Top News
Imaginea umilinței electorale vine din Botoșani: Două pensionare i-au pupat mâna Vioricăi Dăncilă - VIDEO & FOTOGALERIE

Premierul demis Viorica Dăncilă a fost așteptat la Concești cu flori și fanfară. Și o sumedenie de oameni de prin partea locului aduși de primar pentru ca tabloul total să fie unul plăcut privirii candidatei la cea mai înaltă funcție din stat.

Primarul a amenajat inclusiv o scenă pe care să urce Viorica Dăncilă, pe covor roșu.

 

Viorica Dăncilă a fost așteptată cu pâine și sare de doi tineri în costum popular. În spate se aflau mai mulți primari în frunte cu Costel Nazare.

 

Delegația de miniștri care se arată prin satele botoșănene în preajma alegerilor mai ales, a ajuns la băbuțele care așteptau într-un colț și care au început să aplaude când s-a apropiat prima pesedistă a țării. Și tot ele au fost cele umilite și care s-au umilit în fața Vioricăi Dăncilă fără ca aceasta din urmă să schițeze vreun gest prin care să oprească efuziunea de respect din partea acestor femei crescute la țară.

 

Formula de salut de la botoșănencele din mediul rural către Viorica Dăncilă a fost „sărut mâna”, deși majoritatea persoanelor din categoria oamenilor simpli erau cu ani mai mulți în buletin decât candidata la președinție.

 

Viorica Dăncilă a întins mâna către mai multe femei cu batice în cap, una dintre ele s-a aplecat și i-a sărutat-o.

 

Viorica Dăncilă a trecut natural mai departe, fără nici cea mai mică intenție de a-și retrage totuși mâna, în fața unei femei simple și fără carte, de la țară.

 

Una dintre bătrâne i-a transmis fostului premier că nu are lemne de foc pentru a se încălzi la iarnă.

 

„Lumea care a primit-o este foarte necăjită” spunea unul dintre participanții la evenimentul politic.

 

Au existat și femei mai tinere care au salutat-o firesc, cu „bună ziua” și cu o simplă întindere de mână.

 

Situația penibilă s-a repetat și cu altă bătrână care la rându-i s-a aplecat să-i pupe mâna Vioricăi Dăncilă, din nou, fără ca cineva să oprească exercițiul de umilință la adresa mamelor și bunicilor botoșănene.

 

Viorica Dăncilă a salutat în același rând de oameni și o sumedenie de bărbați, dintre care doar unul s-a aplecat să-i sărute mâna.

 

Au fost aduși oameni din localitățile Darabani, Hudești, Suharău, Concești sau Păltiniș.

loading...
Primarul Dorohoiului, de lângă Dăncilă: Orb să fii, să nu vezi realizările care s-au făcut în această guvernareVIDEO

 

