Top News
ALDE are peste 30 de președinți în județ, de la foști primari sau viceprimari cu multe mandate, la oameni de afaceri – LISTA

În decurs de o săptămână de zile cât a cutreierat o parte din județ, Florin Țurcanu, actual vicepreședinte al ALDE Botoșani, a reușit să creioneze organizații locale în mai bine de un sfert din comunele din teritoriu.

La acest moment sunt numiți 32 de președinți în tot atâtea comune ale județului Botoșani. Au fost cooptați de actualii lideri de la ALDE foști liberali cu precădere care nu s-au mai regăsit în actualul PNL.

 

Florin Țurcanu chiar spunea că își dorește și are ca obiectiv ca ALDE să ajungă a doua forță politică la nivel de județ.

 

Printre cei care au fost numiți președinte de organizații locale sunt Dinu Moroșanu, primarul de la Viișoara, Ion Amandrică, fost primar două mandate și unul viceprimar la Adășeni, fostul deputat Stelică Strugaru, Gheorghe Jătăreanu, primar 5 mandate la Havârna, Ortanța Dumitraș, soția fostului primar și mama celui actual de la Cordăreni, sau Puiu Boldea, viceprimar din partea PNL la Manoleasa, timp de trei mandate.

 

Regăsim pe lista președinților de organizații teritoriale și oameni de afaceri precum: Ion Grădinaru, Adrian Ștefură, Ioan Ursache, Nicolae Șocarici, Bogdan Dăscălescu, Viorel Luca, Gheorghe Ianovici, Gheorghe Străteanu sau Viorel Ciobanu.

 

Iată lista completă a președinților din teritoriu:

 

 

Nr. Crt.

Nume / Prenume

Funcția

Descriere

1

Rădășanu Liviu Nicolae

Președinte Mun. Botoșani

Jurist

2

Moroșanu Dinu

Coordonator loc. Viișoara

Primar

3

Amatrică Ion

Coordonator loc. Adășeni

Fost primar – 2 mandate, viceprimar – 1 mandat

4

Strugaru Stelică

Președinte loc. Darabani

Fost Deputat

5

Alungei Dan

Coordonator loc.Rădăuți  - Prut

Viceprimar PNL - pădurar

6

Grădinaru Ion

Președinte loc. Gorbănești

Om de afaceri

7

Ștefură Adrian

Președinte loc. Șendriceni

Om de afaceri

8

Jătăreanu Gheorghe

Președinte loc. Havârna

Fost primar – 5 mandate

9

Dumitraș Ortanța

Președinte loc. Cordăreni

Soția fostului primar, mama actualului primar

10

Boldea Puiu

Coordonator loc. Manoleasa

Viceprimar PNL – 3 mandate

11

Livadaru Daniel

Președinte loc. Știubieni

Consilier personal primar

12

Ursache Ioan

Președinte loc. Mileanca

Om de afaceri

13

Șocarici Nicolae

Președinte loc. Lunca

Om de afaceri, fost membru PNL

14

Budeanu Iulian

Președinte loc. Sulița

Consilier personal al primarului în funcție

15

Leampăr Todiriță

Președinte loc. Vorniceni

Fiul fostului primar al loc.Vorniceni

16

Dăscălescu Bogdan

Președinte loc. Bucecea

Om de afaceri

17

Bădrăgan Vasile

Coordonator loc. Dersca

Consilier local

18

Luca Viorel

Președinte loc. Suharău

Om de afaceri

19

Topălagă Lucian

Președinte mun. Dorohoi

Viceprimar Dorohoi

20

Redinciuc Viorel

Președinte loc. Broscăuți

Fost  primar PNL – 2 mandate

21

Ianovici Gheorghe

Președinte loc. Mitoc

Consilier personal primar, om de afaceri

22

Dăscălescu Viorica

Președinte loc. Brăiești

Asistent medical

23

Străteanu Gheorghe

Președinte loc. Cristinești

Consilier local, om de afaceri

24

Mihai Anton

Președinte loc Hilișeu – Horia

Membru ALDE

25

Rusu Mitică

Președinte  loc. Cândești

Fermier

26

Sofian Gheorghe

Coordonator loc. Vârfu Câmpului

Viceprimar PNL – 3 mandate

27

Tărnăuceanu Ana

Președinte loc. George Enescu

Consilier ALDE

28

Livinschi Victor

Președinte loc. Pomârla

Membru ALDE

29

Stredie Vasile

Președinte Dimăcheni

Membru ALDE

30

Prisacaru Vasilică Ionel

Președinte loc. Văculești

Membru ALDE

31

Romanescu Costel

Președinte loc. Păltiniș

Primar loc. Păltiniș

32

Ciobanu Viorel

Președinte loc. Coțușca

Om de afaceri

 

loading...
Florin Țurcanu revine în politică! STRATEGIA cu care îi vrea pe Flutur primar și Achiței șef la Județ: Hai să încercăm, chiar nu știm să mai facem politică? FOTO& VIDEO

