Ştiri
Oare ce face Câșlariu ăsta? – GALERIE FOTO

Președintele Asociației ”Grup Civic” Botoșani a vorbit despre cum decurge o zi din viața lui. Daniel Câșlariu le răspunde, în acest fel, celor care îl critică fără să știe ce înseamnă să te implici pentru salvarea aproapelui.

Daniel Câșlariu a făcut o postare pe Facebook, în care povestește cum decurge o zi normală din viața lui. Președintele Asociației ”Grup Civic” Botoșani spune în final că este dispus să îi ajute, pe care stau pe margine și critică, să își înființeze o asociație și să se implice în salvarea celor necăjiți.

 

Postarea integrală a lui Daniel Câșlariu:

 

”Este o ora târzie pentru unii, dar pentru mine este ora la care eu ajung acasă după o zi nebună, pot să ii spun.

 

Mulți se gândesc: oare ce face Câșlariu ăsta? A mai făcut ceva oare? Dar ce nu știu unii… că eu de fapt alerg de dimineața până seara și pe zi ce trece rezultatele sunt din ce în ce mai mari și satisfacția mea una și mai mare.

 

Mă trezesc de dimineața și merg repede să iau o cafea că trebuie să fug să fac rost de materiale pentru casa lui Ionuț și Denisa, deoarece mai este un pic și o terminam.

 

Între timp primesc două, trei telefoane, le rezolv repede și o iau la drum. Merg într-o parte, vorbesc cu un domn drăguț care îmi promisese ceva materiale și rezolv o parte din listă... după care fug în alt loc să văd și de cealaltă parte a listei de materiale. Din păcate nu rezolv mai nimic și din nou sună telefonul... 5 spume, șuruburi și restul de geamuri, Daniel, că ne trebuie. Fug repede la geamuri, le iau și dau nas în nas cu patronul... Daniel, când crezi că îmi poți da cei 4.200 de lei pentru termopane.... eu aaaa, vă rog să mă mai așteptați puțin... poate săptămâna asta... poate cealaltă... și fug din calea lui să nu se supere pe mine.

 

Plec mai departe, ma întâlnesc cu o doamna si ii spun dacă ma poate ajuta cu cealaltă jumătate de lista ... 60 m pătrați parchet, gresie, faianta și altele, și îmi spune ca o sa vedem ce putem face.

 

Sună iar telefonul.... pfff acte, contabilă.... fuga, fuga la bancă, alte probleme. Le rezolv în cele din urmă și mă pornesc la Dorohoi să duc geamurile si materialele. Ajuns acolo, vorbesc cu băieții, îi întreb ce mai trebuie și încarc mașina plină ochi cu BCA si ciment și mă pornesc la Dobârceni unde am început o nouă casa de la 0 de care încă nu v-am spus, dar o să vedeți în câteva zile pe internet.

 

Pe drum suna iar telefonul.. iar 100 de probleme.... vorbesc cu doua doamne drăguțe care pregătesc un eveniment caritabil pentru Asociația GRUP CIVIC Botoșani, de care o sa va spun după data de întâi, rezolv repede acolo și în cele din urma ajung la Dobârceni în celalalt capăt de județ.

 

Descarcă băieții BCA-ul si cimentul si eu văd cum merg lucrurile si îl întreb pe Sefu ce ii mai trebuie? ....pfff lemnul pentru acoperiș... hopa iar îi problemă, că costa vreo 5000 de lei și până luni dimineață trebuie sa fie acolo. Îi zic că da, da se rezolva și plec mai departe cu 10 BCA-uri la Ștefănești, la nenea Doru, ca să ii facem o sobiță în noua lui cameră. Ajuns acolo vorbesc un pic cu Nenea Doru care cu chiu cu vai scoate două cuvinte să îmi mulțumească pentru ce fac pentru el și mă roagă sa nu îi cumpăr aragaz că se teme sa îl folosească de când i-a luat foc casa. Analizez situația, dau două telefoane și constat că îmi mai trebuie și aici materiale cam multișoare si mă gândesc cum sa fac rost de ele. În cele din urmă mă pornesc spre Botoșani si dau telefoane în stânga și în dreapta să vad cum merg si celelalte doua lucrări ca sigur nu mai ajung astăzi la ele.

 

Sun la Oneaga si grăbesc lucrurile ca mâine sa fie gata baia si camera pentru copii după cum am promis.

 

După ce închid sun la Vorniceni sa vad cum merg treburile si la camera Luminitei care așteaptă cu nerăbdare sa stea într-o camera decentă. Desi este o ora târzie muncitorii sunt la treaba, ghici cine? Domn Primar si Sefu de Post, i-am pus la treaba ca nu-i de gluma dacă nu s-au găsit oamenii o să facă ei pentru ca așa au promis. Printre altele vorbesc și de materialele care mai trebuiesc si aici.. parchet, geamuri, ușa termopan si altele.

