Ştiri
Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria Botoșani: Flutur, milioanele și sutele de ani!

Independentul alegerilor locale din 27 septembrie la funcția de primar al municipiului Botoșani a transmis un nou comunicat de presă.

Iată mesajul integral al lui Cătălin Silegeanu:

 

Pentru a ne dezvolta avem nevoie de oameni capabili, pregătiți și educați. Dacă vrem să evoluam avem nevoie de specialiști care să se implice și să nu mai stea deoparte din cauza nepotismelor din politică și administrație.

 

Unde ne-a adus incapacitatea de analiză, sinteză, implementare și lipsa de viziune ale autorităților locale ?

 

Ne-au adus în secolul 21, într-o societate divizată, intr-un oraș trist, blocat în trecut și fără speranță .

 

Am analizat programul de guvernare 2020-2024 al Primarului Flutur Mugurel Cătălin. Nu știu câți dintre voi l-ați văzut, dar la o prima lectură, acesta îți dă fiori reci. După cum se și denumește ne dă impresia că dl. Primar stăpânește visteria statului sau chiar și o parte din visteria fondului european.

 

Domnule Flutur, sunteti dator moral față de cetățenii municipiului Botosani dar si dator moral față de toti cetățenii județului Botoșani, cu o explicație în ceea ce priveșste Teatrul MIHAI EMINESCU, acest simbol al tuturor botoșănenilor.

Conform programului de guvernare locală, aveti atrași bani europeni pentru Municipiul Botosani, în valoare de peste 110 milioane euro .

 

Plan dezvoltare modernizare transport - 60 milioane euro

 

Creare zone de recreere si zona agrement (Versant Pacea, Str.Varnav, Str.Adrian Adamiu FN,Aleea Nucului - 5 milioane euro

 

Teatru Mihai Eminescu - 5 milioane euro

 

Reabilitarea Bisericii SF GHEORGHE - 1,6 milioane euro

 

Reabilitari institutii scolare si prescolare -(Gradinita nr 22, Gradinita Sotron, constrirea unei gradinite in zona ANL , Grup Școlar Petru Rareș ) - 3.3 milioane euro

 

Reducerea birocrației prin implementarea de sisteme și măsuri digitalizate - 1,25 milioane euro

 

Asfaltarea a 4 km de strazi (izvoarele , vâlcelele , Zimbrului ) - 4 km cu -1,3 milioane euro

 

Iluminat -200.000 mii euro

 

Eficientizare iluminat public stradal , pietonal, - 2.9 milioane euro

 

Modernizare termoficare urbana - 1.44 milioane euro

 

Eficienta energetica pentru institutii scolare (Liceul Pedagogic N.Iorga, Liceul de Arta Stefan Luchian , Sc Gimnaziala NR 10 )- PROIECTE in valoare de 25 milioane euro

 

Proiecte in parteneriat interculturale - in jur de 1 milion euro ...

 

„Dle primar facem ce trebuie...”

 

Domnule Primar Flutur „FACEM CE TREBUIE”, care ne prezentați niște sume amețitoare într-un program de guvernare locală, NU AM VAZUT NICI UN PROIECT CARE SĂ SE ADRESEZE CU ADEVARAT DEZVOLTĂRII ECONOMICE A ORASULUI. Zero barat .

 

Cum să vină tinerii înapoi acasă și să stea în Botoșani cu familiile, când nu ati acordat nici 1 leu, timp de patru ani de zile pentru dezvoltarea economică a orasului. Unde sunt strazile asfaltate, unde sunt pistele pentru biciclete, unde este iluminatul, canalizarea ... si tot ce ați promis in 2016?

 

Nu aveti nici un pic de respect față de cetățeni și le insultați inteligența si gradul de întelegere a lucrurilor, si spuneti că doar dumneavoastra  aveti experință în administrație și doar dumneavoastra cunoasteti valoarea banului ... STIMABILE ! incurcați paharele!!!

 

V-a trebuit mult sa ganditi si să spuneti ca noi suntem niste ”amatori” și că venim cu soluții miraculoase la problemele orasului ?

 

Răpunsul dumneavoastra este demn de pus în ramă la ATENȚIE!!! NU VOTAȚI DINOZAURI RASUFLAȚI!?! ””

 

Sa va citez:

 

"Voi ieși din paradigma propunerilor electorale pentru că am văzut în ultima vreme tot felul de domni și doamne care își doresc să candideze la Primăria Botoșani, identifică o serie de probleme care trenează de foarte mult timp, zeci și poate chiar sute de ani. Găsesc soluții miraculoase, peste noapte. Spun că ei știu și vor face totul. Eu am suficientă experiență în administrație care nu-mi permite să fac promisiuni deșarte. Mi-am făcut iarna car și vara sanie. Am pregătit un portofoliu de proiecte mai mult decât consistent.”

