Peste nouă tone de carne au fost confiscate de către reprezentanții Direcţiei Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA).
Cu ocazia sărbătorilor Pascale inspectorii DSVSA au efectuat o serie de controale, iar la o unitate s-a dispus confiscarea și denaturarea a 9.307 kilograme carne pui preparată.
Inspectorii DSVSA au constatat că respectiva carne are bacteria Listeria, care se știe că este foarte periculoasă pentru om.
Potrivit reprezentanților DSVSA valoarea mărfii distrusă este de 160.000 lei.
DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:
4 lucruri de făcut atunci când accesezi un credit de nevoi personale
Sergiu Bălășcău
Mar 29, 2024
Bărbat prins de polițiști cu străini în mașină
Redacția Botoșăneanul
Mar 29, 2024
3 lucruri de care este bine să ții cont atunci când achiziționezi un apartament vechi
Redacția Botoșăneanul
Mar 29, 2024
Amenajări exterioare cu ardezie pentru spații mici: idei și sfaturi practice
Redacția Botoșăneanul
Mar 29, 2024
A început modernizarea unui drum județean de piatră
Redacția Botoșăneanul
Mar 29, 2024