 

De unde să le mai scot si pe astea? Oare mai rezist?

 

Si în cele din urma zic ca le rezolv, închid telefonul si constat ca deja am ajuns la Botoșani. Merg repede sa mănânc ceva și fuga acasă.

 

Nici bine nu ajung în casa suna telefonul. (Domnul Daniel, veniți să luați canapeaua? Eu răspund frumos că da, numai să găsesc pe cineva să mă ajute.... doua, trei telefoane… nimic nimeni… plec singurel, îl rog pe om să mă ajute și duc în cele din urmă canapeaua la depozit.

 

Într-un final, la ora 22:30 întru în casă, îmi scot rufele de la spălat că stau de dimineață acolo și mă bag la duș după care mă bag în pat... și ce să vezi, oare pot să mă odihnesc? Când știu ca mâine îmi trebuie o grămadă de materiale, și în ce parte să rezolv prima dată, și am multe de rezolvat. Dar mă rog la bunul Dumnezeu să mă ajute și încerc să mă liniștesc.

 

În concluzie:

 

Vrea cineva din cei care știu să critice sau să își dea cu părerea să îi ajut să își facă și ei o Asociaţie? Că îi foarte ușor. Dar lăsând deoparte gurile rele, eu știu că am mai multe suflete curate care mă apreciază și mă respectă pentru ceea ce fac.

 

Știți ce frumos este să mergi pe stradă și să te oprească lumea să te felicite pentru ceea ce faci? Sentiment unic. Nu aș fi reușit niciodată în doar nouă luni de zile să construiesc 6 case de la 0, să ajung la 5150 de copii cu câte un pachețel de dulciuri și o portocală (CAMPANIA 5000 DE ZÂMBETE), să reconstruiesc peste 10 case, să donez echipamente medicale pentru cei din linia întâi în valoare de peste 60.000 de lei și multe altele dacă nu ați fi fost voi, oamenii buni, care m-ați susţinut întotdeauna si ați avut încredere în mine.

 

Concluzia pe ziua de azi este că Asociaţia "Grup Civic" Botoșani construiește două case în același timp.... nebunie curată, dar sunt sigur ca așa ceva nu s-a mai întâmplat în județul Botoșani.

 

Cam așa decurge o zi din viața lui Daniel Câșlariu, un copil simplu de la țară care a demonstrat că DACA SE VREA SE POATE.

 

Și dacă doriți sa ne dați o mana de ajutor din puținul dumneavoastră o puteți face aici:

 

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22. Sau materiale,mâna de lucru și orice ajutor doriți dumneavoastră.

Va mulțumesc frumos pentru tot. 0759 362 916 pentru detalii”.

