Ştiri
Funar, discurs halucinant cu Holocaust, evrei şi fetiţe sterile - VIDEO
Prezent la Botoşani, Gheorghe Funar secretarul general al PRM a avut un discurs total ieşit din comun atât la conferinţa de presă organizată la sediul filialei judeţene a PRM-iştilor cât şi la acţiunea de lansare a candidaţilor care s-a desfăşurat la Casa Tineretului.
Fotul edil al Clujului şi-a axat cuvântarea mai ales pe aspecte care ţin de istorie însă a avut o serie de afirmaţii halucinante. Printre altele, Funar a dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la dispariţia românilor ca naţiune, teritoriul român urmând a fi ocupat de evrei care deja gândesc strategia de ocupare. Mai mult, pentru ca românii să poată dispărea o evreică ar fi adus un aşa zis vaccin în ţară prin care fetiţele să nu mai poată să devine mame şi că însuşi Mihai Eminescu ar fi fost omorât de evrei prin injecţii cu mercur.
Acelaşi Funar a afirmat că toţi preşedinţii de după revoluţie ai României au fost evrei şi că şi acest aspect face parte din planurile ascunse ale acestora de a ocupa România şi mai ales zona Moldovei.
Redăm mai jos o parte dintre cele afirmate de Gheorghe Funar la Botoşani:


Ne aflăm în cel mai greu moment din existenţa poporului român de peste 10.000 de ani, până acum ne-a fost falsificată istoria noastră şi istoria românilor. Noi nu ştim încă românii cei mai mulţi dintre noi, nu ştim încă cine suntem. Adevărul este că bunul Dumnezeu a lăsat primii oameni pe pământ în spaţiul dacic
„Ca să nu ne mai înmulţim au adus din străinătate aşa zisul vaccin împotriva cancerului de col uterin, o evreică s-a ocupat, a fost secretar de stat a SUA, a venit cu prima doză de 100.000 de fiole de injecţii. Acesta nu este vaccin împotriva cancerului de col uterin care a fost dat la fetiţe de clasa a III a, a IV a, sau a VIII a. Aşa zisul vaccin are un efect sigur: sterilitatea, fetiţele care au fost înţepate cu acest vaccin nu vor avea copii. În afară de acest lucru vor apărea şi au apărut deja multe efecte secundare, drept pentru care vaccinul respectiv este interzis peste tot în lume, România este singurul loc unde se permite să se dea acest zis vaccin ca să nu ne mai înmulţim”
„Vă prezint un argument pentru ideea mutării statului Israel pe teritoriul românesc. Este a doua tentativă pe care o fac evreii, au mai făcut una undeva după 1860. Atunci au vrut să înfiinţeze în această parte a României, în Moldova şi cea de peste Prut, au vrut să înfiinţeze primul stat evreiesc Jidania. Probabil că ştiţi că după ce l-au omorât pe Fiul Domnului, pe Isus Hristos, bunul D-zeu le-a transmis evreilor că vor fi pedepsiţi şi nu au voie să îşi facă ţară pe planeta Pământ. Şi evreii au zis că îl păcălesc pe Cel de Sus şi au avut prima tentativă de înfiinţare a statului Jidania pe teritoriul Moldovei”
„Au aflat atunci genialul Eminescu, Cuza, Kogălniceanu, Alecsandri şi alţii şi le-au stricat socotelile. Asta este a doua tentativă. Eu sunt convins că nici acum nu reuşesc dar în afară de ceea ce va face bunul Dumnezeu, trebuie şi noi să ştim ce ne-a pus la cale şi să stopăm acest Holocaust împotriva noastră. Ce au făcut conducătorii României în colaborare cu cei din Guvernul Evreiesc? Ne-au îndatorat”
„Românii încă nu ştiu că noi nu am avut preşedinte român, noi suntem în România şi preşedinţii României din 90 încoace nu sunt români, sunt evrei, Ion Iliescu este evreu, maică-sa evreică, taică-su ţigan, Emil Constantinescu amândoi părinţii evrei, Traian Băsescu amândoi părinţii evrei, tatăl lui Băsescu trăieşte în Israel, cred că nu ştiţi lucrurile astea. Nu erau spuse. De ce? Luaţi tot Guvernul Cristian Roman şi veţi constata că nu găsiţi unul singur român, toţi evrei”
„Rog locuitorii din municipiul şi din judeţul Botoşani să participe la vot, să îşi ia soarta în mâini şi să voteze cu capul, nu cu inima, să voteze logic, respectiv să nu îi mai voteze pe cei care ne-au făcut praf şi pulbere, pe cei care au închis locurile de muncă, pe cei care au alungat o bună parte dintre cetăţenii judeţului Botoşani în străinătate, slugi prin străinătate, pe cei care au închis 3.000 de şcoli şi nu au închis nici o şcoală evreiască, nici una ungurească, de ce numai româneşti? De ce să îi tolerăm pe aceştia oameni care ne fac numai rău?”
