Ştiri
ANUNȚURI Consiliul Județean Botoșani

În această rubrică găsiți convocări ale Consiliului Județean și alte anunțuri trimise de această instituție.

21 mai 2020

 

Președintele Consiliului Județean Botoșani,

În conformitate cu prevederile art. 178 alin. (1), art. 179 alin. (1) și alin. (2) lit. a), art. 180 alin. (1) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările ulterioare, convoacă Consiliul Judeţean în şedinţă ordinară, pentru data de 27 mai 2020, ora 1000. Modalitatea de desfășurare a ședinței va fi în sistem de audioconferință.
 

Proiectul ordinii de zi cuprinde:

 

1. Interpelări.


2. Proiect de hotărâre privind validarea alegerii doamnei Sandu Otiliea în calitate de consilier judeţean. (Proiect nr. 68 din 18.05.2020)


3. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Judeţean Botoşani. (Proiect nr. 70 din 19.05.2020)


4. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Ambulatoriu de specialitate și spitalizare de zi la Spitalul Județean de Urgență Mavromati din str. Marchian nr. 11, Botoșani”. (Proiect nr. 65 din 14.05.2020)


5. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Construire sediu administrativ și împrejmuire proprietate la U.A.M.S. Mihăileni, comuna Mihăileni, str. Siretului, nr.1, Județul Botoșani”. (Proiect nr. 71 din 19.05.2020)


6. Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor locale datorate de persoane fizice și juridice bugetului propriu județean, începând cu anul 2021. (Proiect nr. 55 din 06.04.2020)


7. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului anual de execuţie al bugetului local şi al bugetului instituţiilor publice și activităților finanţate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2019. (Proiect nr. 66 din 14.05.2020)


8. Proiect de hotărâre privind aprobarea situaţiilor financiare pe anul 2019. (Proiect nr. 67 din 14.05.2020)


9. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Botoșani. (Proiect nr. 69 din 19.05.2020)


10. Proiect de hotărâre privind aprobarea condițiilor de vânzare a unui spațiu cu destinația de cabinet medical aflat în domeniul privat al Județului Botoșani, situat în Municipiul Botoșani, str. Independenței nr. 7. (Proiect nr. 73 din 20.05.2020)


11. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării contractelor de delegare „Concesionarea serviciului public de colectare şi transport a deşeurilor municipale solide în judeţul Botoşani”, încheiate pentru cele cinci zone de operare din Județul Botoșani. (Proiect nr. 75 din 21.05.2020)


12. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Județului Botoșani în Adunarea Generală a Acționarilor societății NOVA APASERV S.A. Botoșani pentru aprobarea situațiilor financiare pentru anul 2019. (Proiect nr. 74 din 20.05.2020)


13. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui membru în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate a județului Botoșani. (Proiect nr. 72 din 20.05.2020)


14. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Botoșani nr. 118 din 24.08.2016 privind validarea membrilor Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani, stabilirea indemnizaţiei de şedinţă, precum şi desemnarea secretariatului executiv. (Proiect nr. 78 din 21.05.2020)


15. Aprobarea proceselor verbale ale şedinţelor Consiliului Judeţean Botoşani din data de 30 aprilie 2020 și 08 mai 2020.


16. Diverse.

 

Președinte,

Costică Macaleți

 

 

 

21 mai 2020

 

 

Președintele Consiliului Județean Botoșani,

În conformitate cu prevederile art. 178 alin. (2), art. 179 alin. (1) și alin. (3), art. 180 alin. (1) şi art. 191 alin. (3) lit. a) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările ulterioare, convoacă Consiliul Judeţean în şedinţă extraordinară, pentru data de 22 mai 2020, ora 10:00.

Modalitatea de desfășurare a ședinței va fi în sistem de audioconferință.

 

Proiectul ordinii de zi cuprinde:

 

        1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii și efectuarea de modificări în Programul obiectivelor de investiții aprobat pe anul 2020. (Proiect nr. 76 din 21.05.2020)

 

        2. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unui spațiu în suprafață de 110 mp, aparținând domeniului public al Județului Botoșani, aflat în administrarea Unității de Asistență Medico-Socială Suharău, pentru funcționarea unui cabinet medical individual. (Proiect nr. 77 din 21.05.2020)

 

Președinte,

Costică Macaleți

 

 

7 mai 2020

 

Președintele Consiliului Județean Botoșani, 

 

În conformitate cu prevederile art. 178 alin. (2), art. 179 alin. (1) și alin. (3) şi art. 191 alin. (3) lit. a) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, convoacă Consiliul Judeţean în şedinţă extraordinară, pentru data de 8 mai 2020, ora 1000.
Locul desfășurării ședinței va fi sediul Consiliului Județean Botoșani, unde vor fi prezenți președintele Consiliului Județean Botoșani, vicepreședinții Consiliului Județean Botoșani și secretarul general al județului, consilierii județeni urmând a participa la ședință prin mijloace electronice de comunicare.

 

Proiectul ordinii de zi cuprinde:

1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al doamnei Andrioaie Mariana. (Proiect nr. 63 din 05.05.2020)


2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu județean și al bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii și efectuarea de modificări în Programul obiectivelor de investiții aprobat pe anul 2020. (Proiect nr. 64 din 07.05.2020).

