Ştiri
Comunicat: Uvertura Mall caută administrator judiciar; Uvertura Mall merită un administrator judiciar cu credibiliate: Haideţi să-l găsim

Unul dintre creditorii UVERTURA CITY MALL S.R.L. a sesizat recent judecătorul-sindic cu un memoriu prin care a solicitat a se dispune înlocuirea din oficiu a administratorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA. În esenţă, motivele care determină înlocuirea administratorului judiciar sunt următoarele:

1)    Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL - FILIALA SUCEAVA nu dispune de resurse umane proprii necesare administrarii procedurii insolvenței

2.1.    Reprezentant al administratorului judiciar Management Reorganizare Lichidare SPRL – FILIALA SUCEAVA este practicianul insolvenţă Liliana - Elena Crăciunaș. Doamna Liliana - Elena Crăciunaș are sediul profesional în Satu Mare, str. Turului nr. 2A, Ap. 2, Județul Satu Mare. Sediul profesional corespunde arealului geografic în care doamna practician își desfășoară efectiv activitatea, mai exact, în aria de competență teritorială a Tribunalului Satu Mare și a Tribunalului Bihor. Aşadar, doamna Liliana - Elena Crăciunaș îşi desfăşoară activitatea în cadrul societăţii-mamă Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL.


2.2.    În tabloul UNPIR nu este înregistrat niciun alt practician în insolvenţă, fie asociat, colaborator sau angajat, care să-şi desfăşoare activitatea în cadrul Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA, altul decât Liliana - Elena Crăciunaș.

 

2)    În dosarul nr. 2595/40/2015, actele de procedură sunt îndeplinite de membrii UNPIR care activează în alte forme de exercitare a profesiei decât aceea din cadrul Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA


1.1.    În dosarul nr. 2595/40/2015 al Tribunalului Botoșani, administrator judiciar a fost desemnat Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA, entitate condusă de asociatul coordonator, practician în insolvență Liliana-Elena Crăciunaș.


1.2.    Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL și Management Reorganizare Lichidare IașI SPRL – FILIALA SUCEAVA sunt, în sensul legii, practicieni în insolvență persoane juridice distincte, fiecare titulari de drepturi și obligații proprii.  Filiala este o entitate juridică distinctă de cea a societății-mamă, având personalitate proprie, drepturi și obligații proprii, între care și dreptul de exercitare a profesiei.


1.3.    În conformitate cu prevederile art. 4 alin. (2) din O.U.G. 86/2006 privind organizarea activității practicienilor în insolvență, un practician în insolvență compatibil își poate exercita activitatea într-o singură formă de organizare a profesiei.


1.4.    În dosarul nr. 2595/40/2015 nu există niciun act de procedură întocmit de doamna Liliana-Elena Crăciunaș. Toate actele de procedură au fost întocmite fie de dl practician în insolvență Mititelu Corneliu, fie de dl practician/consilier juridic Andronic Lucian-Vasile și doamna practician Corneanu Oana-Diana, membrii UNPIR care însă își desfășoară activitatea în forma de exercitare a profesiei Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL, aceasta din urmă fiind diferită de Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL – FILIALA SUCEAVA.

 

3)    Asociatul coordonator al Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL – FILIALA SUCEAVA, persoana fizică Crăciunaș Liliana, se află în stare de incompatibilitate


3.1.    Doamna Liliana- Elena Crăciunaș figurează înscrisă pe tabloul practicienilor UNPIR la secțiunea I C – Practicieni definitivi asociați în societăți profesionale la poziția 936 – Județul Satu Mare.


3.2.    De asemenea, doamna Liliana-Elena Crăciunaș figurează înscrisă şi în tabloul membrilor Colegiului Consilierilor Juridici definitivi Satu Mare (poziția 88). Doamna Liliana- Elena Crăciunaș nu poate fi regăsită în tabloul consilierilor juridici incompatibili.


3.3.    Potrivit art. 10 din Legea nr. 514/2003 privind organizarea și exercitarea profesiei de consilier juridic, “Exercitarea profesiei de consilier juridic este incompatibilă cu: (…) d) funcția și activitatea de administrator sau lichidator în cadrul procedurilor de reorganizare și lichidare judiciară”.


3.4.    Potrivit art. 26 din Ordonanța de urgență nr. 86/2006 privind organizarea activității practicienilor în insolvență: “(1) Exercitarea profesiei de practician în insolvență este incompatibilă cu: a) activitatea salarizată în cadrul altor profesii, cu excepția celor a căror compatibilitate este prevăzută la alin. (2)”.

 

Facem cunoscut practicienilor în insolvenţă interesaţi de depunerea de oferte pentru preluarea poziţiei de ADMINISTRATOR JUDICIAR că următorul termen de judecată în dosarul nr. 2595/40/2015 a fost fixat pentru 19 octombrie 2017, ora 9:00, complet CFMA1, Tribunalul Botoşani. O copie de memoriu poate fi  obţinută accesând următorul link: http://www.uverturamall.ro/corporate.

 

Loading...
ABUZURI reclamate de Uvertura Mall împotriva administratorului judiciar, meciuri pe un retailer și 20.000 euro
Boom de peste un milion de euro la Uvertura Mall

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Tânăr aruncat din BMW noaptea trecută, șoferul era băut - FOTOGALERIE

Un nou accident rutier în care protagonist este un tânăr aflat la volanul unui BMW s-a produs în noaptea de miercuri spre joi pe teritoriul localității Bălușeni.