„Ne otrăvesc de 22 de ani cu aditivii alimentari cancerigeni lumea nu trebuie să îi voteze. Fac un apel la botoşăneni să nu accepte să fie cumpăraţi. Au pus la cale un mecanism şi în Botoşani şi în alte judeţe, un mecanism infernal de furat la aceste alegeri şi cei din PDL şi cei din USL, sunt foarte bine pregătiţi să fraudeze şi aceste alegeri prin cumpărarea oamenilor pe care i-au sărăcit, pe care i-au îndobitocit şi sub diverse modalităţi caută să le influenţeze votul. Noi vom încerca pe cât este posibil să le stricăm aceste socoteli”.


Treceri de pietoni cu buton, lămpi LED & stâlpi reflectorizanți – noutăți pregătite de Primărie după o ședință cu administratorul ”Radar Botoșani” - FOTOGALERIE
Primarul Cosmin Andrei a organizat astăzi o ședință de lucru, la care invitat a fost Victor Gavriluță, administratorul grupului de Facebook ”RADAR BOTOȘANI”.
TREI piscine de la Botoșani închise de Poliție, administratorii au fost amendați
Singurele spații de agrement care au funcționat în această perioadă au fost verificate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean și ulterior închise.
Caz dramatic la Botoșani! Femeie la câțiva metri de o explozie, a fost preluată la spital cu arsuri – GALERIE FOTO
Jarul căzut din sobă pe materiale combustibile a aprins locuința unei femei din județ.
Prima cooperativă țărănească „pe net” cu produse și din Botoșani, afacere de 100.000 de euro în mai puțin de 1 an
Pandemia are și efecte benefice mai ales pentru producătorii autohtoni care au găsit o nișă pentru a-și comercializa produsele.
Vânzătoarea unui magazin lovită și amenințată de un tânăr din Botoșani
Tânărul a fost reținut de oamenii legii.
Femeie săltată de polițiști dintr-o casă și băgată în Penitenciar
Va sta la închisoare peste cinci ani. 
SCHIMBARE anunțată pentru șoferi, Guvernul pregătește o ordonanță de urgență
Guvernul trebuie să pregătească o ordonanță de urgență.
AZI DIMINEAȚĂ: Botoșănean transportat la spital după ce a provocat un incendiu – GALERIE FOTO
Pompierii au intervenit mai bine de o oră.
Școala de șoferi gratuită pentru tinerii necăjiți din Botoșani: CUM te poți înscrie
Prin intermediul acestui program sunt acoperite costurile necesare pentru obținerea permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere este o condiție sau poate fi un avantaj în obținerea unui loc de muncă sau în menținerea și extinderea atribuțiilor de serviciu existente.
Loading...
O școală și o grădiniță din Botoșani se închid temporar
Două unităţi de învăţământ din judeţul Botoşani se vor închide temporar începând din anul şcolar următor, iar alte trei îşi vor suspenda ciclurile preşcolar sau primar, potrivit unor date centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).
Angajări la instituțiile din Botoșani, de la consilier la muncitor - LISTA
Noi locuri de muncă sunt disponibile la stat.
Peste 1.400 de laptopuri pentru 26 de licee din Botoșani - LISTA
Valoarea totală este de 509.400 de lei.
Peste 2.000 de botoșăneni au beneficiat de serviciile caravanei pentru depistarea tuberculozei, 551 de persoane sunt monitorizate de medici – GALERIE FOTO
Pacienții diagnosticați cu tuberculoză au fost direcționați către spitalele de pneumologie din zonă.
