Top News
Demisie ŞOC la Modern Calor, unitatea a intrat pe mâinile unui jurist din Vâlcea

La doar trei luni de la data când aleşii de la municipiu au desemnat noii membri ai consiliului de administraţie de la SC Modern Calor SA a avut loc deja o schimbare cât se poate de importantă.

Preşedintele abia ales al CA şi-a dat seama că n-are timp de o asemenea şefie


Cristian Nistor, cel votat preşedinte al CA-ului de către membrii acestui organism, a renunţat la funcţie. El a demisionat pe 20 iunie, motivând că, pur şi simplu, nu are timp să îndeplinească prerogativele unui asemenea post.


„Am nişte proiecte europene la Săveni, la GAL, şi trebuie să stau non-stop acolo şi nu mai puteam să răspund solicitărilor de la Modern Calor”,


Cristian Nistor, fost preşedinte CA SC Modern Calor SA.


Acesta este manager de proiect şi director la Grupul de Acţiune Locală „Valea Başeului de Sus”, structură formată din mai multe localităţi din vestul judeţului şi controlată de PSD.

A demisionat practic la a treia întrunire ordinară a CA-ului, rămânând totuşi simplu membru.

 

Noul „president” are timp abia săptămâna viitoare


În locul său a fost ales preşedinte Doru Constantin (foto), un jurist de 39 de ani care locuieşte tocmai în Râmnicu-Vâlcea.


În trecut a fost şef serviciu resurse umane la SC Vilcet Energy SRL, consilier juridic la SC CET Govora SA, iar pentru jumătate de an a ocupat cu titlu de interimar şi postul de director general la cea din urmă societate.


Doru Constantin a refuzat orice dialog cu reporterul Botoşăneanul. După mai multe apeluri la care nu a catadicsit să răspundă, a sunat el şi când a aflat că îl caută un jurnalist a răspuns că nu are timp să discute nici măcar cinci minute şi că abia săptămâna viitoare ar putea vorbi.

 

A doua firmă a municipalităţii condusă de la distanţă


Atitudinea sa, precum şi cedarea conducerii societăţii Consiliului Local unei persoane aflate la sute de kilometri depărtare de sediul companiei nu reprezintă o noutate pentru municipalitatea botoşăneană.

SC Urban Serv SA îl are în fruntea CA pe Ion Sorici, un braşovean care nici măcar când s-a aflat la sediul unităţii de salubrizare de la Botoşani nu a acceptat să discute despre firma pe care o conduce şi care este alimentată, asemenea SC Modern Calor SA, cu milioane de lei din bani publici.

loading...
PSD-iștii și-au băgat oamenii în ”perla coroanei” într-un mișmaș politic prea bine știut
Brașovean ajuns mare șef mare la municipiu într-o poveste cu vot la distanță în care au început să dispară acte

FOTO: Curierul de Vâlcea

 

