Top News
Fețe căzute la PSD, social democrații au încasat lovitura în liniște totală: A fost o campanie agresivăGALERIE FOTO

Dacă în primul tur al alegerilor prezidențiale, social democrații botoșăneni s-au arătat optimiști și au fost mai degrabă ironici la adresa scorului obținut de președintele în exercițiu, duminică seara au primit lovitura în liniște, fără nicio grimasă pe fețe.

Oricum, față de celelalte alegeri când PSD se afla la putere a scăzut drastic și numărul celor care veneau la sediul partidului pentru a fi văzuți și eventual luați în calcul.

 

Social democrații s-au adunat în sala de ședințe a sediului și au așteptat exit poll-urile în semicerc. La un moment dat, după ce a devenit clar că Viorica Dăncilă nu poate recupera chiar și în urma numărării proceselor verbale, Costică Macaleți a părăsit încăperea.

 

Doina Federovici a concluzionat seara de duminică, 24 noiembrie 2019:

 

 

„Așteptăm rezultatele din secțiile de votare de pe raza județului Botoșani, să le centralizăm și în final să diseminăm rezultatele pe județul Botoșani. A fost o campanie, a fost o campanie agresivă din partea celor din eșichierul politic de dreapta. Noi vrem să le mulțumim tuturor botoșănenilor în primul rând pentru că s-au prezentat la vot. Să le mulțumim tuturor colegilor noștri care au făcut campanie electorală, care au mers în fiecare localitate, care au mers în fiecare sat și au discutat cu oamenii și au transmis mesajul nostru și ceea ce ne-am fi dorit noi să realizăm dacă aveam președintele nostru la Cotroceni, un președinte social democrat.

 

În altă ordine de idei PSD este și acum în opoziție și ceea ce putem spune extrem de clar și apăsat este următorul astept: vom monitoriza extrem de atent toate mișcările care vor fi făcute de domniile lor, atât în Guvern cât și în Parlament. Și vom sancționa extrem de dur, de fiecare dată dacă vor implementa măsuri împotriva românilor, împotriva botoșănenilor. Noi am demonstrat ce am făcut în 3 ani de guvernare, la nivel de țară și la nivelul județului Botoșani.

 

Ați văzut și dv. domniile lor nu au mai ținut nici măcar o ședință de Guvern din data de 13 noiembrie. Au fost prioritare cu totul și cu totul alte lucruri, nu guvernarea țării. Ministerele sunt blocate, au spus că fac tot felul de audituri la nivelul instituțiilor deconcentrate și ale ministerelor, deci este clar că au alte priorități, mai puțin bunăstarea românilor”

Doina Federovici, președintele PSD Botoșani

 

Întrebată dacă se impun schimbări majore în PSD, Doina Federovici a declarat că mai degrabă se impune o analiză în următoarele săptămâni, pe fiecare localitate în parte, din punctul de vedere al rezultatelor pe fiecare secție de votare.

 

La nivel central, decizia va fi luată de Comitetul Executiv Național.

loading...
Iohannis dat președinte, mare bucurie mare la PNL Botoșani, la PSD e tăcere - VIDEO

 