Polițiștii au descins la piscine și în sălile de jocuri
Nu au fost ocolite nici locurile de joacă pentru copii. În cazul a trei operatori economici a fost sistată activitatea cu publicul.
Loading...
TUPEU la 23 de ani: Cum a fost prins tânărul la volan
Vigilența polițiștilor a făcut ca tânărul să fie oprit înainte de a produce o nenorocire pe șosea.
Totemuri digitale la Memorialul Ipotești – FOTOGALERIE
Din 15 ianuarie, vizitatorii Memorialului pot folosi mijloacele IT instalate în Casa memorială și în muzeul tematic.
Un fotograf din Botoșani a surprins răsăritul celei mai geroase dimineți
O imagine spectaculoasă a adunat în câteva ore sute de aprecieri și zeci de distribuiri pe rețelele de socializare.
ATENȚIE, doar în anumite situații ai voie să NU porți masca și un singur medic te poate scuti
Regulile momentului stabilesc purtarea obligatorie a măștii de protecție în toate spațiile, fie ele deschise sau închise, dar și excepții de la această obligație.
2.000 de botoșăneni solicită semnalizarea suplimentară a trecerilor de pietoni – MESAJE către autorități
Petiția șoferilor din Botoșani a fost semnată de aproape 2.000 de oameni care trag în acest fel și un semnal de alarmă cu privire la traficul din municipiu.  
Două spectacole la Teatrul ”Vasilache”, publicul este așteptat în sală
În această săptămână, iubitorii de teatru sunt invitați în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, unde sunt programate două spectacole dedicate atât celor mici, cât şi tinerilor.
Domnilor de dinainte comentatori, sunteti "cu vaca" rau de tot asta sa nu va spun direct ca sunteti niste ... incaltati. Habar nu aveti de adevarata istorie si de cei ce manipuleaza cu adevarat vietile voastre.In locul vostru as asculta si as cauta sa combat cele spuse cu argumente adevarate si probate inainte de a debita prostii. Adevarul este mai crud decat va puteti imagina.Se vede faptul ca sunteti pusi sau indoctrinati sa scuipati in loc sa studiati.
23 mai 2012, 14:24
E normal sa abereze atata timp cat nu stie despre ce sa vorbeasca.
22 mai 2012, 23:33
Privind aceasta gasca de latrai atentie! votata de muuulti botoseneni (care se cred mai muuult patrioti decat inteligenti), imi pare bine de un lucru: ca Egner, un informator dovedit al Securitatii romane este printre ei. Acolo ii si este locul. Si ma gandesc ca nici Flutur nu-i departe de valoarea astora, de vreme ce el cu gurita lui, public, l-a propus si sustinut pe turnatorul ordinar al colegilor de la Electrocontact nici mai mult nici mai putin decat Directorul general al Zonei metropolitane Botosani, organizatie care urmeaza sa gestioneze fonduri europene de zeci de milioane de euro! Hai sa vedem si adevarurile, nu numai tamaierile mieroase ale presei botosenene mituite.
21 mai 2012, 23:49
Nu pot sa cred ca un personaj precum domnul Funar poate sa debiteze asemenea enormiati.A cazut total in ochii mei .Pe d-na Funar am avut deosebita onoare sa o am in comisia de doctorat la sustinerea tezei finale.Probabil ca doamna Lucretia C a plecat la servici si a uitat cheia de la pivnita acasa unde tine o veritabila palinca de Radeni iar domnul senator a dat de cheie si a facut oficiile de gazda.Daca o sa-l vedeti spanzurat pe domnul senator de doamna Lucretia C sa nu va mire.Eu am pariat ca-l jupoaie de viu.
21 mai 2012, 18:24
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Cea mai importantă valoare pe care trebuie să o protejăm și este în sarcina noastră, este viața. Pentru viața acestor oameni și pentru condițiile decente pe care trebuie să le aibă, trebuie să depunem tot efortul pentru c ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8741 lei
USD
Dolarul SUA
4.0207 lei
CHF
Francul elveţian
4.5221 lei
GBP
Lira sterlină
5.5103 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8742 lei
XAU
Gramul de aur
239.7608 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2318 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3648 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1094 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1670 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1865 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6553 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-0.7 o C
Dorohoi
-1.1 o C
Bucecea
-0.6 o C
Darabani
-2.8 o C
Saveni
-0.6 o C
Ştefăneşti
2.2 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.