Tranzacție de proporții: Un om de afaceri din Suceava a devenit acționar la o firmă din Botoșani, compania botoșăneană ridică un bloc premium în centrul orașului
Tranzacția imobiliară a începutului de an s-a perfectat astăzi la Suceava și vizează direct Botoșaniul. O firmă din grupul ”Trutzi” fondat de omul de afaceri Ciprian Nuțu a cumpărat 50% din acțiunile SC Tadas SRL, companie de construcții controlată de familia Bidașcă.
Puzderie de botoșăneni îmbolnăviți la chefuri și în vacanțe, s-a suplimentat numărul de paturi în spitale, trei zile consecutive de creșteri record
Județul Botoșani a înregistrat marți un record negativ de cazuri, autoritățile sanitare anunțând 384 de noi îmbolnăviri. În ultimele zile au fost raportate sute de noi infectări, incidențele fiind în creștere de la o zi la alta, ceea ce este o premieră pentru zona noastră, de la debutul pandemiei. 
Florin Țurcanu la sediul central al liberalilor, Roxana Țurcanu aproape prim-vicepreședinte la PNL Botoșani
Cele două comisii de negociere constituite la nivel central de PNL și ALDE pentru fuziune s-au întrunit astăzi la sediul central al liberalilor din București.
Botoșanii și Poetul: Muzică, poezie, gazetărie și public dornic de Eminescu – GALERIE FOTO&VIDEO
Sâmbătă, 15 ianuarie, Botoșani. Ziua Culturii Naționale, hrănită simbolic din existența celui mai mare poet al românilor.
TRAGEDIA auto de la Orășeni Deal: Încă un an de amânări la procesul în care doi soți și-au pierdut viața, blocaj la audierea de martori
Procesul în care doi soți au murit în urma unui cumplit accident la Orășeni Deal bate pasul pe loc. Dosarul se află încă pe rolul Judecătoriei Botoșani asta deși primul termen a avut loc în luna iunie a anului 2018.
Copilul genial care a încheiat într-un mod fabulos Ziua Culturii Naționale la Botoșani: Nu știm cine este - VIDEO
Un copil de șase ani a reușit să țină publicul în picioare, să primească ropote de aplauze, nu mulți dintre cei de față având la final lacrimi în ochi. Cine este copilul, era întrebarea care se auzea din om în om.
NEMULȚUMIRI de la valoarea „Premiului Național Mihai Eminescu”, Primăria acordă 35.000 de lei laureatului! PROPUNERE de diminuare din partea unei consiliere
În ședința festivă a Consiliului Local din 15 ianuarie 2022, de Ziua Culturii Naționale, Primăria Botoșani a alocat câte 35.000 de lei laureaților „Premiului Național Mihai Eminescu” din 2020 și 2021, pentru întreaga activitate.
Un tânăr botoșănean de 27 de ani, licențiat în Drept și cu două mastere, a devenit consilier de stat al vice-premierului Sorin Grindeanu
Numire importantă pentru un tânăr din Botoșani care a devenit consilier al viceprim-ministrului din cabinetul lui Nicoale Ciucă.
(DEZ)INTERES la ședința festivă de la Primărie de Ziua Culturii Naționale, chiul în bloc la masă, festivism limitat de criza momentului – VIDEO & GALERIE FOTO
Din cauza crizei sanitare, ședința festivă care are loc în fiecare an pe data de 15 ianuarie la Primăria Botoșani, în sala care-i poartă numele poetului nepereche a fost limitată ca prezență de persoane. Scriitorii au fost puțini, iar mesajele lor au fost transmise în mediul virtual.
Loading...
CONCERTUL de Anul Nou: Botoșănenii au umplut, două seri la rând, sala Filarmonicii ”George Enescu” – GALERIE FOTO&VIDEO
Concertul de Anul Nou al Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani a devenit o tradiție, la fel ca în toate orașele - din România sau de oriunde în lume - care au norocul unei astfel de instituții culturale.
Incredibila poveste a bustului lui Eminescu, din fața liceului care îi poartă numele: Evacuat de la Cernăuți, dispărut din București, apare misterios la Botoșani
O poveste fabuloasă, cunoscută de foarte puțini botoșăneni care, unii dintre ei, trec zilnic pe lângă liceul care poartă numele celui mai mare poet român.
Medicul șef condus pe ultimul drum în sunet de sirene, slujba oficiată de patru preoți: Şi-a dăruit și cariera și viața paciențilorFOTO & VIDEO