 

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Un omagiu cu ochii în lacrimi și un premiu înmiresmat cu amintiri: El transformă clipa în durată - GALERIE FOTO & VIDEO
Momente pline de emoție s-au înscris în patrimoniul sufletesc al celor care au asistat, acum câteva zile, la omagierea unei mari personalități culturale.
Bugetar Workaholic: Un ex-ministru a pus o directoare de la Botoșani și o mână de angajați să facă noapte albă în instituție
Câțiva angajați de la o instituție din Botoșani vor fi la serviciu în noaptea aceasta.
Singurul PSD-ist botoșănean care își păstrează funcția de la București și după căderea Guvernului
Dacă o puzderie de social-democrați botoșăneni vor trebui să revină pe meleagurile natale după ce Executivul a fost destituit prin moțiune de cenzură, un PSD-ist, fără mare funcție politică în organizație, va rămâne cu siguranță pe post. Și asta pentru încă patru ani și jumătate.
Altar de lumânări și pomană pe bulevard, tineri adunați pentru „italian” – GALERIE FOTO
Mai mulți tineri s-au adunat duminică începând cu ora 17:00 pe Bulevardul Mihai Eminescu.
Profesorul de sport care a BĂTUT șase elevi la oră este RECIDIVIST: A mai lovit copii la alte două școli, scos nevinovat de șefi
Cazul de la Școala Generală nr. 2 din municipiul Botoșani este doar o picătură din seria ieșirilor nervoase pe care se pare că le-ar avea profesorul de educație fizică ce a ajuns joi la audieri la Poliție.
Polițiștii, dotați cu aparate FOTO și camere VIDEO: Șoferii vor fi filmați pentru ca probele din trafic să nu fie contestate
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani atrag atenția că începând cu 12 octombrie 2019 intră în vigoare noile prevederi din Codul Rutier privitoare la abaterile coroborate cu utilizarea telefonului mobil la volan.
REVOLUȚIE în trafic: Polițiștii au ieșit public pentru atenționarea șoferilor de la Botoșani, telefonul mobil te poate lăsa fără permis și 3 luni de zile – LISTA faptelor sancționate
Sâmbătă, 12 octombrie 2019, este ziua în care intră în vigoare noile modificări legislative privitoare la circulația pe drumurile publice.
Delicii și delicatese sănătoase în parcarea de la Piața Centrală: Ziua Recoltei s-a deschis cu șefimea Botoșaniului – FOTO&VIDEO
Aflat la a treia ediție evenimentul intitulat Ziua Națională a Produselor Agroalimentare s-a deschis la Botoșani într-o frumoasă zi de toamnă. Parcarea de pe Platoul B a fost din nou animată de standuri colorate cu legume în culorile toamnei dar și cu produse naturale ale producătorilor autohtoni.
O trăim și pe asta: gunoiul s-a colorat în ROȘU la Botoșani – 5 din 5 șefi de la PSD în unitatea care face și desface în salubrizare
Adunarea Generală a Asociațiilor (AGA) de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) ”Ecoproces” s-a întrunit marți în ședință și a adoptat mai multe hotărâri privind conducerea acestui organism teoretic apolitic. Doar teoretic însă.
Plângere penală la DSPSA, acuzații grave împotriva unei firme private și a unui medic pentru registre dispărute și servicii fictive
Scandalul din vara trecută între conducerea Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) și medicul Mihai Maxim generează o nouă plângere penală. Eugen Țurcanu în calitatea sa de director a sesizat procurorii de la Parchet despre anumite nereguli ce sunt puse în sarcina doctorului veterinar și a reprezentanților firmei care au administrat padocul de câini comunitari.
Botoșăneancă dusă de soț la Maternitate să nască, RĂNITĂ în accident rutier, femeia preluată de ambulanță – FOTOGALERIE
Cursă contracronometru în adevăratul sens al cuvântului făcută marți seara de către un botoșănean de 33 de ani căruia îi năștea soția.
O tânără de 19 ani s-a răsturnat cu mașina, noroiul de pe roți a băgat-o în mare necaz – GALERIE FOTO
Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) a fost solicitat marți, în jurul orei 17:00, în satul Mănăstirea Doamnei din comuna Curtești, acolo unde a avut loc un eveniment rutier.
Noni, primul copil autist din România care a scris trei cărți, și o dezbatere ALTFEL despre Educație la Botoșani – GALERIE FOTO & VIDEO