 

Cum sa treneze problemele de sute de ani ??? Dumneavoastră în ce secol trăiți ?si care sunt acelea ? Străzile neasfaltate, lipsa infrastructurii, lipsa iluminatului, lipsa economiei și lipsa investițiilor în industrie!

 

Aceste probleme vi se datorează! Aceste probleme fac parte din proiectul de guvernare al mandatului 2016-2020!

 

Cum să vină și cum să rămână tinerii specializați în arhitectură, administrație, afaceri,ingineri,doctori în acest oras condus de oameni ca dumneavoastră," care si-au făcut iarna car și vara sanie .'

 

Ati făcut pentru familia dumneavoastră și pentru partidul pe care il slujiți cu atata ardoare!

 

 

Ati facut proiecte de milioane de euro pentru zone de agrement, dar de ce nu faceți proiecte de sute de mii de euro pentru oamenii defavorizati,copiii cu handicap, centre de recuperare ?

 

La centrele de agrement spuneti ca ati creat locuri de muncă bine plătite ...pe ce platformă ați lansat anunțurile de angajare ?

 

Tot ce-am citit in aceste proiecte, planuri sunt doar pe hărtie sau implementări fragmentate fără vreun control asupra lucrărilor .Dorim sa știm ce arhitect se ocupa de lucrările începute la Teatrul Mihai Eminescu . Unde sunt studiile de fezabilitate ,vă lăudați că proiectele au deja etape aprobate .Cu societatea civilă ați făcut consultări ?

 

Ne povestiți de orașul Botoșani în mileniul III, clădit de d -voastra? Un oraș cu probleme de sute de ani !!! Cred că ați încurcat mileniile ,ați adus orașul cu 1 mileniu in urma, l-ați ținut pe loc, in timp ce alte orașe s-au dezvoltat pe toate ramurile sociale economice și culturale .

 

Se spune "Nihil sine Deo"! In timpul crizei in loc să ajutați cetățenii, spitalele, cadrele medicale, v-ați lăudat și ați ingenuncheat in fata Primăriei cu masca pe fata ,și vă rugați să ne apere Dumnezeu .

 

Domnule primar "carpe diem" și atât, nu vă mai merge cu soluții din antichitate in sec XXI.

 

Dragii mei botoșăneni ,

 

Dacă vă vreți copiii înapoi acasă, în data de 27 septembrie nu mai votați partide politice .Acest gen de conducere și mentalitate prin care se impune și se propaga ideea că,numai Flutur e cel mai bun , deștept și neprețuit primar, este total falsa .Străzile și situația economică , spitalele și școlile vorbesc exact despre neputință acestui om, să ridice și să dezvolte o societate bazată pe educație , cultura și economie.

 

 

Comandat de CĂTĂLIN SILEGEANU, Realizat de SC Savin Consulting Press SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 24200340

 

 

loading...
Cătălin Silegeanu: De 30 de ani suntem tot mai săraci, iar ei sunt tot mai bogați - VIDEO