Foarte atent cu cei din jur, discret, bun la suflet. Sunt doar câteva dintre calitățile medicului Alexa care au fost amintite astăzi chiar de sora acestuia la slujba de înmormântare.
După 20 de ani în proprietatea Mitropoliei Moldovei, reabilitarea Conacului de la Miorcani aproape de final: Obiectivul se află într-o stare bună acum - GALERIE FOTO
Un obiectiv de importanță națională, care tezaurizează o moștenire culturală deosebită, este aproape de a-și recăpăta strălucirea de odinioară.
A fost sărbătoare mare de Crăciun, comunitatea din Botoșani unde bucuria și tradiția fac spectacol – GALERIE FOTO&VIDEO
Explozie de culoare, un spectacol al vârstelor îmbinat cu tradiția și cu spiritul comunitar care, la lipoveni, capătă de fiecare dată un farmec aparte.
Loading...
Lumânări la spitalul din Dorohoi, inclusiv directorul a încercat să-l salveze pe medicul șef de la Urgențe: S-a pierdut și din cauza muncii, a stresului
Medicul Ovidiu Alexa, care a încetat vineri din viață după ce a suferit un infarct, va fi depus astăzi la Capela Catedralei din Dorohoi. Toți cei care doresc să-i aducă aici un ultim omagiu o pot face timp de două zile.
Un cunoscut medic de la Spitalul Dorohoi a murit fulgerător la 46 de ani după ce a ieșit din gardă
Unul din cei mai apreciați medici de la Spitalul Municipal Dorohoi a plecat la ceruri vineri, 7 ianuarie 2022.
Ordin de la București: Se pregătesc trei ”mini spitale” provizorii, în spitalele propriu zise mai ajung doar bolnavii în stare gravă
Se înființează centre de evaluare ambulatorie la „Mavromati” și în alte două spitale. Astfel se evită aglomerația la Unitățile de Primiri Urgențe și pe secțiile din spitale.
Tânăr profesor din Botoșani, premiat pentru creativitate la Gala Angelica Gherman: Am primit un imbold care mi-a schimbat puțin percepția despre ceea ce facVIDEO & GALERIE FOTO
Întreruptă anul trecut în pandemie, când gândurile la Angelica Gherman s-au unit de la distanță în mediul virtual, Gala care-i poartă numele regretatei învățătoare s-a reluat în 2022 în condiții speciale.
Demisie la vârf în PNL, un fost secretar de stat a plecat dezgustat din partid: Nu vreau să fiu părtaș la ceea ce se întâmplă în momentul de față
Tensiunile de la nivel central, acolo unde fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a plecat din partid împreună cu mai mulți susținători, se resimt și pe plan județean. Consilierul local Maricel Maxim nu este singurul liberal botoșănean care a renunțat la funcția de conducere.
Un an de la debutul campaniei de vaccinare la Botoșani: BILANȚ prezentat de șefa DSP, peste 20.000 de persoane și-au făcut doza a treia
În urmă cu un an, la Botoșani se dădea startul campaniei de vaccinare. Iar primii medici care au dorit să se imunizeze au fost Monica Adăscăliței, Iulian Preda și Valentina Morcov.
Ce legatura are agricultura cu termia ? Abia acum si-a dat seama si Nistor ca este depasit de responsabilitatea functiei de presed CA . Asa se intampla cand Trufin Lucian si sefa lui Federovici se pricep in toate domeniile
14 iulie 2017, 18:18
Cei de la mc susțin că calitatea de titular de contract revine asociației de proprietari "legal constituite", ca mandatar al proprietarilor în relațiile cu terții. În primul rând asociațiile constituite pe cartier nu sunt legale chiar dacă au trecut actele prin notariat şi au o decizie judecătorească, actele respective nu respectă nici o legislație de constituire a asociațiilor de proprietari ci doar impunerea unui grup mafiot bolșevic care are ca lozincă Davai ghenghi. În al doilea rând nici o lege sau alt act juridic nu permite ca o persoană să încheie contracte în numele altei persoane fără acceptul acesteia din urmă. Cei ce au încheiat contractele cu mc să prezinte procesul verbal al adunărilor proprietarilor de pe fiecare scară din care să rezulte că au fost mandatați să încheie contracte pentru utilitățile din apartamente şi de pe spațiile comune. De asemenea să prezinte actul notarial care legalizează acest fapt. Fără aceste acte contractele mc cu asociaţiile de proprietari nu au nici o valoare.