Sâmbătă, 5 octombrie, la Botoșani s-a sărbătorit altfel Educația. Fără baloane, serbări sau medalii. Un copil de 11 ani a adunat în juru-i oameni pentru care viața înseamnă să cucerești fiecare zi, secundă cu secundă.
Apare un nou sens giratoriu: sediul unei firme a dispărut, se mută un supermarket prezent în toată țara – GALERIE FOTO
Lucrările la noul supermarket Lidl din Botoșani avansează cu repeziciune. Terenul cu tot cu clădiri pe care compania l-a achiziționat deja nu mai seamănă deloc cu ceea ce era acolo anul trecut.
Impact puternic Mercedes – taxi Renault pe Calea Națională, o familie întreagă a ajuns la spital – VIDEO & GALERIE FOTO
Două mașini s-au izbit vineri după-amiază pe Calea Națională, în apropiere de Lidl, iar în urma accidentului o familie întreagă a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.
Prima DEMISIE de președinte după înlocuirea Lilianei Mincă cu Roxana Anușca Țurcanu din ALDE Botoșani
În noua formulă în care s-a constituit Filiala Județeană ALDE Botoșani nu s-a regăsit unul dintre președinții de organizație din cadrul partidului.
Un echipaj MAI a salvat un bărbat care și-a băgat cuțitul în gât, polițiștii cer să se apeleze 112 doar la urgențe
Doi subofițeri MAI de la Botoșani i-au salvat viața unui bărbat din oraș care și-a provocat mai multe răni în zona gâtului cu un cuțit. Poliția Română a făcut public incidentul joi după-amiază.
Chirurgul sufletelor: Preotul din Botoșani care a convins oamenii să doneze 7 tone de sânge, a salvat zeci de vieți de la Colectiv – FOTOGALERIE
Născut la Hlipiceni, din ţărani simpli şi evlavioşi. S-a călugărit pe când avea doar 18 ani, apoi a plecat în armată, la tanchişti. Părintele Ciprian Grădinaru este cunoscut în toată România drept chirurgul sufletelor.
REALITATEA dură a județului: O femeie a născut acasă un bebeluș de 1.400 de grame pe care nu l-a mai vrut
Bebeluși născuți acasă, mame cu sarcini nemonitorizate, copile cu copii. Sunt doar câteva situații cu care medicii de la Maternitatea Botoșani se confruntă. Iar această realitate dureroasă, o recunosc și cadrele medicale, ține și de specificul zonei.
ULTIMĂ ORĂDEZASTRU făcut de o șoferiță de 19 ani în intersecție la Rompetrol – GALERIE FOTO & VIDEO
Accident rutier petrecut în urmă cu puține momente la intersecție străzilor Calea Națională cu Petru Rares, lângă stația Rompetrol.
Ce cauta iar penalul asta?A fost odata ca niciodata “Imparatu’”.Sa stea cuminte ca altfel la urmatoarea abatere,se va “racori”.
6 octombrie 2019, 21:25
Zmau unde e sef?la coteț cu el si radasanu ii pupa lui minca mana până la umăr și acu gata s a lepădat.
6 octombrie 2019, 20:36
Uoi Fluorin...da numai ciobeni ai gasit uoi ?
6 octombrie 2019, 19:34
Nesimntirea bate omenia referitor la Turcanu , a fost si este in continuare unu cu dosar penal chiar sa uitat de excrocheriile ce la facut pe cand se credea buricul pamantului ai miroase iar a functii nu le e rusine sunt o nultitate in politica aceasta familie.
6 octombrie 2019, 19:34
kalapod.net%20
starshiners.ro%20
Sondaj
Cu cine votați la alegerile prezidențiale?
Dan Barna
Viorel Cataramă
Viorica Dăncilă
Mircea Diaconu
Kelemen Humor
Klaus Iohannis
Theodor Paleologu
Altul
Declaraţia zilei
„În timp am văzut tot felul de galerii din astea mai ciudate. Nu este pentru prima dată, a fost și mai urât. Încă pe vremea răposatului Ceaușescu au fost niște lucruri foarte urâte atunci. Copil fiind, eram și eu acolo și m ...
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7600 lei
USD
Dolarul SUA
4.2821 lei
CHF
Francul elveţian
4.3275 lei
GBP
Lira sterlină
5.5029 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9504 lei
XAU
Gramul de aur
205.6304 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2458 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4463 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9308 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2698 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1856 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6372 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.