Top News
Poate cel mai chiulangiu director : 11 zile la serviciu în aproape 4 luni

Una dintre cele mai revoltătoare situații se regăsește la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) unde postul de director executiv adjunct este blocat de o persoană care a cam trecut de stadiul în care poate fi considerată aptă. Pentru că nu e nici măcar în stare să vină la serviciu.

Dan Constantin Ștefan pare să fie dintotdeauna director la AJOFM, sprijinit fiind de fostul PDL. Au tot existat discuții și persoane propuse politic pentru schimbarea sa de pe funcția de conducere, însă nici una nu s-a mai concretizat.

Între timp, ex-democrat liberalul a rămas în fruntea instituției însă dă arareori pe la birou. Anul acesta de exemplu din 78 de zile a fost prezent la serviciu 11 zile.  

 

Iar singurii care pot interveni sunt cei de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

 

”El este salariatul ANOFM, nu este salariatul AJOFM. O măsură dacă se poate lua, doar la nivelul Agenției Naționale. Și mai mult decât atât, dacă aș vrea, să presupun că aș vrea să îl introduc într-o comisie de disciplină, nu eu sunt cel care pot face chestia asta ci ANOFM”,


Teodor Dimitriu, director executiv AJOFM

 

Dan Constantin Ștefan are, se pare, o gravă problemă cu alcoolul. Aceasta ar fi principala cauză a problemelor sale, fiind unic întreținător de familie, el având în grijă un copil. Și-ar fi pierdut și locuința de la Botoșani iar în prezent ar sta mai mult prin comuna Tudora.

 

Iar pentru zilele în care nu poate ajunge la serviciu ca să fie director, face rost de un soi de adeverințe medicale.

 

”El pentru toate zilele are foarte multe adeverințe medicale. Nu înțeleg de ce adeverințe medicale, eu luam de la dentist când voiam să chiulesc de la școală, nu? Nu să fiu director. El are acoperite majoritatea zilelor, deci eu nu a ce să-i fac. Am făcut adresă către ANOFM prin care am transmis câte zile de concediu medical are și am întrebat aceste adeverințe medicale”


Teodor Dimitriu, director executiv AJOFM

 

Aceste adeverințe medicale pot motiva absentul de la serviciu și se consideră ca un concediu fără plată, astfel că Dan Constantin Ștefan a fost plătit doar pentru numărul de zile în care a lucrat efectiv.

 

Am încercat să-l contactăm pe fostul director în nenumărate rânduri. Inclusiv la telefonul de serviciu, unde răspunde o voce feminină căreia îi place să înjure.

 

Astfel, că am adresat o solicitare însă de săptămâna trecută la conducerea AJOFM Botoșani.

 

Iar de aici, chiulul directorului adjunct pare să capete o altă dimensiune, pentru că în ultimul an, jumătate din perioadă, Dan Constantin Ștefan nu prea a muncit.

 

„În urma cererii dv. din data de 20 aprilie 2017 vă comunicăm faptul că dl Constantin Dan Ștefan, director executiv adjunct în cadrul AJOFM a fost prezent în unitate un număr total de 101 zile în ultimele 12 luni, respectiv aprilie 2016 – martie 2017, dintr-un număr total de 254 de zile lucrătoare”,


răspunsul AJOFM la solicitarea de vineri, 20 aprilie 2017

 

 

 

 

35 de puncte sunt trecute în total în paragraful privitor la atribuțiile de la serviciu ale directorului executiv adjunct, Dan Constantin Ștefan, goluri care trebuie să fie acoperite de colegi.

 

Și chiar și așa, acest director este în continuare pe funcție.

loading...
PSD-iștii bată-i vina : Două săli de sport ținute pe muchie din cauza chiulangiilor

 