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Afacerea „chiria”: Zeci de botoșăneni își închiriază apartamentele, prețurile apropiate de cele din orașele mari
Într-o perioadă grea din punct de vedere economic mai mulți botoșăneni și-au scos la vânzare sau spre închiriere proprietățile: apartamente, garsoniere sau chiar vile.
Ludovic Orban a promis la Botoșani drumuri europene inclusiv pentru Moldova: Chiar dacă această autostradă nu va trece prin Botoșani, există un proiect de conectare GALERIE FOTO & VIDEO
Premierul României a revenit la Botoșani în cadrul unei vizite electorale, premergătoare alegerilor locale din 27 septembrie 2020. De altfel sintagma acestei zilei de sâmbătă, 19 septembrie 2020 a fost „au mai rămas opt zile”.
Artiștii care au îngenuncheat politica: ”Am putea povesti istoria armenilor din România pornind de la această expoziție impresionantă” - GALERIE FOTO & VIDEO
Cu doar o săptămână înainte de alegerile locale, un eveniment care a adunat la un loc zeci de botoșăneni, dar și un ambasador, doi parlamentari și chiar unii candidați, a reușit o performanță greu de atins în vremurile noastre: nu s-a rostit nici un cuvânt despre politică, nu s-au făcut promisiuni. Nu au lipsit, însă, aplauzele.
ATMOSFERĂ de neuitat: Botoșănenii au cântat cu măștile pe față alături de Proconsul, la primul concert în sală al Filarmonicii ”George Enescu” – GALERIE FOTO & VIDEO
Un concert așteptat, un moment ce va rămâne multă vreme în memoria publiculului botoșănean. Vineri seara, pentru prima dată după jumătate de an, sala Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani s-a deschis pentru melomani.
Principalii trei candidați la funcția de primar din același oraș, internați sau băgați la izolare din cauza coronavirusului
Virusul SARS-COV-2 a stopat campania electorală cu o săptămână înainte de alegerile locale pentru trei candidați la funcția de primar dintr-un oraș botoșănean.
Școala 2020 de la Botoșani: Trei elevi pozitivi, o clasă întreagă la izolare! Au fost depistați cu covid două cadre didactice și o îngrijitoare
La acest moment nu există riscuri de contaminare în unitățile de învățământ, transmit specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani.
FC Botoșani a pierdut întâlnirea cu istoria, calificare risipită încă din minutul 2 – GALERIE FOTO
FC Botoșani a întâlnit joi seară pe KF Shkendija în turul II preliminar al Europa League. Meciul s-a disputat pe Stadionul Municipal și s-a terminat cu scorul de 0 - 1.
ACUM: FC Botoșani față în față cu istoria în Europa League: primește gol la primul atac al oaspeților - GALERIE FOTO
Clubul de fotbal al orașului poate scrie astăzi o pagină de istorie a sportului botoșănean. FC Botoșani întâlnește de la ora 18:45 pe KF Shkendija în turul II preliminar al Europa League, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent din Macedonia de Nord.
Colegiul Eminescu pe un butoi cu pulbere, părinții au înroșit grupurile de WhatsApp, directorul unității: Avem cele mai bune intenții să ajutăm copiii, nu să defăimăm și să aruncăm cu noroi
Cea mai prestigioasă unitate de învățământ din județul Botoșani, Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiu a adoptat scenariul galben pentru actualul an școlar, adică jumătate dintre elevi vin la cursuri, iar ceilalți participă online.
Loading...
Cinci profesori s-au retras de la catedre, peste 40 de cadre didactice vulnerabile în fața virusului vor preda în continuare
Nu toți profesorii botoșăneni s-au întors la catedre începând de luni, 14 septembrie 2020. Unii au ales să renunțe în a mai profesa.
Învățătoarea de la Botoșani care și-a adus pisica proprie la ore pentru copiii de la clasă – GALERIE FOTO & VIDEO
Este una dintre cele mai iubite cadre didactice de la Școala Gimnazială nr. 10 din municipiul Botoșani și la fiecare patru ani de zile, pentru clasa ei se face o adevărată listă cu copii ai căror părinți o doresc să le fie dascăl. Mulți sfârșesc dezamăgiți pentru că efectivul elevilor din clasă se oprește la 30.
Botoșănenii, uniți și în acest an în jurul Sfintei Cruci: Aici este cu adevărat catargul corabiei în care trăim, în care ne rugăm lui Dumnezeu – GALERIE FOTO
Cu flori, crenguțe de busuioc și lumânări aprinse în mâini, pitind șoapta rugăciunii sub mască, botoșănenii au ieșit și în acest an să dea mărturie de credință și să își rostească din nou încrederea în puterea Sfintei Cruci.
Primarul, poziție ȘOC la proiectul de milioane de euro al lui Tincu din Centrul Vechi: Este și pentru mine halucinant - VIDEO
