Top News
Bărbatul mort în accidentul rutier de ieri SUSPECT de covid, familia plânge la morgă, medicii au chemat Poliția – GALERIE FOTO & VIDEO

Întorsătură dureroasă de situație în cazul bărbatului de 42 de ani care a decedat în urma unui accident rutier care s-a produs ieri, marți, 21 iulie 2020 la Dealu Mare, intrarea în municipiul Dorohoi.

Mort în accident, suspect de covid

 

Șoferul care se afla singur în mașină a intrat în depășirea a două autoturisme și când a încercat să revină pe propria bandă a pierdut controlul volanului, a izbit un cap de pod și s-a răsturnat pe cupolă.

 

A ieșit singur din mașină după care la scurt timp și-a pierdut cunoștința.

 

La puțin timp după producerea accidentului, în zonă a ajuns și o nepoată de-a sa care l-a recunoscut.

 

„Pe drum am auzit prin stație că s-a întâmplat un accident la Dealu Mare cu o mașină răsturnată. Când am trecut acolo și m-am uitat pe geam, l-am văzut pe el jos. Și am coborât, polițiștii m-au întrebat dacă-l cunosc, am spus că da, i-am scos din mașină portofelul cu actele”

Nepoata decedatului

 

Ieri la poarta spitalului din Dorohoi...

 

A dat informații Poliției și cadrelor medicale de pe ambulanță despre unchiul său și apoi și-a anunțat familia. Toți au plecat în grabă spre Spitalul Municipal Dorohoi unde a fost dus Florin Caba, șoferul din Hyundai.

 

„Nu ne-au lăsat deloc să intrăm, am stat la poartă și de acolo ne-au anunțat că are multe traumatisme la cap, că are coastele fracturate, picioarele amândouă rupte, mâna stângă. Vine un asistent și zice că au început să-l rescuciteze, intrase în stop cardiorespirator. Nu au trecut 15 minute că a venit înapoi și a spus: îmi pare rău dar a decedat”,

Nepoata decedatului

 

Înainte de aplicarea manevrelor de resuscitare, bărbatul accidentat a fost supus mai multor investigații medicale, inclusiv un computer tomograf.

 

„L-au dus la chirurgie, apoi înapoi în UPU, vezi Doamne, așa zisa carantină. Dacă ai avea un suspect de covid, l-ai purta pe targă, prin tot spitalul? Spuneți voi. Ca ieri după amiază au zis că îl trimit la Botoșani, la morgă. Am venit aici să achităm chitanța iar ei ne-au trimis las Bazar: Luați-i de îmbrăcat ca să veniți să îl scoateți la 2. Și când eram în Bazar ne sună și ne spun: nu mai luați nimic de îmbrăcat că de la Dorohoi ni l-au trimis suspect de covid, că la CT ar fi ieșit că avea o pată pe plămân. Păi, dle, nu ai spus că avea costele rupte, poate au intrat alea în plămân? Și acum doctorul de aici ne-a zis că nu știe dacă este suspect de covid, să ni-l dea sigilat”,

Nepoata decedatului

 

Bărbatul decedat nu avea niciun test făcut la spital pentru coronavirus.

 

 

„El a murit în accident și astăzi spun că l-au găsit cu coronavirus”,

Spune un alt membru al familiei care a venit pentru a-l ridica de la morga spitalului

 

Azi la poarta Spitalului Județean, la morgă

 

La scurt timp de când familia a ajuns la Morga Spitalului Județean Mavromati și-a făcut apariția și un echipaj de Poliție. Și imediat o mașină a SJML în care se afla Florin Caba, bărbatul care a murit în accidentul rutier.

 

Familia a izbucnit, spunând în mai multe rânduri că ruda lor abia fusese adusă la Botoșani, iar la telefon li se spusese că se află deja la Morgă, din cursul după amiezii de marți.

 

”Am vorbit cu dl doctor la telefon și am cerut informații despre el și mi-a spus că îl are în față deschis, și dacă îl mai țin mult de vorbă nu termină autopsia ca să ni-l dea. Și el a fost adus abia acum. Cum este posibil? Ne-a mințit că este aici și el abia acum a fost adus. De ce? Că nu mai înțelegem”,

Nepoata decedatului

 

Polițiștii au încercat să îi liniștească însă familia s-a comportat pașnic pe toata perioada cât a așteptat la poarta din zona unde se află Morga.

 

Nu se știe cine a solicitat prezența Poliției în zonă, însă cel mai probabil la 112 a sunat medicul legist având în vedere situația. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au explicat că echipajul a fost trimis mai mult în scop preventiv.

 

 

Directorul DSP Botoșani, Monica Adăscăliței a confirmat spusele familiei în legătură cu rezultatul la CT.