Principalii trei candidați la funcția de primar din același oraș, internați sau băgați la izolare din cauza coronavirusului
Virusul SARS-COV-2 a stopat campania electorală cu o săptămână înainte de alegerile locale pentru trei candidați la funcția de primar dintr-un oraș botoșănean.
Școala 2020 de la Botoșani: Trei elevi pozitivi, o clasă întreagă la izolare! Au fost depistați cu covid două cadre didactice și o îngrijitoare
La acest moment nu există riscuri de contaminare în unitățile de învățământ, transmit specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani.
FC Botoșani a pierdut întâlnirea cu istoria, calificare risipită încă din minutul 2 – GALERIE FOTO
FC Botoșani a întâlnit joi seară pe KF Shkendija în turul II preliminar al Europa League. Meciul s-a disputat pe Stadionul Municipal și s-a terminat cu scorul de 0 - 1.
ACUM: FC Botoșani față în față cu istoria în Europa League: primește gol la primul atac al oaspeților - GALERIE FOTO
Clubul de fotbal al orașului poate scrie astăzi o pagină de istorie a sportului botoșănean. FC Botoșani întâlnește de la ora 18:45 pe KF Shkendija în turul II preliminar al Europa League, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent din Macedonia de Nord.
Colegiul Eminescu pe un butoi cu pulbere, părinții au înroșit grupurile de WhatsApp, directorul unității: Avem cele mai bune intenții să ajutăm copiii, nu să defăimăm și să aruncăm cu noroi
Cea mai prestigioasă unitate de învățământ din județul Botoșani, Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiu a adoptat scenariul galben pentru actualul an școlar, adică jumătate dintre elevi vin la cursuri, iar ceilalți participă online.
Cinci profesori s-au retras de la catedre, peste 40 de cadre didactice vulnerabile în fața virusului vor preda în continuare
Nu toți profesorii botoșăneni s-au întors la catedre începând de luni, 14 septembrie 2020. Unii au ales să renunțe în a mai profesa.
Învățătoarea de la Botoșani care și-a adus pisica proprie la ore pentru copiii de la clasă – GALERIE FOTO & VIDEO
Este una dintre cele mai iubite cadre didactice de la Școala Gimnazială nr. 10 din municipiul Botoșani și la fiecare patru ani de zile, pentru clasa ei se face o adevărată listă cu copii ai căror părinți o doresc să le fie dascăl. Mulți sfârșesc dezamăgiți pentru că efectivul elevilor din clasă se oprește la 30.
Botoșănenii, uniți și în acest an în jurul Sfintei Cruci: Aici este cu adevărat catargul corabiei în care trăim, în care ne rugăm lui Dumnezeu – GALERIE FOTO
Cu flori, crenguțe de busuioc și lumânări aprinse în mâini, pitind șoapta rugăciunii sub mască, botoșănenii au ieșit și în acest an să dea mărturie de credință și să își rostească din nou încrederea în puterea Sfintei Cruci.
Primarul, poziție ȘOC la proiectul de milioane de euro al lui Tincu din Centrul Vechi: Este și pentru mine halucinant - VIDEO
Edilul șef are o atitudine surprinzătoare față de investiția pe care consilierul social-democrat Mihai Tincu dorește să o realizeze în Centrul Vechi și care este blocată de câteva luni în Consiliul Local.
Loading...
Deschidere de an școlar în pandemie: Elevii cu măști în loc de flori, au venit la cursuri pe rând, direct în clase, pauze luate prin rotație – GALERIE FOTO & VIDEO
Un nou an școlar cu totul atipic și cu o serie de premiere care vor bulversa sistemul până când vor fi acceptate și respectate de toți factorii implicați în procesul educațional. Ziua de 14 septembrie a anului pandemic 2020 nu a semănat deloc cu celelalte deschideri de an școlar.
În numele Tatălui: Performanța românească în vreme de pandemie și povestea mai puțin știută a botoșăneanului de AUR - GALERIE FOTO
Nu a alergat pentru premii, nici pentru glorie. Dar are parte și de premii, și de glorie. Pentru tânărul botoșănean, linia de sosire nu înseamnă și finalul cursei, pentru că dincolo de competiție, podium, performanțe se mai află ceva: dragostea nemărginită pentru tatăl său.
Un candidat promite să vândă toate mașinile Primăriei Botoșani: Unii vor primar ca să aibă o mașină
Una dintre cele mai inedite promisiuni din campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie aparține candidatului Partidului Mișcarea Populară la Primăria Botoșani.
Se redeschid școlile! CreaFuture a finalizat și al doilea curs de dezvoltare a abilităților, cadrele didactice duc jocurile la elevi – FOTO&VIDEO
A doua serie de 20 de cadre didactice cursate în cadrul CreaFuture a terminat cu succes cursul de dezvoltare a creativității și abilităților de viață.