Edilul șef are o atitudine surprinzătoare față de investiția pe care consilierul social-democrat Mihai Tincu dorește să o realizeze în Centrul Vechi și care este blocată de câteva luni în Consiliul Local.
Deschidere de an școlar în pandemie: Elevii cu măști în loc de flori, au venit la cursuri pe rând, direct în clase, pauze luate prin rotație – GALERIE FOTO & VIDEO
Un nou an școlar cu totul atipic și cu o serie de premiere care vor bulversa sistemul până când vor fi acceptate și respectate de toți factorii implicați în procesul educațional. Ziua de 14 septembrie a anului pandemic 2020 nu a semănat deloc cu celelalte deschideri de an școlar.
Loading...
În numele Tatălui: Performanța românească în vreme de pandemie și povestea mai puțin știută a botoșăneanului de AUR - GALERIE FOTO
Nu a alergat pentru premii, nici pentru glorie. Dar are parte și de premii, și de glorie. Pentru tânărul botoșănean, linia de sosire nu înseamnă și finalul cursei, pentru că dincolo de competiție, podium, performanțe se mai află ceva: dragostea nemărginită pentru tatăl său.
Un candidat promite să vândă toate mașinile Primăriei Botoșani: Unii vor primar ca să aibă o mașină
Una dintre cele mai inedite promisiuni din campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie aparține candidatului Partidului Mișcarea Populară la Primăria Botoșani.
Se redeschid școlile! CreaFuture a finalizat și al doilea curs de dezvoltare a abilităților, cadrele didactice duc jocurile la elevi – FOTO&VIDEO
A doua serie de 20 de cadre didactice cursate în cadrul CreaFuture a terminat cu succes cursul de dezvoltare a creativității și abilităților de viață.
REVOLTĂ la grădinițe înainte de noul an școlar! Părinții acuză că le sunt trimiși copiii acasă la jumătatea zilei: Ne-am epuizat concediile în starea de urgență
Cu două zile înainte de începerea noului an școlar în rândul părinților de la Botoșani s-a născut o stare de nemulțumire. Mai ales a celor care au copii înscriși la grădinițe și care au fost anunțați că, deși unitatea a adoptat scenariul verde, timp de două săptămâni din lună, preșcolarii vor fi trimiși acasă la amiază.
Botoșănenii au băut pe rupte în pandemie, sute de persoane la spital: LUNA în care femeile au petrecut cel mai mult
Chiar și pe pandemie, sute de botoșăneni au băut peste măsură astfel că au avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, statisticile arată că mai mult de 50% din populație consumă alcool. 
S-a pensionat una dintre cele mai experimentate directoare de la Botoșani
Încă un șef de instituție iese din activitate și merge la pensie.
Slincu a pupat mana lui Alexandrescu ca sa primeasca functia de prefect, din liberal a trecut la partidul rosu, la fel si madam Lozneanu a slugarita pe Doina Federovici si asa a ajuns la ITM si apoi la prefectura! Marii politruci ai pesedeului Botosanean..
25 noiembrie 2019, 18:10
Daca le aduni anii de studiu si faci media, iese de-un zece clase/. Speram sa nu mai auzim de numele celebre consacrate la Bt precum contzac & comp, vazdoaga 7comp, hutzu&comp, de analfabetul cu ifose razvanel de la mediu si de alte neamuri jafuitoare. Pe Portariuc l-ati terminat cu mizerii (in mintea voastra), pe Marcu, Hunca, Doly, cei cu scoala i-ati fugarit. Aia sunt credibil.
25 noiembrie 2019, 13:53
Arogantilor! Nu sunteti buni decat sa manipulati poporul, ati indoctrinat acest judeti cu baroni PSD.
25 noiembrie 2019, 09:41
Bravo Federovici ! Cu o mana de fier a indepartat membrii de partid capabili si si-a construit puterea in PSD cu cumatri, fini, iar acum rezultatele se vad cu astfel de specimene.
25 noiembrie 2019, 09:40
Lasa bre, ca le face peneleul ! Vine tzurcanu si ”face” tot. Nu iti amintesti ce ati facut acum trei ani cand LIBERALII ”CONSTRUIAU”SI jaful era in toi in botosani. Ati ramas cu vile si conturi grase iar acum sperati ca PLEBEA ARE MEMORIE SCURTA SI POATE, POATE...
25 noiembrie 2019, 09:15
Viorica Dancila si Doina Federovici sunt creatiile lui Dragnea si nimeni nu va uita asta vreodata
25 noiembrie 2019, 07:59
Alegerile la PSD nu trebuie facute doar pentru a stabili pe cine linguseste Federovici, Psd are nevoie urgent de un sef nou si nu de o fosta sluga de a lui Dragnea.
25 noiembrie 2019, 07:45
PSD va continua sa lupte pentru fiecare roman care are rude in partid si in special rude cu Doina Federovici si Costel Lupascu.
25 noiembrie 2019, 07:39