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Botoșănenii asimptomatici ținuți în spital cu săptămânile, ministrul Sănătății îi lasă acum să plece mai repede
Pe perioada pandemiei au existat numeroase nemulțumiri în rândul pacienților infectați cu COVID. Unii dintre botoșănenii care și-au exprimat nemulțumirea au fost cei asimptomatici, care doreau să fie lăsați acasă pentru a se vindeca.
Botoșani, ”oraşul plin de grădini şi de soare”, a înflorit și în vreme de pandemie – GALERIE FOTO
Dacă multe dintre instituțiile statului arată dezolant după cele câteva luni de pandemie, nu același lucru se poate spune despre spațiile de sub balcoanele botoșănenilor, care redau orașului renumele de altădată.
„A plouat” cu accidente la Botoșani în starea de alertă, oameni nevinovați omorâți pe șosele
În ultimele săptămâni am asistat la mai multe accidente petrecute la Botoșani, mai mult sau mai puțin grave. Iar față de lunile în care județul s-a aflat în stare de urgență, numărul a fost în creștere.
Primul bărbat din Botoșani make-up artist: Trebuie să mă ocup personal de fiecare detaliu
Cu peste un deceniu de experiență în arta make-up-ului și peste 45 de cursuri de formare, Ramona Ursu vine pe piața Botoșaniului încă din anul 2006 cu prima Academie de Make-up acreditată din oraș. A început cu predarea cursurilor de cosmetician, în urma cărora cererea a fost atât de mare încât a obținut acreditarea și pentru cursurile de machiaj.
Lansare INEDITĂ a unui proiect european la Botoșani! Zeci de persoane împreună dar la distanță, pentru un program cu gândire didactică ALTFELVIDEO&FOTO
Miercuri, pe data de 24 iunie 2020, a avut loc lansarea proiectului cu finanțare europeană: ”CreaFuture - Creative Workforce for Cross-Border Future – Forță de muncă creativă pentru un viitor transfrontalier”.
Mașini scumpe înmatriculate la Botoșani chiar și pe pandemie – TOPUL mărcilor preferate de botoșăneni
Chiar și pe pandemie au fost botoșăneni care și-au achiziționat mașini, fie ele mai scumpe, sau mai ieftine.
Județul cu trei sfinți în calendar și o salbă de genii: ”Știți că, chiar născuți aici, noi nu cunoaștem Botoșaniul?”
Puțină lume știe că Botoșaniul are, în calendarul ortodox, trei sfinți. Lor li se adaugă marii duhovnici care s-au nevoit în mănăstirile din România sau de la Muntele Athos, dar și personalitățile cu care botoșănenii se mândresc, de la Eminescu la Iorga, Enescu, Luchian.
Stradă crăpată de furtună, se închide CIRCULAȚIA pentru că nu mai prezintă siguranță – VIDEO & FOTOGALERIE
La aproximativ două ore de la furtuna deosebit de violentă înregistrată la Botoșani, municipalitatea a hotărât să închidă un sector dintr-o stradă de la capătul orașului.
O consilieră cere polițiști locali în civil pe străzile orașului: Oricâtă pândă am face noi în municipiul Botoșani, nu o să reușim
În ședința ordinară de Consiliu Local de vineri, 19 iunie 2020 a fost lansat un apel public către Poliția Locală și societatea Urban Serv.
inpuff.ro
Loading...
Șef de la Botoșani TRIMIS la Suceava să conducă o instituție publică după ce omologul de acolo s-a îmbolnăvit subit
În contextul comandamentului de o lună de zile organizat la București de președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), conducerea instituției de la Suceava a fost preluată de un botoșănean.
Coșmar pe drumul de un milion de euro al orașului: Ce să ne facem noi dacă plouă, să ne batem cu Cel de Sus? VIDEO & GALERIE FOTO
În ultima zi a lunii octombrie 2019 au demarat lucrările la un drum al municipiului desprins parcă dintr-un sat uitat de lume de prin județ. Primăria Botoșani a obținut finanțare de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) în cadrul Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru modernizarea Drumului Tătarilor.
DE ASTĂZI: Botoșănenii se pot testa la cerere – CÂT costă un test pentru COVID la Mavromati
La Spitalul Județean Mavromati se fac începând de marți, 16 iunie 2020, și teste contra cost pentru depistarea noului coronavirus. Botoșănenii care solicită acest lucru trebuie să aibă însă un motiv întemeiat.
Botoșăneancă cu COVID moartă la Mavromati, familia nu a fost anunțată: Nu știu ce i s-a administrat că deja a doua zi era foarte slăbită
O botoșăneancă infectată cu COVID s-a stins din viață sâmbătă, 13 iunie 2020, iar familia susține că nu a fost anunțată de deces.
Botoșani a pierdut o doamnă! Minodora Vasiliu va trăi în amintirea tuturor, mare de durere în ziua de rămas bun – GALERIE FOTO & VIDEO