 

„Pacientul a avut un CT făcut la Dorohoi din cap până în picioare, cum se face la politraumatism, la un accident rutier. În urma rezultatului, pe lângă patologia de traumatologie din accident rutier a ieșit aspectul imagistic, acel geam mat pe care îl descriu radiologii, specific covid-ului. Așa îi scrie pe rezultatul CT-ului. Descrierea de geam mat este un rezultat specific patologiei cu SARS-COV-2”,

Monica Adăscăliței, director DSP

 

Deși decesul a survenit în urma accidentului rutier, rezultatul de la CT îl trimite în categoria suspecților de covid. Și astfel familia nu îl poate ridica pentru a-l înmormânta creștinește.

 

La aducerea la Botoșani, a fost cel mai probabil efectuată necropsia pentru prelevarea unei mostre din plămân care să fie trimisă la București, la Institutul Cantacuzino pentru analiză.

 

Până atunci, familia poate ridica decedatul însă în sac sigilat.

 

„Și dacă rezultatul vine negativ, noi ce facem, dezgropăm mortul ca să îl putem mai apoi îmbrăca?”,

Se întreba nepoata lui Florin Caba

 

Familia a rămas la poarta spitalului, monitorizată de Poliție.

Nici un reprezentant al spitalului nu a ieșit pentru a le oferi explicații.

Nepoata lui Florin Caba a încercat să ia din nou legătura cu medicul legist cu care a discutat în cursul dimineții însă acesta nu a mai răspuns la telefon.

 

loading...
GREȘEALA aproape fatală făcută de șoferul care s-a răsturnat cu mașina
TRAGEDIE: Șoferul care s-a răsturnat cu mașina la Dorohoi a murit la spital

 