Elsaco a dat lovitura la Iași, lucrare de 5 milioane de euro

Primăria Iași a semnat un important contract al cărui lider de asociere este Elsaco Electronic SRL din Botoşani.

Concurs de colinde la Botoșani cu intrare liberă

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani, organizează Concursul Coral „O, ce veste minunată”.

Impact VIOLENT într-o intersecţie, botoşănean cu „mintea pe dealuri”, şofer la spital

Un eveniment rutier, soldat cu o victimă, a avut loc miercuri în jurul orei 3.00.

JYSK deschide un nou magazin la Botoşani

Grupul scandinav JYSK inaugurează astăzi cel de-al 53-lea magazin din ţară.

CUM a reușit un nevăzător botoşănean să intre pe Facebook-ul unei tinere şi să posteze mesaje vulgare

Un bărbat de 41 de ani, din Botoșani, este judecat de magistrații Tribunalului Gorj, pentru accesul ilegal la un sistem informatic. 

Ce-a făcut fata asta în faţa clasei nu face nimeni! Profesorii au rămas 'muţi' de uimire – VIDEO & GALERIE FOTO

Ajunsă la a V – a ediţie, Gala Angelica Gherman desfăşurată marţi seară la Şcoala Gimnazială 13 a cuprins şi un moment inedit, care se înscrie însă în scopul general al manifestării, acela de promovare a excelenţei şi a valorilor din învăţământ.

Târgul de Crăciun s-a deschis pe Pietonal cu cârcotași – FOTO&VIDEO

După câțiva ani în care în municipiul reședință de județ era liniște în preajma sărbătorilor de iarnă, iată că la Botoșani a fost organizat un Târg de Crăciun.

Asistenții sociali chemați astăzi la Prefectură - FOTOGALERIE

Sala „Nicolae Iorga” a Prefecturii a fost plină astăzi de persoane care lucrează în domeniul asistenței sociale atât din județul Botoșani cât și din celelalte județe ale Moldovei.  

Cei mai buni dintre cei mai buni! Premiere cu ceva stângăcii dar și multe diplome sau cupe – GALERIE FOTO&VIDEO

Astăzi a fost rândul celor de la Direcția Județeană de Sport și Tineret să ofere premii pentru sportivii anului 2017.

Bani de la UE pentru primăriile din județ pentru mai multe investiții

Mai toate primăriile din județ au depus cereri de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Strict INTERZIS pe drumurile din Botoșani!

Interdicție clară din partea unei instituții publice de la Botoșani.

Măsuri draconice la intrarea în țară – CONTROALE cu vameși și… medici 

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă și fluxul de persoane care vor intra în țară prin punctele vamale va fi unul mai ridicat decât în perioade normale. 

Am intrat în secolul bolilor: PATRU focare la Botoșani, sute de animale sacrificate 

Se pare că mai mult ca niciodată tot felul de focare amenință din toate părțile țara și județul Botoșani deopotrivă. 

Tinerii fermieri din Botoșani pe primul loc când vine vorba de bani de la UE

Sute de proiecte au fost depuse de către botoșăneni prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Gest emoționant în memoria Regelui Mihai : CE au văzut trecătorii din Botoșani într-o vitrină de pe bulevard

Regele Mihai I al României s-a stins din viață pe 5 decembrie, în locuința sa din Lausanne, Elveția.

Un botoşănean a câştigat o sumă URIAŞĂ la un campionat de poker - FOTO

Un bărbat din Botoşani a ajuns cel mai tare jucător de poker din Spania.

Poliția datoare cu aproape 2 miliarde de lei vechi către Spitalul Mavromati

Spitalul Județean are de recuperat de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) bani pentru serviiciile oferite.

Atenție - CUM recunoști un copil care are RUJEOLĂ

S-a ajuns în situația zilelor actuale în care unii părinți își asumă suveranitatea asupra propriilor copii și refuză să le administreze vaccinul pentru o serie de boli ale copilăriei care, odată contactate se pot solda cu sechele pe viață sau chiar deces.

TREI noi cazuri de rujeolă la Botoșani, virusul care omoară copii

Situație îngrijorătoare la Botoșani, trei bebeluși au fost diagnosticați cu rujeolă. 

Sondaj
Se impune organizarea unui miting împotriva ”Statului paralel și ilegitim”?
Da, fiindcă există un ”stat paralel și ilegitim”, altul deci decât cel ales de popor
Nu, pentru că nu există un ”stat paralel și ilegitim”
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Situaţii dintr-astea vor mai apare, conductele sunt puse de acum cel puţin 30 de ani în acea zonă. O conductă din oţel care n-a fost protejată când a fost montată la momentul respectiv, că eu nu vreau să mă bat cu tovarăşul ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6327 lei
USD
Dolarul SUA
3.9431 lei
CHF
Francul elveţian
3.9757 lei
GBP
Lira sterlină
5.2626 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4772 lei
XAU
Gramul de aur
157.3742 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2277 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4733 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9803 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0632 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1805 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6224 lei
Vremea
astăzi
Botosani
0.9 o C
Dorohoi
0 o C
Bucecea
0.9 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
0 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.