Ştiri
Funar, discurs halucinant cu Holocaust, evrei şi fetiţe sterile - VIDEO
Prezent la Botoşani, Gheorghe Funar secretarul general al PRM a avut un discurs total ieşit din comun atât la conferinţa de presă organizată la sediul filialei judeţene a PRM-iştilor cât şi la acţiunea de lansare a candidaţilor care s-a desfăşurat la Casa Tineretului.
Fotul edil al Clujului şi-a axat cuvântarea mai ales pe aspecte care ţin de istorie însă a avut o serie de afirmaţii halucinante. Printre altele, Funar a dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la dispariţia românilor ca naţiune, teritoriul român urmând a fi ocupat de evrei care deja gândesc strategia de ocupare. Mai mult, pentru ca românii să poată dispărea o evreică ar fi adus un aşa zis vaccin în ţară prin care fetiţele să nu mai poată să devine mame şi că însuşi Mihai Eminescu ar fi fost omorât de evrei prin injecţii cu mercur.
Acelaşi Funar a afirmat că toţi preşedinţii de după revoluţie ai României au fost evrei şi că şi acest aspect face parte din planurile ascunse ale acestora de a ocupa România şi mai ales zona Moldovei.
Redăm mai jos o parte dintre cele afirmate de Gheorghe Funar la Botoşani:


Ne aflăm în cel mai greu moment din existenţa poporului român de peste 10.000 de ani, până acum ne-a fost falsificată istoria noastră şi istoria românilor. Noi nu ştim încă românii cei mai mulţi dintre noi, nu ştim încă cine suntem. Adevărul este că bunul Dumnezeu a lăsat primii oameni pe pământ în spaţiul dacic
„Ca să nu ne mai înmulţim au adus din străinătate aşa zisul vaccin împotriva cancerului de col uterin, o evreică s-a ocupat, a fost secretar de stat a SUA, a venit cu prima doză de 100.000 de fiole de injecţii. Acesta nu este vaccin împotriva cancerului de col uterin care a fost dat la fetiţe de clasa a III a, a IV a, sau a VIII a. Aşa zisul vaccin are un efect sigur: sterilitatea, fetiţele care au fost înţepate cu acest vaccin nu vor avea copii. În afară de acest lucru vor apărea şi au apărut deja multe efecte secundare, drept pentru care vaccinul respectiv este interzis peste tot în lume, România este singurul loc unde se permite să se dea acest zis vaccin ca să nu ne mai înmulţim”
„Vă prezint un argument pentru ideea mutării statului Israel pe teritoriul românesc. Este a doua tentativă pe care o fac evreii, au mai făcut una undeva după 1860. Atunci au vrut să înfiinţeze în această parte a României, în Moldova şi cea de peste Prut, au vrut să înfiinţeze primul stat evreiesc Jidania. Probabil că ştiţi că după ce l-au omorât pe Fiul Domnului, pe Isus Hristos, bunul D-zeu le-a transmis evreilor că vor fi pedepsiţi şi nu au voie să îşi facă ţară pe planeta Pământ. Şi evreii au zis că îl păcălesc pe Cel de Sus şi au avut prima tentativă de înfiinţare a statului Jidania pe teritoriul Moldovei”
„Au aflat atunci genialul Eminescu, Cuza, Kogălniceanu, Alecsandri şi alţii şi le-au stricat socotelile. Asta este a doua tentativă. Eu sunt convins că nici acum nu reuşesc dar în afară de ceea ce va face bunul Dumnezeu, trebuie şi noi să ştim ce ne-a pus la cale şi să stopăm acest Holocaust împotriva noastră. Ce au făcut conducătorii României în colaborare cu cei din Guvernul Evreiesc? Ne-au îndatorat”
„Românii încă nu ştiu că noi nu am avut preşedinte român, noi suntem în România şi preşedinţii României din 90 încoace nu sunt români, sunt evrei, Ion Iliescu este evreu, maică-sa evreică, taică-su ţigan, Emil Constantinescu amândoi părinţii evrei, Traian Băsescu amândoi părinţii evrei, tatăl lui Băsescu trăieşte în Israel, cred că nu ştiţi lucrurile astea. Nu erau spuse. De ce? Luaţi tot Guvernul Cristian Roman şi veţi constata că nu găsiţi unul singur român, toţi evrei”
„Rog locuitorii din municipiul şi din judeţul Botoşani să participe la vot, să îşi ia soarta în mâini şi să voteze cu capul, nu cu inima, să voteze logic, respectiv să nu îi mai voteze pe cei care ne-au făcut praf şi pulbere, pe cei care au închis locurile de muncă, pe cei care au alungat o bună parte dintre cetăţenii judeţului Botoşani în străinătate, slugi prin străinătate, pe cei care au închis 3.000 de şcoli şi nu au închis nici o şcoală evreiască, nici una ungurească, de ce numai româneşti? De ce să îi tolerăm pe aceştia oameni care ne fac numai rău?”