 

Liberal numit șef la o instituție din Botoșani
Autoritatea Rutieră Română are de la începutul acestei săptămâni o nouă conducere.
Șapte noi cazuri de COVID la Botoșani – SITUAȚIA de astăzi pe județe
Până astăzi, 27 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.594 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.162 au fost declarate vindecate și externate.
Botoșăneanul care a pictat 52 de biserici: ”La Uspenia am făcut o pictură mai caldă…”
A învățat a picta de la Camil Ressu și Alexandru Ciucurencu, dar culoarea a fost dintotdeauna o expresie a propriului suflet.
Tamara Ciofu: Persoanele vulnerabile cu deficiențe senzoriale multiple nu pot fi lăsate la voia sorții în această perioadă!
Deputatul social-democrat botoșănean Tamara Ciofu trage un semnal de alarmă pentru guvernanții liberali să-și îndrepte atenția și spre persoanele din comunitățile vulnerabile care suferă de afecțiuni neurologice și senzoriale și nu au la cine să apeleze.
Reguli pentru redeschiderea teraselor: Măsura ar putea fi luată de la 1 iunie
1 iunie nu va mai fi doar Ziua Copilului, ci şi a teraselor.
Inspectoratul Școlar, mesaj important pentru elevii care dau bacalaureatul
Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) a transmis un comunicat de presă pe care îl redăm mai jos.
Comunicat PMP: Dorohoi, încremenit în trista istorie pesedistă
Duminică, 24 mai, Organizația PMP Dorohoi s-a întâlnit pentru a discuta problemele cetății, ale cetățenilor din diversele categorii sociale dorohoiene.
APEL disperat din partea unei botoșănence, mama ei are nevoie urgent de ajutor
O botoșăneancă are nevoie de ajutor.
AVERTIZARE meteo: Ploi torențiale și vijelii timp de PATRU zile
Meteorologii au emis în urmă cu puțin timp o nouă avertizare de vreme rea.
inpuff.ro
Loading...
Moment de reculegere la Buzău, pentru asistenta din Botoșani: Această tragedie este şi un simbol al nerecunoştinţei autorităţilor - VIDEO
Personalul medical al Spitalului Judeţean Buzău a ţinut un moment de reculegere, marţi, 26 mai, ziua în care a fost condusă pe ultimul drum asistenta medicală din spitalul botoşănean.
ATENȚIE! Statul cumpără urgent sute de mii de tone de grâu din toată țara
Statul român dorește să cumpere, din toate județele țării, aproximativ 600.000 de tone de grâu de panificație, de proveniență locală.
Tânăr amendat în trafic, polițiștii i-au confiscat și marfa
Control cu probleme pentru un tânăr de 29 de ani.
Botoșănean de 62 de ani surprins rușinos de Poliție pe Calea Națională
În ciuda anilor care au trebui să fie rezultatul unei maturități, un botoșănean a avut o atitudine rușinoasă în fața polițiștilor.
Botoșăneancă prinsă la furat într-un supermarket din municipiu
Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt.
Loading...
ACUM: Carambol cu PATRU mașini la Botoșani, din cauza neatenției
Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, în apropierea municipiului reședință de județ.
Muncitorii din Sri Lanka, concediați la Botoșani, și-au găsit angajator: ”Vor merge cu toții la…”
Cei 36 de muncitori singalezi, care au rămas fără loc de muncă, și-au găsit angajator.
ATENȚIE: Primești bani de la stat dacă îndeplinești aceste condiții
Dacă vă încadrați în aceste condiții, trebuie să luați legătura cu primăriile de care aparțineți.
O fată de 17 ani a dispărut de acasă noaptea trecută, SUNAȚI la 112 dacă ați văzut-o
A plecat de acasă în toiul nopții și nimeni nu mai știe nimic de ea. Adolescenta are pe frunte un semn din naștere.
În ce situație răspunzi PENAL atunci când lași pe cineva care a consumat alcool să îți conducă mașina
Clarificarea vine după ce ICCJ a fost întrebată dacă o persoană ce își încredințează mașina cuiva care a consumat alcool va răspunde penal indiferent de gradul de alcoolemie sau doar dacă acesta trece peste limita menționată mai sus.
Nelu Tătaru cere REEVALUAREA cazului asistentei de la Botoșani
Ministrul Sănătății a cerut să fie reevaluată cauza decesului asistentei din Botoşani, care luni a fost scoasă de pe lista victimelor provocate de COVID-19.
Loading...
ecco-shoes.ro%20
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„La momentul ăsta, e trist ce se întâmplă la Dinamo. Eu vedeam echipa din nou în play-off, îmi doream derby-urile de altădată. Din păcate, Dinamo nu e simplu de vândut, se vehiculează sume, dar evident că este o ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8432 lei
USD
Dolarul SUA
4.4053 lei
CHF
Francul elveţian
4.5436 lei
GBP
Lira sterlină
5.4302 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0912 lei
XAU
Gramul de aur
241.7272 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2496 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3877 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9363 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2060 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1791 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6493 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.