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
De ce pleacă tinerii din Botoșani știm, dar de ce nu se mai întorc? - Ne place să avem o viață activă, să locuim în orașe „smart” / Știm că nu avem pic de infrastructură, dar l-am avut pe Eminescu!
Suntem mândri de ei doar când aplaudăm succesele: notele de 10, olimpiade îmbrăcate în aur și argint, competiții sportive cu imn și drapel, admiteri de răsunet prin marile centre universitare ale țării, chiar ale lumii.
A murit Teodor Dimitriu, fostul director al AJOFM Botoșani
Duminică, Teodor Dimitriu s-a stins din viață.
Se caută directori la două instituții din Botoșani care funcționează în aceeași clădire
Concursul va avea loc la începutul lunii august, pentru cele două posturi fiind necesară o vechime de minimum șapte ani.
PARADOX în Educație: Elevi din Botoșani premianți la școală, repetenți la Evaluarea Națională
Ministerul Educației a publicat joi ierarhia mediilor la liceu. Media generală de admitere a rezultat din media din clasele V-VIII (procent de 20%), și cea de la Evaluarea Națională (80%).
Scandal la porțile stadionului, oameni nervoși că nu pot intra, deși au bilet: VIDEO&GALERIE FOTO
După un an și patru luni de pauză, Stadionul Municipal este readus la tumultul de altădată, prin prezența spectactorilor.
Mare de oameni și lacrimi pentru Nicu Catană, înmormântat în curtea lăcașului de cult căruia i-a fost ctitor: Biserica aceasta nu-l va uita niciodatăGALERIE FOTO
Neculai în buletin, Niculiță și Nicușor prin copilărie și Nicu tot restul vieții... Nicu Catană... Venit pe lume într-un ger cumplit din ianuarie 1965, a plecat în arșița lui cuptor, în 2021.
Director cu acte în regulă la AJOFM Botoșani – NOTA obținută de singura doamnă înscrisă la concurs
Pentru acest post s-a înscris un singur candidat, respectiv Anca Apăvăloaie.
Scandal monstru la PNL, un tânăr care i-a atacat frontal pe Șoptică, Gireadă și Ada Macovei, scos cu țipete de pe scenă: În 13 ani de zile nu v-am văzut la nicio acțiune din PNL!VIDEO
Lucrările conferinței orgnizației municipale a PNL Botoșani de săptămâna trecută au degenerat când a urcat pe scenă un tânăr care nu se înscrisese inițial la cuvânt. Din sală s-au auzit proteste, mai ales că până atunci susținuseră alocuțiuni doar candidații sau liderii de la județ sau municipiu.
Surpriză de proporții: Nu mai este Ada Macovei, un director revine la vârful PNL Botoșani ca secretar general - Pentru partid faci orice
Biroul Politic Județean al PNL Botoșani s-a întrunit vineri după-amiază pentru prima oară după alegerile interne de săptămâna trecută. Principalul punct pe ordinea de zi l-a reprezentat desemnarea noului secretar general al filialei județene.
Loading...
Scandalul milionului pentru sport: Președintele de la contestații înlocuit din comisie pe ultima sută de metri
În primă fază, conform calendarului, comisia de evaluare a proiectelor depuse pe sesiunea de finanțări nerambursabile în baza legii sportului trebuia să se întrunească pe 2 iulie. 
Încă un om de afaceri reacționează după repartizarea tuturor banilor la handbal: Am rămas perplex / Nu poate să conducă Primăria cum conduce mașina
FC Botoșani nu este singurul club care a reacționat în urma deciziei comisiei de evaluare și selecționare a proiectelor sportive prin care întreaga sumă de 1 milion de lei prevăzută în buget a fost repartizată Asociației Club Sportiv Magnum.
GALERIE FOTO - Desfășurare incredibilă de forțe la Botoșani și Suceava! Doi bărbați care jefuiau vile și bancomate urmăriți cu focuri de armă, reperați cu elicopterul, prinși de mascați
Timp de câte ore în dimineața zilei de miercuri, 7 iulie 2021 a avut loc o adevărată desfășurare de forțe pentru prinderea a doi bărbați care sunt bănuiți că furau din vile ale persoanelor cu potență financiară și dădeau spargeri și la bancomate bancare.
Fără precedent: Primăria Botoșani alocă toți banii pentru sport unui singur club care a retrogadat cu zero puncte din 28 de meciuri
Situație fără precedent înregistrată astăzi la Botoșani. Primăria alocă din bugetul local o finanțare de 1 milion de lei, nerambursabilă, unui club sportiv care în sezonul precedent nu a câștigat nici măcar un meci din 28. Mai mult, a și retrogradat din primul eșalon. Și ne referim la echipa de handbal a orașului, CS Magnum Botoșani.
O comisie condusă de un medic ieșean va ancheta cazul mămicii care a murit la Maternitate
Cazul tinerei care a decedat după ce a născut o fetiță este în atenția mai multor instituții. 
Loading...
România (din nou) cu ochii pe Botoșani: Să trimiți în excursie 24 de adolescenți cu hormonii colcăind, însoțiți de doar doi supraveghetori (ambele femei), e prostie curată
Au petrecut împreună patru ani, într-o școală de elită din Botoșani. Au trecut prin emoțiile Evaluării și au așteptat cu nerăbdare descătușarea și eliberarea de stres, de online, de măști în clase, dar și de părinți și de regulile de acasă.
POZIȚIA spitalului după cazul tinerei mămici care a MURIT la Maternitate, dosar penal deschis de polițiști
Alexandra Pușcașu s-a stins din viață într-o zi de vineri, lăsând în urmă un soț îndurerat și două fetițe orfane de mamă. Plecarea fulgerătoare a mămicii care a murit după ce a născut în Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Mavromati a stârnit o întreagă revoltă în mediul online, iar mai multe instituții s-au autosesizat și anchetează acest caz.
Durere și lacrimi la înmormântarea tânărului motociclist, sute de oameni l-au condus pe ultimul drum – GALERIE FOTO
Tânărul mort în accidentul de motocicletă de la Orășeni Deal a fost condus duminică pe ultimul drum.
MĂRTURII dureroase după moartea misterioasă a femeii de 32 de ani, după naștere: Fetița e bine, mama e bine / Era vraiște înăuntru / Doctorița nu voia să iasă
Alexandra și Marcel se cunoșteau de trei ani și anul trecut au hotărât să își unească destinele și în fața ofițerului de stare civilă. Alexandra avea o fetiță, iar Marcel dorința de a întemeia o familie fericită. Tot anul trecut s-au mutat la țară, pentru a se bucura de o viață cât mai sănătoasă.
E care pe care! Doi liberali s-au retras din cursă, au rămas doar doi în cursa pentru șefia PNL Botoșani
Ceea ce Botoșăneanul a anticipat încă de duminica trecută, zi în care s-a încheiat depunerea candidaturilor la alegerile locale din PNL, s-a întâmplat astăzi.
Concurs fără concurență pentru șefia AJOFM Botoșani, un singur candidat înscris la examenul de luna aceasta
Postul de conducere de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (AJOFM)  este râvnit de o singură persoană.
Am ajuns de rasul curcilor , pana unde asa trai amar ?!!!
24 iulie 2020, 18:28
Altul mort "de" covid. Oare jegurile astea nu se mai satură odată?
22 iulie 2020, 17:40
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Trebuie impuse anumite restricții persoanelor privind participarea la evenimente culturale, sportive, private în funcție de imunizarea sau neimunizarea cu vaccinul anti Covid?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9219 lei
USD
Dolarul SUA
4.1823 lei
CHF
Francul elveţian
4.5428 lei
GBP
Lira sterlină
5.7455 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7865 lei
XAU
Gramul de aur
242.4279 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2311 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3727 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0855 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3284 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1916 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6617 lei
Vremea
astăzi
Botosani
19.8 o C
Dorohoi
19.0 o C
Bucecea
19.2 o C
Darabani
18.5 o C
Saveni
19.6 o C
Ştefăneşti
19.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.