„Ne otrăvesc de 22 de ani cu aditivii alimentari cancerigeni lumea nu trebuie să îi voteze. Fac un apel la botoşăneni să nu accepte să fie cumpăraţi. Au pus la cale un mecanism şi în Botoşani şi în alte judeţe, un mecanism infernal de furat la aceste alegeri şi cei din PDL şi cei din USL, sunt foarte bine pregătiţi să fraudeze şi aceste alegeri prin cumpărarea oamenilor pe care i-au sărăcit, pe care i-au îndobitocit şi sub diverse modalităţi caută să le influenţeze votul. Noi vom încerca pe cât este posibil să le stricăm aceste socoteli”.


În cădere liberă? Informatica s-a prăbușit la Botoșani, două medalii și niciun elev în lotul național
Pe 7 și 8 aprilie 2021 a avut loc faza națională a Olimpiadei de Informatică pentru elevii de liceu și de gimnaziu.
Liviu Toma, în asentiment liberal: La fel ca și colegii PNL, fără a avea vreo înțelegere cu dlor...
Social democrații din plenul municipal nu contează pe votul viceprimarului Liviu Toma nici la această ședință.
Cătălin Flutur, despre votul pentru Eltrans: Este complet ilegal, noi nu vrem să fim părtași
La momentul în care a anunțat că aleșii municipali PNL nu vor vota propunerile făcute de grupul PSD pentru Consiliul de Administrație de la Eltrans, fostul primar a venit și cu explicații.
VOT pentru administratorii provizorii de la Eltrans, liberalii cu vicele „adoptat” NU participă
S-a ajuns la momentul delicat al ședinței de Consiliu Local privitor la situația Consiliului de Administrație de la societatea Eltrans.
ACUM: Ședința decisivă pentru administratorii de la Eltrans, consilierii au venit TOȚI la ședință 
În aceste momente la Casa de Cultură a Sindicatelor are loc o ședință extraordinară de Consiliu Local cu trei proiecte supuse dezbaterii. 
7,23 rata de infectare într-o localitate din Botoșani, îmbolnăviri apărute în urma unor petreceri private
Din fericire, în ultimele 24 de ore nu a mai fost confirmată pozitiv nicio persoană din acea localitate.
O doctoriță de 70 de ani, din Botoșani, străbate 300 de km până la serviciu și înapoi
Și asta pentru că este singurul medic ATI dintr-un spital municipal.
Vaccinare cu Astra Zeneca FĂRĂ programare: Anunțul DSP Botoșani
Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) în urmă cu puțin timp.
Amenzi de 8.000 de lei în ultimele ore, peste 1.200 de persoane verificate
Noi sancțiuni au fost date în ultimele 24 de ore.
Loading...
Polițiștii au verificat starea tehnică a mașinilor, RAZIE în municipiu
Au fost acordate sancțiuni de aproape 7.000 de lei.
Alexandra Huțu: Politizare pe bandă rulantă la instituții strategice, fără niciun respect pentru viața și sănătatea oamenilor!
Deputatul social-democrat botoșănean Alexandra Huțu a solicitat explicații publice Ministerului Sănătății și conducerii Casei Naționale de Asigurări de Sănătate cu privire la numirile politice realizate și pregătite de Guvernul Dreptei, inclusiv în județul Botoșani.
Municipiul Botoșani IESE din scenariul roșu – SITUAȚIA de miercuri
În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 61 de cazuri noi de infecții.
Imagini spectaculoase din Peștera vestitului haiduc Coroi – FOTO&VIDEO
O atracție turistică ce nu trebuie ratată!
Raluca Turcan schimbă toate contractele de muncă
În contractul de muncă a fost introdus o nouă obligație pentru angajator.
Loading...
”Cadrele didactice care nu sunt vaccinate vor preda online” – Ipoteza care a stârnit REVOLTA cadrelor didactice
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a susținut marți, într-o conferință, că există o “presiune din ce în ce mai mare din partea părinților” ca reluarea școlii cu prezență fizică să fie “doar cu cadrele didactice vaccinate”.
