-Right Media și partenerii mai fac un pas în implementarea proiectului ”CreaFuture - Creative Workforce for Cross-Border Future – Forță de muncă creativă pentru un viitor transfrontalier”.
Amfiteatru, soare, plăcinte și muzică populară la vizita liderului național al PMP, la Botoșani: Vom fi a treia forță politică– VIDEO&FOTOGALERIE
Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), a efectuat duminică, 6 septembrie 2020, o vizită electorală la Botoșani cu scopul de a mobiliza oamenii pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.
PSD-iștii au luat cu asalt Parcul Primăriei și au lansat un program după modelul Gabrielei Firea – GALERIE FOTO
Social-democrații botoșăneni au lansat astăzi în prezența șefului partidului, Marcel Ciolacu, un program pentru susținerea natalității. Practic, este un program preluat după modelul primarului din capitală, Gabriela Firea.
Loading...
100 de lei 10 minute! Bani oferiți botoșănenilor care stau lângă stadion pentru o „bucățică” live din posibilul meci cu Tottenham
Tragerile la sorți pentru tururile preliminare din Europa League și prezența echipei FC Botoșani printre formațiile participante ar putea aduce primul moment cu adevărat istoric în fotbalul românesc dar mai ales cel botoșănean.
Director economic nou la Spitalul de Pneumoftiziologie, două doamne fac echipă în fruntea unității
Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea Primăriei și Consiliului Local Botoșani are echipă nouă de conducere de la începutul lunii septembrie.
Sediul unei instituții din centrul orașului Botoșani a intrat în reparații, clădirea este monument istoric – GALERIE FOTO
O clădire aflată pe lista monumentelor istorice din zona centrală a municipiului Botoșani a intrat în reparații.
REFORMĂ la Inspectoratul Școlar, doi inspectori printre care o soră de deputat se întorc la catedră, zece nume noi – LISTA
Ministerul Educației și Cercetării a transmis astăzi către Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșani două adrese: una cu încetarea detașării în interesul învățământului pentru un număr de 17 inspectori școlari. O a doua cu aviz pentru detașarea în interesul învățământului pentru anul școlar următor, în cazul a 25 de inspectori școlari.
TRAGEDIE în Italia! Un băiat de 17 ani originar din Botoșani, mort într-un cumplit accident – FOTOGALERIE
Durere, lacrimi și întristare la Eboli, în regiunea Campania, unde rudele, prietenii și colegii îl plâng pe Domenico Ahanzei, tânărul român de numai 17 ani care joi, 27 august, a avut un accident în timp ce se deplasa cu scuterul său.
O funcționară de la AJOFM vrea primar: Știu că pot să fac multe lucruri frumoaseFOTOGALERIE
Dacă majoritatea funcționarilor publici stau departe de politică, unii și din cauza constrângerilor legale, în comuna Tudora a intrat în cursa pentru postul de primar tocmai o persoană din această categorie a lucrătorilor la stat.
La ce specimene corupte si de proasta calitate ni se prezinta, Nu avem motive sa mergem la vot decat daca nu se duce mana cu stampila pe PSD, care de bine, de rau nu a excelat in hotii, nu are condamnati si judecati pentru coruptie.
4 februarie 2020, 10:33
mergeti la vot ,ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT!
3 februarie 2020, 14:36
Dar cine esti tu? Mama Omida? Sau deja stiti de pe acum rezultatul votului in detaliu? Daca-l stiti, atunci nu are sens ca noi sa mai mergem la vot!
3 februarie 2020, 12:12
Datele personale NU SE DAU nimanui. Florin Turcanu a mai adunat o data date personale (adresa, nume, cnp, etc) atunci cand a facut tombola buclucasa mincinoasa si se spune ca le-a folosit pentru a fura voturi. Oamenii trebuie sa nu cada in plasa escrocilor si a hotilor.
3 februarie 2020, 12:08
O mare prostie. Nimeni nu poate sa faca imprumut in banca, chiar daca are datele voastre, doar daca te duci tu personal si semnezi. Numai niste oameni limitati la minte pot sa afirme asemenea gogomanii.
3 februarie 2020, 10:58
Decat sa chestionati voi va dau eu rezultatele din timp: Primar Flutur, Presedinte de CJ Lucian Trufin, vicepresedinte probabil ca Roman unul si al doilea depinde de configuratie ori Dascalescu ori tot Birta.
3 februarie 2020, 08:43
Aveti mare grija, nu cumva sa va ceara numaru, seria si mai ales cnp ul, ca va treziti cu imprumut la banca. Datele personale trebuiesc protejate, aici intrand si adresa. Nu va bazati pe ce spune Turcanu!
2 februarie 2020, 19:59
melimeloparis.ro%20
Sondaj
Pe cine votați la Primăria Botoșani?
Gheorghe Ciubotaru - PMP
Cosmin Andrei - PSD
Liviu Toma - Pro România
Roxana Țurcanu - ALDE
Cătălin Flutur - PNL
Corina Dănuță - PPUSL
Marcel Gheorghiță – USR-PLUS
Cătălin Silegeanu - independent
Altul
Declaraţia zilei
„Dacă mai urmează încă un an la fel de secetos, atunci lucrurile se complică foarte mult. Dacă urmează doi ani la fel de secetoşi şi noi suntem la acelaşi nivel al infrastructurii de irigaţie, lucrurile se complică foarte ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8582 lei
USD
Dolarul SUA
4.0972 lei
CHF
Francul elveţian
4.5132 lei
GBP
Lira sterlină
5.3220 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9261 lei
XAU
Gramul de aur
257.4245 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2476 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3490 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9944 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1126 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1821 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6530 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.