14 iulie 2017, 15:38
Toți membrii din CA societăților din Botoșani, sunt directorii din celelalte societăți, adică directorii de la modern calor la locativă, eltrans, Urban serv, novaapa... Și tot așa!!Agapia Denisa de la modern calor / la locativa, cei de la Urban serv la modern calor....Nu au cum sa fie impatiali și corecți, ba din contră, de a opera unii pe alții!!Pai așa au ajuns cei din târgul astă sărac, să fie și mai sărac!Ne prostesc și râd de clienții fără nici o taina!Poate se apuca organele de treabă!
14 iulie 2017, 14:08
Am doi vecini care tocmai s-au debransat si si-au instalat centrala de apartament. Încă unul și taiem țevile calorului de la subsol. Că e al nostru iar tevile lor ne cam încurcă.
14 iulie 2017, 12:51
Toate societățile astea care sunt subordonate consiliului local reprezintă o sursă de bani pentru clientela politică. Majoritatea specialiștilor din consiliul de administrație sunt de fapt niște băieți și niște fete care trebuie să încaseze niște bani fără să producă ceva. Majoritatea cu asta se ocupă sunt membri prin consiliile de administrație ale diferitelor societăți prin țară și bineînțeles că au și alte preocupări. Puțin îi interesează ce se întâmplă în societățile astea de unde încasează periodic bani atâta timp cât le intră mălaiul. Cât despre faptul​ că societatea stă foarte bine cred și eu că stă bine atâta timp cât produce gigacaloria cu 450 lei și facturează cu 180 iar diferența vine grămadă din bani publici.
14 iulie 2017, 10:54
Am doi vecini care tocmai s-au debransat si si-au instalat centrala de apartament. Încă unul și taiem țevile calorului de la subsol. Că e al nostru iar tevile lor ne cam încurcă.
14 iulie 2017, 10:49
Emit din sediul cacalorului. Este cam mare tristețea pe aici...
14 iulie 2017, 10:46
Asa ca sa moara dusmanii de ciuda, aflati ca societatea sta foarte bine, salarii la zi, datorii zero !!!
14 iulie 2017, 10:17
E clar că toți fug de modul în care se prezintă situația catastrofala de la modern calor.A fugit zarnescu, Diaconu....Acum și președintele CA,. Ieri cereau 1 milion de lei de la Primărie, executa clientii pentru datorii de aproape 7 milioane..., Cresc prețul gigacaloriei..Și toate astea in urma unor investiții cu fonduri europene??!!Jale mare, cu așa management incompetent, unde toți sunt in rahat până în gât!
14 iulie 2017, 10:02
Falimentul e aproape. Scandalul va fi cât casa. Iar presa va avea despre ce să scrie! (Bine, presa deja are multe informații, nu înțeleg de ce tace.)
14 iulie 2017, 08:17
Se pare ca Nistor este un om slab pregatit, dar sustinut de Trufin care se crede IMPARAT de cand a ajuns senator
14 iulie 2017, 08:02
Sondaj
Vă permiteți iarna aceasta să plecați într-o vacanță?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„Timp de 12 ani prin natura profesiei mele am fost în slujba cetățeanului, a celui care mi-a cerut ajutorul. Am învățat să le ascult problemele, am învățat că fiecare persoană are propria poveste și propria dorință, îns ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
21 ianuarie 2022
EUR
Euro
4.9449 lei
USD
Dolarul SUA
4.3614 lei
CHF
Francul elveţian
4.7821 lei
GBP
Lira sterlină
5.9178 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8290 lei
XAU
Gramul de aur
257.2300 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2416 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3843 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1405 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4856 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2032 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6644 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-6.6 o C
Dorohoi
-8.2 o C
Bucecea
-7.1 o C
Darabani
-8.6 o C
Saveni
-7.5 o C
Ştefăneşti
-2.0 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.