OFICIAL: Noi criterii de carantinare a localităților, ordinul a apărut deja în Monitorul Oficial
Se va lua în calcul și numărul de teste Covid efectuate, precum și gradul de ocupare a paturilor din spitale.
Președintele ALDE Botoșani candidează pentru o funcție în conducerea centrală a partidului
Echipa din care face parte președintele ALDE Botoșani la Congresul Național al partidului este condusă de Daniel Olteanu, cel care va candida pentru funcția de președinte al formațiunii politice.
LA MULȚI ANI: Sărbătorim astăzi o legendă a sportului mondial născută la Botoșani - FOTO
Este una dintre cele mai valoroase sportive din istoria României, cu cinci titluri olimpice în palmares. Doar Elisabeta Lipă și Steven Redgrave au mai atins performanța. 
Șoferii NU vor putea contesta amenzile rutiere în județul de domiciliu
Adoptată tacit la Senat, propunerea nu a trecut însă de votul decisiv.
Cum a ajuns să se strice în şase luni un drum proaspăt refăcut: Este o bătaie de joc, mai bine nu-l asfaltau deloc
Un drum proaspăt asfaltat în judeţul Botoşani nu a rezistat decât şase luni. Asfaltul s-a crăpat pe anumite porţiuni şi au apărut şi craterele.
Domnilor de dinainte comentatori, sunteti "cu vaca" rau de tot asta sa nu va spun direct ca sunteti niste ... incaltati. Habar nu aveti de adevarata istorie si de cei ce manipuleaza cu adevarat vietile voastre.In locul vostru as asculta si as cauta sa combat cele spuse cu argumente adevarate si probate inainte de a debita prostii. Adevarul este mai crud decat va puteti imagina.Se vede faptul ca sunteti pusi sau indoctrinati sa scuipati in loc sa studiati.
23 mai 2012, 14:24
E normal sa abereze atata timp cat nu stie despre ce sa vorbeasca.
22 mai 2012, 23:33
Privind aceasta gasca de latrai atentie! votata de muuulti botoseneni (care se cred mai muuult patrioti decat inteligenti), imi pare bine de un lucru: ca Egner, un informator dovedit al Securitatii romane este printre ei. Acolo ii si este locul. Si ma gandesc ca nici Flutur nu-i departe de valoarea astora, de vreme ce el cu gurita lui, public, l-a propus si sustinut pe turnatorul ordinar al colegilor de la Electrocontact nici mai mult nici mai putin decat Directorul general al Zonei metropolitane Botosani, organizatie care urmeaza sa gestioneze fonduri europene de zeci de milioane de euro! Hai sa vedem si adevarurile, nu numai tamaierile mieroase ale presei botosenene mituite.
21 mai 2012, 23:49
Nu pot sa cred ca un personaj precum domnul Funar poate sa debiteze asemenea enormiati.A cazut total in ochii mei .Pe d-na Funar am avut deosebita onoare sa o am in comisia de doctorat la sustinerea tezei finale.Probabil ca doamna Lucretia C a plecat la servici si a uitat cheia de la pivnita acasa unde tine o veritabila palinca de Radeni iar domnul senator a dat de cheie si a facut oficiile de gazda.Daca o sa-l vedeti spanzurat pe domnul senator de doamna Lucretia C sa nu va mire.Eu am pariat ca-l jupoaie de viu.
21 mai 2012, 18:24
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Ce vaccin anti Covid preferați?
Pfizer/BioNTech
Moderna
AstraZeneca
Johnson & Johnson
Sputnik V
Altul
Declaraţia zilei
 „Am reluat o poveste mai veche, dacă nu mă înșel din 2016, la sistemul de supraveghere din municipiul Botoșani. Noi am trimis o adresă cu ajutorul colegilor de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) în baza Legii 333 ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9226 lei
USD
Dolarul SUA
4.1180 lei
CHF
Francul elveţian
4.4688 lei
GBP
Lira sterlină
5.6719 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7764 lei
XAU
Gramul de aur
230.7072 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2314 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3715 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1662 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2818 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1897 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6619 lei
Vremea
astăzi
Botosani
5.5 o C
Dorohoi
5.4 o C
Bucecea
5.2 o C
Darabani
4.5 o C
Saveni
5.8 o C
Ştefăneşti
5.3 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.