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Chiar și în vreme de pandemie: Mii de persoane și-au găsit de muncă în acest an, la Botoșani
În perioada ianuarie-septembrie 2020, urmare a serviciilor și măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă oferite de  AJOFM Botoșani, 4.074 persoane au fost încadrate în muncă, dintre care 1.547 femei.
Firma din Botoșani nevoită să deschidă trei magazine în județ după ce exportul către SUA s-a blocat
Cu 45.000 euro, a deschis trei magazine proprii în judeţul Botoşani, după ce exportul a fost întrerupt de coronavirus.
Marius Croitoru, înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș: A venit momentul să punem capăt seriei de rezultate negative
Antrenorul celor de la FC Botoșani a avut și un mesaj pentru jucătorii care nu au reușit să se transfere încă la un alt club.
Botoșănean găsit în șanțul de pe marginea drumului, polițiștii l-au dus imediat la spital
Polițiștii au fost anunțați de un alt participant la trafic.
ATENȚIE, șoferi: Un polițist a fost depistat cu alcoolemie după ce s-a dezinfectat cu spirt pe mâini - VIDEO
A ieșit pozitiv la testarea cu etilotestul, deși nu consumase alcool.
Şcoala din Botoșani unde cursanți din toată țara vin să învețe un meșteșug aproape dispărut
Pentru că nu vor să se piardă acest meşteşug, fiind ultimii din breasla lor, în nordul extrem al Moldovei, cei doi săteni organizează gratuit cursurile.
Un preot botoșănean, exemplu de dăruire și bunătate: Prin credință și răbdare, visele au prins aripi
Preotul a adunat în jurul său oameni generoși care au ajutat copiii din parohie, dar și pe părinții acestora. Părinții au dus mai departe misiunea și i-au miluit pe săracii din comunitate cu darurile lor.
Consiliul Județean - ANUNȚ PUBLIC nr.1 dezbatere publică Planul Județean de Gestionare a Deșeurilor BT 2020-2025
Județul Botoșani - Consiliul Județean, titular al „Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor în Județul Botoșani, 2020-2025”, anunţă publicul interesat asupra disponibilizării Proiectului de Plan și finalizării raportului de mediu.
Cum să alegi un casino online de încredere în România?
Atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști, jocurile de noroc reprezintă un mod excepțional de petrecere a timpului liber, dar și o modalitate de rotunjire a veniturilor făcând un lucru plăcut. În timp ce unii jucători adoră jocurile de noroc care presupun un grad minim de implicare precum ruleta, alții preferă jocurile precum poker-ul unde știu că au un oarecare control asupra situației și nu trebuie să se lase în totalitate pe mâna destinului.
Loading...
Patronul pensiunii preferate de o mulțime de botoșăneni, mort de Covid
Infecția cu coronavirus produce în continuare tragedii pe bandă rulantă.
USR-iștii au depus candidaturile fără colegii de la PLUS: Ne dorim o Românie fără hoție, fără penali în funcții publice FOTO & VIDEO
Alianța USR-PLUS a depus joi după-amiază candidaturile pentru Alegerile Parlamentare.
IATĂ numărul de parlamentari pe care mizează PSD la alegerile generale – LISTA cu potențialii noi senatori și deputați
La depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, PSD Botoșani și-a stabilit un obiectiv de majoritate.
DOLIU în sănătate: S-a stins din viață unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici din Botoșani - FOTO
Un destin excepțional, un om de o rară discreție, dar care rămâne viu în sufletele celor care au cunoscut-o, ca prieten sau pacient.
Primarul orașului Darabani învestit astăzi în funcție - FOTOGALERIE
Joi a avut loc ceremonia de învestire a noului primar al orașului Darabani.
Loading...
Cu Silegeanu în echipă, Pro România vrea două mandate de deputați: Fără blaturi politice
Cătălin Silegeanu se află pe al doilea loc pe listele Pro România pentru Camera Deputaților.
Mihaela Huncă: Problemele botoșănenilor sunt problemele țării, iar noi le vom găsi soluții legislative în Camera Deputaților și Senat
Mesaj transmis de Mihaela Huncă după depunerea candidaturilor
Bișnițar prins cu țigări de jandarmi în Piața Centrală - FOTO
În această dimineață, jandarmii botoșăneni i-au întocmit unui bărbat în vârstă de 38 de ani actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
Pro România a depus candidaturile în frunte cu Roxana Țurcanu: Venim în fața botoșănenilor cu o echipă de profesioniști FOTO & VIDEO
Partidul Pro România a depus joi candidaturile pentru Alegerile Parlamentare. Având în vedere că Pro România și ALDE vor constitui un singur partid abia în 2021, Roxana Țurcanu dar și medicul Alin Atudoroae s-au înscris în formațiunea condusă de Victor Ponta pentru a putea candida.  
Covid-ul face ravagii în România, aproape 100 de oameni au decedat, Botoșani e pe lista morții – SITUAȚIA pe județe
Până astăzi, 22 octombrie, pe teritoriul României au fostconfirmate 196.004 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre aceștia, 141.089 de pacienți au fost declarați vindecați.
Trecem la ora de iarnă, ATENȚIE la efecte negative semnalate de medici
În ultimii ani, Comisia Europeana a propus renunțarea la schimbarea sezonieră a orei în Europa. Cum nu s-a luat încă nicio decizie oficială, ora de iarnă se va schimba și în 2020.
Dacă promite că va pune țiganii(ăia pe care i-a adus Flutur în oraș) la muncă, îl votez!
24 septembrie 2020, 20:00
Sondaj
Credeți că o vom duce mai bine după alegerile din 27 septembrie?
Da
Nu
Va fi la fel
Declaraţia zilei
„Nu ne-am dorit aceste alegeri pentru că noi am pus și punem pe primul loc sănătatea botoșănenilor, educația copiilor noștri, sănătatea bunicilor și părinților noștri și nu suntem de acord cu aceste alegeri. Ne-am î ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8730 lei
USD
Dolarul SUA
4.1185 lei
CHF
Francul elveţian
4.5396 lei
GBP
Lira sterlină
5.3917 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9322 lei
XAU
Gramul de aur
253.9661 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2412 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3354 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9234 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1317 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1788 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6548 lei
Vremea
astăzi
Botosani
15.0 o C
Dorohoi
12.5 o C
Bucecea
15.0 o C
Darabani
12.0 o C
Saveni
15.0 o C
Ştefăneşti
18.3 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.