Minodora Vasiliu a fost o doamnă. În adevăratul sens al cuvântului. O femeie care știa să îmbine natural eleganța cu finețea. Frumoasă dar și inteligentă, Minodora Vasiliu a fost un profesionist desăvârșit și a rămas la Botoșani pe lista celor mai longevivi directori de instituție.
Loading...
ACUZAȚII extrem de grave la adresa spitalului, paznic cu țigara în gură, asistente acuzate de aroganță: Vă sunăm noi când moare
Decesul cu numărul 1.361 îi va fi atribuit tot unui botoșănean care a murit joi, 11 iunie 2020 la Spitalul Județean Mavromati, după ce a fost depistat cu COVID-19. Familia susține că ruda lor, respectivul bărbatul de 59 de ani ar fi fost tratat necorespunzător în spital. Rudele au avut de asemenea episoade neplăcute și cu personalul de la pază.
ASTĂZI: Minodora Vasiliu își ia bun rămas de la oameni și oamenii de la ea – GALERIE FOTO
Medicul Minodora Vasiliu, director al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) va fi condusă astăzi, 13 iunie 2020, pe ultimul ei drum.
COVID-ul pătrunde și în DSPSA-ul Primăriei, un angajat a fost infectat, colegii lui trimiși la izolare
Răsfirate prin tot felul de locuri sau instituții, cazurile de infectare cu virusul SARS-COV-2 continuă să facă parte din cotidianul botoșănean.
”Istoria se repetă” - coincidența fatală din viața Minodorei Vasiliu
Sicriul fostei directoare de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) a fost depus la casa mortuară a Bisericii Vovidenia, acolo unde joi la amiază se aflau deja mai multe rude și cunoștințe.
Femeie în stare gravă după ce s-a dat peste cap cu un Renault, pompierii se muncesc să o scoată din mașină – FOTOGALERIE
După accidentul cu BMW-ul, un alt eveniment rutier a avut loc astăzi în județul Botoșani. De această dată nu în municipiul reședință, ci la Copălău.
Aproape 100 de pacienți cu COVID internați la Mavromati, spitalul va fi redeschis în sfârșit pentru toți botoșănenii
După luni bune în care au fost internați doar pacienți COVID, Spitalul Mavromati se pregătește să trateze și bolnavii cu alte afecțiuni.
Dincolo de postacii imbecili, remarc și tușa prostească a reporterului, care ne spune că Viorica ,,i-a umilit pe pensionari”.De ce? Pentru că le-a majorat pensiile?? Dacă i-a pupat mâna cineva, cred că a făcut-o dintr-un impuls personal, care nu poate fi taxat în nici un fel. Văd că și o parte a presei locale este aservită total peneliștilor. Oare de ce?? Să fie la mijloc și ceva onorarii grase??
24 octombrie 2019, 09:54
Leontinu, nu poţi pupa în cur în tăcere, trebuie să te ştie lumea?
24 octombrie 2019, 09:23
Vă este dor de udrea, băsescu, anastase și videanu? S-au întors: turturcan, iohannis, orban și barna.Vă este dor de salarii la jumătate, spitale și școli inchise?Va urma. O să o căutați pe Dăncilă să-i pupati mâna...
24 octombrie 2019, 08:07
De ce nu vine și în fața Liceului Pedagogic din Botoșani, seara, după ora 18, când apar proxeneții la lucru, că ăștia pupă tot și peste tot, sunt zgomotoși, așa cum place partidului încă guvernator, dau manelele la maximum și claxonează, fac raliuri, țipă, urlă, iar fetele de la liceu cad în transă după fiecare Dincă cu mașină, din fața liceului, până la ore târzii, că doar trăim într-o țară civilizată, cu guvern responsabil, cu organe de ordine ce veghează la liniștea publică, dar numai ziua, că noaptea dorm de duduie. Iară directoarea ce-mi făcea! Se făcea că nu vedea, că doar partidul e-n toate, e-n cele ce sunt, bune rele, să se spele... Singure. Că scoala-i fudulie.
23 octombrie 2019, 21:47
Pechineza viorica intinde laba la pupat...asta e ciuma rosie in toata splendoarea sa.
23 octombrie 2019, 20:47
zenda.ro
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Faceți-l așa cum e că, dacă se ajunge la exproprieri, nu se mai termină nici într-o sută de ani drumul ăsta. Faceți-l așa și după aceea vedem noi și cu a treia bandă”,Cristian Achiței, deputat, despre drumul ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.8378 lei
USD
Dolarul SUA
4.3085 lei
CHF
Francul elveţian
4.5522 lei
GBP
Lira sterlină
5.3598 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0080 lei
XAU
Gramul de aur
245.7662 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2489 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3768 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9856 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1736 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6492 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.