Ați laudat și susținut infractorul Dragnea la putere, nu mai aveți nici o credibilitate, ajunge !
25 noiembrie 2019, 07:37
Cex-ul PSD a girat 80 de ministri si 3 prim ministri la propunerea eminentei cenusii Liviu Dragnea care a intrat in puscarie. Sa fie dizolvat tot Cex-ul si partidul sa fie reconstruit din temelii.
25 noiembrie 2019, 07:35
Cu astfel de oameni nici ca se putea mai mult. Văd in poze absolvenți de Spiru Haret, M. Kogălniceanu, Dimitrie Cantemir. Au crezut ca diplomele de studii superioare absolvite la Bătrânețe ii vor face mai credibili și mai cu știință de carte. Iată ca NU.
25 noiembrie 2019, 07:07
PSD—ul trebuie sa vina cu un suflu nou, iar cei din garda Dragnea și Dancila sa facă un pas mare in spate. Se impune aceasta minima schimbare.
25 noiembrie 2019, 05:53
Federovici vrea sa-și analizeze neamurile și cumatrii in următoarele zile. Nu mai ajuta la nimic.
25 noiembrie 2019, 05:12
Asta e colectia de analfabeti si mancatori de sinecuri ,nici unul dintre ei nu a confirmat in vreo meserie, multi doar cu liceul.
25 noiembrie 2019, 02:48
Diavoli. Oameni care nu au nici o valoare atat timp cat l-au iubit pe Dragnea si pe papusa lui, Veorica, o analfabeta functional. mi-e scarba de voi, lichelelor! Ati distrus Romania sub guverarea voastra dezastruoasa si corupta atatia ani! Veti intra in pagina neagra a istoriei, nemernicilor!
25 noiembrie 2019, 00:23
Botoșănenii nu au uitat de batjocura lui Dragnea și Federovici și nu vor uita curând..
24 noiembrie 2019, 22:56
Marcu, Hunca, Dolineaschi,Portatiuc vor credibiliza psf.
24 noiembrie 2019, 22:35
Vrem să vedem ce a făcut PSD BT ...Teatrul, drumul IS-BT, drumuri județene, iar la nivel național: câte din cele 8 spitale regionale, km autostradă, bă, proștilor, ne mor copiii pe drumul spre Iași...sper că studenții noștri să nu...să nu...
24 noiembrie 2019, 22:30
Dar liderul Tincu din CL unde este ? Își îneacă amarul de unul singur ?
24 noiembrie 2019, 22:30
Șansa stângii este sa se unească cu toții și cu un șef capabil, dar nu cu Viorica, Olguța, Doinita
24 noiembrie 2019, 22:26
Cu Federovici la conducere “ăștia” au pierdut: europarlamentarele, guvernarea, prezidențialele și in continuare vor pierde tot . O fi masochiști “ăștia” ????
24 noiembrie 2019, 22:20
Lupascule ce faci cu pozele cu Dragnea ? Dar cu Veorika ?
24 noiembrie 2019, 22:09
Dancila a pierdut pt ca a fost omul lui Dragnea. Șansa PSD-ului pt viitor este sa fie condus de persoane care nu au făcut parte din echipa lui Dragnea, la nivel național cât și in teritoriu.
24 noiembrie 2019, 22:06
Ati luat iar o laba peste bot....asta e Psdraknea
24 noiembrie 2019, 22:03
Va iubesc romanii...nu ati avut un asa scor de la Iliescu him self)))
24 noiembrie 2019, 21:59
Ce fete triste .Jumătate din parlamentari vor deveni șomeri la scorul acesta
24 noiembrie 2019, 21:58
Groparii judetului ..
24 noiembrie 2019, 21:50
Vrem să ne spună Doina - public: ce facultate ascunsă ai absolvit, doamnă, că n-am văzut ca Academia de Poliție să te fi adoptat?! Sau poate, așa cum cred, ești o analfabetă ca Viorica?! Vrem lucrarea de licență, te rog...poți...hai, știu că poți...vrem și noi ceva publicat!
24 noiembrie 2019, 21:49
Sondaj
Pe cine votați la funcția de președinte al Consiliului Județean?
Mihaela Huncă – Pro România
Bogdan Dăscălescu – ALDE
Doina Federovici – PSD
Corneliu Popescu – PMP
Costel Șoptică – PNL
Constantin Rotaru – PPU-SL
Daniel Doctorescu – PRM
Corneliu Furtună – Alianța Partidul Verde - PNȚCD
Andrei Drancă – Alianța USR-PLUS
Declaraţia zilei
A fost foarte supărător faptul că am acuzat în mod direct liderii PSD de un blat făcut cu cei de la PNL în ceea ce privește municipiul Botoșani și CJ. Mai clar, am acuzat faptul că a existat o înțelegere ascunsă între cei de ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8641 lei
USD
Dolarul SUA
4.1529 lei
CHF
Francul elveţian
4.5153 lei
GBP
Lira sterlină
5.2908 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9554 lei
XAU
Gramul de aur
252.2762 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2481 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3373 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9614 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1184 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1808 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6535 lei
Vremea
astăzi
Botosani
14.4 o C
Dorohoi
14.2 o C
Bucecea
14.8 o C
Darabani
13.2 o C
Saveni
14.4 o C
Ştefăneşti
21.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.