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Agenda Iulius Mall Suceava din acest weekend: expoziție auto cu peste 40 de modele retro și ateliere de creație pentru copii
Mașinile retro nu sunt simple autoturisme, ci sunt piese de colecție, la fel de valoroase precum o creație de artă. Câteva dintre aceste celebre minuni ale tehnologiei pot fi admirate la Iulius Mall Suceava, unde sunt expuse peste 40 de mașini. Acestea ne vor reaminti care era definiția eleganței și a rafinamentului înainte ca era vitezei să schimbe accentul de la personalitate și estetică către putere. Weekend-ul acesta aduce surprize și pentru cei mai mici, așa că după ce îți faci un selfie cu mașina preferată, vino cu copilul tău în Iulius Mall la atelierele de creație!
Cum ne dăm seama dacă un site de știri este de încredere
(P) Este foarte important atunci când ne dorim o informație din presă, aceasta sa fie reală, cu date concrete și din surse sigure.
Melatonina – care îi sunt beneficiile și când trebuie administrată
(P) Este aproape imposibil să nu găsești vreun supliment cu melatonină în orice farmacie ai intra. Melatonina a devenit din ce în ce mai populară de când beneficiile administrării ei au fost descoperite. Este un remediu ieftin și rapid pentru persoanele ce au dificultăți în a adormi sau care nu au parte de un somn profund și odihnitor.
Cinci tineri din Botoșani au făcut show într-un celebru club din centrul orașului - GALERIE FOTO
Cântă împreună de mai bine de cinci, de pe vremea când învățau la același liceu.
ANUNȚ Consiliul Județean convocat săptămâna viitoare în ședință extraordinară
Președintele Consiliului Județean Botoșani, în conformitate cu prevederile 178 alin. (2) și art. 179 alin. (1) și alin. (2) lit. b) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, convoacă Consiliul Judeţean în şedinţă extraordinară, pentru data de 12 mai 2021, ora 15:00, în Sala „Nicolae Iorga” a Palatului Administrativ, situat în municipiul Botoșani, Piața  Revoluției nr. 1-3.
Afaceriștii din Botoșani invitați la un seminar organizat de Camera de Comerț și DSP
Întâlnirea va avea loc la sediul Camerei de Comerț.
APIA Botoșani a început plățile pentru mai multe scheme de sprijin - LISTA
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani aduce la cunoștința opiniei publice că începând de astăzi, 7mai 2021, a demarat autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal Campania 2020.
Primăria, aproape de insolvență! PRIVATIZAREA societății Modern Calor adusă în discuție
Primarul Cosmin Andrei a inițiat o conferință de presă pentru a prezenta în detaliu situația fără precedent cu care se confruntă Primăria Botoșani, anunțată în exclusivitate de Botoșăneanul, în cursul acestei dimineți.
A aruncat căţeluşii la tomberon: Botoşănean amendat cu 1.000 de lei
Polițiștii s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut mai multe imagini, unde se vede cum un botoşănean opreşte maşina, scoate un sac şi deşartă din el mai mulţi căţeluşi lângă tomberonul din spatele blocurilor
Loading...
Iftime, terminat de nervi: Sunt scârbit; dacă văd arbitrul ăsta îmi vine rău VIDEO
După partida dintre FC Botoșani și FCSB, Valeriu Iftime a oferit câteva declarații criticând și arbitrajul lui Adrian Cojocaru.
100 de persoane vaccinate în primele trei ore la Cornișa - FOTOGALERIE
Centrul este deschis până duminică. 
ASTĂZI: Cal mort după impactul puternic dintre o mașină și o căruță - FOTO
Un accident rutier a avut loc vineri, 7 mai 2021, la Botoșani.
Leon Dănăilă, victimă a sistemului medical pe care l-a slujit toată viața: Durerile sunt din ce în ce mai mari, insuportabile
Sute operații sunt blocate după ce unitatea în care aceste intervenții au loc de obicei este transformată acum în spital covid.
FAZA ZILEI: FC Botoșani a început dezastruos cu FCSB fiindcă fundașul neamț ”s-a trezit după ora Germaniei” – VIDEO
Valeriu Iftime a dat vina pe fundașul Christopher Braun pentru începutul dezastruos din meciul cu FCSB.
Loading...
Aeronava SMURD aterizează din nou la Dorohoi, o femeie are nevoie URGENT de ajutor
Medicii au solicitat elicopterul SMURD pentru a prelua din Dorohoi o pacientă în stare gravă.
Creștere a cazurilor la Botoșani – SITUAȚIA de vineri
Direcția de Sănătate Publică Botoșani a raportat astăzi un număr de 23 de cazuri noi în județ.
Șfaiter cere control anti-doping la meciul cu FCSB: Ar trebui să se întâmple mult mai des
Gruparea manageriată de botoșăneanul Cornel Șfaițer are planuri mari pentru campionatul viitor.
Cățeluși luați din curtea unei femei de 90 de ani, polițiștii de la Protecția Animalelor au început să riposteze cu dosare penale – FOTOGALERIE
Până în prezent, au fost întocmite patru dosare penale și s-au înregistrat mai multe reclamații.
A ajuns în AREST după ce a dat o spargere într-un bar, s-a recuperat doar jumătate din suma furată
Tânărul de 27 de ani este cercetat pentru furt.
Monarhia constituțională în România, secvențe din colecțiile botoșănene
Evenimentul este dedicat monarhiei constituționale din țara noastră.
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Ce vaccin anti Covid preferați?
Pfizer/BioNTech
Moderna
AstraZeneca
Johnson & Johnson
Sputnik V
Altul
Declaraţia zilei
„Vom suplimenta mijloacele de transport în comun care ajung la Cornișa, mă refer la traseul 6, care pleacă de pe strada I.C. Brătianu cu itinerariul Dragoș Vodă – Ion Pillat – Calea Națională – Marchian – Bulevardul ...
starshiners.ro%20
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9262 lei
USD
Dolarul SUA
4.0800 lei
CHF
Francul elveţian
4.4941 lei
GBP
Lira sterlină
5.6770 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7392 lei
XAU
Gramul de aur
238.7720 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2293 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3738 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1708 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3476 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1913 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6625 lei
Vremea
astăzi
Botosani
7.2 o C
Dorohoi
7.2 o C
Bucecea
7.0 o C
Darabani
7.0 o C
Saveni
7.2 o C
Ştefăneşti
12.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.