REVOLTĂ la grădinițe înainte de noul an școlar! Părinții acuză că le sunt trimiși copiii acasă la jumătatea zilei: Ne-am epuizat concediile în starea de urgență
Cu două zile înainte de începerea noului an școlar în rândul părinților de la Botoșani s-a născut o stare de nemulțumire. Mai ales a celor care au copii înscriși la grădinițe și care au fost anunțați că, deși unitatea a adoptat scenariul verde, timp de două săptămâni din lună, preșcolarii vor fi trimiși acasă la amiază.
Loading...
Botoșănenii au băut pe rupte în pandemie, sute de persoane la spital: LUNA în care femeile au petrecut cel mai mult
Chiar și pe pandemie, sute de botoșăneni au băut peste măsură astfel că au avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, statisticile arată că mai mult de 50% din populație consumă alcool. 
S-a pensionat una dintre cele mai experimentate directoare de la Botoșani
Încă un șef de instituție iese din activitate și merge la pensie.
Victor Ponta, declarație la Botoșani despre alegerile locale: Va fi o nebunie. Un dezastru VIDEO
Prezent la Botoșani, Victor Ponta, președintele Pro România a abordat mai multe teme de actualitate, în contextul vizitei electorale pentru mobilizarea propriilor membri de partid.
Din nou la piscină!!! O nouă săptămână, noi participanți, același curs de creativitate și dezvoltare a abilităților de viață la CreaFuture – FOTO&VIDEO
Gazdele sunt aceleași, actorii principali s-au schimbat. Asociația B-Right Media și partenerii mai fac un pas în implementarea proiectului ”CreaFuture - Creative Workforce for Cross-Border Future – Forță de muncă creativă pentru un viitor transfrontalier”.
Amfiteatru, soare, plăcinte și muzică populară la vizita liderului național al PMP, la Botoșani: Vom fi a treia forță politică– VIDEO&FOTOGALERIE
Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), a efectuat duminică, 6 septembrie 2020, o vizită electorală la Botoșani cu scopul de a mobiliza oamenii pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.
PSD-iștii au luat cu asalt Parcul Primăriei și au lansat un program după modelul Gabrielei Firea – GALERIE FOTO
Social-democrații botoșăneni au lansat astăzi în prezența șefului partidului, Marcel Ciolacu, un program pentru susținerea natalității. Practic, este un program preluat după modelul primarului din capitală, Gabriela Firea.
Dimitriu si Stefan sint prieteni buni de pahar de asta nu se dau de gol unul pe altul. E de neinteles acum de ce Dimitriu l-a dat in gat, cand de atata timp au lucrat impreuna, la pahar ......... Nu se inteleg de la ciolan .....
26 aprilie 2017, 21:20
Lipseste de la servici pentru ca este indragostit, de ce nu este inteles de colegii de servici, de cine e SECRET !
26 aprilie 2017, 14:17
Totusi a venit la serviciu 100 de zile restul sa fie imputate celui ce ia dat salar pe zilele lipsa nemotivat dar daca are treaba cu alcoolul atunci e motivat merita platit putini directori sunt dependenti si e pacat sa se piarda obiceiul.Mai verificati prezenta si la directorii din cultura botoseneana si o sa aveti mari surprize
26 aprilie 2017, 13:04
Munca de director este obositoare, Dom. Stefan trebuie sa se mai si odhneasca si la cate probleme are putin alcool nu strica. Iar marele director Dumitriu nici nu doreste sa-l inteleaga, e mai tanar, o sa invete pana la urma si Stefan,, ceva ,,.
26 aprilie 2017, 08:23
Sondaj
Pe cine votați la Primăria Botoșani?
Gheorghe Ciubotaru - PMP
Cosmin Andrei - PSD
Liviu Toma - Pro România
Roxana Țurcanu - ALDE
Cătălin Flutur - PNL
Corina Dănuță - PPUSL
Marcel Gheorghiță – USR-PLUS
Cătălin Silegeanu - independent
Altul
Declaraţia zilei
„Dacă mai urmează încă un an la fel de secetos, atunci lucrurile se complică foarte mult. Dacă urmează doi ani la fel de secetoşi şi noi suntem la acelaşi nivel al infrastructurii de irigaţie, lucrurile se complică foarte ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8582 lei
USD
Dolarul SUA
4.0972 lei
CHF
Francul elveţian
4.5132 lei
GBP
Lira sterlină
5.3220 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9261 lei
XAU
Gramul de aur
257.4245 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2476 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3490 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9944 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1126 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1821 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6530 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.